Canım benim geçmiş olsun...
Böyle bir zamanda bu tip seyler yaşıyor olman üzücü....
Eşin en azından bu dönemde uzak tutamıyormu senden ?
günaydın kızlar dün akşam kaynananın yiğeninin ziyaret etti k oradan çıktık anneye anahtarı verdik sen git bişeylerhazırla die öteki yiğeni ile onlar eve geldi biz eşimle acile gittik kan falan aldılar sonuçlar 1 saat sonra çıkacak dedi doktor bizde beklemeyelim karnımızı doyuralım die eve geldik sözde kaynanaya anahtar verdik bişeylerhazırla die evegeldik ne ışık yanıo ne bişey bi girdik eve kimse yok eşim aradı anne nerdesin die karşı komşuya nişan bohçası görmeye gitmiş nasıl tepem attı sen benim acile gittiğimibiliosun halimi görüosun ben girdim yattım içeri eşim yazık hazırladı yemek o ara geldiler oda girdi içeri oturdu insan bi yardım eder bide dioki biz tokuz spfraya oturunca bizden çok yediler neyse yatacaz ben misafir odasına yatakları yaptım yattım sen orasıöle duruo salona yer yaptırmışlar eşime salona yatmışlar bide benim ortasehpamderi beyaz üzerine kahve dökülmüştü sildim çamaşır suyuyla falan ama bi leke kaldı dün onu gösteriodu yiğenine onu gördüm bende tam o ara içeri girdim ne diyim ben şimdi ben buna bu nasıl ana kanımda iltahap çıktı yatıorum şimdi evde bırakıp gitti hastaneye yiğeninin yanına
canım allah kolaylık versin eşinin mesleğini tahmin ettim. gerçekten çok zor oluyor. benim eşim sadece ölümlü olaylarda gidiyor ve otopsiye eşimde giriyor. bizde burdan urfa yazalım diyorduk ama hiç gelmeyelim o tarafa çok yoğunmuş yaaa...burasıda öyle zaten. temmuzcum belki birgün bir yerlerde karşılaşırız belli mi olur.zaten uykuya dalamıyorum, eşim bu hafta nöbetçi 2 saatte bir telefon çalıyo... sabaha kadar kapıya polis mi gelmedi jandarma mı dayanmadı. gram uyku yok bizde. doğru iyi antrenman yapıyoruz bebeğe
canım bizim isim konusu muallakta halaEymen'de güzel isim, benim hoşuma gidiyor.
Siz isim konusunu ne yaptınız Dertsizim?
sedacım geçmiş olsun canım. ben okurken sinir oldum burda. vicdan denen bişey yokmuş senin kayınvalidende de. allah yardımcın olsun canım ya. kendi kızına böyle mi davranırdı acaba? nefret ediyorum böyle insanlardangünaydın kızlar dün akşam kaynananın yiğeninin ziyaret etti k oradan çıktık anneye anahtarı verdik sen git bişeylerhazırla die öteki yiğeni ile onlar eve geldi biz eşimle acile gittik kan falan aldılar sonuçlar 1 saat sonra çıkacak dedi doktor bizde beklemeyelim karnımızı doyuralım die eve geldik sözde kaynanaya anahtar verdik bişeylerhazırla die evegeldik ne ışık yanıo ne bişey bi girdik eve kimse yok eşim aradı anne nerdesin die karşı komşuya nişan bohçası görmeye gitmiş nasıl tepem attı sen benim acile gittiğimibiliosun halimi görüosun ben girdim yattım içeri eşim yazık hazırladı yemek o ara geldiler oda girdi içeri oturdu insan bi yardım eder bide dioki biz tokuz spfraya oturunca bizden çok yediler neyse yatacaz ben misafir odasına yatakları yaptım yattım sen orasıöle duruo salona yer yaptırmışlar eşime salona yatmışlar bide benim ortasehpamderi beyaz üzerine kahve dökülmüştü sildim çamaşır suyuyla falan ama bi leke kaldı dün onu gösteriodu yiğenine onu gördüm bende tam o ara içeri girdim ne diyim ben şimdi ben buna bu nasıl ana kanımda iltahap çıktı yatıorum şimdi evde bırakıp gitti hastaneye yiğeninin yanına
gurbetteyiz zaten etrafımızda kimse yok diye üzülüyorum ama arada birkaç tane de böyle insan çıkınca çok seviniyorum. bizim burda bir kampanya vardı her 75 tlye araba çekilişine katılıyorsun bizde 2. 75i tamamlayalım diye bebek bezi alalım nasıl olsa alıcaz dedik. huggies markada almayı düşünüyorum. benim bulunduğum ilde yaz temmuz ayında geliyor 1 ay sürüyor o yüzden ben kısa kollu kıyafetler giydiremem yazın. uzun kollu penye giyecek o yüzden aldıklarımı da hep ya hırkalı ya yelekli alayım diyoum.
günaydın kızlar dün akşam kaynananın yiğeninin ziyaret etti k oradan çıktık anneye anahtarı verdik sen git bişeylerhazırla die öteki yiğeni ile onlar eve geldi biz eşimle acile gittik kan falan aldılar sonuçlar 1 saat sonra çıkacak dedi doktor bizde beklemeyelim karnımızı doyuralım die eve geldik sözde kaynanaya anahtar verdik bişeylerhazırla die evegeldik ne ışık yanıo ne bişey bi girdik eve kimse yok eşim aradı anne nerdesin die karşı komşuya nişan bohçası görmeye gitmiş nasıl tepem attı sen benim acile gittiğimibiliosun halimi görüosun ben girdim yattım içeri eşim yazık hazırladı yemek o ara geldiler oda girdi içeri oturdu insan bi yardım eder bide dioki biz tokuz spfraya oturunca bizden çok yediler neyse yatacaz ben misafir odasına yatakları yaptım yattım sen orasıöle duruo salona yer yaptırmışlar eşime salona yatmışlar bide benim ortasehpamderi beyaz üzerine kahve dökülmüştü sildim çamaşır suyuyla falan ama bi leke kaldı dün onu gösteriodu yiğenine onu gördüm bende tam o ara içeri girdim ne diyim ben şimdi ben buna bu nasıl ana kanımda iltahap çıktı yatıorum şimdi evde bırakıp gitti hastaneye yiğeninin yanına
Canım hoşgeldin nasılsın?
amin canım inşallah. sende ekle de bakalım cicilerinize.cicilerin çok güzelmiş dertsiz güzel günlerde kullanırsınız inşallah.
bende bizimkileri eklemek istiyorum ama tel.resim yüklemiyo foto mak.de ben bilmiyom ama bugün biraz kurcalıcam eşyalarımızı göstermek istiyorum ben de:)
iyi yapmışsınız canım oda ihtiyaç. ama prima ile başlayıp sonra huggiese dönersen pişik falan yapmaz mı?
canım ben arada bir bile yapsalar razıyım ama daha bir bardak su bile görmedim. bizim yöresel unlu bir tatlımız var, dün onu yapmışlar binaya girdim nasıl güzel kokuyor tüm bina. ama bir parça bile getirmedikarşımda hamile gelinim var kokar canı çeker diyen yok.
dün evede çok yorgun gittim yemekle uğraştım. sonra mutfağı toplamaya başladık eşimle. o çalkalıyordu ben makineye diziyordum ama dayanamadım sırtımın ağrısına çöktüm makinenin önüne ayağa kalkamıyorum. sinirlerimde bozuldu başladım ağlamaya.
allahım bir yerden güzel bir para geçse elime borçlarımdan kurtulsam bir an önce ilk işim oradan taşınmak olacak. böyle karşımda oturup şu tutumlarını gördükçe sinirlerim bozuluyor dayanamıyorum.
amannn böylesi evlerden ırak. düşüncesiz işte ya sen de takmamayı öğren canım başka türlü hayat çekilmez ama çok yüzde verme, öyle ringonun ahırı gibi girip çıkamaz eve madem bu kadar düşüncesiz gerekli muameleyi yapmak lazım.cnm ne desin eve gelmiş misafire git denmezki onun düşünmesi lazım ama yok sabah kahvaltıyı etti gittiler sofra mutfakda duruo ben yatak döşek yatıorum ama takmıorum artık ne diim
seninkini öpmek lazım zaten... maşallahkayınvalidemi öpüp başıma koyuyorum Allah ondan bin kere razı olsun.bizde en küçükler biziz.normalde de yemeğe bile gitsek bişey elletmezlerdi şimdide hamileden su bile içsen helallik alman lazım diyip yerimden kaldırtmaz sürekli canın ne istiyo diye sorar iki dizinden de ameliyatlı hem de.bugün röntgen çekmeye gitti istersen gelirim dedim kızdı olurmu öle şey görümcemde senin o binaya bile girmemen gerek dediler.annem de yol uzun gelemem dediğinden beri bikez bile aramadı daha.
bide sürekli yalnızım diye şikayet ediyorum ama okuyunca halime şükrettim umarım bian önce gider.Allah kolaylkı versin sana.
urfa yazabilirsiniz aslında bir doğu iline göre fena değil ama eşim açısından iş yükü fazla askerinde öyleymiş galiba buradaki asker eşlerinin anlattığına göre.... eşin otopsiyi izlemiyordur en azından canım, sadece otopsi yapılacak yere gidene kadar başında bekliyordur. karşılarız belki bizim doğu görevi seneye bitiyor, bi değişiklik olmazsa bi daha da gelmeyeceğiz inşallahcanım allah kolaylık versin eşinin mesleğini tahmin ettim. gerçekten çok zor oluyor. benim eşim sadece ölümlü olaylarda gidiyor ve otopsiye eşimde giriyor. bizde burdan urfa yazalım diyorduk ama hiç gelmeyelim o tarafa çok yoğunmuş yaaa...burasıda öyle zaten. temmuzcum belki birgün bir yerlerde karşılaşırız belli mi olur.
egemen kulağa hoş geliyor. biz erkek olsaydı doruk yada kağan takacaktık ismi. ama kıza ad bulamadık.
eşimde giriyor canım otopsiye bitene kadar o da içeride oluyor. trafik kazası ve cinayet çok oluyor burda. 2 senede 6 cinayet. bizim savcımız bayan o girmesini istiyormuş.urfa yazabilirsiniz aslında bir doğu iline göre fena değil ama eşim açısından iş yükü fazla askerinde öyleymiş galiba buradaki asker eşlerinin anlattığına göre.... eşin otopsiyi izlemiyordur en azından canım, sadece otopsi yapılacak yere gidene kadar başında bekliyordur. karşılarız belki bizim doğu görevi seneye bitiyor, bi değişiklik olmazsa bi daha da gelmeyeceğiz inşallah
bende sana küstüm işte
sen de benim oğlumun kıyafetlerinin hiçbirine yorum yapmadın
albümdekilere bile yapmadın göbüşüme de yapmadın ben bişey diyom mu
ama ben sana hiç küsmemiştim oldu mu mezoşummmmm
Doğum:18:,sezeryan:18: sohbetine denk geldiyse ondan kelimelere dökülmeden içten alınmıştır selam canım.Yoksa önemsememek ya da selamı almamak mümkünmü
bende soracaktım bu soruyu...
evet canım ya küçücük ilçe ama olay eksik olmuyor hemde ne absürd olaylar... eşim tembihlemiş kimse zile basmıyor Allahtan. dün akşam üzeri eşimin yanına kadar yürüyüş yapıcam diye gittim ya... bi gittim benimki arabanın anahtarını bırakıp otopsiye gitmiş. eve geldi ilk defa bu kadar etkilendiğini gördüm. 1,5 yaşında bi çocuk suda boğularak ölmüş. baba olacak ya canım benim çok kötü hissetmiş kendini....
kaç tane var o sette. 1 tane alsak yeter mi ki??
cnm ne desin eve gelmiş misafire git denmezki onun düşünmesi lazım ama yok sabah kahvaltıyı etti gittiler sofra mutfakda duruo ben yatak döşek yatıorum ama takmıorum artık ne diim
kayınvalidemi öpüp başıma koyuyorum Allah ondan bin kere razı olsun.bizde en küçükler biziz.normalde de yemeğe bile gitsek bişey elletmezlerdi şimdide hamileden su bile içsen helallik alman lazım diyip yerimden kaldırtmaz sürekli canın ne istiyo diye sorar iki dizinden de ameliyatlı hem de.bugün röntgen çekmeye gitti istersen gelirim dedim kızdı olurmu öle şey görümcemde senin o binaya bile girmemen gerek dediler.annem de yol uzun gelemem dediğinden beri bikez bile aramadı daha.
bide sürekli yalnızım diye şikayet ediyorum ama okuyunca halime şükrettim umarım bian önce gider.Allah kolaylkı versin sana.
canım bizim isim konusu muallakta hala
henüz oturup şu mu bu mu diye konuşmuyoruz bile
osman napıyor dedi geçen gün ne OSMANIIIIIdiye çığlık attım
el kadar çocuğa alışveriş merkezinde osman diye bağırmam ben osman mı kalmış artık dedim.
beni sinir etmeye bayılıyor eşim.
hakkımı helal etmem, senin koyduğun ismi söylemem diyorum ama bakalım zaman yaklaşıyor
bazen egemen diyor, bazen yağız bilmiyorum artık. istemediğim ismi koyarsan sütümü kaçırırsın dedim.
bi de burdaki insanlar (kaymakam, belediye başkanı, eşimin üstünde olan komutanları)
komutan çocuğuna yakışır bir isim olsun diyorlar kalkıpta babasının adını koymaz herhalde.
iy
canım ben arada bir bile yapsalar razıyım ama daha bir bardak su bile görmedim. bizim yöresel unlu bir tatlımız var, dün onu yapmışlar binaya girdim nasıl güzel kokuyor tüm bina. ama bir parça bile getirmedikarşımda hamile gelinim var kokar canı çeker diyen yok.
dün evede çok yorgun gittim yemekle uğraştım. sonra mutfağı toplamaya başladık eşimle. o çalkalıyordu ben makineye diziyordum ama dayanamadım sırtımın ağrısına çöktüm makinenin önüne ayağa kalkamıyorum. sinirlerimde bozuldu başladım ağlamaya.
allahım bir yerden güzel bir para geçse elime borçlarımdan kurtulsam bir an önce ilk işim oradan taşınmak olacak. böyle karşımda oturup şu tutumlarını gördükçe sinirlerim bozuluyor dayanamıyorum.
canım benim hoşbuldum :)
iyi olmaya çalışıyorumkafam karışıyor arada ümitsizliğe kapılıyorum ama sonra şükrediyorum..
eşimde giriyor canım otopsiye bitene kadar o da içeride oluyor. trafik kazası ve cinayet çok oluyor burda. 2 senede 6 cinayet. bizim savcımız bayan o girmesini istiyormuş.
bende egemen istiyorum. doğum tarihini 23 nisana denk getirirsek süper olur. sata göre 23 nisan doğum tarihimiz ama şu an 27 nisan gibi görünüyor oğlum geriden geliyor. normal olursa o tarihe kadar kalır belki...bi değişiklik olmazsa egemen koyacağız biz. zaten çokda değiştirme şansımız kalmadı gibi isim düşündünüz mü diye soranlara söylüyoduk. egemen kaldı artık bizim oğlanın adı, herkes öyle bahsediyo... bakalım 2 ay içinde başka bişey bulabilecekmiyiz.
urfa yazabilirsiniz aslında bir doğu iline göre fena değil ama eşim açısından iş yükü fazla askerinde öyleymiş galiba buradaki asker eşlerinin anlattığına göre.... eşin otopsiyi izlemiyordur en azından canım, sadece otopsi yapılacak yere gidene kadar başında bekliyordur. karşılarız belki bizim doğu görevi seneye bitiyor, bi değişiklik olmazsa bi daha da gelmeyeceğiz inşallah
eşimde giriyor canım otopsiye bitene kadar o da içeride oluyor. trafik kazası ve cinayet çok oluyor burda. 2 senede 6 cinayet. bizim savcımız bayan o girmesini istiyormuş.
sağol canım ya ama allah dağına göre kar verirmiş ya bizde öyleyiz galiba. ben alıştım artık.eşlerinizin işi çok zor, psikolojik olarak da yıpratıcı ya( Allah yardımcınız olsun kızlar.. eşler için de çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?