2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Bu dualar da cok anlamliymis. Bu dualarin sayisi var mi? Ne yapalim ?

Canim emar sonucu bugun cikti ama doktora gostermeye gidememis, simdi yine tuttu agrisi uyuyamiyor

Bu dualar da cok anlamliymis. Bu dualarin sayisi var mi? Ne yapalim ?

Hastanın yanindaysan sag elinle sivazlayarak diledigince okursun.
Uzaksan da makbul bir rakamla muhtemelen tekli sayılarla okunabilir.

Senin eşinin nesi vardı kuzum ben görmedim Msj sanırım

ayy canim yaaa.. bende o pasajdan gectim :)) benimde kuafor caddedeydi.. enistenin ayrani vardi orda bi ara onun ustunde.. ayni kuafore mi gittik kiii :))) ben her adaya gelisimde her yanini karis karis gezip anilarimi tazeliyorum.. cok seviyorum bu sehri yaa..

ben sana öğretirim canım dikişi sen anlat bana ne istiyorsun nasıl dikeceksin tarif ederim yemişim terzisini sen daha güzel yaparsın kız fikir zevk sahibisin di

canimmm tesekkur ederimmm.. bakalim simdi bi cozum buldum sanirim. yArin paylasirim fotosunu.. fikir verirsiniz..

laternem canim gecmis olsun.. aklina kotu seyler getirme.. Rabbim elbet sifasini verecektir..

bebeci sizede gecmis olsun canim.. Allah korumus esini.. basinizda tuz ekmek cevirip verin..

gece gece neler yapıyorsun burada böyle?
Allah tüm dualarınızı kabul etsin yar ve yardımcınız olsun inşallah..
yüreği güzel arkadaşlarım benim..

Allah topiğimizin annelerini,doğmuş ve doğacak bebeklerini,babalarını ve tüm yakınlarını kazalardan,belalardan,dermansız hastalıklardan korusun inşallah..

laternam canım benim rabbim bir an önce eşine şifa versin. sakın moralini bozma biz hepimiz sağlığınıza duacıyız.

eşim görünürde bir haftadır iyi Allaha çok şükür..
bugün yine Ankara'daydı ameliyat için gerekli tetkikleri yaptırmak için..
herşeyi tamamladı ama 10 şubat demişler;ilk operasyonun üzerinden enaz dört hafta geçmeliymiş..
Allah razı olsun istanbulda ki bazı tanıdıklarımız çok iyi bir dr ayarlamışlar..
yarın sabah istanbula gidip öğlende birde onunla görüşecek,aklına yatarsa orada ameliyat olacak..
riskli bir durum olunca işin ehli olsun istedik bu dr öyle gibi İnşallah herşey yolunda gider..
kocam önce Allaha sonra doktorların eline emanet..
içim huzur bulmuyor;doktorlar hem küçücük kanallarda çalışacaklar hemde kanalları tıkayan her ne ise ameliyat sonrası onunla yüzleşeceğiz..
Allah yardımcımız olsun inşallah

Aminnnn....şuan ne durumda olduğunu tahmin edebiliyorumAma şunada eminin Allahın izni ile herşey yoluna girecek ve eşin eski sağlığına kavuşacak dualarımızla.

Kızlar tefriciye kac kisinin kaldı ?
Tefriciye mı ihlas mı Esra dertsiz bir secim yapalım sabah giren alır takip ederiz insallah
Yoksa kanepede uyuyacağım koca gobegimle.hergun 2 de anca uykum gelir 1 saattir direniyorum
Kızda inat etti bakalım hangimiz galip.

Adimdan tabi

ihlas okuyalim mi? 300 makbul demissin eger 300 okumak iyise herbirimiz 300 okuruz

Son düzenleme:

bende ihlas derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…