nemucum bencede eyşan ismi güzel.
benim bir arkadaşımın çocuklarının ismi eyşan ve eymen
mezo ya valla çok kötüyüm...
zaten uykuya dalamıyorum, eşim bu hafta nöbetçi 2 saatte bir telefon çalıyo... sabaha kadar kapıya polis mi gelmedi jandarma mı dayanmadı. gram uyku yok bizde. doğru iyi antrenman yapıyoruz bebeğe
kızlar biberon alıcam dr brown ama ağzı nasıl olmalı dar mı geniş mi karar veremedim :26:
bende sana küstüm iştenayırrrrr Dertsizcim taammmm mııııı
hanipeks haklı.. size ilettim o kadar selamını neden cevap vermedinizzz hadi bakalım.. nasıl kaçar gözünüzden nasıllll
aaaaaaa dur dur yoksa siz benim yazdıklarımı önemsemiyor , okumuyor musunuzzzzz
aha bende küscem şimdio kadar yaz yaz, selamlar getir götür ama kimse iplemesin çok kırıldım çokkk
bu saatte yemek yiyorum
eşim yemeğe gitti bu akşam özel birşey yapıldı.
benimde haberim oldu tabi. eşime birine söylesen az bişeyde bana getirsen dedim.
hoş olmaz ben sana tekrar bulur yaptırırım dedi.
tam çıkacakken eşimin eline poşeti vermişler.
bu ne demiş.kaymakam bey telefon edip tembihledi komutanın eşi hamile kimseye servis yapmadan ayırın unutmayın dedi demiş.
ay altın bulmuş kadar sevindimadamdan allah razı olsun ne muradı varsa versin diye diye yiyorum şu an.
canım ben dar ağızlı 120 ml cam olandan aldım. akşam sipariş verdim yarın gelir herhalde. 1 tane aldım şimdilik.kızlar biberon alıcam dr brown ama ağzı nasıl olmalı dar mı geniş mi karar veremedim :26:
nayırrrrr Dertsizcim taammmm mııııı
hanipeks haklı.. size ilettim o kadar selamını neden cevap vermedinizzz hadi bakalım.. nasıl kaçar gözünüzden nasıllll
aaaaaaa dur dur yoksa siz benim yazdıklarımı önemsemiyor , okumuyor musunuzzzzz
aha bende küscem şimdio kadar yaz yaz, selamlar getir götür ama kimse iplemesin çok kırıldım çokkk
bende soracaktım bu soruyu...kızlar biberon alıcam dr brown ama ağzı nasıl olmalı dar mı geniş mi karar veremedim :26:
evet canım ya küçücük ilçe ama olay eksik olmuyor hemde ne absürd olaylar... eşim tembihlemiş kimse zile basmıyor Allahtan. dün akşam üzeri eşimin yanına kadar yürüyüş yapıcam diye gittim ya... bi gittim benimki arabanın anahtarını bırakıp otopsiye gitmiş. eve geldi ilk defa bu kadar etkilendiğini gördüm. 1,5 yaşında bi çocuk suda boğularak ölmüş. baba olacak ya canım benim çok kötü hissetmiş kendini....uykuya dalma problemi bende de var.. valla sizin iş zor ya.. bebişin sese dayanıklı olacak sanırım sizin ortam bunu gerektiriyo.. ayy kuzum ya urfa da mevzulu yer behiç bitmiyo sorunlar
kaç tane var o sette. 1 tane alsak yeter mi ki??ben ona hiç dikkat etmedim.. dr. browns set vardı nette onu aldım.. nasıl bi sey gelir bilmiyom artık :26:
kızlar biberon alıcam dr brown ama ağzı nasıl olmalı dar mı geniş mi karar veremedim :26:
gurbetteyiz zaten etrafımızda kimse yok diye üzülüyorum ama arada birkaç tane de böyle insan çıkınca çok seviniyorum. bizim burda bir kampanya vardı her 75 tlye araba çekilişine katılıyorsun bizde 2. 75i tamamlayalım diye bebek bezi alalım nasıl olsa alıcaz dedik. huggies markada almayı düşünüyorum. benim bulunduğum ilde yaz temmuz ayında geliyor 1 ay sürüyor o yüzden ben kısa kollu kıyafetler giydiremem yazın. uzun kollu penye giyecek o yüzden aldıklarımı da hep ya hırkalı ya yelekli alayım diyoum.insanın etrafında böyle düşünceli insanların olması çok güzel.
cicilerinizide güle güle kullanın. bez stoklamaya bile başlamışsın :) totosunda şekilli pantolonlara bayılıyorum. benim aldığım altlar hep çoraplı, ilk zaman için öyle olsun dediler. sonrasıda yaza gelir, sonra mevsime uygun şeyler alırım diye fazla birşey almadım. çorapsızda alsam mı bir kaç tane
Ece ve Eyşan güzel isimler canım....
nemucum bencede eyşan ismi güzel.
benim bir arkadaşımın çocuklarının ismi eyşan ve eymen
ne iş yaptığını bilmiyorum canım ama öğretmenlik dışında bi meslekse sağlığın el verene kadar çalışmak daha mantıklı, sonrasında bebeşinle daha fazla zaman geçirebilmek için.
aaa bak ne güzelmiş eyşan :)
Doğum:18:,sezeryan:18: sohbetine denk geldiyse ondan kelimelere dökülmeden içten alınmıştır selam canım.Yoksa önemsememek ya da selamı almamak mümkünmü
voltajım aklın kalmasın canım duaları takip ederim. zaten herkes okudu gibi.
sende çok yorma kendini yapabildiğin kadar yapmaya çalış zorlama kendini.
kendine çok dikkat et. arada haber ver bizi merakta bırakma. bende seni öpüyorum tatlım.
biz seni özleriz şimdi.
günaydın kızlar dün akşam kaynananın yiğeninin ziyaret etti k oradan çıktık anneye anahtarı verdik sen git bişeylerhazırla die öteki yiğeni ile onlar eve geldi biz eşimle acile gittik kan falan aldılar sonuçlar 1 saat sonra çıkacak dedi doktor bizde beklemeyelim karnımızı doyuralım die eve geldik sözde kaynanaya anahtar verdik bişeylerhazırla die evegeldik ne ışık yanıo ne bişey bi girdik eve kimse yok eşim aradı anne nerdesin die karşı komşuya nişan bohçası görmeye gitmiş nasıl tepem attı sen benim acile gittiğimibiliosun halimi görüosun ben girdim yattım içeri eşim yazık hazırladı yemek o ara geldiler oda girdi içeri oturdu insan bi yardım eder bide dioki biz tokuz spfraya oturunca bizden çok yediler neyse yatacaz ben misafir odasına yatakları yaptım yattım sen orasıöle duruo salona yer yaptırmışlar eşime salona yatmışlar bide benim ortasehpamderi beyaz üzerine kahve dökülmüştü sildim çamaşır suyuyla falan ama bi leke kaldı dün onu gösteriodu yiğenine onu gördüm bende tam o ara içeri girdim ne diyim ben şimdi ben buna bu nasıl ana kanımda iltahap çıktı yatıorum şimdi evde bırakıp gitti hastaneye yiğeninin yanına
selam güzeller,gününüz güzel geçiyordur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?