2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Canım benim geçmiş olsun...

Böyle bir zamanda bu tip seyler yaşıyor olman üzücü....

Eşin en azından bu dönemde uzak tutamıyormu senden ?

cnm ne desin eve gelmiş misafire git denmezki onun düşünmesi lazım ama yok sabah kahvaltıyı etti gittiler sofra mutfakda duruo ben yatak döşek yatıorum ama takmıorum artık ne diim

kayınvalidemi öpüp başıma koyuyorum Allah ondan bin kere razı olsun.bizde en küçükler biziz.normalde de yemeğe bile gitsek bişey elletmezlerdi şimdide hamileden su bile içsen helallik alman lazım diyip yerimden kaldırtmaz sürekli canın ne istiyo diye sorar iki dizinden de ameliyatlı hem de.bugün röntgen çekmeye gitti istersen gelirim dedim kızdı olurmu öle şey görümcemde senin o binaya bile girmemen gerek dediler.annem de yol uzun gelemem dediğinden beri bikez bile aramadı daha.
bide sürekli yalnızım diye şikayet ediyorum ama okuyunca halime şükrettim umarım bian önce gider.Allah kolaylkı versin sana.

zaten uykuya dalamıyorum, eşim bu hafta nöbetçi 2 saatte bir telefon çalıyo... sabaha kadar kapıya polis mi gelmedi jandarma mı dayanmadı. gram uyku yok bizde. doğru iyi antrenman yapıyoruz bebeğe
canım allah kolaylık versin eşinin mesleğini tahmin ettim. gerçekten çok zor oluyor. benim eşim sadece ölümlü olaylarda gidiyor ve otopsiye eşimde giriyor. bizde burdan urfa yazalım diyorduk ama hiç gelmeyelim o tarafa çok yoğunmuş yaaa...burasıda öyle zaten. temmuzcum belki birgün bir yerlerde karşılaşırız belli mi olur.

Eymen'de güzel isim, benim hoşuma gidiyor.

Siz isim konusunu ne yaptınız Dertsizim?
canım bizim isim konusu muallakta hala
henüz oturup şu mu bu mu diye konuşmuyoruz bile
osman napıyor dedi geçen gün ne OSMANIIIII diye çığlık attım
el kadar çocuğa alışveriş merkezinde osman diye bağırmam ben osman mı kalmış artık dedim.
beni sinir etmeye bayılıyor eşim.
hakkımı helal etmem, senin koyduğun ismi söylemem diyorum ama bakalım zaman yaklaşıyor
bazen egemen diyor, bazen yağız bilmiyorum artık. istemediğim ismi koyarsan sütümü kaçırırsın dedim.
bi de burdaki insanlar (kaymakam, belediye başkanı, eşimin üstünde olan komutanları)
komutan çocuğuna yakışır bir isim olsun diyorlar kalkıpta babasının adını koymaz herhalde.

sedacım geçmiş olsun canım. ben okurken sinir oldum burda. vicdan denen bişey yokmuş senin kayınvalidende de. allah yardımcın olsun canım ya. kendi kızına böyle mi davranırdı acaba? nefret ediyorum böyle insanlardan

tatlım geçmiş olsun ne oldu sana?ne zamandır hastasın?şimdi okudum,çok üzüldüm bir de misafir derdiyle uğraşıyormuşsun (
Rabbim acil şifa versin inşallah kuzum benim

iyi yapmışsınız canım oda ihtiyaç. ama prima ile başlayıp sonra huggiese dönersen pişik falan yapmaz mı?

canım ben arada bir bile yapsalar razıyım ama daha bir bardak su bile görmedim. bizim yöresel unlu bir tatlımız var, dün onu yapmışlar binaya girdim nasıl güzel kokuyor tüm bina. ama bir parça bile getirmedi karşımda hamile gelinim var kokar canı çeker diyen yok.
dün evede çok yorgun gittim yemekle uğraştım. sonra mutfağı toplamaya başladık eşimle. o çalkalıyordu ben makineye diziyordum ama dayanamadım sırtımın ağrısına çöktüm makinenin önüne ayağa kalkamıyorum. sinirlerimde bozuldu başladım ağlamaya.
allahım bir yerden güzel bir para geçse elime borçlarımdan kurtulsam bir an önce ilk işim oradan taşınmak olacak. böyle karşımda oturup şu tutumlarını gördükçe sinirlerim bozuluyor dayanamıyorum.

amin canım inşallah. sende ekle de bakalım cicilerinize.

Allahım bizi vicdan sahipleriyle karşılaştır amin.

dertsiz, egemen kulağa hoş geliyor. biz erkek olsaydı doruk yada kağan takacaktık ismi. ama kıza ad bulamadık.

sedagg, kaynana diyince kendimden geçiyorum, keçilerim tepeme geliyor. geçmiş olsun diyemedim :) çok geçmiş olsun canım. antibiyotik falanda içemezsin şimdi. iltahap için ne kullanıyorsun

cnm ne desin eve gelmiş misafire git denmezki onun düşünmesi lazım ama yok sabah kahvaltıyı etti gittiler sofra mutfakda duruo ben yatak döşek yatıorum ama takmıorum artık ne diim
amannn böylesi evlerden ırak. düşüncesiz işte ya sen de takmamayı öğren canım başka türlü hayat çekilmez ama çok yüzde verme, öyle ringonun ahırı gibi girip çıkamaz eve madem bu kadar düşüncesiz gerekli muameleyi yapmak lazım.
seninkini öpmek lazım zaten... maşallah
urfa yazabilirsiniz aslında bir doğu iline göre fena değil ama eşim açısından iş yükü fazla askerinde öyleymiş galiba buradaki asker eşlerinin anlattığına göre.... eşin otopsiyi izlemiyordur en azından canım, sadece otopsi yapılacak yere gidene kadar başında bekliyordur. karşılarız belki bizim doğu görevi seneye bitiyor, bi değişiklik olmazsa bi daha da gelmeyeceğiz inşallah

aaumut canım huggiesin de organik pamuklu bezi varmış. sıvı kakayı primadan daha iyi emiyormuş diye okudum yorumlarda. ben deneme amaçlı alıcam bakalım.

egemen kulağa hoş geliyor. biz erkek olsaydı doruk yada kağan takacaktık ismi. ama kıza ad bulamadık.

bi değişiklik olmazsa egemen koyacağız biz. zaten çokda değiştirme şansımız kalmadı gibi isim düşündünüz mü diye soranlara söylüyoduk. egemen kaldı artık bizim oğlanın adı, herkes öyle bahsediyo... bakalım 2 ay içinde başka bişey bulabilecekmiyiz.

eşimde giriyor canım otopsiye bitene kadar o da içeride oluyor. trafik kazası ve cinayet çok oluyor burda. 2 senede 6 cinayet. bizim savcımız bayan o girmesini istiyormuş.

bi dakkaaa bi dakkaaaaaaa dertsizcik neler de birikmiş öyle :26:

bi kere hamiş elbisene de göbeğine de yorum yaptım çok net hatırlıyorum.. elbise alıp gelmiştin merkezden giyince fotosunu koydun bende yazdım orda ne fitsiniz vs diye... sonracıııımaaa oğlunun cicişleri için de dün yazdım.. albümlere profillere girmiyorum ama burdan sevdiklerim birsey paylaşınca yorum yapıyorum.. hem ben senle ilgili hiçbiseyi unutmam taam mı.. karpuz suyu yüzünden çöpü taşıyıp korktugun zamanı bile unutmuyom

taam mı taam mııı sevyom seni taam mı

Doğum:18:,sezeryan:18: sohbetine denk geldiyse ondan kelimelere dökülmeden içten alınmıştır selam canım.Yoksa önemsememek ya da selamı almamak mümkünmü

ay canım ya sitem falan değil espriydi o... ne ben ne de hanipeks buna alınacak değiliz heralde

sette 2 tane var zaten.. resimde öyle gözüküyo yani. bi tane de nuk almıştım önceden.. onu su için falan ayırırım dedim çünkü bu dr.brownslar gazı önlüyomuş ya..
1 biberon ilk zamanlar için yeter heralde ama hani temizliği kaynatması falan ne olur ne olmaz diye ikilemek iyidir sanırım.. zaten sonra başlık değiştiririz sadece

öfff insana çok koyuyo işte böyle şeyler.. tüm iyi niyetini alıp götürüyo.. hani voltaj yazmış ya dün akşam insan kendine oturacak minder bırakmalı diye.. bunlar bırakmayanlar işte üzülme ne olur.. herkese ederi kadar davranırsın sende..

Canım eve gelen misafire git denmez elbette,öncesinde yönlendiririlir onu demek istedim."Seda artık ağırlaştı,daha çok ıstırahat etmesi gerekiyor,zorlanıyor vb." gibi... Aksi halde düşünce kıtlığı olan bencil insanlardan akıl etmelerini,vicdana gelmelerini beklemek manasız olur.Allah ıslah etsin inş...Gerçekten takmamayı başarabiliyorsan ne ala,en güzeli,değmez çünkü...Dr iltahap için ilaç vs. verdimi?

Maşallah canım çok şanslısın gerçekten...Allah razı olsun onlardan,iyiliğinizi daim etsin inş.

İnşallah sorun yaşamadan, hem senin , hem eşinin içine sinen bir isim olur Dertsizim.

Sana da Allah kolaylık versin,yardımcın olsun canım.Çok zor işler...

canım benim hoşbuldum :)
iyi olmaya çalışıyorum kafam karışıyor arada ümitsizliğe kapılıyorum ama sonra şükrediyorum..

Canım benim zor bir dönem ama Allah'ın izniyle hersey yoluna girecek inşallah...

eşimde giriyor canım otopsiye bitene kadar o da içeride oluyor. trafik kazası ve cinayet çok oluyor burda. 2 senede 6 cinayet. bizim savcımız bayan o girmesini istiyormuş.

bayan savcıysa giriyodur. bende bunu anlamıyorum madem bazı şeyleri tek başına yapamayacaktın ne demeye savcı oldun... hani bi laf vardır ya elinin hamuruyla erkek işine... hanım hanımcık bi meslek seç kendine hakim ol bari :)

bende egemen istiyorum. doğum tarihini 23 nisana denk getirirsek süper olur. sata göre 23 nisan doğum tarihimiz ama şu an 27 nisan gibi görünüyor oğlum geriden geliyor. normal olursa o tarihe kadar kalır belki...

eşlerinizin işi çok zor, psikolojik olarak da yıpratıcı ya ( Allah yardımcınız olsun kızlar.. eşler için de çok zor..

eşlerinizin işi çok zor, psikolojik olarak da yıpratıcı ya ( Allah yardımcınız olsun kızlar.. eşler için de çok zor..
sağol canım ya ama allah dağına göre kar verirmiş ya bizde öyleyiz galiba. ben alıştım artık.

temmuzcum urfa bize batı oluyor bi de doğu görevi sayılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…