Allahumme rabben nâsi ezhibil be'se eşafi enteş-şafi lâ şifâe illa şifaüke şifaen,lâ yügâdiru sekamen...
=Allah im ey insanların rabbi hastaligi gider ve onu bırakmayan bir şifa ver.sifa veren sensin.senin şifandan başka şifa yoktur ...
Hasta olan kisiye sag elle sivazlanarak okunmalı.
Bir ikinciside
Allahumme rabbenâsi muzhibel be'si eşfi enteş-şafi la şâfiye illâente şifaen lâ yügâdiru sekamen.
=Allah im insanların rabbi hastaligi def edici,hastalık bırakmayan bir şifa ver.sifa veren sensin ve senden başka şifa veren yoktur.
Hemen hemen birbirinin aynisidir makbuldur...
kızlar laternam için her türlü duaya bende varım. yasin, ihlas, tefriciye ne derseniz bende okurum.
bebeci canım verilmiş sadakanız varmış. allah korumuş tatlım çok geçmiş olsun.
hanipeksim canım senin eşine ne dedi doktor?
Bu dualar da cok anlamliymis. Bu dualarin sayisi var mi? Ne yapalim ?
Canim emar sonucu bugun cikti ama doktora gostermeye gidememis, simdi yine tuttu agrisi uyuyamiyor
canım ya rabbim şifa versin. topiğimize nazar değdi.Canim emar sonucu bugun cikti ama doktora gostermeye gidememis, simdi yine tuttu agrisi uyuyamiyor
ayyy tuncss Allah razı olsun yedim kendimi burda pasajın adı diye :)) annemi arayacaktım nerdeyse neydi o pasaj diye. he orası işte tam olarak :) hatta ve hatta benim ordaki düğünümde saçlarım çark cad. üzerinde bi kuaförde yapıldı.. girişi öndendi o pasajdan geçtiydim gelinliğimle kuaför çıkışı arabaya ulaşabilmek için. .heyyy gidi günler heyyy .. bak özlemlerim depreşti yine
ben sana öğretirim canım dikişi sen anlat bana ne istiyorsun nasıl dikeceksin tarif ederim yemişim terzisini sen daha güzel yaparsın kız fikir zevk sahibisin di
eşim görünürde bir haftadır iyi Allaha çok şükür..
bugün yine Ankara'daydı ameliyat için gerekli tetkikleri yaptırmak için..
herşeyi tamamladı ama 10 şubat demişler;ilk operasyonun üzerinden enaz dört hafta geçmeliymiş..
Allah razı olsun istanbulda ki bazı tanıdıklarımız çok iyi bir dr ayarlamışlar..
yarın sabah istanbula gidip öğlende birde onunla görüşecek,aklına yatarsa orada ameliyat olacak..
riskli bir durum olunca işin ehli olsun istedik bu dr öyle gibi İnşallah herşey yolunda gider..
kocam önce Allaha sonra doktorların eline emanet..
içim huzur bulmuyor;doktorlar hem küçücük kanallarda çalışacaklar hemde kanalları tıkayan her ne ise ameliyat sonrası onunla yüzleşeceğiz..
Allah yardımcımız olsun inşallah
laternam canım benim rabbim bir an önce eşine şifa versin. sakın moralini bozma biz hepimiz sağlığınıza duacıyız.
kizlar ben de okurum insallah biseye karar verelim de..
Aminnnn....şuan ne durumda olduğunu tahmin edebiliyorumAma şunada eminin Allahın izni ile herşey yoluna girecek ve eşin eski sağlığına kavuşacak dualarımızla.
Kızlar tefriciye kac kisinin kaldı ?
Tefriciye mı ihlas mı Esra dertsiz bir secim yapalım sabah giren alır takip ederiz insallah
Yoksa kanepede uyuyacağım koca gobegimle.hergun 2 de anca uykum gelir 1 saattir direniyorum
Kızda inat etti bakalım hangimiz galip.
Kızlar tefriciye kac kisinin kaldı ?
Tefriciye mı ihlas mı Esra dertsiz bir secim yapalım sabah giren alır takip ederiz insallah
Yoksa kanepede uyuyacağım koca gobegimle.hergun 2 de anca uykum gelir 1 saattir direniyorum
Kızda inat etti bakalım hangimiz galip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?