2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Selam kizlar
bugun bebegimin hareketlerini hissetmedim hic surekli gozum kulagim karnimda sizde de oluyor mu boyle

evet cnm banada oluyor uzman tv de şimdi izledim
hergün aynı şekilde hareket etmezmiş bebişler
birde tatlı bişeyler ye soluna yat karnını okşa biraz
bulunduğun yer sessiz olsun
yarım saat içinde minikte olsa mutlaka hissedeceksin, ben dr umu aramştm böyle demişti

evet canım aynı görüntü bendede oluyor

evet aynı şey bende de oluyor karın kaslarımız yapıyor bunu
ben bugun kalkma şeklimi değiştirdim yatağın yanına doğru gelyosun ayaklarını yatağın kenarına doğru uzatıyosun
ve kolunla yataktan destek alarak kalkıyorsun olmuyor ozaman
hemde karın ve sırt kaslarına yüklememiş oluyorsun

içimi rahatlarrınız
çok tedirgindim
sağolun

hani annelerimiz hep der ya; anne olunca anlarsınız diye

hakikaten öyle şimdide böyleyse...

içimi rahatlarrınız
çok tedirgindim
sağolun

hani annelerimiz hep der ya; anne olunca anlarsınız diye

hakikaten öyle şimdide böyleyse...
içini ferah tut nasıl kıpır kıpır edecek göreceksin Rabbimin izniyle,
bende dr uma herşeyden endişelendiğimi söylemiştim oda bana anneliğe hazırlanıyosun işte demişti
gerçekten öyle endişelerimiz hiç bitmeyecek..
Allahım hayırla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin güzel günlerini göstersin inşallah

herkese hayırlı geceler,
dün en son uykum kaçmıştı soluğu burda almıştım, kahvaltı yaptıktan sonra uyudum ve kalktığımda ateşler içindeydim grip fena halde sardı beni, ağzımın tadı yok resmen yediğimden bişey anlamıyorum, 1,5 kilo vermişim,
doktoru arayıp ne yapacağımı bile soracak halim yoktu, kocama sen ara dedim, gıcık şey aramadı, ben ateşler içinde yanıyorum ban diyo ki ' hatun bi çam demlede içelim' ben can çekişiyorum adam çay derdinde
bu kocalar için hep sağlam olacaksın demekki,

bugün biraz daha iyiym en azından ateşim yok çok şükür
geçmişi hızlıca okudum, bebişlerin mobilyaları gelmiş güle güle kullanın kızlar inşallah
ağrılar sızılar dan artık gına geldi her gece her gece
bebeci verilmiş sadakanız varmış canım çok geçmiş olsun
hanipeks inşallah sonuçları iyi çıkmıştır eşinin canım
laterna çok geçmiş olsun canım, doktorlar her zman en kötüden başlıyolar malum, inşallah dua edelim hep beraber
12000 ihlas okuyalım inşallah katılım olsun laternanın eşi başta olmak üzere hepimizin eşleri için inşallah

canım eşine çok ama çok geçmiş olsun, inş. bugün hayırlı haberlerini alıcaz, merak etme, Allah şifasını verir inş.

Günaydıııın anneleer ve tatlı bebişleriii hayırlı cumalaar

hayır canım doğum izninin 2 yıla çıkması için teklif verecekmiş.beklediğimiz 24 hafta haberi değil bu yeni bişey inşş olurr o zaman ücretsiz izne gerek kalmaz...

kızlar günaydın dün bende gördüm haberlerde ama pek sanmıorum 24 hafta ya bile razı olmuyorlarki 24 ay inş ama bana olmaz gibi gelio

kızlar çok geçmiş olsun allah karnımızdaki sabilerin yüzü suyu hürmetine atlatmak nasip etsin bebeci iyi kötü birine sadaka ver kuzum hergün eşinin arkasından 7 ayetel kürsi oku aynı şeyleri bizde yaşadık benim eşim resmen diri diri gömüldü maden müh. benimkide allah kimseye yaşatmasın hatta imkanın varsa mevlüt falan okut şöle tanıdıkların arasında laternem sakın üzülme bunlar bizim sınavımız sakın isyan etme emin ol bugnlerde geçecek insanlar ne çaresiz hastalıkları yeniolar ki eşin atlatmasın sen yeterki moralini yüksek tut oda senden moral alsın biliorum çok zor ama bunu yapmalısın

bizim kocişlere nazar değdi, diyorumki eşlerimiz için ama en önemlisi laternenin eşi için dua okusak hep beraber. tefriciye ya da başka bir dua paylaşsak? ne dersin? hatta kızlar ne dersiniz?

cnm bende aynısını yazdım şimdi bu hafta bebeci ve laternenin eşleri için okuyalım tefriciyeyi

kızlar aslnda yasin de olur
kızlar
herkes 1 tane okusa 41 yasin olabilir

kızlar laterne ve bebecinin eşi için ayrı okumak isteyenler olursa alsın bence yine diğer arkadaşlarımızada bi grup yaparız ben katılmak istiorum

kızlar bende dua almak istiyorum bugun netleştirelim bu konuyu bi arkadaşımız ilgilensin bu konu ile ilgili liste yapsın ne okuyacaksak hafta sonu tamamlarız en azından

günaydın kızlarrrr
hayırlı cumalar hepinize
bende duaya katılırımmm
allah tüm hastalarımıza şifa versin inşalalhhhh

kızlar en son 12000 ihlas okuyalım diye yazmışlar. ben ihlasa başladım 300 tane okudum. 1000e tamamlarım bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…