2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

uykuya dalma problemi bende de var.. valla sizin iş zor ya.. bebişin sese dayanıklı olacak sanırım sizin ortam bunu gerektiriyo.. ayy kuzum ya urfa da mevzulu yer be hiç bitmiyo sorunlar

bende sana küstüm işte
sen de benim oğlumun kıyafetlerinin hiçbirine yorum yapmadın
albümdekilere bile yapmadın göbüşüme de yapmadın ben bişey diyom mu
ama ben sana hiç küsmemiştim oldu mu mezoşummmmm

insanın etrafında böyle düşünceli insanların olması çok güzel.
cicilerinizide güle güle kullanın. bez stoklamaya bile başlamışsın :) totosunda şekilli pantolonlara bayılıyorum. benim aldığım altlar hep çoraplı, ilk zaman için öyle olsun dediler. sonrasıda yaza gelir, sonra mevsime uygun şeyler alırım diye fazla birşey almadım. çorapsızda alsam mı bir kaç tane

Doğum:18:,sezeryan:18: sohbetine denk geldiyse ondan kelimelere dökülmeden içten alınmıştır selam canım.Yoksa önemsememek ya da selamı almamak mümkünmü

anam bizim hamişlerin alınganlığı üzerinde
mezoş el at, topla ortalığı

kızına isim bulamayanlardan biride benim. ben zeynep diyorum ama babaya kabul ettiremedik daha. bakalım ne olacak.

vallahi ne zormuş deneyimsiz olmak
geniş ağızlı aldım bende yorumları okudum yeni doğan için o daha iyi dediler
memnun kalmazsam ucunu alırım sonradan sağolun kızlar

kızlar biberon alıcam dr brown ama ağzı nasıl olmalı dar mı geniş mi karar veremedim :26:
bende soracaktım bu soruyu...
uykuya dalma problemi bende de var.. valla sizin iş zor ya.. bebişin sese dayanıklı olacak sanırım sizin ortam bunu gerektiriyo.. ayy kuzum ya urfa da mevzulu yer be hiç bitmiyo sorunlar
evet canım ya küçücük ilçe ama olay eksik olmuyor hemde ne absürd olaylar... eşim tembihlemiş kimse zile basmıyor Allahtan. dün akşam üzeri eşimin yanına kadar yürüyüş yapıcam diye gittim ya... bi gittim benimki arabanın anahtarını bırakıp otopsiye gitmiş. eve geldi ilk defa bu kadar etkilendiğini gördüm. 1,5 yaşında bi çocuk suda boğularak ölmüş. baba olacak ya canım benim çok kötü hissetmiş kendini....
ben ona hiç dikkat etmedim.. dr. browns set vardı nette onu aldım.. nasıl bi sey gelir bilmiyom artık :26:
kaç tane var o sette. 1 tane alsak yeter mi ki??

gurbetteyiz zaten etrafımızda kimse yok diye üzülüyorum ama arada birkaç tane de böyle insan çıkınca çok seviniyorum. bizim burda bir kampanya vardı her 75 tlye araba çekilişine katılıyorsun bizde 2. 75i tamamlayalım diye bebek bezi alalım nasıl olsa alıcaz dedik. huggies markada almayı düşünüyorum. benim bulunduğum ilde yaz temmuz ayında geliyor 1 ay sürüyor o yüzden ben kısa kollu kıyafetler giydiremem yazın. uzun kollu penye giyecek o yüzden aldıklarımı da hep ya hırkalı ya yelekli alayım diyoum.

Ece ve Eyşan güzel isimler canım....

nemucum bencede eyşan ismi güzel.
benim bir arkadaşımın çocuklarının ismi eyşan ve eymen

Teşekkür ederim yorumlarınıza..

Bende ECE, Berra ve Eyşan arasındayım.

Ece eşimin bir akrabasında var bu yüzden çok beğendiğim halde kararsızım.
Berra değişik ama telaffuzu olsun toplumda yer edişinin yeni olması olsun çok sıcak gelmedi kimseye.
Eyşan küçük bir kız çocuğu için biraz ağırlığı olan bir isim olcak belki ama büyüyünce asil durur kanımca.

günaydın kızlar dün akşam kaynananın yiğeninin ziyaret etti k oradan çıktık anneye anahtarı verdik sen git bişeylerhazırla die öteki yiğeni ile onlar eve geldi biz eşimle acile gittik kan falan aldılar sonuçlar 1 saat sonra çıkacak dedi doktor bizde beklemeyelim karnımızı doyuralım die eve geldik sözde kaynanaya anahtar verdik bişeylerhazırla die evegeldik ne ışık yanıo ne bişey bi girdik eve kimse yok eşim aradı anne nerdesin die karşı komşuya nişan bohçası görmeye gitmiş nasıl tepem attı sen benim acile gittiğimibiliosun halimi görüosun ben girdim yattım içeri eşim yazık hazırladı yemek o ara geldiler oda girdi içeri oturdu insan bi yardım eder bide dioki biz tokuz spfraya oturunca bizden çok yediler neyse yatacaz ben misafir odasına yatakları yaptım yattım sen orasıöle duruo salona yer yaptırmışlar eşime salona yatmışlar bide benim ortasehpamderi beyaz üzerine kahve dökülmüştü sildim çamaşır suyuyla falan ama bi leke kaldı dün onu gösteriodu yiğenine onu gördüm bende tam o ara içeri girdim ne diyim ben şimdi ben buna bu nasıl ana kanımda iltahap çıktı yatıorum şimdi evde bırakıp gitti hastaneye yiğeninin yanına

Doğum:18:,sezeryan:18: sohbetine denk geldiyse ondan kelimelere dökülmeden içten alınmıştır selam canım.Yoksa önemsememek ya da selamı almamak mümkünmü

gerçekten öyle oldu dün doğum stresleri basmıştı beni kendime yandaş arıyodum buralarda

cicilerin çok güzelmiş dertsiz güzel günlerde kullanırsınız inşallah.
bende bizimkileri eklemek istiyorum ama tel.resim yüklemiyo foto mak.de ben bilmiyom ama bugün biraz kurcalıcam eşyalarımızı göstermek istiyorum ben de:)

Canım benim geçmiş olsun...

Böyle bir zamanda bu tip seyler yaşıyor olman üzücü....

Eşin en azından bu dönemde uzak tutamıyormu senden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…