Göre göre bunu mu gördün rüyanda tuuuu sana
Bir daha selam göndermiyim kız, baksana kimse almamış selamımı
Ben küstüm yine size , dün selam gönderdim mezo ile hiçbiriniz almadınız
Olurmu öyle şey canım o ara laf karıştı heralde yazıya dökülmemiş benim gibi içinden söylemiştir arkadaşlarda....
Şekerim olur mu öyle şey.
Hepimiz içimizden söyledik hanipeksde selam söylemiş bizene güzel diye:)
Yokluğun belli oluyor şekerim.
yazık be nasıl bir kadınmış yapsa sanki incileri dökülecek anadan başka düşünen olmaz zaten bıraksaydın aç kalsalardı yapıştır lafı azıcık utansın yapmadığı şeylerdenkılzar ben ne şanssız bi insanım kaynana yine yemek yapmamış yiğeni ameliya toldu bizde sabah beri boş boş hastanede beklio gelde yemek yap bide milleti davet etmiş ben bu halde nefes almakda zorlanıorum gidip bide misafir ağırlayacağım yemek yapacam dün bide nohut ısladım tarif ettim herşeyi yap die yok ne diyem ben şimdi revamı bu ya insanda az acıma olur annemde yazık tel edio gelim ben yemek yapayım die dedim gelme
ayy ne güzel şanslısın çok içten istedin demekki komutanda ne güzel düşünmüş afiyet bal şeker olsun bebeişine kan can olsunbu saatte yemek yiyorum
eşim yemeğe gitti bu akşam özel birşey yapıldı.
benimde haberim oldu tabi. eşime birine söylesen az bişeyde bana getirsen dedim.
hoş olmaz ben sana tekrar bulur yaptırırım dedi.
tam çıkacakken eşimin eline poşeti vermişler.
bu ne demiş.kaymakam bey telefon edip tembihledi komutanın eşi hamile kimseye servis yapmadan ayırın unutmayın dedi demiş.
ay altın bulmuş kadar sevindimadamdan allah razı olsun ne muradı varsa versin diye diye yiyorum şu an.
seni özleyeceğiz keleşi ortalığa çıkar da çok sesleri çıkmasınKızlar iyi geceler,
Benim kafile yolda 5 saatleri kaldı :18: ya cok utanıyorlar ezile ezile konuşuyorlar:)
Aslinda cok seviyorlar,galeyana gelmiyorlar artik,ben de tukenmeselerdi.su merhametimi yirtasim geliyor bazen.İnsan kendine oturacak minder bırakmalı su hayatta.ben öyle olmam insallah...
Şimdi bir duş alıp kaslarımı almam lazım bugun yine erine erine kaldım
Neyse sözün özü ben sanırım cok takip edemeyeceğim ,
Aman gözünüzü seveyim duaları aksatmayın,gozumuz arkada degilDertsizime emanet...Bayrağı o devraldı insallah...
Bol bol kaynatin,bugunlerin tekrari yok...
Sizi seviyorum,Rabb'ime emanetsiniz...ben yokkene kimsecikler hastalanip,kavga edip,uzulup,doğurmasın !Tembihimi tutun yas olarak en kıdemliniz benim biliyorsunuz,cocuk konusunda da elime su döken yok
Neyse uzattım cok.Dua edin,herseye...
Ben küstüm yine size , dün selam gönderdim mezo ile hiçbiriniz almadınız
kızlar günaydın. ben yine uykusuzum gözlerim pörtlek pörtlek
şu sağa sola yatma pozisyonu beni deli ediyo arkadaş ille düz yatasım var. 10dk da bir yönümü değiştiriyorum. zaten 2 dk. sı değiştirmekle geçiyo 8 dk uyur uyanık deliricim ya
anlamını bilmiyorum ama EYŞAN kulağa hoş geliyor.
kızlar günaydın. ben yine uykusuzum gözlerim pörtlek pörtlek
şu sağa sola yatma pozisyonu beni deli ediyo arkadaş ille düz yatasım var. 10dk da bir yönümü değiştiriyorum. zaten 2 dk. sı değiştirmekle geçiyo 8 dk uyur uyanık deliricim ya
Kızlaaarr...
Ben hala minik kızçeme içime sinen bir isim bulamadım..
Önerilere açığım hatta lütfen öneriii ???
Hoşuma giden ama netleştiremediğim birkaç isim:
Ece
Berra
Eyşan
Neva
Ama yeniliklere açığız...
şubat annelerinden doğum yapan olmuşkorkmaya başladım
ama ama ben ev hanımlığından çok sıkıldım. eylül ayında tekrar ücretli öğretmenlik için başvurucam. bakıcı bile buldum şimdiden.Dertsiz şekerim asker eşi olmak böyle birşey heralde.. Biz işe gelmek için bile bir naz bin niyaz ediyoruz sense ev hanımı olarak erkenden ayaktasın canım..
Kızlaaarr...
Ben hala minik kızçeme içime sinen bir isim bulamadım..
Önerilere açığım hatta lütfen öneriii ???
Hoşuma giden ama netleştiremediğim birkaç isim:
Ece
Berra
Eyşan
Neva
Ama yeniliklere açığız...
hanipeksçiğim, tatlım, bitanem senin yerin çok ayrı valla.
gözümüzden kaçmıştır canım ya nolur affet bizi.
mezoşum canım yangına körükle gitme kız
Sende izindeydin dimi canım. Anam izinde olan uyuyamaz, biz çalışanlar da izinlilere özeniyoruz.
Çok kararsızım acaba 32. hafta da ayrılsammı izne (doğuma neredeyse 2 ay kalıyor, biraz fazla gibi) ama çok özledim yatıp yuvarlanmayı.
Öbür türlüsü 37. hafta da çıkmak (doğuma belki 1-2 hafta kalıyor) o da bana yetmez gibi geliyor.
ne iş yaptığını bilmiyorum canım ama öğretmenlik dışında bi meslekse sağlığın el verene kadar çalışmak daha mantıklı, sonrasında bebeşinle daha fazla zaman geçirebilmek için.Eyşan : Güzelliğiyle ünlü, Şanlı güzel.
:)))
ne güzel tatill di miiii
uykusuz her geceeeeeeeeeeeeeeeeeeeebebekler bizi hazırlıyooo.. nasılsa iki ay sonra yatamayacağız şimdiden antreman yaptırıyorlar
Ece ve Eyşan güzel isimler canım.
Derin,Duru,Masal,Ada,Yaren,Damla,Öykü,Zeren...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?