arkadaşlar aranızda kansızlığı olan ve B12 iğnesi vurulan varmı?yada bilgisi olan
park yatak alan arkadaşlar uyku seti aldınız mı nerden ve kaça aldınız yazabilir misiniz???teşekkürlerrr
slm kızlar yaaaaaa benim karnım düşmüş ölçtüm 4 parmak ara varcok korkuyorum ne demek oluyo bu tam olarak???
erzulum canım iğne vurmalarından çekinme.. ablamda da aynı problemler oldu.. ona da iğne yapmışlardı. sonra suyu azaldı diye yiğenimi erken aldılar. iğneler sayesinde akciğerlerinde sıkıntı olmadı.. anne sütü sayesinde bir iki ay içinde akranlarına yetişti. yetişmekle kalmadı sollayıp geçti.. Allahım esirgesin şimdi 4 yaşında çok akıllı ve yakışıklı oldu.... :76:
sen de içini ferah, moralini yüksek tut.. herşeyi iyiye yor. sen ne kadar iyi olursan o da o kadar iyi olacak korkma.. Allahın izniyle herşey güzel olacak...
allah razı olsun içimi ferahlattın böyle örnekler duyunca mutlu oluyorum.küvezde kalmışlmıydı yigenin
Eki Görüntüle 642392
kızlar bebek şekerine bunda karar kıldık aslında kundaklılar çok güzel ama yapmam gereken örgü dikiş vs falan var kundak bebekler biraz uğraştırıcı baykuş çok aklımdaydı ama bu tam bebek şekeri modunda olunca bunda karar kıldım arık ama bunlardan birkaç tane baykuşlu yapabilirim kendimize özel hafta sonu keçesini alacağım işallah yapmaya başlarım
ben de kendim yapıcam Allah kısmet ederse canım, Eminönü'ne gidip bakıcam, ama internette de bi sürü seçenek var, uygun da özellikle Birmax diye bi site orda bi sürü gözüme kestirdiğim malzeme var, alır birleştiririm,
kapı süsünü de çok beenip fuardan almış bulundum, bi de 12 tane bebekli çubuk vardı kova içinde onları da aldım ucuzdu, onlara bi 40-50 tane daha ekleyip badem şekeri bağlıycam inş., ama daha var alışverişe:)
slm kızlar yaaaaaa benim karnım düşmüş ölçtüm 4 parmak ara varcok korkuyorum ne demek oluyo bu tam olarak???
canım bende alıp kendim yapmayı düşünmüştüm.birmaxtan hatta sipariş formunu bile doldurdum.telefonla yada e-mail yoluyla bana ulaşıp siparişimi onaylıcaklardı. 1 ay geçti. hala ne arayan var nede soran.o siteye güvenme bence.galiba mağazalara satış yapıyorlar.az ürün isteyen insanları kaideye almıyolar gibi geldi bana.bende vaz geçtim artık.bu saatten sonra arasalarda iptal ettireceğim.
Kizlar aksamdan bu yana sag gozum ve basim korkunc agriyorberbat bir gece gecirdim ise nasil gidecegim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?