Aynısı bendede var canım sezeryan ürkünç geliyo çünkü ben epidural yada spinal yaptıramam yani uyanık bi şekilde bekleyemem sapasağlam ameliyathaneye girip uyuyup sonra genel anesteziden uyanmak o anda ağrı çekmekte zor geliyo bi de normal doğumda ipler daha bi senin elinde gibi geçen gün annemlede konuştum doğum sancısı için doktor adet sancısının 10 katı diyo dedim yok deve dedi ki annem beni suni sancıyla doğurmuş tam 26 yıl önceki devlet hastanesi şartlarında ayrıca sorumlu ebemize epizyotomi ile ilgili sorular sorduğumu falan konuştuk annem yine kesmezlerse yırtılma hem çok hemde nereden olacağı belli olmuyo kesik en azından 1 yerde oluyo direnme kestirmicem diye bırak kessinler sen zaten onu anlamıyosun bile dedi :)
kızlar hastaneye en sonunda karar verdik şifadan bir arkadaşım şikayet edince apar topar hastane aradık biz acıbademdeyiz doktorum ya acıbadem has. ya da medipol bunlar hem titiz hem işinde uzmanlar nasıl olsa doğuma ben giricem deyince medipolle gidip konuştum çok beğendim çok ilgililerdi hayırlısı bakalım sizler karar verdiniz mi
Kızlar bişey sorabilirmiyim ben 32.haftada diyelim çalışabilir raporu aldım sonra 37.haftaya kadar çalıştım 38.haftada doğum yaptım kalan 2 haftam acaba doğum sonrasına aktarılıyor mu yanıyo mu.Bide 33.haftada 32.haftadayım diye rapor alsam bişey olurmu ki.
16 şubatta doktora gittim çalışabilir raporu aldım geçen haftada işyerine 3 sefer telefon açtımbaktınızmı siz kontrol edecekmişsiniz diye bugün yine aradım ee muhasebe bakmış patronda bakmış rapor falan gözükmüyormuş deli oldum ya madem gözükmğyor diye arayın söyleyin yani hastaneyi arayayım bu kadar öküzzz olur bu insanlar sekreteri de kalkmış diyorki doktrun yaptığı çok saçma nesi saçma dedim kağıda yazıp raporu verecekmiş kadının kafa basmıyor tabi sistemden gönderiliyormuş prosedür değişmiş dedim hala yanlış kağıda yazsın versin diyor hayy allahım ya çattık belaya hastaneyi aradım rapor gitmiş gözüküyor ayyy nerden öğreneceğim ben bu rqaporun akibetini ya offffffff boşu boşuna 2 haftadır çalışıyorsam yazık banada ya(( 43:
oyyy ne güzel anlatmışsın hemen uygulamaya geçiyorum.yom canım ev işi yok aaa, yat dinlen ne güzel evdesiniz tadını çıkarın mis, al sütünü iç:)uzat bacaklarını ooohh aç tvyi, sonra kitap oku falan bitsin işte gün süper, idealim bu:)
çok özledim izmiri... şöyle giyinip süslensem forum bornovaya atsam kendimi, asansöre çıkıp bi çay sigara yapsam amannn meyve suyumu içsemGünaydınlarrrrr... harika bir hava var izmirde,güneşli pırıl pırıl,kuşlar cıvıldıyor..hafta sonu da böyle olsa keşke,temizlik bir başka zevkli olur o zman..
ama neden kiii...bak bebişin cicilerine moralin yükselsin..kov başından o düşünceleri bakiim hemen..kış kışş..
2 parmak iyimiş yaaa... tüm tüm cesaretim kırıldı.Vilin,
Çatıda çıkıyorsun o çatala Dr o zaman eliyle bakmıştı simdi değişmediyse hala öyledir.
Sadece 2 parmagiyla açıklık varmi ona bakıyor ,kendini ne derece kasarsan o derece zor gecer.
Ama Suna İnan,muayeneden sonra bir cesaret geliyor hemen dogurabilirim diyorsun:)
Rahat ol,hic korkma...
bişey olmaz canım doğum sonrasına aktarılır.Kızlar bişey sorabilirmiyim ben 32.haftada diyelim çalışabilir raporu aldım sonra 37.haftaya kadar çalıştım 38.haftada doğum yaptım kalan 2 haftam acaba doğum sonrasına aktarılıyor mu yanıyo mu.Bide 33.haftada 32.haftadayım diye rapor alsam bişey olurmu ki.
Uyku setinin fotosunu yükle görelim güle güle iyi günlerde kullanın
hastaneye gidip raporun aslını iste canım. alındığı tarih yazıyordur nasıl olsa üzerinde alıp onu götürürsün. sisteme düşmese bile elinde bir kanıt olur.16 şubatta doktora gittim çalışabilir raporu aldım geçen haftada işyerine 3 sefer telefon açtımbaktınızmı siz kontrol edecekmişsiniz diye bugün yine aradım ee muhasebe bakmış patronda bakmış rapor falan gözükmüyormuş deli oldum ya madem gözükmğyor diye arayın söyleyin yani hastaneyi arayayım bu kadar öküzzz olur bu insanlar sekreteri de kalkmış diyorki doktrun yaptığı çok saçma nesi saçma dedim kağıda yazıp raporu verecekmiş kadının kafa basmıyor tabi sistemden gönderiliyormuş prosedür değişmiş dedim hala yanlış kağıda yazsın versin diyor hayy allahım ya çattık belaya hastaneyi aradım rapor gitmiş gözüküyor ayyy nerden öğreneceğim ben bu rqaporun akibetini ya offffffff boşu boşuna 2 haftadır çalışıyorsam yazık banada ya(( 43:
İnşallah , o kadar dua ediyorum ki şu kolayca hiç anlamadan normal doğuran kadınlar gibidir yapım diye, bir ıkınmadan çıkarıyorlarmış , :)))) Kesik olayına ihç böyle bakmamıştım, kendisi yırtılırsa başına buyruk yırtılır e onun dikişide ona göre olur kesik daha mantıklı o zamn
Bende Kadıköy AtaşehirŞifa ve Medipol arasındayım. Asıl doktorum Medipolde ama normal olur gece olursa gelmiyorlar, Şanslıysan o gece nöbetteyse iyi, Gerçi normal olup gece doğum olur mu tabi bunlar hep havada ama düşündürdü beni ,Kadıköy şifayada 25. haftadan sonra son kontrollerimde gittim o dr.da tanısın beni diye:))
bende ataşehir şifada düşünüyordum bir arkadaşım sancılanmış bir gece apar topar gimişler 1.5 saat doktor beklemişler kimse müdahele etmemiş ilgilenmemiş kızcağız ateş püskürüryordu canım Sema Hanım diye bir dr varmış medipolde arkadaşımda ona gidicekmiş gece bile olsa gelirim ben diyormuş bilgin olsun
16 şubatta doktora gittim çalışabilir raporu aldım geçen haftada işyerine 3 sefer telefon açtımbaktınızmı siz kontrol edecekmişsiniz diye bugün yine aradım ee muhasebe bakmış patronda bakmış rapor falan gözükmüyormuş deli oldum ya madem gözükmğyor diye arayın söyleyin yani hastaneyi arayayım bu kadar öküzzz olur bu insanlar sekreteri de kalkmış diyorki doktrun yaptığı çok saçma nesi saçma dedim kağıda yazıp raporu verecekmiş kadının kafa basmıyor tabi sistemden gönderiliyormuş prosedür değişmiş dedim hala yanlış kağıda yazsın versin diyor hayy allahım ya çattık belaya hastaneyi aradım rapor gitmiş gözüküyor ayyy nerden öğreneceğim ben bu rqaporun akibetini ya offffffff boşu boşuna 2 haftadır çalışıyorsam yazık banada ya(( 43:
ben de aynı durumda olduğum için çok araştırdım,kullanmadığın izin aktarılıyor canım,arkadaşım benim bir günüm bile yanmadı demişti..bende doktoruma sordum o da yanmaz aktarılır hepsi dedi..
ama haftalar üstüne oynama yapılır mı onu bilmiyorum,doktor veriyor mu öyle rpor..sonbuçta ulştrason görüntülerinde belli kaç haftalık olduğu..merka ettim
Vilin,
Çatıda çıkıyorsun o çatala Dr o zaman eliyle bakmıştı simdi değişmediyse hala öyledir.
Sadece 2 parmagiyla açıklık varmi ona bakıyor ,kendini ne derece kasarsan o derece zor gecer.
Ama Suna İnan,muayeneden sonra bir cesaret geliyor hemen dogurabilirim diyorsun:)
Rahat ol,hic korkma...
İnşallah , o kadar dua ediyorum ki şu kolayca hiç anlamadan normal doğuran kadınlar gibidir yapım diye, bir ıkınmadan çıkarıyorlarmış , :)))) Kesik olayına ihç böyle bakmamıştım, kendisi yırtılırsa başına buyruk yırtılır e onun dikişide ona göre olur kesik daha mantıklı o zamn
Bende Kadıköy AtaşehirŞifa ve Medipol arasındayım. Asıl doktorum Medipolde ama normal olur gece olursa gelmiyorlar, Şanslıysan o gece nöbetteyse iyi, Gerçi normal olup gece doğum olur mu tabi bunlar hep havada ama düşündürdü beni ,Kadıköy şifayada 25. haftadan sonra son kontrollerimde gittim o dr.da tanısın beni diye:))
bende ataşehir şifada düşünüyordum bir arkadaşım sancılanmış bir gece apar topar gimişler 1.5 saat doktor beklemişler kimse müdahele etmemiş ilgilenmemiş kızcağız ateş püskürüryordu canım Sema Hanım diye bir dr varmış medipolde arkadaşımda ona gidicekmiş gece bile olsa gelirim ben diyormuş bilgin olsun
Sema hn. ı biliyorum,Oda biraz terstir. :)Gelirim gecede olsa diyorsa çok iyi , Hastanenin kararı dedi benimki ( Leyla hn.) tabi beni kandırmadıysa ...
Günaydınn güzel anneler,
Dün mobilyacı aradı Cuma günü getiriyorlar bebek odasını inşallah, Biz hala isme karar veremedik bize bulut kapı süsü yapacaktı :) İsmi yazılacak ,Cumaya kadar karar verin o zamn artık diyor gülüyor:)) Miray, Rana , Zehra ,Çıldıriciimmmm bir isim belirleyemedik
O sabah dr. kontrolümde var ,
Bende iki dr. kontrolündeyim, Kadıköy Şifa ve Medipole gidiyorum, Benim derdimde medipoldeki dr. gece olursa doğum gelmeyecek nöbetçi doğurtacak, Çok sorunmu bilmiyorum ama düşündürüyor beni bu kadar ay sen ona git sonra doğuma gelmesin.... Gerçi doğum şekli de bekli değil henüz zaten başlı baına belirsizlik bakalım bu yüzden iki hastaneden fiyat alıcam O an psikolojime göre karar vericem
Benim bir diş artık iflas etmek üzere ağrı yapmayada başladı. Dr. dişçiye gidebilirsin dedi ama ben dayanmaya çalışıyorum böylede iyi mi yapıyorum kötü mü bilmem.. Ağrıyı bebekte hissediyor sonuçta ,Acaba gitsem mi ? Dişçiye gideniniz var mı? Uyuşturuyorlar mı?
canım tansiyonun nasıl acaba? sen çok yoruluyorsun, işten de çok geç çıkıyorsun. bir türlü dinlenemiyorsun hayatım. ben evde olduğum halde bile oflamalarım hiç bitmiyor. allah kolaylık versin tatlım.
tatlım düzenlemeyi yapmıştım. meryemi de hemen ekliyeyim canım.
Hanipeks gecmis olsun canım ,yorgunluk,yoğunluk ,ağırlık...
Birde izin olaylarınız hakikaten üzücü ,2 aylık bebek cokcok küçük ve size dehşet ihtiyacı varken...
Rabbim yardımcınız olsun...
ooooo 100 tane bile çok ve 100 daha yapıcam diyorsun ne yapacaksın o kadar şeyi kızım düğün salonu kiralayıp mevlütü orda mı yapcan anammm bende istiyorum bende bana da ayır süslerden be 50 tane yapcam yeter sen işyerine falan da mı dağıtacaksın
canım benim kendini kötü hissediyorsan izne çık yada çalışabilir raporunu al baktın kendini iyi hissetmiyorsun doktorcum çalışamaz raporu verirmisin de çık izne bende çalışabilir raporu aldım sonra 2-3 gün yürüyemiyorum bebek aşağıya indi falan acaba değiştirsemmi raporu diye düşünürken bişeyim kalmadı geçici bir durummuş yani yine sen bilirsin 2 aylıkken bırakmak zor en güzeli doktorun muayene etsin sende hissiyatına göre karar ver
canım ben izinli değilim çalışıyorum ama çalışırken şimdi raporum çıkmazsa boşuna çalışmış olurum hastaneyi aradım onlarda rapor görünüyor başhekime soracaklardı öğlenden sonra arayın dediler bekliyorumcanım sen 2 haftadır çalışıyor görünüyorsan senin için daha iyi,doğum sonrasında aktarılır o günler nasıl olsa işe de gitmedin..sen karlı çıkıyorsun bu durumda..tabii işyerin buna bir problem çıkarmazsa..
bence doktordan git elden kağıt al,durumu anlatarak..garantiye al bu sefer işini..ya da gittiği görünüyorsa raporun,nereye gönderdiklerini tam adresini al ve girin bakın bakalım orda mı rapor..yanlış yere de gitmiş olabilir,bir harf hatasına bakar..
oyyy ne güzel anlatmışsın hemen uygulamaya geçiyorum.
çok özledim izmiri... şöyle giyinip süslensem forum bornovaya atsam kendimi, asansöre çıkıp bi çay sigara yapsam amannn meyve suyumu içsem, kordonda turlayıp çekirdek çitlesem az ilerdeki midyeciden midye alsam üstüne limon sıkıp yesem... ayy ne çok kötü alışkanlığım varmış benim.
canım çok şanslısınız ya izmirde yaşadığınız için kıymetini bilin.
öle yaptım zaten taktık kulaklığı dans ede ede oğlumun cicilerine baktım
2 parmak iyimiş yaaa... tüm tüm cesaretim kırıldı.
bişey olmaz canım doğum sonrasına aktarılır.
Eki Görüntüle 643105
buyrunuz....
hastaneye gidip raporun aslını iste canım. alındığı tarih yazıyordur nasıl olsa üzerinde alıp onu götürürsün. sisteme düşmese bile elinde bir kanıt olur.
ooooo 100 tane bile çok ve 100 daha yapıcam diyorsun ne yapacaksın o kadar şeyi kızım düğün salonu kiralayıp mevlütü orda mı yapcan anammm bende istiyorum bende bana da ayır süslerden be 50 tane yapcam yeter sen işyerine falan da mı dağıtacaksın
ok sildim tatlım gönderebilirsin
hadi hayırlısı olsun doktor ne uygun gördüyse öyle yapmak lazım mart ortası biraz erkenmiş yaaa ee zamanlar yaklaştı doğumlar başlasın artık demi gelsin güzel bebişler
aaaa voltajın rüya çıkıyor ama benimki aşağıya inmedi yokladım hala yukarda
NORMAL NORMAL BENDE NORMALCİYİM
NORMAL NORMAL NORMAL DOĞUM
Uyku setinin fotosunu yükle görelim güle güle iyi günlerde kullanın
canım benim kendini kötü hissediyorsan izne çık yada çalışabilir raporunu al baktın kendini iyi hissetmiyorsun doktorcum çalışamaz raporu verirmisin de çık izne bende çalışabilir raporu aldım sonra 2-3 gün yürüyemiyorum bebek aşağıya indi falan acaba değiştirsemmi raporu diye düşünürken bişeyim kalmadı geçici bir durummuş yani yine sen bilirsin 2 aylıkken bırakmak zor en güzeli doktorun muayene etsin sende hissiyatına göre karar ver
yazık kız adama ayy neler çekiyo senden dayak işkence herşey mevcut :18::18: tırstım valla ama yazını okuyunca resmen kahkaha attım yazık bu adamlara neler çekiyorlar yaaa
ben 24. haftada sancıyla hastaneye gittiğimde ebe elle muayene etti beni eline eldiveni geçirdi bileğine kadar neredeyse soktu ve başımda 3 kişi vardı o sırada hemsi bana bakıyordu merak etmeyin bırakın kendinizi evlendikten sonra yol geçen meydanına dönüyor alt takım koca doktor ebe kim varsa görüyor amannn hepsinde aynı şey var de geç beni bile alıştırdılar ben çok utangacımdır açtılar beni de
şu açılma kotrolü mevzusuna bir parmakta ben atmak istiyorum çümkü hastanede bana atılan parmak deli gibi istediğim normal doğumdan vazgeçirdi beni
pazartesi akşamı ağrılarımdan dolayı hastaneye gittim ilk önce açılma varmı diye bakıldı daha sonra usg+nst çok şükür birşey çıkmadı ama o açılma kontrolü nasıl bir acıydı ki ben acıya dayanıklıyımdır attığım çığlıkla hastane inledi resmen ve ağladım evet ağladımve normal doğumdan vazgeçtim
Eki Görüntüle 643105
buyrunuz....
oyyy kanım dondu :18:şu açılma kotrolü mevzusuna bir parmakta ben atmak istiyorum çümkü hastanede bana atılan parmak deli gibi istediğim normal doğumdan vazgeçirdi beni
pazartesi akşamı ağrılarımdan dolayı hastaneye gittim ilk önce açılma varmı diye bakıldı daha sonra usg+nst çok şükür birşey çıkmadı ama o açılma kontrolü nasıl bir acıydı ki ben acıya dayanıklıyımdır attığım çığlıkla hastane inledi resmen ve ağladım evet ağladımve normal doğumdan vazgeçtim
canım bende cikcik nevresim takımını almıştım, sonradan bunu da aldım. 90tl ye... malı aynı henüz yıkamadım ikisinide, diğer çamaşırlarla beraber yıkasam renk atar mı diye korkuyorum. sen yıkadın mı nevresimi?​Canım ben bu markanın nevresim takımını almıştım yeri çok güzel çıktı, uyku seti ne kadar?
kızlar ben daha çantamı alamadığım için hazır değil internette bir kaç model beğendim..Sizce hangisi??
1 numara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?