2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar merhaba , sabah kahvaltı yap kocayı ise gönder geri yat kalk yemek yap gecmis oku çamaşırları topla derken anca yazabildim
Ozellikle yuksek voltajin önünde saygıyla eğiliyorum ben dün temizlik yaptım aksam yemeği dışarıdan söyledim
bugun yemek yaptım başka birşey yapamadım :26:
:44:dusunuyorum cocuk olunca ben ne yapacagım

Neyse artık kızlar biliyorsunuz benim esim inşaat muh. İnşaat başladı demiştim
Bursa'dan döndüğümde kocamı topallerken buldum güya caktirmamaya çalışıyor
aksama kadar zor söylettim meger kepçe boşlukları dolduruyormus eşimde şuraya diye gösterirken adam çalışır halde bırakmış
kepcenin kol esimin bacağına çarpıp boşluğa fırlatmış Rabbim korumuş betona gelmemiş de boşluğa düşmüş herkes diyor ki alet yukardan gelse ya da esim betona düşse Allah korusun
Doktor sarmış bacağını kasları zedelenmiş hemen gece gece tetenoz aşısı yaptırdım zor iknayla korkak
Cok sukur iyi ama ben düşünmeden edemiyorum kötüsünü Rabbim eslerimizi basımızdan eksik etmesin
benden haberler bu
laternecigimin nesi var ? Neden anlamıyorsun kuşum bizler dert ortağımız ben anneme anlatmadım geldim size yazdım bak

kontrollere hep birlikte gidiyoruz ona göre ayarlıyoruz randevularımızı sanırım dediğin gibi yetersizlik duygusuna kapıldı maddi olarak yetyip yetmeme konusunu düşünüyor bend düşünme bana sen lazımsın diyorum ama takıyor kafaya kredi çektik rahat alalım diye ama baba işte dert tasa içinde düşünüyor :)

haklısın canım o kadar oku sonra çalışma hem ailene hem kendine zor yani sen düşün taşın en doğrusunu sen bulursun

ben sana öğretirim canım dikişi sen anlat bana ne istiyorsun nasıl dikeceksin tarif ederim yemişim terzisini sen daha güzel yaparsın kız fikir zevk sahibisin sonuçta

bende kızın sesini duyunca hareket ediyor seni çok seviyor babaya düşkün olacak diyorum hoşuna gidiyor ama ellemek istemiyor karnımı sevmak gelmiyor içinden patlayacak sanki diyor korkuyor işallah doğunca daha kötü olmaz da düzelir ben çok çabuk etkilenen moreli düşen biriryim hemen morelim bozulur ağlarım
bende diyorum tekmeliyor falan diye ilk başlarda babasının sesini duyunca vuruyordu mutlu oluyordu benim ki hoşuna gidiyordu ama o zmanlar geçti şimdi kızım daha çok tekmeliyor karnım şekilden şekle giriyor adam elini hepten kaçırıyor geçen göbeğimi açtım bak kocaman oldu diye ayyyyy patlıcak gibi duruyor kapat diyo beni sinir ediyor birazda komiğime gidiyor bu hali bom desem korkacak :) alışacak yada ben alışacam duruma

ben yine sevmedin diyorum uzaktan seviyorum diyor ben kızımla kordona gitcem gezmeye sen evde kalcan diyor discoya gidicez sen gelmiceksin diyor kızımın arkadaşları ne kadar karizmatik baban var diyecekmiş sırf beni kızdırmaya bayılıyor adam ne yapayım zorla elini alıp karnıma koyuyorum kızıyla şimdiden bağ kursun alışsın diye uzak olmasınlar birbirlerine benimki soğuk baba olacak gibi ama görcez bakalım

İzmirdeyim canım ben Bebek Reyonu mağazasından aldım..
nerde canım bebek reyonu kemeraltında mı ben bilmiyorum yerini ürünleri güzelse bakayım bende eksikler var daha

evet nasıl olacak para durumu düşünüyor doğum parasını araştırıyor ne zman nasıl alırız diye bana olumsuz yansıttığı keyifsiz durması başka birşey söylemez sakindir ama kendi kabuğuna çok çekiliyor iç dünyasında kurup duruyor onu böyle görünce üzülüyorum dua edin lütfen çok ilgilensin sevsin bizi seviyor zatende sevgisini göstersin ilgiye ihtiyacım var şımartılmak istiyorum valla bebek olasım var o kadar yani :))

geçmiş olsun canım, allah korumuş eşini.
hamilelik sanırım daha duygusal yapıyor. Yüksek voltajım dün sümsük hatice ağladıkça ben eşime sarıldım. allah korusun içim bir kötü oldu izleyemedim

Kızlar ben artık çıkıyorum,yarın görüşürüz kendinize dikkat edin

iyi akşamlar canım, çok yorma kendini

Sagol canim ben midemi bozdum o yaralandı demek ki ayrı kalmak yaramıyor bize
Dün dizi beni bitirdi hürremciydim ben artık kendisinden nefret ediyorum aslında dizideki herkesten nefret ediyorum

geçmiş olsun canım allah beterinden korusun valla iyi atlatmış eşin aman hepimizin eşini korusun onlar bize lazım ben eşimsiz hayatı düşününce fana oluyorum yaşayamam kötü olurum

benim canım çekti ama yaaaaa misss gibi çıtır ekmekle off yanında çay ne güzel olur yeme de yanında yat off off bugün kıyma çıkarayım yarın yapayım bari

Teşekkür ederim canim Allah korusun tüm sevdiklerimizi , bebeklerimiz anali babali büyüsün inşallah

Kiymali Menemen nasıl oluyorkine

Kızlar bende Allah kısmet ederse nisan annesi olacağım.
sizlere bir sorum olacak ben uzandığım yerden kalkarken göbeğim öne doğru piramit gibi sivrileşiyor bu sizdede oluyormu hiç dikkatinizi çektimi.

bebeci canım verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş eşini.. çok geçmiş olsun,Rabbim öyle korku yaşatmasın bir daha inşallah..

Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin inşallah

bebeci canım verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş eşini.. çok geçmiş olsun,Rabbim öyle korku yaşatmasın bir daha inşallah..

Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin inşallah

Âmin canim teşekkür ederim , senin neyin var merakta bıraktın beni
endise etmeye başladım anlat canim benim

Kızlar dua topiğinde henüz yetişmemiş dualarımız var büyük ihtimalle yarın sabaha kadar Naz,Hanipeks ve BH8076 arkadaşlarımız tamamlayıp haber verebilir diye düşünüyorum ama bir aksilik olurda haber alamazsak diye sizlere de haber vermek istedim.. arada sizler de dua topiğini kontrol edin eksik kalırsa el birliği ile tamamlamak gerekebilir (
eksiklerimizi aşağıya yazıyorum ;

Hanipeks...........................204
Naz...................................300
Bh8076..............................100

Âmin canim teşekkür ederim , senin neyin var merakta bıraktın beni
endise etmeye başladım anlat canim benim

canım eşimin rahatsızlığı benim sandığım kadar basit değilmiş.. hamile olduğum için pek çok şeyi saklamış benden..
kısaca anlatmak gerekirse az görülen riskli bir durum ve Allah korusun ameliyat sonunda taştan başka şeylerle karşılaşabilirmişiz..
daha fazlasını anlatmaya dilim varmıyor,kendimde değilim pek.. yaşadıklarımı yada hissettiklerimi paylaşmam hem beni hem sizleri üzer..
boğazımda düğümle geziyorum evin içinde,hep iyisini düşünmek istiyorum dua ediyorum...

öyle işte..

Canım benim çok geçmiş olsun,Allah korumuş...

Laternem o olasılıkların hepsinden,Allah korusun,eşine sağlık,sıhhat,afiyet versin inş.Dua edelim hep birlikte...

Canim kıyamam sana ben ,kötü seyler düşünme zaten
Kötü birşey olamayacak biz dualar ediyoruz eniştemize ,biz bu kadar hamis dua ederken ne olabilir ki ona
Zor bir süreç geçirilecek evet ama geçecek gecmiste kalacak
ben amcamda yasadım bu korkuları bir yeri iyileşti başka yer çıktı bağırsak kanserinden girdik karaciğerden çıktık ama bu gidişimde gördüm ki sapasaglam cok sukur , yasamaz diyen de oldu, doktorları biz böyle birşey görmedik bir yeri duzeltiyoruz baska birsey cikiyor bile demiş ama Rabbim veriyor iste şifasını Kuzum
cok üzmez kendini Dicem elinde degil biliyorum dua edelim bu hafta esın için, icimiz daha cok rahat etsin

Canım iyisini düşünmeye devam et, hem eşine hem bebişine hemde oğluna moral vermen lazım. Allah korktuğunuz şeylerden uzak tutsun. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur eşin.

kuzum kiyamam sana, bende diyorum noldu acaba bisey demiyor... Kotu seyleri getirmemeye calis aklina ,hepimiz dua ederiz senin icin, Allah Safi sifatiyla muamele etsin esine insallah...

​Güle güle kullanın kızlar, hayırlı uğurlu olsun.

Kızlar bende Allah kısmet ederse nisan annesi olacağım.
sizlere bir sorum olacak ben uzandığım yerden kalkarken göbeğim öne doğru piramit gibi sivrileşiyor bu sizdede oluyormu hiç dikkatinizi çektimi.

hoşgeldin canım
benim nerdeyse 2-3 aydır oluyor öyle sanırım normal birşey

Kızlaarr doğum çantasını nezaman hazırlamaya baslıcaksınız ve içinde neler olucak tecrubeli annecikler bilgi verebilirmii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…