canım çok şirin bunlar... sen yeteneklisin Maşallah... ben öyle dikişli şeyleri yapamam ama yapıştırmalı şeyleri hallederim diye düşünüyorum... iki çeşit yapmak istiyorum.. biri şekerli biri havlu gibi....
Eki Görüntüle 642448 Eki Görüntüle 642449 Eki Görüntüle 642450 Eki Görüntüle 642451 Eki Görüntüle 642452 Eki Görüntüle 642453
​Ben bu havluları mevlüt için düşünüyorum. Ama hesaplı havlu bulamadım. Tanesi 3-3.5 olunca da toplamda baya tutuyor
Allahım ne zor günler geçirdik bu günümüze binlerce kez şükürler olsun.
Allah rizasi ve şükür için dua etmeye hasret kalmışım..
Bana anlatilmayan;dilin söylemeye varmayacağı ne kötü ihtimaller varmış bu ameliyatla ilgi meğer..
Gittiği her dr meğer eşime ömür bicip yolluyormus;hep gizlemeye çalıştı..
Bana bildiklerim tahmin ettiklerim bile yetip artmıştı :-(
Aglamadan şifa dileyerek dua edip bekledim o geçmeyen 5 saatte..
Sonra haber geldi ameliyat bitti güzel geçti diye..
Ama nasıl güzel geçmek;
Pek çok organda kötü şeylerden supheleniliyormus Rabbime binlerce kez şükürler olsun herşey tertemiz çıkmış.
Çok fazla iltihap varmış;kötü sonuçlara hep o neden olmuş..
Safra kesesi ve kanalın biri alınmış yeni kanal yapılmış;karacigere dokunulmamış bile..
Yogunbakimda enaz 2 gün yatar denmişti 2 saat sonra odamıza getirdiler aşkımı..
Tüm bunlar Allahın bir lutfu;edilen duaların karşılığı bence..
Bu mucizenin başka açıklaması yok bana göre..
Allah eşim için dua edip şifa dileyen herkesden razı olsun;tüm dualarını kabul etsin inşallah.
Sevdiklerinin sağlıklarıyla imtihan etmesin inşallah;eve dönünce dua eden herkes için dua edicem..
Sizleri de üzdum meraklandirdim.. Derdime ortak oldunuz tanımadan.. Hakkınızı helal edin nolur.
Sizi çok seviyorum♥
​Ben bu havluları mevlüt için düşünüyorum. Ama hesaplı havlu bulamadım. Tanesi 3-3.5 olunca da toplamda baya tutuyor
günaydınlarrr,
dün moralim çok bozuk olduğu için doktordan geldikten sonra giremedim yazamadım hiçbişey,
benim kendi doktorum yanlış ölçüyo diye başka bi doktora gittim ya, gitmez olaydım
kadın beni depresyona soktu, bu ultrasonda da bebeğim tüm ölçümleriyle 1 hafta geri çıktı,kendi doktorum da 1 hafta arayla bi 4, ondan sonraki hafta da 5 gün geri buldu, böle giderse çok önemli değil ama, aradaki fark açılırsa erken doğuma alınman gerekir,bebek içerde gelişmiyo demekki diye düşünürüz dedi, ben kafa ölçümlerinin küçük olmasından bahsettim, yok hepsi küçük microsefalide sadece kafa küçük dedi, naptın tansiyonunun nasıldı, beslenmedin mi,yoruldun mu dedi, yok dedim yok, ay Allah'ım bi de dio, tansiyonunu ölçüyo dimi kendi doktorun, tabiki ölçüyo dedim, suyun da fazla, midesini görmeseydim korkardım ama midesini gördüm çok şükür dio, Allah'ım çıldırıcaktım, yapıcak bişe yok takip edicez, haftaya gelirsin bi daha dedi, ama yok ben ona bi daha gitmek istemiyorum, kendi doktorum rahat mahat ama bu da böle sölenmez yani , dünden beri ağlıyorum, moralimi bozunca daha kötü olucak onu da biliyorum, ama kendimi toparlayamıyorum, dün de kasıklarım o kadar ağrıdı ki, kasılma nası bişe onu da bilmyorum da, böle çişim varmış da yapamıyomuşum gibi oldu kasıklarım sürekli, neydi bilmiyorum geçti şimdi ama kızım da oynamıyo doğru dürüst o da küstü annesine besleyemedi de moralini de bozdu kzıının
zapzup .!.:aaaaa beni telaşa sokma bak ben daha çalışıyom iki gündür karnımın altında hafif sancılar var zaten haa çok aşırı değil hadtaneye gidecek kadar değil ama yokluyor yani .... ama kızım daha büyüsün ya bi 37 haftayı görelim en azından ahy ben şimdi çalışabilir raporu aldımerken doğurursam boşuna çalışmış olurum resmen kız erken mi çıksam acaba izne 37. hafta 21 mart yapıyor o zmana çıkmasın sakın izin yanar sonra ne dersin ne zaman çıksam kafam durdu resmen kızzzzz cuma 17:00 de doktor kontrolü var bakalım nasıl çıkacak kızım ayy yüzünü gösterse keşke babam cuma akşamı rüyasında görmüş kızımı çok güzel tombiş bir bebekti dedi hadi hayırlısı dedim
bizde kızımla birlikde bugun 33 haftamıza girdik ama sanırım kızım annesinin iş yapmasını hiç istemiyor hemen yoruluyorum ve belim agrıyor sizde de aynı şikayetler varmı yani normalmidir bu agrılarım haftaya çarşamba nts ye giricez ilk defa bakalım durumumuz ne olacak ama bu agrılarım beni çok zorluyor belim ve ara ara bacaklarıma kalçama vuran agrılar
Kiz ne güldüm sana allahım
Hani bir animasyon varya
"arkadasım sırtında böcek var dediğinde benim verdigim tepki"diye
O geldi aklıma acayip panik oluyor yukleyebilsem yuklerdim cok güldüm Allah iyiliğini versin kiz.
canım sen hangi şehirdesin annemler ankara'da 1 liraya buldular. babam toptan 50 kuruş olur dedi. yarın ya da öbür günde eminönünden bakacaklar...
toptancılara baktınmı küçük kare havlular oluyor 20x20 cm büyüklüğünde öyle bişeyler olurdu sanırım perakende satan yerlerde pahalı olur toptan alıcam dersen belki indirirler pazarlık yap :) ya sen keçeleri bitirdin mi tamamen bitmiş halini göstermedin bize ya
göster zaten senin sayende keçe şekere karar verdim teşekkür ederim
park yatak alan arkadaşlar uyku seti aldınız mı nerden ve kaça aldınız yazabilir misiniz???teşekkürlerrr
Adana canım benim... Melek Girmez var bilir miydin buradayken? oraya mı baksam acaba?
Bakmadım canım, sadece bu tarz ürünler satan mağazalara baktım, en ucuzu 2.5 tu, beğenmedim.
100 adet yaptım, daha 100 tane yapılacak, 2 şer yapıştıracağım, küçük yaprak büyük yaprağın üstüne gelecek...
park yatak alan arkadaşlar uyku seti aldınız mı nerden ve kaça aldınız yazabilir misiniz???teşekkürlerrr
Ahh ahh kanayan yaram bu konu benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?