2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Annemde diyorki şimdi kalabalık gelirler,kaynananı çağır,o yapsın yemekleri sen yarın işteyken diyor.
Ama benim içimden hiç çağırmak gelmiyor:S

canım keşke haftasonu alsaydın misafirleri
yaşlı insanlarda hiç düşünemiyor bu kız çalışıyor işten gelip yemek yapacak falan diye
basit bir menü sana
mercimek çorbası
kuru fasulye
güvendiğin alışveriş yaptığın yerde varsa hazır yoğrulmuş köfte
pilav
salata - patates kızartması yada yoğurtlu havuç hangisi kolayına gelirse
ayran
tatlıyıda hazır al olsun bitsin canım

selam kızlar
umutege geçen gün balat hastanesinin fiyatlarını söylemiştin. bunlar özel fiyatları mı yoksa ssk dan ödeyeceğin fark mı?

Hft.sonu çıkacağız Voltajım inş.
Dün denk geldim yandan çıtçıtlı iki takım aldım.
İlk 6-7 ay kuzucuklar birlikte yatıyormuş,ayrılınca huzursuz oluyorlarmış. O nedenle her iki takımıda yıka-kullan yapmayı düşündük inş.Senin istediğin takım olsun kuşum

Hımmm buarada Voltajım ben şimdi takımları premature alıyorum....Ama tüm tecrübeli annişler 1 ayda bebişlerin toparladığını söylüyor,o nedenle herkes 0-3 aya ağırlık ver diyor,sen nedersin :26:Bizim minik kuşlar max. 2.5 kg oluyor (inş.) 0-3 aylık giysiler 4-5 ay giyerler diye düşünüyorum.

Kiymayi cozdurmussun balim onu kullan
Bir kıymalı Menemen yap yanına çay 2 de taze ekmek.Miss ,yarında balik yaparsın.

tmm biraz pirinç ekle yağ salça soğan kıyma 1 domates.. dolmalık biber al..içlerini doldur pişmesi çabuk nasıl olsa..

tmm ben markete kaçıyorum şimdi. dolmalık biber iyi fikir. mevcut malzemeleri kullanmış olucam..
thanks bebeeeem

Bir kıymalı Menemen yap yanına çay 2 de taze ekmek.Miss ,yarında balik yaparsın.

kız benim koca göbüşlü yakışıklı kocam yemez öyle menemen falan o ne fenadır o sallar suratı oturur.. ben dolma yapam bi daha da birseyi çözdürmücem yapmak zorunda kalıyom sonra
dolma makarna yeter gari. hatta elimi bol kepçe tutayım ben yarına da yemek çıksın..

He bana ondan farklı geldi şekerimAraştırmaya devam...

Ama cagirirsan oda kalmaz mı yemeğe :26:

Her şekilde gelir diye tahmin ediyorum.
Ama ben bana muhtaç oldular dedirtmek istemiyorum.
Çünkü kocişime ne sen beni gör bundan sonra nede ben seni görim diyip kapısını kapatmış.
İyiyim hoşumdur ama damarımı basıldı mı da kolay kolay affetmem.
Sanki çok şey yapmış gibi kocamı üzüyor.

selam kızlar
umutege geçen gün balat hastanesinin fiyatlarını söylemiştin. bunlar özel fiyatları mı yoksa ssk dan ödeyeceğin fark mı?

canım ssk lı fiyatı 1750 tl
doktor kendisi sezeryanda dese normal de dese bu fiyat ama 2013 de zam gelmiş olabilir :26::26:bu bize verilen fiyat 2012 de başladığımız için
eğer sen kendin sezeryan istersen 2250 tl
epidural istersen 2350 tl canım

Ya bu nasil birseydir,gözüm doldu kurban olurum ben onları verene ya yirim onları ...
Dogru demisler,İnan hemen 40 çıktığında 0-3 kullanırsın ablamın oglu 2.250 doğmuştu 40inda sok oldum.diger bebeklerle aynı hatta daha toplu oluyorlar.onlari 1 ay ancak giydirirsin belki 2.aya ,0-3 başlarsın hemen.ihtiyaca göre o an da alırsın hayatım hiç sıkma ailen yanında yardımcı olurlar.
Rabbim saglicakla gelmelerini nasip etsin.

Canım benim;bezelye,kabak,patlıcan,dolma biber mevsim dışı cısss sebzeler.

Pazı,ıspanak,pırasa,brokoli mevsiminde cici sebzeler

Yaaaa ama benim karnım acıktı yaaaa..çerezim de bitti üstelik,şimdi ne yicem ben..:burdan da kuaföre gidicem zatiii..malum temizlik olayları,pazartesi de dr. gidicem rapor alcam biraz dinleneyim oğluşum 15 tatile çıkmışken,hem kızımı da merak ediyorum,özledim..

oyy canım nasıl çekti kıymalı menemen offf yanında çay tazecik ekmek çıtır çıtır. kıymalı olmazsa yumurtalı da olur valla yeter ki menemen olsun. ama şimdi kayınvalideme ayıp olur onlar gidene kadar sabretmem lazım (

Kız memleketten geldiler kıyamıyorumda.
Kocişimin evde olduğu gün demişler.Kocişde bu hafta ctesi izinli.
Pazar izinli olsa rahat olurdu ama dönüşümlü işde.
Hemde açıkcası pazar kocişin izinli olmasını sevdiğimden,pazarı evde geçirmek istemiyorum.

Menü hoş.
Kociş mercimek çorbama bayılır çorba kesin o.
Pilavda olucak.
Fasulye değilde etli nohut düşünüyorum kociş fasulye yemez.
Tavuk haşliyim diyorum pilavın üzerine
Ortaya salata biber kızartması filan
Tatlı zaten direk hazır alıcam
Ayran tamamdır işde

İşde sorun bunları bu akşam yapmakda.
İki kişilik yemek yapmaya alışkınım ben.Çok kişiye hazırlayınca biraz zorlanıyorum:S

Menemeni benim kociş çokkk güzel yapar ama ben öle çok sevmem..

ya benim şimdi eve gidince hemen pişecek bişey yapmam lazım ki,kuaföre geç kalmayayım..aç da gidemem,perişan olurum sonra..

:S daha ne kadar duracaklar anacim 1 sene oldu,
Sen az tavada yap ye hayatim ne ayıbı bosver yemenin ayibi olmaz.onların bu kadar kalması normal sanki tee.

Amin inşallah canım
Çok şükür Rabbime,bu güzelliği nasip etti,inşallah sağlıkla kucağımıza almakta nasip olurda birlikte yeriz hayatım.
Ablanın oğluşu küvözde kaldımı?Ben nedense şu küvöz olayını düşündükce korkuyorum....

Kimin Kaç Tefriciyesi Eksik :

Hanipeks...........................204
Naz...................................300
Bh8076..............................100

yakın olsaydık gelirdim canım sana yardıma
biraz uykusuz kalacaksın ama kendini yormadan yavaş yavaş yaparsın eşinde yardım eder mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…