2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın hayırlı sabahlar güzel anneler.ellerim ayaklarım şiş durumda.62 kiloyla hamile kaldım şimdi 83 kiloyum ve bu sabah fark ettim dudağımın üstünde lekeler oluşmaya başlamış çatlaklarımdan zaten bahsetmeyeyim...ayyy buğün bunalımda başladım güne...
bebeğim iyi olsun sağlıklı sıhhatli olsun da, bende alışırım çatlaklarıma kilolarımıda veririm heralde(kendimi teselli etmeye başlayayım )

Ya dertsiz o nemis gııı,
Bayram değil seyran değil,akraban değil ,ne alaka3-4 gün kalmak nasil birsey ayıp.
Hayir masraf tamam birde yatak ser topla sen yat vs esın keske hic müsaade etmeseydi.

canım eşim gelme diyemez onun düşünmesi lazım aslında... başa gelen çekilecek artık napalım. giden para böyle gitsin. hastalık olmasın da...

voltajım adamcağız neye uğradığını şaşırmıştır.

dertsiz canım meryem 200 ve sernil 300 tefriciyelerini okumuşlar, özel mesaj atmışlar, sernilin 150 kalıyordu, laterne 50 daha okudum yazmış, 100 artıyor , paylaştırılabilir.
tatlım düzenlemeyi yapmıştım. meryemi de hemen ekliyeyim canım.

evet ya arada oluyo, kendimi ev işlerine adamak istiyorum kafam dağılsın diye o da beni yoracak gereksiz yere...

Hanipeks gecmis olsun canım ,yorgunluk,yoğunluk ,ağırlık...
Birde izin olaylarınız hakikaten üzücü ,2 aylık bebek cokcok küçük ve size dehşet ihtiyacı varken...
Rabbim yardımcınız olsun...

Bende şu an normal düşünüyorum ama muayenede ne diyecek bakalım, Sezeryandan daha çok korkuyorum ben, uyutulmak düşüncesi kalbimi daraltıyor..

Aynısı bendede var canım sezeryan ürkünç geliyo çünkü ben epidural yada spinal yaptıramam yani uyanık bi şekilde bekleyemem sapasağlam ameliyathaneye girip uyuyup sonra genel anesteziden uyanmak o anda ağrı çekmekte zor geliyo bi de normal doğumda ipler daha bi senin elinde gibi geçen gün annemlede konuştum doğum sancısı için doktor adet sancısının 10 katı diyo dedim yok deve dedi ki annem beni suni sancıyla doğurmuş tam 26 yıl önceki devlet hastanesi şartlarında ayrıca sorumlu ebemize epizyotomi ile ilgili sorular sorduğumu falan konuştuk annem yine kesmezlerse yırtılma hem çok hemde nereden olacağı belli olmuyo kesik en azından 1 yerde oluyo direnme kestirmicem diye bırak kessinler sen zaten onu anlamıyosun bile dedi :)

Adamı dövdün yani yazık yahuüstünü örtüyomuş bi de, gözünü de yummuşsun hazır bekliyodun yani:)

evet ya arada oluyo, kendimi ev işlerine adamak istiyorum kafam dağılsın diye o da beni yoracak gereksiz yere...

yom canım ev işi yok aaa, yat dinlen ne güzel evdesiniz tadını çıkarın mis, al sütünü iç:)uzat bacaklarını ooohh aç tvyi, sonra kitap oku falan bitsin işte gün süper, idealim bu:)

Ya dertsiz o nemis gııı,
Bayram değil seyran değil,akraban değil ,ne alaka3-4 gün kalmak nasil birsey ayıp.
Hayir masraf tamam birde yatak ser topla sen yat vs esın keske hic müsaade etmeseydi.
ah canım sorma...
eve böyle bekar yatılı gelen tek kişi.
doğuda eşimle dönüşümlü olarak personelin başında bunlar çıkıyordu operasyona
eşim 1 ay kalırdı, o 1 ay gelen misafirin kavga etmediği kimse kalmazdı
adam evli ben gideyim, ben kalayım derdi.
diğerleri 15 günde döner benim eşim günlerce haksız yere kalırdı.
eşimde dürüstlüğünden dolayı seviyor işte.
yatak falan bana kalmıyor canım. kendisi topluyor kanepenin altına koyuyor.
hamileliğimin başında da gelmişti.
hatta o zaman mutfağı su basmıştı eşimle beraber temizlemişlerdi.

Günaydınlarrrrr... harika bir hava var izmirde,güneşli pırıl pırıl,kuşlar cıvıldıyor..hafta sonu da böyle olsa keşke,temizlik bir başka zevkli olur o zman..

park yatak alan arkadaşlar uyku seti aldınız mı nerden ve kaça aldınız yazabilir misiniz???teşekkürlerrr

ben park yatağı ve uyku setini hellodan adlım canım,uyku seti kenarlıksız,park yatak için olanlardan..ama 90 liraydı biraz pahalı..piyasada daha uygunu bulunabilir..

oğluma aldığım uyku seti geldi ama beşik ve araba 1 hafta sonra falan gelecek heralde...
bugün içim çok sıkkın, sabahın bu saatinde bunalımdayım akşam nasıl olacak bakalım.

ama neden kiii...bak bebişin cicilerine moralin yükselsin..kov başından o düşünceleri bakiim hemen..kış kışş..

Ayy kahkaha attım buna resmen,ne garip yaratıklara dönüştük biz böyle..benim de uyurken nasıl sesler çıkardığım belli değil..eşim soruyor sürekli" iyimisin" diye..

kızlar 100 tefriciyemiz kaldı. tefriciye almayan arkadaşlardan almak isteyen olursa dua topiğimize haber versin.

ayyy allah iyiliğini versin emi sabah sabah gülmekten öldüm yazık bu adamların bizden çektiği ne benimde gece karnım bir ağrıdı bir ağrıdı sessiz sedasız kalktım sanki adamda uyarı sistemi var aşkım ne oldu iyi misin yataktan nasıl fırladı hayret ettim daha sesimi çıkarmamışım sen nasıl anladın ... dedim sakin ol sadece karnım çok ağrıyor geçer birazdan çocuğun ödü patladı ayy biz doğururken valla onlar 9 doğurur

Zalııımmm(özellikle ı ile yazdım daha fena)
Ayyyy ayyyyy xanax oneriyorr el kadar sabiye,birde hamile aman yareppimmm,yarene neler yapacak.
Erkenden aldırıyor falan
Şikayetim var...
Rabbim yardınmcın olsun canım, dikkat et aman

maşallah hem zehraya hem ranaya
bensenden 4. için de umutluyum voltajım, kordon neyim bağlatma haaaa
Gııızzzz dur sen ne ettin
Yok kordugum ettirecegum.acilir falan
Yakıyorlarmış ama geri donusumsuz didi.hayhay ok tamam yes evet dedim.
Umudunu kes benden bacı sizler kaldığınız yerden devam edin:)

kızlar hastaneye en sonunda karar verdik şifadan bir arkadaşım şikayet edince apar topar hastane aradık biz acıbademdeyiz doktorum ya acıbadem has. ya da medipol bunlar hem titiz hem işinde uzmanlar nasıl olsa doğuma ben giricem deyince medipolle gidip konuştum çok beğendim çok ilgililerdi hayırlısı bakalım sizler karar verdiniz mi

Vilin,
Çatıda çıkıyorsun o çatala Dr o zaman eliyle bakmıştı simdi değişmediyse hala öyledir.
Sadece 2 parmagiyla açıklık varmi ona bakıyor ,kendini ne derece kasarsan o derece zor gecer.
Ama Suna İnan,muayeneden sonra bir cesaret geliyor hemen dogurabilirim diyorsun:)
Rahat ol,hic korkma...

Kızlar bişey sorabilirmiyim ben 32.haftada diyelim çalışabilir raporu aldım sonra 37.haftaya kadar çalıştım 38.haftada doğum yaptım kalan 2 haftam acaba doğum sonrasına aktarılıyor mu yanıyo mu.Bide 33.haftada 32.haftadayım diye rapor alsam bişey olurmu ki.

ooooo 100 tane bile çok ve 100 daha yapıcam diyorsun ne yapacaksın o kadar şeyi kızım düğün salonu kiralayıp mevlütü orda mı yapcan anammm bende istiyorum bende bana da ayır süslerden be 50 tane yapcam yeter sen işyerine falan da mı dağıtacaksın

slm cnm özelden msj atacaktım ama kutu doluymuşşş..silersen gönderebilirim...
ok sildim tatlım gönderebilirsin

slm kızlar dr rapor verdi bana tamamen ayrldm artık izine
37de gidicem gun vercek 38 için mart ortası gibi gelcek kuzum saglıkla hayırlısyla inşşşş
hadi hayırlısı olsun doktor ne uygun gördüyse öyle yapmak lazım mart ortası biraz erkenmiş yaaa ee zamanlar yaklaştı doğumlar başlasın artık demi gelsin güzel bebişler

slm kızlar yaaaaaa benim karnım düşmüş ölçtüm 4 parmak ara var cok korkuyorum ne demek oluyo bu tam olarak???
aaaa voltajın rüya çıkıyor ama benimki aşağıya inmedi yokladım hala yukarda

Bende şu an normal düşünüyorum ama muayenede ne diyecek bakalım, Sezeryandan daha çok korkuyorum ben, uyutulmak düşüncesi kalbimi daraltıyor..
NORMAL NORMAL BENDE NORMALCİYİM
ben de normal istiyorum kızlar ama korkuyorum da o muayeneden bile korkuyorum aslında
NORMAL NORMAL NORMAL DOĞUM
oğluma aldığım uyku seti geldi ama beşik ve araba 1 hafta sonra falan gelecek heralde...
bugün içim çok sıkkın, sabahın bu saatinde bunalımdayım akşam nasıl olacak bakalım.
Uyku setinin fotosunu yükle görelim güle güle iyi günlerde kullanın

canım benim kendini kötü hissediyorsan izne çık yada çalışabilir raporunu al baktın kendini iyi hissetmiyorsun doktorcum çalışamaz raporu verirmisin de çık izne bende çalışabilir raporu aldım sonra 2-3 gün yürüyemiyorum bebek aşağıya indi falan acaba değiştirsemmi raporu diye düşünürken bişeyim kalmadı geçici bir durummuş yani yine sen bilirsin 2 aylıkken bırakmak zor en güzeli doktorun muayene etsin sende hissiyatına göre karar ver

yazık kız adama ayy neler çekiyo senden dayak işkence herşey mevcut :18::18: tırstım valla ama yazını okuyunca resmen kahkaha attım yazık bu adamlara neler çekiyorlar yaaa

ben 24. haftada sancıyla hastaneye gittiğimde ebe elle muayene etti beni eline eldiveni geçirdi bileğine kadar neredeyse soktu ve başımda 3 kişi vardı o sırada hemsi bana bakıyordu merak etmeyin bırakın kendinizi evlendikten sonra yol geçen meydanına dönüyor alt takım koca doktor ebe kim varsa görüyor amannn hepsinde aynı şey var de geç beni bile alıştırdılar ben çok utangacımdır açtılar beni de

ben de aynı durumda olduğum için çok araştırdım,kullanmadığın izin aktarılıyor canım,arkadaşım benim bir günüm bile yanmadı demişti..bende doktoruma sordum o da yanmaz aktarılır hepsi dedi..

ama haftalar üstüne oynama yapılır mı onu bilmiyorum,doktor veriyor mu öyle rpor..sonbuçta ulştrason görüntülerinde belli kaç haftalık olduğu..merka ettim

16 şubatta doktora gittim çalışabilir raporu aldım geçen haftada işyerine 3 sefer telefon açtımbaktınızmı siz kontrol edecekmişsiniz diye bugün yine aradım ee muhasebe bakmış patronda bakmış rapor falan gözükmüyormuş deli oldum ya madem gözükmğyor diye arayın söyleyin yani hastaneyi arayayım bu kadar öküzzz olur bu insanlar sekreteri de kalkmış diyorki doktrun yaptığı çok saçma nesi saçma dedim kağıda yazıp raporu verecekmiş kadının kafa basmıyor tabi sistemden gönderiliyormuş prosedür değişmiş dedim hala yanlış kağıda yazsın versin diyor hayy allahım ya çattık belaya hastaneyi aradım rapor gitmiş gözüküyor ayyy nerden öğreneceğim ben bu rqaporun akibetini ya offffffff boşu boşuna 2 haftadır çalışıyorsam yazık banada ya ((43:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…