2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ben de patik şeklinde yaptırcam bebek şekerlerimizi nasip ederse Rabbim=) bu arada sütlaç sütlaç diye okuyunca canım sütlü tatlı istedi irmik tatlısı yaptımm girip çıkıp bakıyorum soğumuş mu diye =) kocaman çok güzel bi iltifat etti bugün özleyeceğim bu günleri bu halini diye göbeğimi kapıdan görünce benden önce =)diyorum ben de arayı uzatmayalım 2 sene sonra aynı hale gelirim diye =) tabi hayırlısı bakalım ne gösterecek zaman...ara ara kızıma mektup yazıyorum büyüynce okur diye =) inşallah görürüz o günleri...

slm kızlar dr rapor verdi bana tamamen ayrldm artık izine
37de gidicem gun vercek 38 için mart ortası gibi gelcek kuzum saglıkla hayırlısyla inşşşş

slm kızlar yaaaaaa benim karnım düşmüş ölçtüm 4 parmak ara var cok korkuyorum ne demek oluyo bu tam olarak???

allah razı olsun içimi ferahlattın böyle örnekler duyunca mutlu oluyorum.küvezde kalmışlmıydı yigenin

benim de karnım aşağıda hatta annem benim ki böyle değildi diyor baştan beri. ben hiç panik yapmıyorum kısmeti ne zamansa o zamna gelecek oğlum inşalllah

ne kadar marifetlisin:)

canım bende alıp kendim yapmayı düşünmüştüm.birmaxtan hatta sipariş formunu bile doldurdum.telefonla yada e-mail yoluyla bana ulaşıp siparişimi onaylıcaklardı. 1 ay geçti. hala ne arayan var nede soran.o siteye güvenme bence.galiba mağazalara satış yapıyorlar.az ürün isteyen insanları kaideye almıyolar gibi geldi bana.bende vaz geçtim artık.bu saatten sonra arasalarda iptal ettireceğim.

Selam kizlar iyi aksamlar.
Laternem canim cok gecmis olsun bununla beraber sikintilariniz biter indallah.Rabbim birdaha yasatmasin.zor gunler gecirdin.

Kizlar aksamdan bu yana sag gozum ve basim korkunc agriyor berbat bir gece gecirdim ise nasil gidecegim bilmiyorum

aaa bunu duyduğum iyi oldu bak saol, gidip yerinde görmek lazım o zaman tabi, hem pazarlık imkanı da olur, çok kalabalık ya,üşeniyorum o yüzden halbuki tek otobüs ama işte

Günaydınn güzel anneler,

Dün mobilyacı aradı Cuma günü getiriyorlar bebek odasını inşallah, Biz hala isme karar veremedik bize bulut kapı süsü yapacaktı :) İsmi yazılacak ,Cumaya kadar karar verin o zamn artık diyor gülüyor:)) Miray, Rana , Zehra , Çıldıriciimmmm bir isim belirleyemedik

O sabah dr. kontrolümde var ,

Bende iki dr. kontrolündeyim, Kadıköy Şifa ve Medipole gidiyorum, Benim derdimde medipoldeki dr. gece olursa doğum gelmeyecek nöbetçi doğurtacak, Çok sorunmu bilmiyorum ama düşündürüyor beni bu kadar ay sen ona git sonra doğuma gelmesin.... Gerçi doğum şekli de bekli değil henüz zaten başlı baına belirsizlik bakalım bu yüzden iki hastaneden fiyat alıcam O an psikolojime göre karar vericem

Benim bir diş artık iflas etmek üzere ağrı yapmayada başladı. Dr. dişçiye gidebilirsin dedi ama ben dayanmaya çalışıyorum böylede iyi mi yapıyorum kötü mü bilmem.. Ağrıyı bebekte hissediyor sonuçta ,Acaba gitsem mi ? Dişçiye gideniniz var mı? Uyuşturuyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…