dua topiği nisan annelerinde değilmiydi, bulamadım. link paylaşabilir misiniz?
canım eşim gelme diyemez onun düşünmesi lazım aslında... başa gelen çekilecek artık napalım. giden para böyle gitsin. hastalık olmasın da...keşke eşin senin durumundan bahsedip müsait olmadığınızı falan söyleseydi,bu senede gelmeyiverirdi arkadaşı...en çok paraya ihtiyaç duyulan dönemde boş yere bi sürü masraf olacak şimdi
bazen ne normal doğumdan ne de sezeryanden hiç korkmuyorum...bazen de ikisinden de acayip tırsıyorum :18: allah hakkımızda hayırlısını versin...kuzum normal doğum pozisyonuna girmişti ama geri dönmüş,böyle giderse ben de sezeryan olucam
günaydın herkese
35. haftada olmama rağmen hala çalışabiliyorumhaftaya da çalışıp,izne ayrılıcam artık...evde ne kadar az vakit geçirsem kardır fazla sıkılmadan kavuşurum kuzuma çantamı falan aldım ama daha hazırlamadım...izne ayrılınca giysileri yıkayıp öyle hazırlamayı düşünüyorum,geç kalmam inşallah 9 martta çatı kontrolüm var :18: nasıl bi şey acaba :18:
voltajım adamcağız neye uğradığını şaşırmıştır.Günaydın can ciğer kuzu sarmalarım...
Kasvetli bir hava var ama olsun,saglıgımız yerinde, misafirimiz yok, evim temiz
Gece uyku bolunmelerim ikiye katlansada...
Bugece esim üstümü ortuyormus bende düşüyorum sandim refleksle tutunacağım derkene esime sağlam bir tokat geçirdimyanlışlıkla ama yazık çenesini tuttu durdu birşeyde diyemedi bende gözümü yummuştum zaten
tatlım düzenlemeyi yapmıştım. meryemi de hemen ekliyeyim canım.dertsiz canım meryem 200 ve sernil 300 tefriciyelerini okumuşlar, özel mesaj atmışlar, sernilin 150 kalıyordu, laterne 50 daha okudum yazmış, 100 artıyor , paylaştırılabilir.
hayırlı olsun canım güle güle yatsın içinde:)
bazen öle oluyo banada bi bunalım hali, herhalde hormonlardan diorum, ufunet basıyo tam anlamıyla:)sonra geçiyo Allah'tan, bebeğini kucağına alıcağın zamanları düşün daha çabuk geçiyo hatta
Bende şu an normal düşünüyorum ama muayenede ne diyecek bakalım, Sezeryandan daha çok korkuyorum ben, uyutulmak düşüncesi kalbimi daraltıyor..
Günaydın can ciğer kuzu sarmalarım...
Bugece esim üstümü ortuyormus bende düşüyorum sandim refleksle tutunacağım derkene esime sağlam bir tokat geçirdimyanlışlıkla ama yazık çenesini tuttu durdu birşeyde diyemedi bende gözümü yummuştum zaten
evet ya arada oluyo, kendimi ev işlerine adamak istiyorum kafam dağılsın diye o da beni yoracak gereksiz yere...
ah canım sorma...Ya dertsiz o nemis gııı,
Bayram değil seyran değil,akraban değil ,ne alaka3-4 gün kalmak nasil birsey ayıp.
Hayir masraf tamam birde yatak ser topla sen yat vs esın keske hic müsaade etmeseydi.
park yatak alan arkadaşlar uyku seti aldınız mı nerden ve kaça aldınız yazabilir misiniz???teşekkürlerrr
oğluma aldığım uyku seti geldi ama beşik ve araba 1 hafta sonra falan gelecek heralde...
bugün içim çok sıkkın, sabahın bu saatinde bunalımdayım akşam nasıl olacak bakalım.
Zalııımmm(özellikle ı ile yazdım daha fena)Zehra ya zanax öneriyorum .. Ah Voltaj be dediğin gibi sere serpeyyim yastık da bağrımda ama dün gece 4 ten beri ayaktayim hala da sancıdan inliyorum hani uyku için tüm sartlar tamam ben uyuyamiyorumsabah 8.30 da randevum var kontrole gidicem , esim arada uyanıp dıyo istersen soralım en erken ne zaman alabilir :) dedim benim sesimden uyuyamiyorsun diye istiyordun ama bebek gelince de aynı şey :))))
Gııızzzz dur sen ne ettinRabbim yardınmcın olsun canım, dikkat et aman
maşallah hem zehraya hem ranaya
bensenden 4. için de umutluyum voltajım, kordon neyim bağlatma haaaa
ooooo 100 tane bile çok ve 100 daha yapıcam diyorsun ne yapacaksın o kadar şeyi kızım düğün salonu kiralayıp mevlütü orda mı yapcan anammm bende istiyorum bende bana da ayır süslerden be 50 tane yapcam yeter sen işyerine falan da mı dağıtacaksınAdana canım benim... Melek Girmez var bilir miydin buradayken? oraya mı baksam acaba?
Bakmadım canım, sadece bu tarz ürünler satan mağazalara baktım, en ucuzu 2.5 tu, beğenmedim.
100 adet yaptım, daha 100 tane yapılacak, 2 şer yapıştıracağım, küçük yaprak büyük yaprağın üstüne gelecek...
ok sildim tatlım gönderebilirsinslm cnm özelden msj atacaktım ama kutu doluymuşşş..silersen gönderebilirim...
hadi hayırlısı olsun doktor ne uygun gördüyse öyle yapmak lazım mart ortası biraz erkenmiş yaaa ee zamanlar yaklaştı doğumlar başlasın artık demi gelsin güzel bebişlerslm kızlar dr rapor verdi bana tamamen ayrldm artık izine
37de gidicem gun vercek 38 için mart ortası gibi gelcek kuzum saglıkla hayırlısyla inşşşş
aaaa voltajın rüya çıkıyor ama benimki aşağıya inmedi yokladım hala yukardaslm kızlar yaaaaaa benim karnım düşmüş ölçtüm 4 parmak ara varcok korkuyorum ne demek oluyo bu tam olarak???
NORMAL NORMAL BENDE NORMALCİYİMBende şu an normal düşünüyorum ama muayenede ne diyecek bakalım, Sezeryandan daha çok korkuyorum ben, uyutulmak düşüncesi kalbimi daraltıyor..
NORMAL NORMAL NORMAL DOĞUMben de normal istiyorum kızlar ama korkuyorum dao muayeneden bile korkuyorum aslında
Uyku setinin fotosunu yükle görelim güle güle iyi günlerde kullanınoğluma aldığım uyku seti geldi ama beşik ve araba 1 hafta sonra falan gelecek heralde...
bugün içim çok sıkkın, sabahın bu saatinde bunalımdayım akşam nasıl olacak bakalım.
canım benim kendini kötü hissediyorsan izne çık yada çalışabilir raporunu al baktın kendini iyi hissetmiyorsun doktorcum çalışamaz raporu verirmisin de çık izne bende çalışabilir raporu aldım sonra 2-3 gün yürüyemiyorum bebek aşağıya indi falan acaba değiştirsemmi raporu diye düşünürken bişeyim kalmadı geçici bir durummuş yani yine sen bilirsin 2 aylıkken bırakmak zor en güzeli doktorun muayene etsin sende hissiyatına göre karar verGözümün ağrısı geçmişti ama eğilemedim hiç, çantamı yerden kaldıramadım, eşimin lavabodan çıkmasını bekledim çantamı versin diye, arabaya binemedim, emniyet kemerini bile alamadım kolumu kaldırıp da.
Eşim izne ayrılmamı söyledi, yarın başlıyor yasal iznim, çalışabilir raporu alacaktım. Kafam çok karıştı. bilemedim. Bebeğimle sadece 2 aycık vakit geçirmek istemiyorum :..(
yazık kız adama ayy neler çekiyo senden dayak işkence herşey mevcut :18::18: tırstım valla ama yazını okuyunca resmen kahkaha attım yazık bu adamlara neler çekiyorlar yaaaGünaydın can ciğer kuzu sarmalarım...
Vilin,
Çatıda çıkıyorsun o çatala Dr o zaman eliyle bakmıştı simdi değişmediyse hala öyledir.
Sadece 2 parmagiyla açıklık varmi ona bakıyor ,kendini ne derece kasarsan o derece zor gecer.
Ama Suna İnan,muayeneden sonra bir cesaret geliyor hemen dogurabilirim diyorsun:)
Rahat ol,hic korkma...
Kızlar bişey sorabilirmiyim ben 32.haftada diyelim çalışabilir raporu aldım sonra 37.haftaya kadar çalıştım 38.haftada doğum yaptım kalan 2 haftam acaba doğum sonrasına aktarılıyor mu yanıyo mu.Bide 33.haftada 32.haftadayım diye rapor alsam bişey olurmu ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?