Annemde diyorki şimdi kalabalık gelirler,kaynananı çağır,o yapsın yemekleri sen yarın işteyken diyor.
Ama benim içimden hiç çağırmak gelmiyor:S
Mergennnnn mergennnnn alışverişler bitti mı fıstığım ,yirim onları ben .
Gecen demeyi unuttum yeşil takımda kim yatcakkarar veremezseniz bana verin
Yeşil benim rengim,huzur,sükunet,burcumunda rengiymis mübarek
Ben seve seve yatarım oyş
evde şu an sadece açılmış kıyma, domates, biber var.. bi de patlıcan alsam diyorum bi yemek çıkar. halep tava gibi bişey yapabilirim.. ama canım onu istemiyo çünkü öğlen benzer bi sey yemiştim.
balık mı alsam ki bak aklıma düşürdün :26:
yerim seni yaaa..
et varsa buzlugunda patates yemegi yap..yanına bezelyen varsa onu ekleyebilirsin..
al sana bezelye yemeği..
marketten pazı alıp ıspanak yemeği gibi yapabilirsin..içine bulgur at bi avuc içi..
pırasa ve makarna yapabilirsin..başkaaaaaaa:44:
1 patlıcan bi kabak yarım kilo taze fasulyeden türlü yapabilirsin..yanına pilav.
:44:
kıyma alıp dolma biber yapabilirsin..
yada et sote..anacım aklıma bunlar geldi..
tmm biraz pirinç ekle yağ salça soğan kıyma 1 domates.. dolmalık biber al..içlerini doldur pişmesi çabuk nasıl olsa..
Kiymayi cozdurmussun balim onu kullan
Bir kıymalı Menemen yap yanına çay 2 de taze ekmek.Miss ,yarında balik yaparsın.
İVVett o bendimmm...bizimki kırmızısı zaten..bir de ben ana kucağını monte edilmiş haliyle çektim fotoğrafa..bu da gerisini görsün arkadaşlar diye internetten resimler..Vardır ama İstanbulda da bebek reyonu...
Ama cagirirsan oda kalmaz mı yemeğe :26:
selam kızlar
umutege geçen gün balat hastanesinin fiyatlarını söylemiştin. bunlar özel fiyatları mı yoksa ssk dan ödeyeceğin fark mı?
Hft.sonu çıkacağız Voltajım inş.
Dün denk geldim yandan çıtçıtlı iki takım aldım.
İlk 6-7 ay kuzucuklar birlikte yatıyormuş,ayrılınca huzursuz oluyorlarmış.O nedenle her iki takımıda yıka-kullan yapmayı düşündük inş. Senin istediğin takım olsun kuşum
Hımmm buarada Voltajım ben şimdi takımları premature alıyorum....Ama tüm tecrübeli annişler 1 ayda bebişlerin toparladığını söylüyor,o nedenle herkes 0-3 aya ağırlık ver diyor,sen nedersin :26:Bizim minik kuşlar max. 2.5 kg oluyor (inş.) 0-3 aylık giysiler 4-5 ay giyerler diye düşünüyorum.
yerim seni yaaa..
et varsa buzlugunda patates yemegi yap..yanına bezelyen varsa onu ekleyebilirsin..
al sana bezelye yemeği..
marketten pazı alıp ıspanak yemeği gibi yapabilirsin..içine bulgur at bi avuc içi..
pırasa ve makarna yapabilirsin..başkaaaaaaa:44:
1 patlıcan bi kabak yarım kilo taze fasulyeden türlü yapabilirsin..yanına pilav.
:44:
kıyma alıp dolma biber yapabilirsin..
yada et sote..anacım aklıma bunlar geldi..
Kiymayi cozdurmussun balim onu kullan
Bir kıymalı Menemen yap yanına çay 2 de taze ekmek.Miss ,yarında balik yaparsın.
canım keşke haftasonu alsaydın misafirleri
yaşlı insanlarda hiç düşünemiyor bu kız çalışıyor işten gelip yemek yapacak falan diye
basit bir menü sana
mercimek çorbası
kuru fasulye
güvendiğin alışveriş yaptığın yerde varsa hazır yoğrulmuş köfte
pilav
salata - patates kızartması yada yoğurtlu havuç hangisi kolayına gelirse
ayran
tatlıyıda hazır al olsun bitsin canım
oyy canım nasıl çekti kıymalı menemen offf yanında çay tazecik ekmek çıtır çıtır. kıymalı olmazsa yumurtalı da olur valla yeter ki menemen olsun. ama şimdi kayınvalideme ayıp olur onlar gidene kadar sabretmem lazım(
Ya bu nasil birseydir,gözüm doldu kurban olurum ben onları verene ya yirim onları ...
Dogru demisler,İnan hemen 40 çıktığında 0-3 kullanırsın ablamın oglu 2.250 doğmuştu 40inda sok oldum.diger bebeklerle aynı hatta daha toplu oluyorlar.onlari 1 ay ancak giydirirsin belki 2.aya ,0-3 başlarsın hemen.ihtiyaca göre o an da alırsın hayatım hiç sıkma ailen yanında yardımcı olurlar.
Rabbim saglicakla gelmelerini nasip etsin.
Yemek olayını da ayarladım,dışardan sipariş verdim..Aç kalmayacağım,yaşassıınnnnnnn....
Kız memleketten geldiler kıyamıyorumda.
Kocişimin evde olduğu gün demişler.Kocişde bu hafta ctesi izinli.
Pazar izinli olsa rahat olurdu ama dönüşümlü işde.
Hemde açıkcası pazar kocişin izinli olmasını sevdiğimden,pazarı evde geçirmek istemiyorum.
Menü hoş.
Kociş mercimek çorbama bayılır çorba kesin o.
Pilavda olucak.
Fasulye değilde etli nohut düşünüyorum kociş fasulye yemez.
Tavuk haşliyim diyorum pilavın üzerine
Ortaya salata biber kızartması filan
Tatlı zaten direk hazır alıcam
Ayran tamamdır işde
İşde sorun bunları bu akşam yapmakda.
İki kişilik yemek yapmaya alışkınım ben.Çok kişiye hazırlayınca biraz zorlanıyorum:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?