kontrollere hep birlikte gidiyoruz ona göre ayarlıyoruz randevularımızı sanırım dediğin gibi yetersizlik duygusuna kapıldı maddi olarak yetyip yetmeme konusunu düşünüyor bend düşünme bana sen lazımsın diyorum ama takıyor kafaya kredi çektik rahat alalım diye ama baba işte dert tasa içinde düşünüyor :)Canım yetersizlik duygusuna kapılmış olabilir.Prenses dünyaya geldiğinde iyi imkanlar sunamamaktan vb. korkmak gibi..
Dr kontrollerine mümkün olduğunca birlikte gidin,alışveriş ve oda hazırlığını birlikte yapın.
Prensesle ilgili konuşmalarında "babası" şu söyle,"babası" bu böyle diye vurgulayabilirsin...Çok iyi bir baba olacağını,kızınızın çok şanslı olduğunu vb. söylebilirsin,kendini iyi hissedecektir.
haklısın canım o kadar oku sonra çalışma hem ailene hem kendine zor yani sen düşün taşın en doğrusunu sen bulursuncanım benim ailem durumları iyi olmadığı halde dişinden tırnağından artırıp bana 5 sene üniversite okuttular istanbulda; anadolu lisesini de üniversiteyi de hep onları utandırmamak için dereceyle bitirdim. şimdi çalışmayacağım diyemem. bide ben göçmen kızıyım bizim ailede bütün kadınlar çalışır; öyle gördüm öyle bildim. börek açamam ama çok güzel finansal analiz yaparım :) şimdi 2 sene ara vereyim desem dönmek istediğimde yaşım 35 olacak, iş bulamam. dediğim gibi ev hanımı olabilecek bir tip değilim malesef. şimdiki bakıcımdan memnunum, allah razı olsun gözüm arkada kalmadı hiç ama tempomuza ayak uyduramıyor onun da çoluğu çocuğu var.
arkadaşların dediği gibi ikisiyle de görüşeceğim; hangisi içime sinerse. hakkımızda hayırlısı olsun diye dua ediyorum.
ben sana öğretirim canım dikişi sen anlat bana ne istiyorsun nasıl dikeceksin tarif ederim yemişim terzisini sen daha güzel yaparsın kız fikir zevk sahibisin sonuçtaaaaaa beni kaale alin yaaa :)))
yok anacim kacti bi tarafima.. elimde kaldi ise yaramaz kumas parcalari.. neyse artik bunu da gorecekmisim.. kadin iatedigim forma sokamiyor keseleri.. yeni kumas ve yeni dikis eylemleri beni bekler. ben kendim dikis ogrenecegim bu gerizekalilar yuzunden..
bende kızın sesini duyunca hareket ediyor seni çok seviyor babaya düşkün olacak diyorum hoşuna gidiyor ama ellemek istemiyor karnımı sevmak gelmiyor içinden patlayacak sanki diyor korkuyor işallah doğunca daha kötü olmaz da düzelir ben çok çabuk etkilenen moreli düşen biriryim hemen morelim bozulur ağlarımZapzup,her insan bir olmuyor iste kimine soyut kavramlar bile yeterken kimi tatmin olmuyor.illa elle tutulur gözle görülür hale gelince can ciğer moduna giriyor.benimkiyle kıyaslamak sana belki Abes gelir ama oğlumda tutar bakardı hevesliydi herseyi alıp hazırlamak için oldu oldu dirildi.dogunca ilk aylar disinda bana hic ne yardimi dokundu ne hayri.gece cok uyaniyor ku derlerdi hic uyanmiyor derdi hakbuki duymazdi bende kiyamazdim kalkip uykusu bolunmesin diye.kizimda o kadar el temasına kıyafet heyecanına girmedi ama dogunca onun için bir dünya birde kaybetme korkusu.esim ne yasarsak yasayalım 10 dan geç uyumaz evlendiğimden beri hiç bir sıkıntı yüzünden uykusuz kalmaz kızımda gunlerce sabaha kadar uyanık kaldı .hele bunda 3 defa anca ellemistir karnımı ,zamanla göreceğim eminimki daha tutkun olacak.
Cok merhamet etme kendini duşun canım,elbette kaygili,birde eşya al sat dekorasyon aile vs yoruyor.anne olunca daha iyi anlarsın hem merak etme doğumdan sonra daha cok bağlanır sana,size...
Uzme kendini kızlar babaya babalar kıza daha tutkun gor .
bende diyorum tekmeliyor falan diye ilk başlarda babasının sesini duyunca vuruyordu mutlu oluyordu benim ki hoşuna gidiyordu ama o zmanlar geçti şimdi kızım daha çok tekmeliyor karnım şekilden şekle giriyor adam elini hepten kaçırıyor geçen göbeğimi açtım bak kocaman oldu diye ayyyyy patlıcak gibi duruyor kapat diyo beni sinir ediyor birazda komiğime gidiyor bu hali bom desem korkacak :) alışacak yada ben alışacam durumaCanım bu çok normal ama,hiç bir şey eskisi gibi değil.
Eşinde ilerde alacağı sorumluluğu düşünüyordur,erkekler bu konuda nedense bizden daha farklı düşünüyorlar.
Belkide dokunup hissetmeye korkuyordur.Benim kocişimde ilk zamanlar hiç dokunamazdı.
Ben ne yaptım?Babası tekmeledi,babası oğlumuz çok uslu.Oğlumuz babasına benzicek gibi gibi,cümlelerle kocişimi baba olacağına alıştırdım.
Şimdi elini kendi koyuyor,gün için de oğlumuz tekmeliyor mu diye mesajlar atıyor.
Kız çocukları babaya düşkün olur,babalarda kız çocuklarına.
Bak ilerde diceksin ki kızım babasını benden daha çok seviyor galiba,endişelerin bu olucak.
Hiç moralini bozma...
Hoşgelmişsin canım,amin
ben yine sevmedin diyorum uzaktan seviyorum diyor ben kızımla kordona gitcem gezmeye sen evde kalcan diyor discoya gidicez sen gelmiceksin diyor kızımın arkadaşları ne kadar karizmatik baban var diyecekmiş sırf beni kızdırmaya bayılıyor adam ne yapayım zorla elini alıp karnıma koyuyorum kızıyla şimdiden bağ kursun alışsın diye uzak olmasınlar birbirlerine benimki soğuk baba olacak gibi ama görcez bakalımZapzup bende voltajın sölediklerini sölicektim..Benim de eşim oğlumda göbeğimi ellemeyemezdi,korkuyordu sanırım..birde onlar da ilk defa baba olcakları için apayrı duygulara gömülüyorlar içlerinde..arkadaşların kocaları eşlerine toz kondurmazken benimki bir farklıydı,ama oğlum doğdunda çok yardımcı oldu bana geceleri filan,hastalanınca birlikte baktık hep,şimdi de çok yardımcıdır bana..
Bir kere kavga ettik yazın çocuk yüzünden ona "sen ne bilirsin ki ilgiyi alakayı,hamileyken göbeğimi bile ellemedin doğru düzgün dedim"..o mu dokundu bilmem ama adam şimdi kımıldıyor dedikçe karnıma atıyor elini.. ama çok yılışamaz öyle..sadece "gelsin bakalım minicik ayaklımız" der durur.. onların da bir stresi var kendi içlerinde yaşadıkları ama merak etme bebişin doğunca,senin kadar titryecek üstünüze..
nerde canım bebek reyonu kemeraltında mı ben bilmiyorum yerini ürünleri güzelse bakayım bende eksikler var dahaİzmirdeyim canım ben Bebek Reyonu mağazasından aldım..
kadınların annelik içgüdüleri ilk bebek karnına düştüğünde, erkeklerinkiyse bebek doğunca başlarmış, bizimkiler de yapıyolar da ben diorum bazen beni hoş tutmak için yapıyo sadece, erkek o sonuçta bizim kadar hassas olamazki, hem sorumluluğu daha fazla, biz çalışıyo olsakta, bi gün canım sıkıldı deyip çıksak kimse bişe diyemez ,(gerçi tabi maddi açıdan da çalışmak zorundayız tabi de) ama onlar öle mi, isteseler de çıkamazlar, çevre baskısıyla da karşılaşırlar, kolay değil bebek geliyoi yeni bi can evde, biz şimdiden göçtük gibi, ilerisi meçhul, e onlar da düşünüyolardır tabiki kaç katını ne yapıcaz diye
Kızlar merhaba , sabah kahvaltı yap kocayı ise gönder geri yat kalk yemek yap gecmis oku çamaşırları topla derken anca yazabildim
Ozellikle yuksek voltajin önünde saygıyla eğiliyorum ben dün temizlik yaptım aksam yemeği dışarıdan söyledim
bugun yemek yaptım başka birşey yapamadım :26:
:44:dusunuyorum cocuk olunca ben ne yapacagım
Neyse artık kızlar biliyorsunuz benim esim inşaat muh. İnşaat başladı demiştim
Bursa'dan döndüğümde kocamı topallerken buldum güya caktirmamaya çalışıyor
aksama kadar zor söylettim meger kepçe boşlukları dolduruyormus eşimde şuraya diye gösterirken adam çalışır halde bırakmış
kepcenin kol esimin bacağına çarpıp boşluğa fırlatmış Rabbim korumuş betona gelmemiş de boşluğa düşmüş herkes diyor ki alet yukardan gelse ya da esim betona düşse Allah korusun
Doktor sarmış bacağını kasları zedelenmiş hemen gece gece tetenoz aşısı yaptırdım zor iknayla korkak
Cok sukur iyi ama ben düşünmeden edemiyorum kötüsünü Rabbim eslerimizi basımızdan eksik etmesin
benden haberler bu
laternecigimin nesi var ? Neden anlamıyorsun kuşum bizler dert ortağımız ben anneme anlatmadım geldim size yazdım bak
Kızlar ben artık çıkıyorum,yarın görüşürüz kendinize dikkat edin
Sagol canim ben midemi bozdum o yaralandı demek ki ayrı kalmak yaramıyor bizegeçmiş olsun canım, allah korumuş eşini.
hamilelik sanırım daha duygusal yapıyor. Yüksek voltajım dün sümsük hatice ağladıkça ben eşime sarıldım. allah korusun içim bir kötü oldu izleyemedim
iyi akşamlar canım, çok yorma kendini
geçmiş olsun canım allah beterinden korusun valla iyi atlatmış eşin aman hepimizin eşini korusun onlar bize lazım ben eşimsiz hayatı düşününce fana oluyorum yaşayamam kötü olurumKızlar merhaba , sabah kahvaltı yap kocayı ise gönder geri yat kalk yemek yap gecmis oku çamaşırları topla derken anca yazabildim
Ozellikle yuksek voltajin önünde saygıyla eğiliyorum ben dün temizlik yaptım aksam yemeği dışarıdan söyledim
aksama kadar zor söylettim meger kepçe boşlukları dolduruyormus eşimde şuraya diye gösterirken adam çalışır halde bırakmış
kepcenin kol esimin bacağına çarpıp boşluğa fırlatmış Rabbim korumuş betona gelmemiş de boşluğa düşmüş herkes diyor ki alet yukardan gelse ya da esim betona düşse Allah korusun
Doktor sarmış bacağını kasları zedelenmiş hemen gece gece tetenoz aşısı yaptırdım zor iknayla korkak
Cok sukur iyi ama ben düşünmeden edemiyorum kötüsünü Rabbim eslerimizi basımızdan eksik etmesin
benden haberler bu
laternecigimin nesi var ? Neden anlamıyorsun kuşum bizler dert ortağımız ben anneme anlatmadım geldim size yazdım bak
oyy canım nasıl çekti kıymalı menemen offf yanında çay tazecik ekmek çıtır çıtır. kıymalı olmazsa yumurtalı da olur valla yeter ki menemen olsun. ama şimdi kayınvalideme ayıp olur onlar gidene kadar sabretmem lazım(
Teşekkür ederim canim Allah korusun tüm sevdiklerimizi , bebeklerimiz anali babali büyüsün inşallahgeçmiş olsun canım allah beterinden korusun valla iyi atlatmış eşin aman hepimizin eşini korusun onlar bize lazım ben eşimsiz hayatı düşününce fana oluyorum yaşayamam kötü olurum
benim canım çekti ama yaaaaa misss gibi çıtır ekmekle off yanında çay ne güzel olur yeme de yanında yat off off bugün kıyma çıkarayım yarın yapayım bari
bebeci canım verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş eşini.. çok geçmiş olsun,Rabbim öyle korku yaşatmasın bir daha inşallah..
Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin inşallah
Âmin canim teşekkür ederim , senin neyin var merakta bıraktın beni
endise etmeye başladım anlat canim benim
Kızlar merhaba , sabah kahvaltı yap kocayı ise gönder geri yat kalk yemek yap gecmis oku çamaşırları topla derken anca yazabildim
benden haberler bu
canım eşimin rahatsızlığı benim sandığım kadar basit değilmiş.. hamile olduğum için pek çok şeyi saklamış benden..
kısaca anlatmak gerekirse az görülen riskli bir durum ve Allah korusun ameliyat sonunda taştan başka şeylerle karşılaşabilirmişiz..
daha fazlasını anlatmaya dilim varmıyor,kendimde değilim pek.. yaşadıklarımı yada hissettiklerimi paylaşmam hem beni hem sizleri üzer..
boğazımda düğümle geziyorum evin içinde,hep iyisini düşünmek istiyorum dua ediyorum...
öyle işte..
Canim kıyamam sana ben ,kötü seyler düşünme zatencanım eşimin rahatsızlığı benim sandığım kadar basit değilmiş.. hamile olduğum için pek çok şeyi saklamış benden..
kısaca anlatmak gerekirse az görülen riskli bir durum ve Allah korusun ameliyat sonunda taştan başka şeylerle karşılaşabilirmişiz..
daha fazlasını anlatmaya dilim varmıyor,kendimde değilim pek.. yaşadıklarımı yada hissettiklerimi paylaşmam hem beni hem sizleri üzer..
boğazımda düğümle geziyorum evin içinde,hep iyisini düşünmek istiyorum dua ediyorum...
öyle işte..
Mergencim teşekkür ederim , Rabbim korudu cok sukurCanım benim çok geçmiş olsun,Allah korumuş...
Laternem o olasılıkların hepsinden,Allah korusun,eşine sağlık,sıhhat,afiyet versin inş.Dua edelim hep birlikte...
canım eşimin rahatsızlığı benim sandığım kadar basit değilmiş.. hamile olduğum için pek çok şeyi saklamış benden..
öyle işte..
öyle işte..
aaahhanda bu bebek arabamız..akşam kurduk,,bir oğlum gezdirdi,prova etti,bir kocam gezdirdi..bana da bakmak kaldı..biri sormuştu hatırlamıyorum şimdi,onun için burada paylaşıyorum..
Eki Görüntüle 614829 Eki Görüntüle 614830 Eki Görüntüle 614831 Eki Görüntüle 614833
akşam eve gider gitmez kızımın nevresimini yatağına serdim çok cici oldu ve sizlerle paylaşıyorum bugünkü bunalım halimizde bitsin yoksa çocuklar doğduklarında bunalım takılacaklar bunalım annenin bunalm bebişi olmasınlar
Eki Görüntüle 614885 Eki Görüntüle 614886 Eki Görüntüle 614887 Eki Görüntüle 614888
Kızlar bende Allah kısmet ederse nisan annesi olacağım.
sizlere bir sorum olacak ben uzandığım yerden kalkarken göbeğim öne doğru piramit gibi sivrileşiyor bu sizdede oluyormu hiç dikkatinizi çektimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?