teşekkürler canım güzel güzel yatsın işallah kuzucum
yüklersen bakarım yardımcı olurum canım seve seve isim konusu sorma babamız çıldırtıyor beni en son liste çıkardım ordan baktık falan eledik ettik miray simay arasında kaldık simay olsun dedik 2 gün sonra vazgeçtim simay olmayacak dedi neden dedim içime sinmedi diyor kararı ona bıraktım senin istediğin olsun diye ama kararsız çıktı tuana yı çok beğenmişti ama hristiyanlarda daha yaygın kullanıldığı için vaz geçti şimdide bir türlü bulamıyor isim
ya bende sizlere bişey danışmal istiyorum sizlerden duyuyorum eşiniz karnınızı seviyor bebişlerinizle konuşuyor falan benim eşim yapmıyor ben kızın küstü onu sevmiyorsun diyorum seviyorum kızımı diyor ama hiç elleme gibi bir reaksiyon göstermiyor tamam seviyordur ama sanırım depresyona girdi çok mutsuz yorgun sinirli biri oldu ne yapayım bilmiyorum şaştım kaldım ne edeyim akıl verin bana bu durum beni üzüyor sizin eşleriniz gibi olsun heycanlı mutlu olsun istiyorum ama benimki hep şikayetçi evde işler bitmiyor sıkıldım herşeyden diyor bu durum çok üzüyor beni benden uzaklaşmasını istemiyorum
Şok şok .. Flaş haber. Ak parti milletvekili murteza yetis meclise onumuzdeki hafta dogum izninin 16 haftadan 24 aya çıkarılması için teklif veriyor. Ana haber de çıktı ATV de. Saglık bakanlığının da dogum izni için calışması varmış .. Ya bize yetiştirseler sunu ne kaaaa güzel olacak
hayır canım doğum izninin 2 yıla çıkması için teklif verecekmiş.beklediğimiz 24 hafta haberi değil bu yeni bişey inşş olurr o zaman ücretsiz izne gerek kalmaz...
Kızlar merhaba , sabah kahvaltı yap kocayı ise gönder geri yat kalk yemek yap gecmis oku çamaşırları topla derken anca yazabildim
Ozellikle yuksek voltajin önünde saygıyla eğiliyorum ben dün temizlik yaptım aksam yemeği dışarıdan söyledim
bugun yemek yaptım başka birşey yapamadım :26:
:44:dusunuyorum cocuk olunca ben ne yapacagım
Neyse artık kızlar biliyorsunuz benim esim inşaat muh. İnşaat başladı demiştim
Bursa'dan döndüğümde kocamı topallerken buldum güya caktirmamaya çalışıyor
aksama kadar zor söylettim meger kepçe boşlukları dolduruyormus eşimde şuraya diye gösterirken adam çalışır halde bırakmış
kepcenin kol esimin bacağına çarpıp boşluğa fırlatmış Rabbim korumuş betona gelmemiş de boşluğa düşmüş herkes diyor ki alet yukardan gelse ya da esim betona düşse Allah korusun
Doktor sarmış bacağını kasları zedelenmiş hemen gece gece tetenoz aşısı yaptırdım zor iknayla korkak
Cok sukur iyi ama ben düşünmeden edemiyorum kötüsünü Rabbim eslerimizi basımızdan eksik etmesin
benden haberler bu
laternecigimin nesi var ? Neden anlamıyorsun kuşum bizler dert ortağımız ben anneme anlatmadım geldim size yazdım bak
Kızlar bende Allah kısmet ederse nisan annesi olacağım.
sizlere bir sorum olacak ben uzandığım yerden kalkarken göbeğim öne doğru piramit gibi sivrileşiyor bu sizdede oluyormu hiç dikkatinizi çektimi.
canım eşimin rahatsızlığı benim sandığım kadar basit değilmiş.. hamile olduğum için pek çok şeyi saklamış benden..
kısaca anlatmak gerekirse az görülen riskli bir durum ve Allah korusun ameliyat sonunda taştan başka şeylerle karşılaşabilirmişiz..
daha fazlasını anlatmaya dilim varmıyor,kendimde değilim pek.. yaşadıklarımı yada hissettiklerimi paylaşmam hem beni hem sizleri üzer..
boğazımda düğümle geziyorum evin içinde,hep iyisini düşünmek istiyorum dua ediyorum...
öyle işte..
chosy kız sen de o kadar korkuyor muydun doğumdan?
2, 3 gündür ay mezoşla, chosy ne yapçak diyorum.
model bu ewet, ama ordaki kız bize gösterdi bu modeli 650 dedi, bizde düşündük bu arada başka şeylere baktık filan, bende bu kadar para verme taraftarı değildim, ama eşimde iklna etti, tamam dedim, aldık, paketliyolar, eşim sordu pusetide içinde kutunun demi diye, o zaman aaaa bu pusetsiz fiyat dediler, öle olunca indirim yaptılar,sadece araba 650ymiş yani..canım eğer senin ki bu modelse fiyat olarak iyi almışsın şimdi baktım 1030 tl fiyatı:26::26::26:
Eki Görüntüle 614908
O an duvara tırmanma ve elleri ustunde yürümek bile az gelebilir.
Kiz sen beni gorseydin,acil için kapı girişinde ki sedyeye yattım ora acil hasta dediler ya bı git dedim kivraniyorumesim diyor neren ağrıyor allahım yumruklamak istiyorum midem bulandı ortaya çıkardım gözüm görmüyor:))ogurdukce altta zan zann İçeri kendimi atsam bir hangi boydan isterlerse aldirsbilirdim:))))
Cok ağlenceli:)))
ben korkmuyom ki rüyasını bile gördüm mecbur kalınca insan mezbahada bile doğurmak istiyo işte :)
chosy'yi düşünme ben onun elinden tutcam tekerlekli sandalyeylen koşturcaz hastane içinde o eğlenir o zaman unutur acısını :)
ama o arada herkes kocasına küfür ediyomuşkızlar doğum sancısı çekerken ettiğin bütün duaları rabbim kabul ediyormuş. o an bol bol dua edin.
bence başka seçenekleri değerlendir, ikisininde eksisi war gibi,kızlar fikrinize ihtiyacım var:
biz evdeki bakıcıyı değiştirmeye karar verdik; eşim de ben de yoğun çalışıyoruz o yüzden yatılı bakıcı alalım dedik. şimdi iki aday var biri türkmen biri eşimin memleketinden türk bir bayan.
ben aslında türk olandan yanayım; benimle yaşıt 2 sene önce eşinden boşanmış. çocuğu yok ama aynı evde 8 sene bebek ve çocuk bakmış, referansı kuvvetli yani. ilkokul mezunu, köyden bir bayan.
diğeri 24 yaşında 2 yıldır türkiyede çalışıyor; ancak pasaport yok kaçak yani. üniversite mezunu; rusça ve ingilizce biliyor.
şimdi kaynanam eğitimsiz bayan almayın diye tutturmuş durumda; neden ısrarla böyle söylediğini anlamaıyorum ama sen bana güven var bir bildiğim diyor.
bense sadece bebeğime sevgiyle baksın; allah korkusu olsun, namuslu olsun yeter diyorum (türk olan namazında niyazında kapalı bir bayan) ama onun da yaşı var ve boşanmış olması biraz işi bozuyor; ya tekrar evlenicem derse ne yaparım??
Kızlar merhaba , sabah kahvaltı yap kocayı ise gönder geri yat kalk yemek yap gecmis oku çamaşırları topla derken anca yazabildim
Ozellikle yuksek voltajin önünde saygıyla eğiliyorum ben dün temizlik yaptım aksam yemeği dışarıdan söyledim
bugun yemek yaptım başka birşey yapamadım :26:
:44:dusunuyorum cocuk olunca ben ne yapacagım
Neyse artık kızlar biliyorsunuz benim esim inşaat muh. İnşaat başladı demiştim
Bursa'dan döndüğümde kocamı topallerken buldum güya caktirmamaya çalışıyor
aksama kadar zor söylettim meger kepçe boşlukları dolduruyormus eşimde şuraya diye gösterirken adam çalışır halde bırakmış
kepcenin kol esimin bacağına çarpıp boşluğa fırlatmış Rabbim korumuş betona gelmemiş de boşluğa düşmüş herkes diyor ki alet yukardan gelse ya da esim betona düşse Allah korusun
Doktor sarmış bacağını kasları zedelenmiş hemen gece gece tetenoz aşısı yaptırdım zor iknayla korkak
Cok sukur iyi ama ben düşünmeden edemiyorum kötüsünü Rabbim eslerimizi basımızdan eksik etmesin
benden haberler bu
laternecigimin nesi var ? Neden anlamıyorsun kuşum bizler dert ortağımız ben anneme anlatmadım geldim size yazdım bak
benim arkadaşımda oluyodu o, sivriliyodu göbek deliğinin orası, dr poposu o demiş:))Kızlar bende Allah kısmet ederse nisan annesi olacağım.
sizlere bir sorum olacak ben uzandığım yerden kalkarken göbeğim öne doğru piramit gibi sivrileşiyor bu sizdede oluyormu hiç dikkatinizi çektimi.
canım eşimin rahatsızlığı benim sandığım kadar basit değilmiş.. hamile olduğum için pek çok şeyi saklamış benden..
kısaca anlatmak gerekirse az görülen riskli bir durum ve Allah korusun ameliyat sonunda taştan başka şeylerle karşılaşabilirmişiz..
daha fazlasını anlatmaya dilim varmıyor,kendimde değilim pek.. yaşadıklarımı yada hissettiklerimi paylaşmam hem beni hem sizleri üzer..
boğazımda düğümle geziyorum evin içinde,hep iyisini düşünmek istiyorum dua ediyorum...
öyle işte..
Şok şok .. Flaş haber. Ak parti milletvekili murteza yetis meclise onumuzdeki hafta dogum izninin 16 haftadan 24 aya çıkarılması için teklif veriyor. Ana haber de çıktı ATV de. Saglık bakanlığının da dogum izni için calışması varmış .. Ya bize yetiştirseler sunu ne kaaaa güzel olacak
hayır canım doğum izninin 2 yıla çıkması için teklif verecekmiş.beklediğimiz 24 hafta haberi değil bu yeni bişey inşş olurr o zaman ücretsiz izne gerek kalmaz...
yok kıs ben 2.dönem gelcem, benim zaten ilk hafta perşembe başlıyo sanırım doğum izniChosy yarın jübile yapıyor muyuz :) ikinci donem gitmeye niyetin var mi
kızlar bu arada aramızda öğretmenler var galiba. ben de öğretmenim ama 1 martta 32. haftam dolduğu için ozaman izne ayrılacağım.
ben yeni yeni takılıyorum sizinle, ancak takip edebiliyorum ama herşey çok hızlı bu başlıkta.
şifa bekleyenlere Allah yardımcıları olsun diyorum.
İnsallah canım,Amin inşallah canım
Çok şükür Rabbime,bu güzelliği nasip etti,inşallah sağlıkla kucağımıza almakta nasip olurda birlikte yeriz hayatım.
Ablanın oğluşu küvözde kaldımı?Ben nedense şu küvöz olayını düşündükce korkuyorum....
Sagol canim ben midemi bozdum o yaralandı demek ki ayrı kalmak yaramıyor bize
Dün dizi beni bitirdi hürremciydim ben artık kendisinden nefret ediyorum aslında dizideki herkesten nefret ediyorum
Chosy şaşıran mezos değil Temmuz
Dodexe devam bacı :)))
wallamı kız
ama suç bende değil, bunlar niye anlaşamamış diye msj içeriğine o kadar konsantre olmuşumki, isimlere dikkat etmemişim
daha 2.iğne dur daa
olcek bu iş olcek
intikamı izliyonmu
bizimde net kopup duruyo sinir oluyom, bizimki sakin sakin müşteri temsilcisiyle görüşüyotamam hadi bakalım,
Yok bakmıyorum arada o kadını sevmiyorum ya
Yeteneksizlere bakiyore sarmiyorda
Şey var ona bakcem uyusunlar umutsuz ev sultanları
Zapzupçuum sıkma canını benzer durum benim başımdada var.Ayyy geçen ay ne gözyaşları döktüm ilgisizsin diye ama ne yaparsan yap düzelmiyor alıştım artık.
Evlenmeden önce bebişle ilgili,hamileliğimle ilgili ne hayalleri vardı ama ne prensesime o hayaller gibi hamile kaldım ( eşimin çok çok çok isteyeceğini sanmıştım ama o çok çok çok isteyen hep ben oldum) ne de hamileliğimdeki eşim o hayallerdeki gibi oldu :) Öyle göbüşüme ben söylemeden dokunmaz,bazen söylediğimde tv da bişi izliyosa önce onu tamamlar ondan sonra gelir (bebişim onun keyfini beklicek yaa) ee bişi yapmadı der 1 dk sonra gider yerine kurulur yine seni o kadar iyi anlıyorum ki bazen ağzını burnunu kırasım geliyor sonra kıyamıyorum o zaman elime geçen bişileri parçalasam diyorum anladın işte sen beni sıkma canını :) Bazen popon büyüdü diyo,bazen bazakların kalınlaştı diyo işte öyle bi öküzcan benimkide...
bide şimdiden arkamdan hesap yapanlar war, ona uyuz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?