- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
Adimdan tabi
ihlas okuyalim mi? 300 makbul demissin eger 300 okumak iyise herbirimiz 300 okuruz
Adimdan tabi
ihlas okuyalim mi? 300 makbul demissin eger 300 okumak iyise herbirimiz 300 okuruz
3000 yavru
300 istersen 300 verelim
esra dr a gittinmi tekrar
allah yardımcınız olsun cnm bak hamilelerin duası kabul olur burada kaç hamile senin için dua edeceğizeşim görünürde bir haftadır iyi Allaha çok şükür..
bugün yine Ankara'daydı ameliyat için gerekli tetkikleri yaptırmak için..
herşeyi tamamladı ama 10 şubat demişler;ilk operasyonun üzerinden enaz dört hafta geçmeliymiş..
Allah razı olsun istanbulda ki bazı tanıdıklarımız çok iyi bir dr ayarlamışlar..
yarın sabah istanbula gidip öğlende birde onunla görüşecek,aklına yatarsa orada ameliyat olacak..
riskli bir durum olunca işin ehli olsun istedik bu dr öyle gibi İnşallah herşey yolunda gider..
kocam önce Allaha sonra doktorların eline emanet..
içim huzur bulmuyor;doktorlar hem küçücük kanallarda çalışacaklar hemde kanalları tıkayan her ne ise ameliyat sonrası onunla yüzleşeceğiz..
Allah yardımcımız olsun inşallah
ben 12 bin tane ihlas şifa için çok iyi diye biliyorum..Babam içinde 12 bin okumuştuk ve şükürler olsunki faydasınıda gördük
allah yardımcınız olsun cnm bak hamilelerin duası kabul olur burada kaç hamile senin için dua edeceğiz
Rabbim şifa versin eşine
ayy pardontamam simdilik 300 olsun eksik olursa yine aliriz
bana mi dedin canim voltaja mi?
ayy pardontamam simdilik 300 olsun eksik olursa yine aliriz
bana mi dedin canim voltaja mi?
İhlas makbuldur.300 500 700....
O kalabalık olunca çoğaltılir.talep olursa bizde 12 bin yaparız...
Neyse kızlar,bolusulsun herkes almaya çalışsın insallah...
12.000 olursa seviniriz.
İyi geceler ruyasiz...
bana dese voltaj derdi hih,hem sevmem isimle hitabı
Uykum var iste gidiyorum
sana dedim cnm..
bana dese voltaj derdi hih,hem sevmem isimle hitabı
Uykum var iste gidiyorum
gittim canim, yavrumun kistleri gecmis cok sukurkansizligim icinde demir hapimi ikiye cikardi...
kizma ya sazan gibi atlamayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?