2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

İnşallah , o kadar dua ediyorum ki şu kolayca hiç anlamadan normal doğuran kadınlar gibidir yapım diye, bir ıkınmadan çıkarıyorlarmış , :)))) Kesik olayına ihç böyle bakmamıştım, kendisi yırtılırsa başına buyruk yırtılır e onun dikişide ona göre olur kesik daha mantıklı o zamn

Bende Kadıköy AtaşehirŞifa ve Medipol arasındayım. Asıl doktorum Medipolde ama normal olur gece olursa gelmiyorlar, Şanslıysan o gece nöbetteyse iyi, Gerçi normal olup gece doğum olur mu tabi bunlar hep havada ama düşündürdü beni ,Kadıköy şifayada 25. haftadan sonra son kontrollerimde gittim o dr.da tanısın beni diye:))

Ben raporu düzenlettim telefonla sonra aldım. Haftanı farklı yazarsa izin olayını etkiler yaparlar mı ki? 33 deyken 32 yazdırırsan 37 raporun bitişi 36 ya çekilir sen aslında 37 sin ama 36 lıkken ayrılmış görüneceksin , Yanlış mıyım? Bende bu yolları düşündümde kafam basmadı bebek ne zamn gelir ayarlayamadığımızdan bide izinden olmayayım dedim olduğu gibi düzenlettim..

Gunaydin guzel anneler ve tatli bebisleriiiiiiii
Herkesss iyidir inssss biz iyiyiz sukurrr
Laternecim esinin iyi olmasina sevindim cok gecmis olsunnn tez zamanda dahs da iyi olur inssss
Benim 200 bitti buarada okudum Allah kabul etsi inssss hepimiz saglikla kolayca doguralim inssssss

canım sen 2 haftadır çalışıyor görünüyorsan senin için daha iyi,doğum sonrasında aktarılır o günler nasıl olsa işe de gitmedin..sen karlı çıkıyorsun bu durumda..tabii işyerin buna bir problem çıkarmazsa..
bence doktordan git elden kağıt al,durumu anlatarak..garantiye al bu sefer işini..ya da gittiği görünüyorsa raporun,nereye gönderdiklerini tam adresini al ve girin bakın bakalım orda mı rapor..yanlış yere de gitmiş olabilir,bir harf hatasına bakar..

yom canım ev işi yok aaa, yat dinlen ne güzel evdesiniz tadını çıkarın mis, al sütünü iç:)uzat bacaklarını ooohh aç tvyi, sonra kitap oku falan bitsin işte gün süper, idealim bu:)
oyyy ne güzel anlatmışsın hemen uygulamaya geçiyorum.
çok özledim izmiri... şöyle giyinip süslensem forum bornovaya atsam kendimi, asansöre çıkıp bi çay sigara yapsam amannn meyve suyumu içsem , kordonda turlayıp çekirdek çitlesem az ilerdeki midyeciden midye alsam üstüne limon sıkıp yesem... ayy ne çok kötü alışkanlığım varmış benim.
canım çok şanslısınız ya izmirde yaşadığınız için kıymetini bilin.
öle yaptım zaten taktık kulaklığı dans ede ede oğlumun cicilerine baktım

2 parmak iyimiş yaaa... tüm tüm cesaretim kırıldı.
bişey olmaz canım doğum sonrasına aktarılır.
Uyku setinin fotosunu yükle görelim güle güle iyi günlerde kullanın

buyrunuz....
hastaneye gidip raporun aslını iste canım. alındığı tarih yazıyordur nasıl olsa üzerinde alıp onu götürürsün. sisteme düşmese bile elinde bir kanıt olur.

Canım, bende aldım ama işyerinin dediği gibi elden kağıt veriyorlar 2 nüsha , Biri sende biri işyerinde kalıyor, Sonra doğum yapınca yeni düzenleniyorki bu sistemden online düşüyor ekranlarına.. Benim ilk 2 ay aldığım iş görmezlik raporu online düştü , Ama bu çalışabilir olduğundan direk veriyorlar, Yani uygulamada farklılık yoksa işyerin haklı olabilir..

Canım benim aslında geçen ay ocak 30 da doktora gittim ben 29 haftalık olmama rağmen 28.hafta dedi doktorum dedim şubat 18 de 32.hafta oluyo o hafta içinde geliym mi diye yok bir hafta geç gel 28.inde falan dedi.Şimdi de doktorum yerinde olmadığı için pazartesi gidicem hemen ayın 4 ü oluyo çok bişey değişmiyo.Birde 1 hafta geriden geliyo hep benim bebişim o yüzden yani bi sorun olacağını zannetmiyorum.

çok sevgili ve tecrübeli anne voltajcım peki sezeryende de çatı muayenesi yapılıyor mu ben hala orda takılı kaldım daha önce bahsedilmişti sanırım ama ben kaçırmışım

kızlar merhaba;
hergün takip ediyorum sizi ama bi yerden dahil olup yazamadım birazda acemiyim ondan sanırım :44: diş konusunu görünce dayanamadım artık.. hamileliğimin başından beri hiç bir sıkıntı yaşamadım taki geçen haftaya kadar çürük diş problemii amann allah ım düşmanıma vermesin diş ağrısı doğurucam sandım apar topar acille taşındım gecenin bir vakti uyuşturdular gönderdiler 2 saat sadece sonrası 48 saati karanfille geçirdim yemek yiyemiyorum su içemiyorum bi yerde tak dedi yine bi diş hastanesinin aciline taşındım 2 iğne yarım yamalak uyuşma ve kanal tedavisi.. tabi doktorumun onayı ve eşimin imzasıyla hafiften bile bi ağrı hissederseniz doktorunuzun onayıyla gidin kaçmayın geçiştirmeyin daha büyük problemlere yol açabilir o ağrı mutsuzluk hali bebişinizide etkileyebilir
bu arada zehra benimde ismim cok severek taşıyorum , bizim kızın ismide mila olucak

canım tansiyonun nasıl acaba? sen çok yoruluyorsun, işten de çok geç çıkıyorsun. bir türlü dinlenemiyorsun hayatım. ben evde olduğum halde bile oflamalarım hiç bitmiyor. allah kolaylık versin tatlım.

ay o eski migrenli günlerime dönmeyeyim de başka bir şey istemem.

tatlım düzenlemeyi yapmıştım. meryemi de hemen ekliyeyim canım.

eline sağlık canım..

Hanipeks gecmis olsun canım ,yorgunluk,yoğunluk ,ağırlık...
Birde izin olaylarınız hakikaten üzücü ,2 aylık bebek cokcok küçük ve size dehşet ihtiyacı varken...
Rabbim yardımcınız olsun...

Elimi kolumu bağlayan o zaten canım. 2 aylıkken nasıl bırakırım ki bazen neden atamalarda tercih yapmadım diye kızıyorum kendime.30la 40la atanıyorum sonra bu sorumun cevabı beni daha da kızdırıyor. Bunu maddiyat için yaptım Daha çok kazanayım diye. Ama bebek hesapta hiç yoktu. Bileydim yapar mıydım? Sınava bile girmedim. Ama seneye gircem.

canım bir anahtarlığa iki tane kullanılıyor. 200 tane kesmem lazım, 2şer yapıştırınca 100 oluyor. eşimin bankadan arkadaşları geliyor 15 kişi, benim işyerimde öyle, 30u kafadan gidiyor. Eşimin bütün akrabaları burda, 70 tane anca yeter canım malesef. Bir de ben mevlütte vermicem bebek bakmaya geldiklerinde vercem. şekeri de aayrı bir kapta süsletip (kabı süsletcem gondol gibi bir kap gümüş ya da istemeye geldiklerinde getirdikleri tabak var gümüş.) sunacağım. anahtarlıklara şeker eklemeyeceğim.

Elim kolum bağlı canım. yarın bi çalışabilir raporumu alayım da artık dayanabildiğim yere kadar napiiim

şu açılma kotrolü mevzusuna bir parmakta ben atmak istiyorum çümkü hastanede bana atılan parmak deli gibi istediğim normal doğumdan vazgeçirdi beni
pazartesi akşamı ağrılarımdan dolayı hastaneye gittim ilk önce açılma varmı diye bakıldı daha sonra usg+nst çok şükür birşey çıkmadı ama o açılma kontrolü nasıl bir acıydı ki ben acıya dayanıklıyımdır attığım çığlıkla hastane inledi resmen ve ağladım evet ağladım ve normal doğumdan vazgeçtim

canım ben izinli değilim çalışıyorum ama çalışırken şimdi raporum çıkmazsa boşuna çalışmış olurum hastaneyi aradım onlarda rapor görünüyor başhekime soracaklardı öğlenden sonra arayın dediler bekliyorum

hastaneden raporun faksını isticem cuma randevum var o günde aslını alırım ama iş yerime çok kızdım rapor parası kesmeyi çok iyi bilir ama bir telefon etmesi zor gelir adama keşke çağrı atsaydı arardım ben onu bu kadar para hırsı bürümüş insanları ya ne olur arayıp kızım bak raporun gözükmüyor hastaneye doktoruna sor dese insanlık için yapılır biz burda birbirimizi hiç görmedik ama birbirimize dua ediyoruz bişeyler yapıyoruz ama bu patron yok insan değil unutmuş insanlığı rabbim gönlünü yumuşatsın anlayış versin

bu arada nevresim çok güzel iyi günlerde kullansın bebişin izmirde hava bozdu yağmur başladı gök gürültüsü çok fena

Son düzenleme:

yol geçen meydanı:)valla yol geçen meydanı, yalnız sen ne güzel anlattın böle bileğine kadar falan tamam artık, ben o muayeneden çok tırsıyom valla, hadi normal doğum sancıyla zaten anlamıycaz çıksın da bitsin diycez de muayenesiivrenç beni doğurucağı sırada çatı muayenesisnden kaçan annenim kızıyım işte ben de

ne güzel ağlamak istiyorum

canım üzülme hiç boşu boşuna olur mu, hatayı mutlaka düzeltirler, olmadı 2 hafta ücretli izin kullandırtırlar. Yok öyle yağma !

​Canım ben bu markanın nevresim takımını almıştım yeri çok güzel çıktı, uyku seti ne kadar?

oyyy kanım dondu :18:
​Canım ben bu markanın nevresim takımını almıştım yeri çok güzel çıktı, uyku seti ne kadar?
canım bende cikcik nevresim takımını almıştım, sonradan bunu da aldım. 90tl ye... malı aynı henüz yıkamadım ikisinide, diğer çamaşırlarla beraber yıkasam renk atar mı diye korkuyorum. sen yıkadın mı nevresimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…