Kızlar bende Allah kısmet ederse nisan annesi olacağım.
sizlere bir sorum olacak ben uzandığım yerden kalkarken göbeğim öne doğru piramit gibi sivrileşiyor bu sizdede oluyormu hiç dikkatinizi çektimi.
Selam kizlar
bugun bebegimin hareketlerini hissetmedim hic surekli gozum kulagim karnimda sizde de oluyor mu boyle
cnm çok sevindim,
bende gitsem iyi olcak ama korkuyorum
inşallah bnm yavrumunki de geçmiştir
evet canım aynı görüntü bendede oluyor
evet cnm banada oluyor uzman tv de şimdi izledim
hergün aynı şekilde hareket etmezmiş bebişler
birde tatlı bişeyler ye soluna yat karnını okşa biraz
bulunduğun yer sessiz olsun
yarım saat içinde minikte olsa mutlaka hissedeceksin, ben dr umu aramştm böyle demişti
içini ferah tut nasıl kıpır kıpır edecek göreceksin Rabbimin izniyle,içimi rahatlarrınız
çok tedirgindim
sağolun
hani annelerimiz hep der ya; anne olunca anlarsınız diye
hakikaten öyle şimdide böyleyse...
Şok şok .. Flaş haber. Ak parti milletvekili murteza yetis meclise onumuzdeki hafta dogum izninin 16 haftadan 24 aya çıkarılması için teklif veriyor. Ana haber de çıktı ATV de. Saglık bakanlığının da dogum izni için calışması varmış .. Ya bize yetiştirseler sunu ne kaaaa güzel olacak
hayır canım doğum izninin 2 yıla çıkması için teklif verecekmiş.beklediğimiz 24 hafta haberi değil bu yeni bişey inşş olurr o zaman ücretsiz izne gerek kalmaz...
bizim kocişlere nazar değdi, diyorumki eşlerimiz için ama en önemlisi laternenin eşi için dua okusak hep beraber. tefriciye ya da başka bir dua paylaşsak? ne dersin? hatta kızlar ne dersiniz?
Evet canım haklisin.bugun biri daha secil di galiba demişti ,
Ameliyat gunu vs belli oldu mu olmadı mı ,cok haber alamıyoruz
Güzel olur kızlarda kabul ederse tefriciye bolusebiliriz.
Yasını yetistiremeyiz ,en iyisi tefriciye bu durumda.
süresini nasıl ayarlayalım? 3 arkadaşımıza başlanacak yarın. iki grubu birden yetiştirmeliyiz. ya da arkadaşlarımızın rızası olursa bu hafta rahatsız olan eşlere okuyabiliriz özellikle laterneye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?