2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Zapzupçuum sıkma canını benzer durum benim başımdada var.Ayyy geçen ay ne gözyaşları döktüm ilgisizsin diye ama ne yaparsan yap düzelmiyor alıştım artık.
Evlenmeden önce bebişle ilgili,hamileliğimle ilgili ne hayalleri vardı ama ne prensesime o hayaller gibi hamile kaldım ( eşimin çok çok çok isteyeceğini sanmıştım ama o çok çok çok isteyen hep ben oldum) ne de hamileliğimdeki eşim o hayallerdeki gibi oldu :) Öyle göbüşüme ben söylemeden dokunmaz,bazen söylediğimde tv da bişi izliyosa önce onu tamamlar ondan sonra gelir (bebişim onun keyfini beklicek yaa) ee bişi yapmadı der 1 dk sonra gider yerine kurulur yine seni o kadar iyi anlıyorum ki bazen ağzını burnunu kırasım geliyor sonra kıyamıyorum o zaman elime geçen bişileri parçalasam diyorum anladın işte sen beni sıkma canını :) Bazen popon büyüdü diyo,bazen bazakların kalınlaştı diyo işte öyle bi öküzcan benimkide...

Şok şok .. Flaş haber. Ak parti milletvekili murteza yetis meclise onumuzdeki hafta dogum izninin 16 haftadan 24 aya çıkarılması için teklif veriyor. Ana haber de çıktı ATV de. Saglık bakanlığının da dogum izni için calışması varmış .. Ya bize yetiştirseler sunu ne kaaaa güzel olacak

hayır canım doğum izninin 2 yıla çıkması için teklif verecekmiş.beklediğimiz 24 hafta haberi değil bu yeni bişey inşş olurr o zaman ücretsiz izne gerek kalmaz...

Çok geçmiş olsun Bebeci Neyse ki ucuz atlatmış, Allah korumuş...Aşıya ikna etmen de çok iyi olmuş..

Kızlar bende Allah kısmet ederse nisan annesi olacağım.
sizlere bir sorum olacak ben uzandığım yerden kalkarken göbeğim öne doğru piramit gibi sivrileşiyor bu sizdede oluyormu hiç dikkatinizi çektimi.

Evet geçenlerde benim de dikkatimi çekti, aynen piramit gibi sivrileşiyor..

Allah korusun Laterne, malesef bazen türlü türlü senaryolar geçiyor aklımızdan. Ama ben inanıyorum ki hiç bir şey çıkmayacak. Bir an önce ameliyatını olsun ve iyi haberler alın diye dua edicem. Hatta Laterne arkadaşlarda kabul ederse önümüzdeki hafta senin eşin için okuyalım.. Hiç korkma lütfen, herşey iyi olacak merak etme.. Eşinin iyi haberlerini almana az kaldı inşallah...

chosy kız sen de o kadar korkuyor muydun doğumdan?
2, 3 gündür ay mezoşla, chosy ne yapçak diyorum.

ben kendimi bildim bileli korkarım doğumdan, hatta bizim 2 yıl olmadı, bilinç altımdaki bu korkunun sebep olduğunu düşünüyorum:)

canım eğer senin ki bu modelse fiyat olarak iyi almışsın şimdi baktım 1030 tl fiyatı:26::26::26:
Eki Görüntüle 614908
model bu ewet, ama ordaki kız bize gösterdi bu modeli 650 dedi, bizde düşündük bu arada başka şeylere baktık filan, bende bu kadar para verme taraftarı değildim, ama eşimde iklna etti, tamam dedim, aldık, paketliyolar, eşim sordu pusetide içinde kutunun demi diye, o zaman aaaa bu pusetsiz fiyat dediler, öle olunca indirim yaptılar,sadece araba 650ymiş yani..

walla banada şimdi öle geldi:18:

ay çok güldüm walla, tabi sende karnı burnunda olcan,ayyyy, hastane boşalır, bize boğalara attıkları iğneden atarlar sakinleşmemiz için

kızlar doğum sancısı çekerken ettiğin bütün duaları rabbim kabul ediyormuş. o an bol bol dua edin.
ama o arada herkes kocasına küfür ediyomuş

bence başka seçenekleri değerlendir, ikisininde eksisi war gibi,
bide kıskanma konusu war tabi arkadaşlarda bahsetmiş:)
biz eşimin işyerinden bi bayanı alıyoduk yoldan, boşanmış oda, ben yarı yolda iniyorum,onlar devam ediyo,3 hafta filan sabrettim ki benim kıskançlık çizgim oldukça aşağıdadır:))

Allah korumuş, geçmiş olsun çok..

Kızlar bende Allah kısmet ederse nisan annesi olacağım.
sizlere bir sorum olacak ben uzandığım yerden kalkarken göbeğim öne doğru piramit gibi sivrileşiyor bu sizdede oluyormu hiç dikkatinizi çektimi.
benim arkadaşımda oluyodu o, sivriliyodu göbek deliğinin orası, dr poposu o demiş:))

laternecim Allahtan ümit kesilmez, drlar artık kötü senaryoyu söylüyo önce, öle bişeydir, inşallah iyi olucak, ne zamandı ameliyat?

hayır canım doğum izninin 2 yıla çıkması için teklif verecekmiş.beklediğimiz 24 hafta haberi değil bu yeni bişey inşş olurr o zaman ücretsiz izne gerek kalmaz...

kız ikinizde aynı şeyi demişiniz mezos 24 ay yazmış ya

bide kendisi şaşırmış, Allah iyiliğini versin mezos, sende bi b12 baktır, doğum korkusu bile b12 eksikliğinden olabilir

kızlar bu arada aramızda öğretmenler var galiba. ben de öğretmenim ama 1 martta 32. haftam dolduğu için ozaman izne ayrılacağım.

ben yeni yeni takılıyorum sizinle, ancak takip edebiliyorum ama herşey çok hızlı bu başlıkta.
şifa bekleyenlere Allah yardımcıları olsun diyorum.

ewet war canım, bende öğretmenim, benimde 14 şubatta başlıyo galiba, ama bilmiyorum dr bişe demedi daha
ewet hızlı ilerliyo çok konular
okulda açamazsam forumu, ewe gelince 1-2 saat geçmişi okuyorum

İnsallah canım,
ablamın oğlan kalmadı benim3,5kg kızım kaldı ,kuvoz daha cok ciğer gelişmemişse Yada miyadindan cok erkenler için oluyor.insallah yasamayız bir daha...
Sagol canim ben midemi bozdum o yaralandı demek ki ayrı kalmak yaramıyor bize
Dün dizi beni bitirdi hürremciydim ben artık kendisinden nefret ediyorum aslında dizideki herkesten nefret ediyorum

Gecmis olsun kuzum ya Allah esirgemiş kocanı
Bak daha bir sevdim seni

wallamı kız
ama suç bende değil, bunlar niye anlaşamamış diye msj içeriğine o kadar konsantre olmuşumki, isimlere dikkat etmemişim
daha 2.iğne dur daa
olcek bu iş olcek
intikamı izliyonmu

tamam hadi bakalım,
Yok bakmıyorum arada o kadını sevmiyorum ya
Yeteneksizlere bakiyore sarmiyorda
Şey var ona bakcem uyusunlar umutsuz ev sultanları

tamam hadi bakalım,
Yok bakmıyorum arada o kadını sevmiyorum ya
Yeteneksizlere bakiyore sarmiyorda
Şey var ona bakcem uyusunlar umutsuz ev sultanları
bizimde net kopup duruyo sinir oluyom, bizimki sakin sakin müşteri temsilcisiyle görüşüyo
ben olsam sarcam ama nese

bende bu akşam takıldım,perşembe akşamlarım boştu, devam edebilirim:)

Hay allahım hepimiz nasil senlikliyiz yahu...
bide şimdiden arkamdan hesap yapanlar war, ona uyuz oluyorum

ben ,benim o,
Hemen yerine atansam diye kalbim güm güm ,cok teknolocikim he.

kızlar çok fenayım karnım çok ağrıyor telaşlanmak istemiyorum ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…