oyyy kanım dondu :18:
canım bende cikcik nevresim takımını almıştım, sonradan bunu da aldım. 90tl ye... malı aynı henüz yıkamadım ikisinide, diğer çamaşırlarla beraber yıkasam renk atar mı diye korkuyorum. sen yıkadın mı nevresimi?
yol geçen meydanı:)valla yol geçen meydanı, yalnız sen ne güzel anlattın böle bileğine kadar falan tamam artık, ben o muayeneden çok tırsıyom valla, hadi normal doğum sancıyla zaten anlamıycaz çıksın da bitsin diycez de muayenesi ivrenç beni doğurucağı sırada çatı muayenesisnden kaçan annenim kızıyım işte ben de
Yaa kızlar bu çatı kontrolü konusunda biraz abartı olduğunu düşünüyorum.
Nedir "bileğe kadar" falan "Lütfen" birbirimizi korkutmayalım...
Gerçekten bunun olağanı, sıradanı nedir?
Hanipeks benim tavsiyem anahtarliklari tek yap senin bana gönderdiğini ben iki anahtarlik n yaptım
birini çınarın annesi hacılayacak hatta :) kendini yormana gerek yok o kadar tek basına yeterince şık ve göz dolduruyor bence
allahım ne dengesiz insanlar var allah yardımcın olsun canım böyle düşüncesizler varken biz daha cok sinir küpü oluruzgünaydın arkadaşlar,
bugün ilk defa parmaklarım şişmiş halde uyandım.
dün temizlik yaptım dip köşeye girmedim ama 10da başladım akşam 9da bitirdim.
sanırım yorulduğum için şişti böyle. parmaklarımda çok ağrıyor.
bize misafir geliyormuş....
çocuk bekar, eşimin doğuda beraber çalıştığı personelden biri.
yıllık izine ayrılmış, her izinde geliyor zaten bize.
eşimi aramış, eşimde ağız ucuyla gel demiş.
onun da hazır tarafı zaten. akşam eşim söyleyince cinler tepeme çıktı.
3 senedir gelip gidiyor 3,4 gün kalıyor.
sabah eşimle işe gidiyor akşam eşimle geliyorlar.
bana zararı olmuyor aslında.
evde pek bişey yapmıyorum, sürekli dışarıda yiyoruz.
ama şu durumda gelmesini hiç istemiyorum.
her akşam merkeze gidip geliyorduk, ee bi de hadi yemek yedik dönelimde demiyor.
orda çay, burda tatlı, ben burdan sıkıldım hadi başka yere gidelim.
gece 2 de 3 de dinlenme tesislerine yemek yemeğe gidiyorlar.
yani anlayacağınız bize tuzluya patlıyor onun gelmesi.
eşimde hesap ödetmez, benzin parası da var...
ben hesap kesim tarihi gelsinde alacaklarımı öyle alayım derken
üstüne misafir geliyor.
Bebek Uyku Setleri​ben renkli kıyafetleri ile yıkadım renk atmadı, çok kolay ütülendi, ayyy fiyatı da çok uygun. ben de alcam ben de ben de, markası neydi?
Kizlar aksamdan bu yana sag gozum ve basim korkunc agriyorberbat bir gece gecirdim ise nasil gidecegim bilmiyorum
ben de normal istiyorum kızlar ama korkuyorum dao muayeneden bile korkuyorum aslında
Günaydın can ciğer kuzu sarmalarım...
Kasvetli bir hava var ama olsun,saglıgımız yerinde, misafirimiz yok, evim temiz
Gece uyku bolunmelerim ikiye katlansada...
Bugece esim üstümü ortuyormus bende düşüyorum sandim refleksle tutunacağım derkene esime sağlam bir tokat geçirdimyanlışlıkla ama yazık çenesini tuttu durdu birşeyde diyemedi bende gözümü yummuştum zaten
Kızlar bişey sorabilirmiyim ben 32.haftada diyelim çalışabilir raporu aldım sonra 37.haftaya kadar çalıştım 38.haftada doğum yaptım kalan 2 haftam acaba doğum sonrasına aktarılıyor mu yanıyo mu.Bide 33.haftada 32.haftadayım diye rapor alsam bişey olurmu ki.
16 şubatta doktora gittim çalışabilir raporu aldım geçen haftada işyerine 3 sefer telefon açtımbaktınızmı siz kontrol edecekmişsiniz diye bugün yine aradım ee muhasebe bakmış patronda bakmış rapor falan gözükmüyormuş deli oldum ya madem gözükmğyor diye arayın söyleyin yani hastaneyi arayayım bu kadar öküzzz olur bu insanlar sekreteri de kalkmış diyorki doktrun yaptığı çok saçma nesi saçma dedim kağıda yazıp raporu verecekmiş kadının kafa basmıyor tabi sistemden gönderiliyormuş prosedür değişmiş dedim hala yanlış kağıda yazsın versin diyor hayy allahım ya çattık belaya hastaneyi aradım rapor gitmiş gözüküyor ayyy nerden öğreneceğim ben bu rqaporun akibetini ya offffffff boşu boşuna 2 haftadır çalışıyorsam yazık banada ya(( 43:
kızlar merhaba;
hergün takip ediyorum sizi ama bi yerden dahil olup yazamadım birazda acemiyim ondan sanırım :44: diş konusunu görünce dayanamadım artık.. hamileliğimin başından beri hiç bir sıkıntı yaşamadım taki geçen haftaya kadar çürük diş problemii amann allah ım düşmanıma vermesin diş ağrısı doğurucam sandım apar topar acille taşındım gecenin bir vakti uyuşturdular gönderdiler 2 saat sadece sonrası 48 saati karanfille geçirdim yemek yiyemiyorum su içemiyorum bi yerde tak dedi yine bi diş hastanesinin aciline taşındım 2 iğne yarım yamalak uyuşma ve kanal tedavisi.. tabi doktorumun onayı ve eşimin imzasıyla hafiften bile bi ağrı hissederseniz doktorunuzun onayıyla gidin kaçmayın geçiştirmeyin daha büyük problemlere yol açabilir o ağrı mutsuzluk hali bebişinizide etkileyebilir
bu arada zehra benimde ismim cok severek taşıyorum , bizim kızın ismide mila olucak
kızlar ben daha çantamı alamadığım için hazır değil internette bir kaç model beğendim..Sizce hangisi??
ben il olan beji beğendim..
Kızlar bişey sorabilirmiyim ben 32.haftada diyelim çalışabilir raporu aldım sonra 37.haftaya kadar çalıştım 38.haftada doğum yaptım kalan 2 haftam acaba doğum sonrasına aktarılıyor mu yanıyo mu.Bide 33.haftada 32.haftadayım diye rapor alsam bişey olurmu ki.
kızlar park yatak alan varmı.burda cok cesıt yok ınternetten alıcam ama ne marka alayım karar veremedım
günaydııııııııııııııııııınn =))))))
kızlar bugu de doğum yapıyodum rüyamda ama erkek doğrumuşum ve ben doğumu oturarak bekliyorum hemşire bi erkek bebek getiriyo kucağıma böyle 4-5 aylık aaaa ne zaman doğurdum hiç hissetmedim hem bu erkek diyorum bu oldu diyolar. alıyorum oğlumu kucağıma kocaman da doğmuş ağzında emzik var. beni kokluyo bana sokuluyo nası seviyorum bebeğimi ama diyorum ki içimden normal doğum bu muymuş ya doğum yaptığımı da anlamadım çok hazır oldu bu diyorum =) allahım hayırlara getirsin...
Bebek Uyku Setleri
bu siteden bakabilirsin, kargo ücretide yok.
geçmş olsun canım inşallah geçer hemen temiz hava almaya çalış bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?