Voltajcim biz tarihi iyice netlestirdik canım :)))
Bugun kontrolde doktor 18 Mart'tan sonra tarih seçin dedi :)) 25 Mart diye düşündük ne dersin :))
Bu arada anestezi uzmanı bazı kan testleri istedi onları verdim .. Spinal olacak genel kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi.
Kiz 2550 olmuş kilosu. Kordon hala boynunda. Dr Cok rahat bir adam herseyi Bosver diyo :)
Benim doktorum ben bir terslik görürsem isterim ancak demişti ve geçen hafta kordon dolanması yüzünden istedi dopleri..Şimdi bundan şu sonuç çıkar,demek ki doktorum riskli bir durum görmemiş ki dopler istememiş,sen büyütüyor olmayasın biraz..ama istersen konuş doktorunla,"içim rahat etmiyor,dopler de bakabilirmiyiz" de..ama yine de söylüyorum,içini rahat tut..ben her gün bebek kımıldamadıkça bir panik yaşıyorum,acaba bir terslik mi var diye,ama yine de kendi kendime moral veriyorum "sağlıkla gelecek benim kızım dünyaya" diye..sağlıklı doğması için dua ediyorum...kilo problem değil o kadar..suyunu takip et bir tek canım..içini de ferah tut bebek etkilenmesin..
eeee...bu çok normal bir kilo,düşük değil ki..buna mı düşük dedi doktorun???
bende sipariş verdim şimdi süt için eşime,eve gidince yapıcam artık..
Kızlar birşey soracağım...
hoşgeldin bebek şekeri, kapı süsü ya da hediyeleri konusunu ne yaptınız????
ben kendim yapmak istiyorum.. fikir verirseniz memnun olurum..
laternecim ile dün mesajlaştık ameliyat sırasında çok heyecanlıydı ama herşey geçmiş bitmiş işte; Rabbim bir daha ne eşinin ne yavrularının üzüntüsünü yaşatmasın, çok ama çok sevindim.
ofelyam, canım benim ne olur kilo konusuna bu kadar çok üzülme; zayıf doğan bebekler şişman bebekleri ilerde geçiyorlar merak etme. arkadaşımın kızı 2.300 doğdu şimdi 1 yaşında görsen inanmazsın kocaman bir kız topaç gibi. benim oğlum da 4.200 doğdu; ilk 6 ay anne sütü ile iyiydi ama ek gıdaya geçince süzüldü; şimdi ince uzun çubuk gibi bir oğlan.
Eki Görüntüle 642392
kızlar bebek şekerine bunda karar kıldık aslında kundaklılar çok güzel ama yapmam gereken örgü dikiş vs falan var kundak bebekler biraz uğraştırıcı baykuş çok aklımdaydı ama bu tam bebek şekeri modunda olunca bunda karar kıldım arık ama bunlardan birkaç tane baykuşlu yapabilirim kendimize özel hafta sonu keçesini alacağım işallah yapmaya başlarım
Allahım ne zor günler geçirdik bu günümüze binlerce kez şükürler olsun.
Allah rizasi ve şükür için dua etmeye hasret kalmışım..
Bana anlatilmayan;dilin söylemeye varmayacağı ne kötü ihtimaller varmış bu ameliyatla ilgi meğer..
Gittiği her dr meğer eşime ömür bicip yolluyormus;hep gizlemeye çalıştı..
Bana bildiklerim tahmin ettiklerim bile yetip artmıştı :-(
Aglamadan şifa dileyerek dua edip bekledim o geçmeyen 5 saatte..
Sonra haber geldi ameliyat bitti güzel geçti diye..
Ama nasıl güzel geçmek;
Pek çok organda kötü şeylerden supheleniliyormus Rabbime binlerce kez şükürler olsun herşey tertemiz çıkmış.
Çok fazla iltihap varmış;kötü sonuçlara hep o neden olmuş..
Safra kesesi ve kanalın biri alınmış yeni kanal yapılmış;karacigere dokunulmamış bile..
Yogunbakimda enaz 2 gün yatar denmişti 2 saat sonra odamıza getirdiler aşkımı..
Tüm bunlar Allahın bir lutfu;edilen duaların karşılığı bence..
Bu mucizenin başka açıklaması yok bana göre..
Allah eşim için dua edip şifa dileyen herkesden razı olsun;tüm dualarını kabul etsin inşallah.
Sevdiklerinin sağlıklarıyla imtihan etmesin inşallah;eve dönünce dua eden herkes için dua edicem..
Sizleri de üzdum meraklandirdim.. Derdime ortak oldunuz tanımadan.. Hakkınızı helal edin nolur.
Sizi çok seviyorum♥
günaydınlarrr,
dün moralim çok bozuk olduğu için doktordan geldikten sonra giremedim yazamadım hiçbişey,
benim kendi doktorum yanlış ölçüyo diye başka bi doktora gittim ya, gitmez olaydım
kadın beni depresyona soktu, bu ultrasonda da bebeğim tüm ölçümleriyle 1 hafta geri çıktı,kendi doktorum da 1 hafta arayla bi 4, ondan sonraki hafta da 5 gün geri buldu, böle giderse çok önemli değil ama, aradaki fark açılırsa erken doğuma alınman gerekir,bebek içerde gelişmiyo demekki diye düşünürüz dedi, ben kafa ölçümlerinin küçük olmasından bahsettim, yok hepsi küçük microsefalide sadece kafa küçük dedi, naptın tansiyonunun nasıldı, beslenmedin mi,yoruldun mu dedi, yok dedim yok, ay Allah'ım bi de dio, tansiyonunu ölçüyo dimi kendi doktorun, tabiki ölçüyo dedim, suyun da fazla, midesini görmeseydim korkardım ama midesini gördüm çok şükür dio, Allah'ım çıldırıcaktım, yapıcak bişe yok takip edicez, haftaya gelirsin bi daha dedi, ama yok ben ona bi daha gitmek istemiyorum, kendi doktorum rahat mahat ama bu da böle sölenmez yani , dünden beri ağlıyorum, moralimi bozunca daha kötü olucak onu da biliyorum, ama kendimi toparlayamıyorum, dün de kasıklarım o kadar ağrıdı ki, kasılma nası bişe onu da da, böle çişim varmış da yapamıyomuşum gibi oldu kasıklarım sürekli, neydi bilmiyorum geçti şimdi ama kızım da oynamıyo doğru dürüst o da küstü annesine besleyemedi de moralini de bozdu kzıının
Kızlar birşey soracağım...
hoşgeldin bebek şekeri, kapı süsü ya da hediyeleri konusunu ne yaptınız????
ben kendim yapmak istiyorum.. fikir verirseniz memnun olurum..
canım hayırlısıyla atlattınız inşallah, Rabbim bir dahaböyle sıkıntı yaşatmasın inşallah,
eşlerimiz bizim herşeyimiz Rabbim başımızdan eksik etmesin onları
bizde seni seviyorum canım
ofelyam senin bütün stresin üzüntün bebeğe degeçiyo canım, sakinleşmeye çalış,
benim bebeğiminde her kontrolde bütün değerleri farklı çıkıyo hepsi haftasıyla aynı çıkmıyo yani, kimi önde kimi geride oluyo,
hiç bana doktorum şusu busu geriden geliyo diye stres yaptırmadı, ben usg kağıtlarına bakınca gördüm,
doktorum, geçen sene ablamıda doğurtmuştu, güvenim tam o yüzden, güvenebileceğin çevrende dahaönce doğumunu yapan birilerinden doktor tavsiyesi alıp ona git istersen, doktora güvenmek bence çok önemli
20. haftadan sonra her bebeğin gelişimi genetiğe bağlı olarak değişiyo yani,
doktorunun bunu daha iyi bilmesi lazım,
sen bebeğin için sağlam durmalısın, artık hepimizin bebekleri şimdi bile doğsa küveze girmeden yaşayabilecek durumdalar,
tevekkül et canım, Rabbime güven, hayırlısyla bebeklerimizi kucağımızaalacağız inşallah
Eki Görüntüle 642392
kızlar bebek şekerine bunda karar kıldık aslında kundaklılar çok güzel ama yapmam gereken örgü dikiş vs falan var kundak bebekler biraz uğraştırıcı baykuş çok aklımdaydı ama bu tam bebek şekeri modunda olunca bunda karar kıldım arık ama bunlardan birkaç tane baykuşlu yapabilirim kendimize özel hafta sonu keçesini alacağım işallah yapmaya başlarım
hamileliğimin başından beri gece yarılarında dinlenme tesislerinde sütlaç aradık durduk. haftasonu kendim yapayım dedim beceremedim.bir türlü tutturamadım şu tatlıyı. pirincini çok koymuşum. kalıp gibi oldu.Al benden de o kadar... Anneme dün 4 kilo sütten sütlaç yaptırdım..
erken doğumdan bebeğin küçük olmasından korkmalayım.aksine geç doğumdan ve kilolu bebekten korkalım.erken doğan çok bebek ver hepside maşallah normal zamanından doğanlarla hiç bir farkı yok.ben mesela doğumda bebeğin iri olup doğum kanalında takılmasından korkarım.
hamileliğimin başından beri gece yarılarında dinlenme tesislerinde sütlaç aradık durduk. haftasonu kendim yapayım dedim beceremedim.bir türlü tutturamadım şu tatlıyı. pirincini çok koymuşum. kalıp gibi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?