2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bu arada dodex ime dakikalar kaldı, Allahım çok tırsıyom ya, hergün olsaydı bu iğne şimdi 3 tane kalıcaktı, haftada bir, iğneyi olup unutuyorum, bikaç gün sora kaygısı çöküyo

Geçmiş olsun canım benim.Hayırdır ne iğnesi?
Ben kaçırmışım sanırsam.

belediyenin yaptığı birşey demekki devlet ile belediye farklı yardımlar yapıyor bizim belediyede varmı bakayım ama sanmam öyle güzellikler yapmazlar

Benimki de idrar torbamla birlikte çıkacak herlade..bir uğraşıyor ki onla..sürekli ona çalışıyor..

CANIM CEVAP İÇİN TEŞEKKRÜ EDERİM 10 DK ENGELİNE TAKILDIM
ben de aynı sizler gibiyim oğlumun kafası solda ayaklarıda ya sağda oluyor yada amuda kalkmış gibi yukarda
benimde bazen canım acıyor ama çokda hoşuma gidiyorrrkendi kendime gülüyorum eşimde anlıyor neden güldüğümü hemen gelip göbüşimi seviyorrrr
benim genelde soluma yattığım zaman çok hareket ediyor bende onu rahatsız ettiğimi düşünüp dönüyorum hemen
ama sonra durunca yine içim rahat etmiyor acaba keyfini mi bozdum diyene kadar tuhafız biz yaaaa

selam canım, iznin hayırlı olsun. kızınada maşallah
kordon olayı çok can sıkıcı biliyorum amaçok kafana takma. yazmıştım geçen hafta doktor bizede demişti aynı şeyi. bende bir hafta sonra ikinci bir doktora daha gittim çok şükür düzelmiş. seninde kızın oynadıkça geçer. ayrıca kordon boyunda kalsa bile onlar henüz bizim gibi enfes almadıkları için ve sıvıları yeterli olduğu sürece hiç bir sorun olmazmış. sıvı kordonun kaymasını sağlarmış canım. bol su içmeye çalış sende için rahat olsun.

canım hareket ettikçe canım yanıyor mide yanması da düne kadar beni isyan ettiriyordu dün rahattım

Rica ederim canım benim...

Bende genelde soluma yatmaya özen gösteriyorum.
Bazen paşamın keyfi yerinde oluyor,bazende bakıyor tekmeliyor rahatsız ediyorum diye hemen sırt üstü dönüyorum.
Sonra tekmelesi duruyor,tekrar sola dönüyorum hopp yine başlıyor.
Bazen oğluşla konuşuyorum,oğluşum hadi anneyi tekmele diye,konuşmaya devam ettikçe tekmeleyip tepki veriyor dünyalar benim.

Kocişim bu konuda çok komik.Ben tekmeleyince hemen kocişin elini alıp göbişime koyuyorum.
Oğluş tekmeleyince kocişden AHA diye bir tepki alıyorum:) O kadar komik geliyorki.

Hafta sonuda oğluşun minicik kıyafetlerini görünce şaşırdı yada korktu heralde.
Diyorki gece hatunum oyuncak bebekle alıştırmamı yapsak.Nasıl giydircez bu minicik çorapları.
Sonra aldı bebeği eline,tam sevicek düşermez mi?Yüzündeki ifadeyi görmeniz lazımdı
Canım kocişim yaaaaaaaa

canım hareket ettikçe canım yanıyor mide yanması da düne kadar beni isyan ettiriyordu dün rahattım

Kıyamam ya.
Benimde gögüs kafesimde baskı oluyor arada.
Artık bebişlerimiz iyice büyüyor,hareket ettikçede biz zorlanıyoruz doğal olarak.
allahım yardımcımız olsun.

ODA NEYMİŞ BENİM NİYE YOK BENDE İSTİYORUM =)

Kuzu ben bildiğim markalar dışında(karaca home,taç,linens vs.) birşey almam tövbe ettim netten nevresim almaya çok kötü çıkıyor
fotoda süper görünüyor da hatta açar açmaz satın ala basmışım =) ne alaka diyorum erkek benim bebiş =) çok güzel ama yinede bence çarşıdan git elinle dokunup bakıp alıp =)

merhabalar kızlar doktorum intihap için fitil verdi nasıl yerleştirecem.ileriye doğru iticemmi yoksa ilk kısımdamı bırakıcam.hiç fitil kullanmadım.

ismi ney kız bana da verdi bi kez kullandım ayy nasıl yandım nasıl duramadım yanma oldu resmen yıkadım yanma hissi gidene kadar yine var akıntım çok ama korkuyorum kullanmaya çarşamba tekrar söyleyeyim bakalım tehlikeliymiş iltihap çünkü plasentaya geçebiliyormuş

yerim ben senin o cadı kızını =))

hemen evlensin alışır kocişin de cici babasına yada şu kaynanaları aynı yere kapatak yesinler birbirini beni aradı şimdi bebek nasıl sen nasılsın diye alpi ağzınızdan girip burnunuzdan çıkana kadar nerdeydi aklınız diyecektim varya konuşacak birşeyimiz yok o bana nasılsın diyor ben iyiyim işte çalışıyorum sen nasılsın diyorum oda aynısını söylüyor susuyoruz =) laf etmesin diye aradığı ne kadar belli soğuk buz gibi kadın ya ve yalandan yapıyor ya o kadar itici geliyor ki =) annemi özlüyom bu kadınla konustuktan sonra anneliğin bu olmadığını kendime hatırlatmak istiyorum sanırım kafamda bu kalmasın diye =)

kızlar butikbebeden alışveriş yapan var mı????

ben yapıyordum bi ara ama thank u bilgi işlem kapatmış siteye girişi =)

dijital baskı tablolarımı söylüyorsun canım bi tane aldım ama bu tarz değil =)
bak ekleyeyim

hatta bugün elime geçti çok hoş =)

Benimki de idrar torbamla birlikte çıkacak herlade..bir uğraşıyor ki onla..sürekli ona çalışıyor..

bende doktora dedim ki bazen altıma yapacak gibi oluyorum ama birsey gelmıyo kızın vuruyo idrar torbasına dedi ::)

sağol canım ya bi nebze de olsa rahatladı içim ama nette bakıyorum da hıc iç açıcı seyler yok. hele dün gece kıpırdamadı bi ara yerlere attım resmen kendimi kordon boğdu hastaneye gidelim diye . eşim diyo eve ultrason alsam sen yine rahat etmezsin artık. annelik garip duygu işte

canım nevresim takımı çok güzel güle güle kullanınnn

teşekkürler canım gelsin de o zaman da yüklerim resmini

kızımın yatağı hafta sonu geliyordu ama yarın akşam teslim edeceğiz demişler dört gözle bekliyorum bebişimin yatağını

Kızlar biberon almayanların Dikkatine,

Hafta sonu alışverişinde,Dr.Browns aldım ben biberon olarak.Avent le arasında kararsızdım ama Dr.browns gaz konusunda daha iyimiş ve bu konuda ödüllü,içini açıp sistemi görünce daha da mantıklı geldi bana.Ayrıca sıktığınız meyve suyunu 20 dk.boyunca içinde muhafaza edebiliyorsunuz vitaminleri ölmeden,diğer hiç bir biberonda yok bu..(bilirsiniz sizde meyve suyu sıkınca içindeki vitaminler 5 dk. sonra ölüyor içilmezse)

Mergen çok güzel canım kıyafetleriniz,bayıldım..

benim de oğlumdan kalan kıyafetler bu tarz,kızımda da kullanacağım.Tabii şimdi çok daha güzelleri çıkmış..

Kız evleneceğinden değil.Vicdan yaptırmaya çalışıyor aklınca.
Hani sen beni istemedin yanlız bırakdın bende çareyi evlenmede buluyorum gibisine.
Hayır yanlız olmayı da kendi seviyor.Dedem annanem çok şükür hayatta yanlarında kalabilir.
Ama o zaman sıkılıyormuş,evini özlüyormuş.Kocişimi istde bir başına,iş yok güç yok 8 ay teyzesinin yanında bırakırken aklı nerdeydi.
O zaman memlekette tekdi.Niye gelmedi oğlunun başına.
İstemeye bile gelmiyordu güya.Vazgeçicez sandı yalvarıcaz sandı.Ama biz evimizide yuvamızıda kurduk ve çok mutluyuz.

Kaynanalarımız aynı birbirine benziyor.Benimkide bana çok yapmacık geliyor.
Ne olduysa son zamanlarda bir ilgi bir alaka ağzım açık kalıyorum öyle.
Ama köprünün altından çok sular geçti artık ne yapsa boş.

Geçmiş olsun canım benim.Hayırdır ne iğnesi?
Ben kaçırmışım sanırsam.

b12 iğnesi canım, şimdi iğnemi olup eve geldim, bu hafta rahatım artık:))

belediyenin yaptığı birşey demekki devlet ile belediye farklı yardımlar yapıyor bizim belediyede varmı bakayım ama sanmam öyle güzellikler yapmazlar

bende merak ettim bak şimdi, sadece bizimki olamaz heralde.
ODA NEYMİŞ BENİM NİYE YOK BENDE İSTİYORUM =)
sende sorsana sağlık ocağına sölerler warsa böle bi uygulama

Kızlar kızlar
Ne haber nasilsiniz?
Gecmisi okumayı aksama bırakıyorum .
Birde sadece şeyinizi gördüm
Hani butik bebeden alışveriş muhabbetini
Alışveriş yapacak olan varsa dünkü fuarda 3 tane %10 luk indirim kuponu verdiler %30
İsinize yararsa şifreyi Msj atarım.cok atarliyimdir.bileydim Şener senin nikah şekerinde sıraya girme sahnesini canlandirirdim

kordonun dolanmasından korkma birden fazla kez bile dolanabilir diyor doktor. halk arasında kordon dolanması denen ve asıl tehlikeli olan kordonun düğümlenmesiymiş.
doynuna, eline ayağına dolanması le bebeğe hiç birşey olmazmış.
tüm bebeklerimiz allaha emanet, hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi

Süt yardımı pilot bölgelere veriliyor ben deyimde
Bulunduğunuz yerde yine sorun ama öyle heryerde yok.
Chosy gacisine denk gelmis

hehee o bende de sağıma yatınca oluyor kafa göz kol el ayak diz dirsek allah ne verdiyse dalıyor ayaz paşam doktora söyledim çok vuruyorsa beyefendi rahatsız oluyordur dedi biz zaten sola yatmanızı tavsiye ediyoruz gelişimi için dedi ona dikkat et çok vurmaya başlıyorsa sana sinyal veriyordur dedi ''rahat değilim dön''demeye çalıyordur dedi ben sağa yatınca uyuyabiliyorum oğlum gıcıklık ediyor sola yat diyor sırt üstü yatmayı tavsiye etmiyorlar çok az oksijen gidiyormuş kan dolaşımı yavaşlıyormuş göbüşler büyüdüğü için damarlar sıkışıyormuş =) nasıl iş ki anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…