- 12 Mart 2012
- 337
- 29
- 118
Canım ben 4 aydır mustela krem kullanıyorum ama bu aya kadar 2 günde Bir falan sürüyordum geçen haftalarda bi anda göbüşümün iki tarafında isilik gibi bişiler oldu kaşınmaya başladı sonra bi duş aldım badem yağı ve kakao yağını bildiğin göbüşüme boca ettim sonra biraz bekledim yıkadım arkasından bolca mustela krem sürdüm o günden beri günde 2-3 defa mustela sürüyorum sorun olmuyor Allah'a şükür ne mor çizgiler ne çatlama falan henüz bişi olmadı ama mustelayı 1 gün aksatırsam yine kaşınmaya başlıyorumcanım bir haftaya yakın ben de kaşınıyorum ddr a sordum yüksek ihtimal çatlayacak dedi ama böyle sivilce gibi alerji gibi şeyler de çıktı mustela double actıon diye bi merhem önerdi baktım o da çatlak önleyici kremmiş ben saf zyağı sürüyordum zaten bilmem o geçirir mi kaşıntısını gece tuttu mu uyutmuyor çünkü
kızlar 28.02.2013 perşembe günü saat 17.45 te minik böceğim dünyaya geldi..33+3 günlük meleğim daha fazla bekleyemedi..çok şükür sağlıklı ama bir süre küvezde kalacak..dualarınızı esirgemeyin..annelik çok farklı çok güzel bir duyguymuş..bütün zorluklarına rağmen..Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin..
kızlar doğum öncesi temizliği neyle yapacaksınız?ben uzun süredir jilet kullanıyorum ağda düşünüyorum şimdi bi sprey varmış xylocaine pump spreyi onu dr sorup kullanmayı düşünüyorum hiç bilginiz var mı? daha önceki doğumda emla kullanmıştım bi sakıncası olmamıştı bu spreyi hiç bilmiyorum ağrıyı azaltıyor mu? fiyatından dolayı bu spreyi tercih edecem emla çok pahalanmış..
Merhaba anneler :)
Çoğunuz badem yağından vs bahsetmişsiniz çatlaklar için. Benim doktorum da daha ilk gittiğim günden beni uyarmıştı badem yağı ya da başka bir şey sakın sürme çatlaklar için bebeği etkiliyor diye. Sonra tekrar soracak oldum, "Sakın sakın" dedi.
Siz doktorunuza sordunuz mu hiç?
bol bol su içmeye çalıştım canım, doktor 3L demişti ama günlük 1,5L falan anca içebildim. onu bile içince daha önce doğru dürüst su içmediğimi farkettim. sadece hamilelikte değil normalde de su çok önemli ama ne yazıkki böyle bir alışkanlık edinmemişiz. dediğim gibi 1,5L suyu içiyorum bunun yanında ayrandır, çorbadır... sulu şeylerde yiyince yeter heralde. zaten suyu çok iyi demedi bana eskisine göre daha iyi dedi. sende yanından su bardağını eksik etme.suyunuz nasıl düzelmiş yaa naptınız walla ben nelerı denedıysem benım kız suyu napıyosa gittikçe azalıyomaşallah ne güzel büyüyüp gelişmişsiniz darısı başımıza
gözünüz aydın, nisan annelerinin ilk bebeği oldu... Allah analı babalı büyütsün. bian önce küvezden çıkarda kavuşursunuz inşallah. haftasına göre boyu ve kilosu çok iyi maşallah.kızlar 28.02.2013 perşembe günü saat 17.45 te minik böceğim dünyaya geldi..33+3 günlük meleğim daha fazla bekleyemedi..çok şükür sağlıklı ama bir süre küvezde kalacak..dualarınızı esirgemeyin..annelik çok farklı çok güzel bir duyguymuş..bütün zorluklarına rağmen..Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin..
yalnız olmadığıma sevindim, çok garip bişey yapıyomuşum gibi geliyoducanım ya bende pek kaşıntı olmuyor fakat gerginliği sızma zeytinyağıyla cok cok hafifliyor rahatlatıyor gercekten.evde mutfagında kullandıgın has zeytinyagını sür dene bi belki sanada iyi gelir
inci ismini çok yakıştırıyorum kızlara... düşündüğün modelde çok zarif çok güzel bence.Kızlar günaydın bende uzun uzun düşündükten sonra bebek şekeri yapmaya karar verdim ama kızçemin adı İnci olacağı için şöyle istiridyeli falan bişiler bakıyorum bildiğiniz güvenilir internet siteleri yada modeller varsa paylaşabilirmisiniz öptüm hepinizi
ben epilatör kullanıyodum şimdi de onun traş başlığıyla devam etmeyi düşünüyorum. uzun süredir jilet kullanıyosan hamileliğin son zamanında ağdaya geçmeni tavsiye etmem canım. erken doğuma yada suyun boşalmasına sebep olabilir.kızlar doğum öncesi temizliği neyle yapacaksınız?ben uzun süredir jilet kullanıyorum ağda düşünüyorum şimdi bi sprey varmış xylocaine pump spreyi onu dr sorup kullanmayı düşünüyorum hiç bilginiz var mı? daha önceki doğumda emla kullanmıştım bi sakıncası olmamıştı bu spreyi hiç bilmiyorum ağrıyı azaltıyor mu? fiyatından dolayı bu spreyi tercih edecem emla çok pahalanmış..
benim doktorda 4 aylık falanken söylemişti krem kullanmaya başlasan iyi olur diye.Merhaba anneler :)
Çoğunuz badem yağından vs bahsetmişsiniz çatlaklar için. Benim doktorum da daha ilk gittiğim günden beni uyarmıştı badem yağı ya da başka bir şey sakın sürme çatlaklar için bebeği etkiliyor diye. Sonra tekrar soracak oldum, "Sakın sakın" dedi.
Siz doktorunuza sordunuz mu hiç?
kızlar 28.02.2013 perşembe günü saat 17.45 te minik böceğim dünyaya geldi..33+3 günlük meleğim daha fazla bekleyemedi..çok şükür sağlıklı ama bir süre küvezde kalacak..dualarınızı esirgemeyin..annelik çok farklı çok güzel bir duyguymuş..bütün zorluklarına rağmen..Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin..
bol bol su içmeye çalıştım canım, doktor 3L demişti ama günlük 1,5L falan anca içebildim. onu bile içince daha önce doğru dürüst su içmediğimi farkettim. sadece hamilelikte değil normalde de su çok önemli ama ne yazıkki böyle bir alışkanlık edinmemişiz. dediğim gibi 1,5L suyu içiyorum bunun yanında ayrandır, çorbadır... sulu şeylerde yiyince yeter heralde. zaten suyu çok iyi demedi bana eskisine göre daha iyi dedi. sende yanından su bardağını eksik etme.
Ama ama ben acacaktim renkli renkli yazip tablolar yapacaktim
kızlar doğum öncesi temizliği neyle yapacaksınız?ben uzun süredir jilet kullanıyorum ağda düşünüyorum şimdi bi sprey varmış xylocaine pump spreyi onu dr sorup kullanmayı düşünüyorum hiç bilginiz var mı? daha önceki doğumda emla kullanmıştım bi sakıncası olmamıştı bu spreyi hiç bilmiyorum ağrıyı azaltıyor mu? fiyatından dolayı bu spreyi tercih edecem emla çok pahalanmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?