bu arada dodex ime dakikalar kaldı, Allahım çok tırsıyom ya, hergün olsaydı bu iğne şimdi 3 tane kalıcaktı, haftada bir, iğneyi olup unutuyorum, bikaç gün sora kaygısı çöküyo
hıı bilmesek neyse, ankaradayken evde kocişini beklerken heeep burdaydın, şimdi? arada
4141den gelmiş (41 kocaeli plakası:)
msj şu:
sayın chosy sut tanımlı 41 Kart talebiniz kabul edilmiştir. kartınız vakıfbank tarafından basılacaktır. talebinizi iptal etmek istiyorsanız aile hekiminize başvurunuz. kocaeli büyükşehir belediyesi.
ana belediyeymiş ya bu. bende şimdi farkettim. ama bütün şehirler veriyodur heralde demi? doğumdan sora 3 ay sanırım. bide talebiniz diyo ama ben talep etmedim, sağlık ocağı talep ediyomuş..
benim geçen öyle canım.. uyku uyutmuyo zıpır kız. benimki gerçi ters duruyor olmasına bağlıyor doktor..cumartesi doktor dedi şu an poposunun üzerinde duruyo bize bakıyo :) o ayaklarını kıpırdattıkça sen zorlanacaksınçok acıtıyo çokkkk
Sormaa o ezdim psikolojisi bende de var.
Demek ki yanlız değilmişim.Allahım yardımcımız olsun şekerim ne diyeyim.
Bu arada kızçen vurduğu zaman mı canın acıyor?
Yoksa genel olarak ağrın var mide yanman mı var?
günaydın kızlarr
bu hafta benim son çalışma haftam nasipse.. bundan sonra taaaa iki sene sonra eylülde işbaşı yapıcam inşallah..
hafta sonu kontrolüm vardı.. ne yazık ki çok canım sıkıldı..
kızım hala ters duruyor ve kordon boynuna dolanmış.. doktor korkma dedi ama biliyorsunuz korkmamak elde değil bu tür durumlarda. sağımdan soluma bile korkarak dönüyorum artık ona bi sey olacak diye..,
öte yandan ilk kez yüzünü bu kadar net gördük. doktor babasına benzetti.. minicik bir burnu ve çok tatlı yüz hatları vardı. doktor teyzesi çok beğendi kızımı..babası da ilk kez kendimi baba gibi hissediyorum diyor :) ağzını açıp kapıyordu kızım biz izlerken babası da iki gündür o hareketi yapmaya çalışıyo
ve doktor bebek dönerse ısrarla sana normal doğumu tavsiye ediyorum bebeğin başı küçük rahatça doğum yaparsın dedi. yemezler dedim keseceksin aşağıdan ne fark edecek. ilk doğumlarda alttan kesi %90 olur dedi. yapmam dersem yalan olur dedi. zaten yırtık oluyo en azından kesik düzgün olur vs vs dedi. sen sezeryana hazırlan doktorcum dedim çıkarken..
kızım 41 cm olmus ve 1750 gr.. onu çok özledim kızlarrr
Sormaa o ezdim psikolojisi bende de var.
Demek ki yanlız değilmişim.Allahım yardımcımız olsun şekerim ne diyeyim.
Bu arada kızçen vurduğu zaman mı canın acıyor?
Yoksa genel olarak ağrın var mide yanman mı var?
CANIM CEVAP İÇİN TEŞEKKRÜ EDERİM 10 DK ENGELİNE TAKILDIM
ben de aynı sizler gibiyim oğlumun kafası solda ayaklarıda ya sağda oluyor yada amuda kalkmış gibi yukarda
benimde bazen canım acıyor ama çokda hoşuma gidiyorrrkendi kendime gülüyorum eşimde anlıyor neden güldüğümü hemen gelip göbüşimi seviyorrrr
benim genelde soluma yattığım zaman çok hareket ediyor bende onu rahatsız ettiğimi düşünüp dönüyorum hemen
ama sonra durunca yine içim rahat etmiyor acaba keyfini mi bozdum diyene kadar tuhafız biz yaaaa
canım hareket ettikçe canım yanıyor mide yanması da düne kadar beni isyan ettiriyordu dün rahattım
hıı bilmesek neyse, ankaradayken evde kocişini beklerken heeep burdaydın, şimdi? arada
4141den gelmiş (41 kocaeli plakası:)
msj şu:
sayın chosy sut tanımlı 41 Kart talebiniz kabul edilmiştir. kartınız vakıfbank tarafından basılacaktır. talebinizi iptal etmek istiyorsanız aile hekiminize başvurunuz. kocaeli büyükşehir belediyesi.
ana belediyeymiş ya bu. bende şimdi farkettim. ama bütün şehirler veriyodur heralde demi? doğumdan sora 3 ay sanırım. bide talebiniz diyo ama ben talep etmedim, sağlık ocağı talep ediyomuş..
yok bak bunu bilmiyodum, ne zaman yapıcakmışız onu?
kızlar nette bu nevresim takımına bayıldım site nasıldır hiç bilmiyorum ama aldım umarım güzelde çıkar bir tane morlu lilalı deniz kızlı nevresim takımımız olacak , bir tane düz sarı kenarları dantelli nevresim takımı olacak biride beyaz ağırlıklı olsun istedim sizce nasıl bakın bakalım
Luoca Patisca Bebek Nevresim Takm (Sweety) | Bebek Nevresim Takm | Nevresim Takmlar|Yatak rtleri|Havlu|Battaniye|Pike|Ev Aksesuarlar|Biblo|Abajur|amdan
ee kavur koy ne yapcaksın kocişin bol bol et yesin sende tabi bol bol ye
merhabalar kızlar doktorum intihap için fitil verdi nasıl yerleştirecem.ileriye doğru iticemmi yoksa ilk kısımdamı bırakıcam.hiç fitil kullanmadım.
sln kızlar hafta sonu kızımı görmeye gittik maşallah 3 gün önden gidiomuş cadı kızım benim doktora gitmeden tepişip duruodu ultrasonda hiç kıpırdamadı herşeyi normal çıktı 1 kg geçmiş sonrada çarşıa gidip kızıma bişeyler aldık artık hazırım yawrumu bekliorum pc bozuk o yüzden nete çok giremioırum beni merak etmeyin bacılar
Galiba öyle canım.
Eşim o ara pek dinlemiyordum ama böyle bir şey söyledi dedi.
Vicdan yaptırmaya çalışıyor,biz kaç kere gel dedik gelmedi.
Çocuk oyuncağı değil bu iş dedi.Bir arada olsak evde 3 yabancı oluruz.
Ağlar gider bir yerde anlatır işler iyice karışır biz böyle iyiyiz dedi.
Eşim kesinlikle taraftar değil anlıcanız,mantığıma uymuyor dedi.
Aynı evde olsakda uyuşamıcaz dedi.
Kaynanam cidden kendi rahatını çok düşünüyor.
Dedem annanem yanlız onlarla kalabilir,ama istemiyor rahat edemiyormuş.
Dedem hastaneye yattı yanında kaldı diye çok yorulmuş.
Hafta sonu gidip görebilir ama gitmiyor,anca dinleniyormuş.
Benim evim var gidemem diyor,ama biz kendi evimizi sahiplenince anne oluyor hemen.
Biz kocişimle işin içinden çıkamadık.
kızlar butikbebeden alışveriş yapan var mı????
sakinleştim sayılır canım elden bişey gelmiyor sakin olmak zorundayım ağlayınca açıldım :) doktora gitmedim benim randevu normalde 31 ocaktı bende o haftasonu yani 2 şubatta başka hastaneye gidip kontrol olacağım kızımı özledim zaten daha çok bekleyemem hem önceki randevuyla arası 1 ay olmuş olur
çok güzelmiş halısı bayıldım böyle resimler var arabalı falan resim değilde poster onlardan da mı alsan odasına acaba çok güzel olur bence
Benimki de idrar torbamla birlikte çıkacak herlade..bir uğraşıyor ki onla..sürekli ona çalışıyor..
selam canım, iznin hayırlı olsun. kızınada maşallah
kordon olayı çok can sıkıcı biliyorum amaçok kafana takma. yazmıştım geçen hafta doktor bizede demişti aynı şeyi. bende bir hafta sonra ikinci bir doktora daha gittim çok şükür düzelmiş. seninde kızın oynadıkça geçer. ayrıca kordon boyunda kalsa bile onlar henüz bizim gibi enfes almadıkları için ve sıvıları yeterli olduğu sürece hiç bir sorun olmazmış. sıvı kordonun kaymasını sağlarmış canım. bol su içmeye çalış sende için rahat olsun.
canım nevresim takımı çok güzel güle güle kullanınnn
hemen evlensin alışır kocişin de cici babasına yada şu kaynanaları aynı yere kapatak yesinler birbirini beni aradı şimdi bebek nasıl sen nasılsın diye alpi ağzınızdan girip burnunuzdan çıkana kadar nerdeydi aklınız diyecektim varya konuşacak birşeyimiz yok o bana nasılsın diyor ben iyiyim işte çalışıyorum sen nasılsın diyorum oda aynısını söylüyor susuyoruz =) laf etmesin diye aradığı ne kadar belli soğuk buz gibi kadın ya ve yalandan yapıyor ya o kadar itici geliyor ki =) annemi özlüyom bu kadınla konustuktan sonra anneliğin bu olmadığını kendime hatırlatmak istiyorum sanırım kafamda bu kalmasın diye =)
Geçmiş olsun canım benim.Hayırdır ne iğnesi?
Ben kaçırmışım sanırsam.
belediyenin yaptığı birşey demekki devlet ile belediye farklı yardımlar yapıyor bizim belediyede varmı bakayım ama sanmam öyle güzellikler yapmazlar
sende sorsana sağlık ocağına sölerler warsa böle bi uygulamaODA NEYMİŞ BENİM NİYE YOK BENDE İSTİYORUM =)
sağol canım ya bi nebze de olsa rahatladı içim ama nette bakıyorum da hıc iç açıcı seyler yok. hele dün gece kıpırdamadı bi ara yerlere attım resmen kendimi kordon boğdu hastaneye gidelim diye . eşim diyo eve ultrason alsam sen yine rahat etmezsin artık. annelik garip duygu işte
CANIM CEVAP İÇİN TEŞEKKRÜ EDERİM 10 DK ENGELİNE TAKILDIM
ben de aynı sizler gibiyim oğlumun kafası solda ayaklarıda ya sağda oluyor yada amuda kalkmış gibi yukarda
benimde bazen canım acıyor ama çokda hoşuma gidiyorrrkendi kendime gülüyorum eşimde anlıyor neden güldüğümü hemen gelip göbüşimi seviyorrrr
benim genelde soluma yattığım zaman çok hareket ediyor bende onu rahatsız ettiğimi düşünüp dönüyorum hemen
ama sonra durunca yine içim rahat etmiyor acaba keyfini mi bozdum diyene kadar tuhafız biz yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?