2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
anammmm geçmişi okudum da neler neler olmuş Allah ım yardımcınız olsun ben de bir o kadar sakinim sanki benim başıma hiç gelmez gibi
huysuzmelek inşallah yavrun en hayırlı zamanda gelsin
laterne çok sevindik Allah görmemişe döndersin inşallah
erken doğum riski olanlara da Rabbim yardım etsin inşallah

Canım ben 4 aydır mustela krem kullanıyorum ama bu aya kadar 2 günde Bir falan sürüyordum geçen haftalarda bi anda göbüşümün iki tarafında isilik gibi bişiler oldu kaşınmaya başladı sonra bi duş aldım badem yağı ve kakao yağını bildiğin göbüşüme boca ettim sonra biraz bekledim yıkadım arkasından bolca mustela krem sürdüm o günden beri günde 2-3 defa mustela sürüyorum sorun olmuyor Allah'a şükür ne mor çizgiler ne çatlama falan henüz bişi olmadı ama mustelayı 1 gün aksatırsam yine kaşınmaya başlıyorum

ay maşallahhh, ilk nisan bebeğimiz gelmiş dünyaya, hoşgelmiş,
Allah güzel günler göstersin inşallah
Allah analı babalı büyütsü canım, tebrik ederim

kızlar doğum öncesi temizliği neyle yapacaksınız?ben uzun süredir jilet kullanıyorum ağda düşünüyorum şimdi bi sprey varmış xylocaine pump spreyi onu dr sorup kullanmayı düşünüyorum hiç bilginiz var mı? daha önceki doğumda emla kullanmıştım bi sakıncası olmamıştı bu spreyi hiç bilmiyorum ağrıyı azaltıyor mu? fiyatından dolayı bu spreyi tercih edecem emla çok pahalanmış..

Merhaba anneler :)
Çoğunuz badem yağından vs bahsetmişsiniz çatlaklar için. Benim doktorum da daha ilk gittiğim günden beni uyarmıştı badem yağı ya da başka bir şey sakın sürme çatlaklar için bebeği etkiliyor diye. Sonra tekrar soracak oldum, "Sakın sakın" dedi.
Siz doktorunuza sordunuz mu hiç?

jiletle canım çünkü zaten kaşıntı falan oluyo ara ara o yüzden iyice mahvetmeyim kremle spreyle tüy dökcüyüle falan doğumdan sonra da ağdaya devam. emla yı kullanmak da zararlı tatlım aslında yani uzun süre kullanırsan hissiszlik falan oluşturabilyormuş uzun vadeli. en iyisi kimyasala çok başvurmamak aslında

ben diğer hamileliğimde kullandım hiçbişey olmadı? bundada kullanmama gerek kalmadı çok şükür hiç çatlak olmadı hatta diğer hamileliğimde bi bayan vardı hamile yanımda karnımda nst çekilirken hiç çatla olmaması dikkat çekmişti hiç bişey olmaz olsa oğluma olurdu çünkü günlük kullandım 4 aylıkken başladım..

suyunuz nasıl düzelmiş yaa naptınız walla ben nelerı denedıysem benım kız suyu napıyosa gittikçe azalıyomaşallah ne güzel büyüyüp gelişmişsiniz darısı başımıza
bol bol su içmeye çalıştım canım, doktor 3L demişti ama günlük 1,5L falan anca içebildim. onu bile içince daha önce doğru dürüst su içmediğimi farkettim. sadece hamilelikte değil normalde de su çok önemli ama ne yazıkki böyle bir alışkanlık edinmemişiz. dediğim gibi 1,5L suyu içiyorum bunun yanında ayrandır, çorbadır... sulu şeylerde yiyince yeter heralde. zaten suyu çok iyi demedi bana eskisine göre daha iyi dedi. sende yanından su bardağını eksik etme.
gözünüz aydın, nisan annelerinin ilk bebeği oldu... Allah analı babalı büyütsün. bian önce küvezden çıkarda kavuşursunuz inşallah. haftasına göre boyu ve kilosu çok iyi maşallah.
canım ya bende pek kaşıntı olmuyor fakat gerginliği sızma zeytinyağıyla cok cok hafifliyor rahatlatıyor gercekten.evde mutfagında kullandıgın has zeytinyagını sür dene bi belki sanada iyi gelir
yalnız olmadığıma sevindim, çok garip bişey yapıyomuşum gibi geliyodu bende ara ara zeytin yağı kullanıyorum.
inci ismini çok yakıştırıyorum kızlara... düşündüğün modelde çok zarif çok güzel bence.
ben epilatör kullanıyodum şimdi de onun traş başlığıyla devam etmeyi düşünüyorum. uzun süredir jilet kullanıyosan hamileliğin son zamanında ağdaya geçmeni tavsiye etmem canım. erken doğuma yada suyun boşalmasına sebep olabilir.
benim doktorda 4 aylık falanken söylemişti krem kullanmaya başlasan iyi olur diye.

Aman Allahımm melishh tutamıyorum gözyaşlarımı topigimizin ilk dogumu :)) Rabbim ona saglık güç kuvvet versin dualarımız sizinle :))

allahımmmm çok duygulandım allahım sağlık sıhhat versın hayırlısıyla küvezdende bıran once cıkar da bırlıkte donersınız evınıze.kaç kilo doğdu

canım benım sen sadece 1,5 lıtre su ıcmıssın ınanmıcan ama ben ılk ogrendıgımde sadece 7 lt su ıctım sonra 5e dusurdum sımdıde 4,5 5 lt içiyorumdur bi sure stabıl kaldı sonra ıyıce azaldı.inşallah bı kac hafta daha ıdare eder de suyumuz en azında 36-37, haftayı gorebılsek daha ne ısterım

enemmm yeni bebis gelmis gozununuz aydin canim, insallah kuvezden de kisa zamanda cikarda kavusursun yavruna, nasil oldu sezeryanlami aldilar,erken dogum riskin varmiydi?

senine gunumuzde ayniymis ayy bi tuhaf oldum ben hala birbucuk ay var diyorum soranlara

dun ikiz bebis sevdim yasinleri okundu,dogumdan bikac gun sonra gormustum kucucuktuler 2 ayda tombis tombis olmuslar masallah

arkadaslardan biri diyorki sismissin yuzun burnun sismis, biri diyorki hic kilo almamissin karnin cikmis sadece, bende ikincisine inandim

Allah uzun ömür versin sağlıkla büyüsünler bebişlerinnnnn:))

Ben de Nisan annesiyim kızlar. Ama bebişim Rüzgar Barış ters duruyor içerde..Makat geliş. O yuzden sezeryan diyor dr. Medipol e gidiyorum. Bu ara günde 1-2 kere bıçak gibi sancı girip çıkıyor. Magnezyuma başladım bende...

ben gebelikten önce lazer yaptırmıştım özel bölgemde yok denecek kadar az var şu an. epilasyon aleti ile topluyorum olanı.gebelikten mi bilmiyorum cok gec çıkıyor zaten.37-38. haftada temizliğimi yapıp hazırolda bekleyeceğim

slm kızlar herkes iyidir inşallah
bebeğini kucağına alanlar olmuş allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
huysuzmelek canım topiğin ilk annesi sen mi olacaksın acaba çok heycan yaptım bende hayırlısıyla sağlıkla alalım hepimiz kucaklarımıza inşallah

laterne canım eşine çok sevindim çok şükür geçti gitti

Bugun cok mutsuzum yaptigim anahtarliklar gitgide icime sinmemeye basladi. Acaba magnet mi yapsam offf ?

allahım bebişlerimiz geliyo artık =)
bu arada bugün ilk kez ayaklarımın şiştiğini farkettim biraz. çorabım ilk kez bileklerime iz yapmış.geceleri yatarken de 4 yastıkla sol tarafıma yatıyorum sağıma dönünce midem ağzıma geliyo. sırt üst yatınca da ben huzursuz oluyorum.ama şunu farkettim ben gün boyu evde tek kalınca geceleri daha çok huzursuzlanıyorum çünkü gün içinde evde pilav gibi mayışmış oluyorum. şimdi gezmeye gidince yada sevdiğim birileri gelince eve düzenli oluyo sanki uykum falan gece uyuyorum sabah erken kalkıyorum evim düzenli oluyo yemeğim falan da düzenli oluyo.
bugun annem ördüklerini gösterdi de gözlerim doldu...canım kızım hayırlısıyla gelsin neler neler ördü anneannesi ona....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…