2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

​Ben bu havluları mevlüt için düşünüyorum. Ama hesaplı havlu bulamadım. Tanesi 3-3.5 olunca da toplamda baya tutuyor

​Ben bu havluları mevlüt için düşünüyorum. Ama hesaplı havlu bulamadım. Tanesi 3-3.5 olunca da toplamda baya tutuyor

canım sen hangi şehirdesin annemler ankara'da 1 liraya buldular. babam toptan 50 kuruş olur dedi. yarın ya da öbür günde eminönünden bakacaklar...

Allahım ne büyüksn sen
laterna canım ağlayarak okudum yazını ve çooook sevindim. Allah gördüğü göreceği hastalık bu olsun inşallah. sana eşine ve çocuklarına hayırlı bereketli mutlu huzurlu bir ömür versin.
şükürler olsun

bizde kızımla birlikde bugun 33 haftamıza girdik ama sanırım kızım annesinin iş yapmasını hiç istemiyor hemen yoruluyorum ve belim agrıyor sizde de aynı şikayetler varmı yani normalmidir bu agrılarım haftaya çarşamba nts ye giricez ilk defa bakalım durumumuz ne olacak ama bu agrılarım beni çok zorluyor belim ve ara ara bacaklarıma kalçama vuran agrılar

toptancılara baktınmı küçük kare havlular oluyor 20x20 cm büyüklüğünde öyle bişeyler olurdu sanırım perakende satan yerlerde pahalı olur toptan alıcam dersen belki indirirler pazarlık yap :) ya sen keçeleri bitirdin mi tamamen bitmiş halini göstermedin bize ya
göster zaten senin sayende keçe şekere karar verdim teşekkür ederim

moralini bozma bazı bebişler minyon olabiliyor. 1 hafta geriliği fazla önemsenmiyor. benim bebişte tüy siklet. sağlıklı olsunlar da küçük zayıf hiç farketmez.
ayrıca çok sıkılıp erken doğumu kendin tetiklersin. ümitvar olacaksın. Allah büyüktür.

kızlar selam .....kızım için chicco anne bebekbakım çantasını aldım...bu ürünleri kullanan varmı acaba nasıldır ii gelirmi bebeğime...siz hangilerini aldınız?

Kiz ne güldüm sana allahım
Hani bir animasyon varya
"arkadasım sırtında böcek var dediğinde benim verdigim tepki"diye
O geldi aklıma acayip panik oluyor yukleyebilsem yuklerdim cok güldüm Allah iyiliğini versin kiz.

canım aynı ağrılar bende de var,doktor yapacak birşey yok onlara dedi...

gülme gülme :20

önce telaşlandır insanı sonra gül yok efendim öyle sen cinsiyet konusunda bile tutturdun bunu da tutturursun diye korktum ayyy şu şekerleri nevresim takımını bitireyim de ondan sonra gelsin bari ya acele edyim sen gördüysen gelir bu kız :18::18::18::18:

park yatak alan arkadaşlar uyku seti aldınız mı nerden ve kaça aldınız yazabilir misiniz???teşekkürlerrr

canım sen hangi şehirdesin annemler ankara'da 1 liraya buldular. babam toptan 50 kuruş olur dedi. yarın ya da öbür günde eminönünden bakacaklar...

Adana canım benim... Melek Girmez var bilir miydin buradayken? oraya mı baksam acaba?

Bakmadım canım, sadece bu tarz ürünler satan mağazalara baktım, en ucuzu 2.5 tu, beğenmedim.

100 adet yaptım, daha 100 tane yapılacak, 2 şer yapıştıracağım, küçük yaprak büyük yaprağın üstüne gelecek...

canım melek girmeze bakabilirsin.. büyük saate giderken oradaki toptancılarda da vardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…