2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

kaşıntıyı ben de çok iyi anlıyorum .ufasktan hafifce başlattığın kaşınmanın sonu yok. kaşıdıkça kaşınıyorsun. yani böyle kaşağı olsa kanatırcASIna kaşırsın.
kıpkırmızı tren yolu gibi oluyor karnım.
o yüzden elimizden geldiğince kaşıntıyı başlatmamak lazım.

sizde oluyor mu sormak istedim.hamilelik boyunca et benlerinizde artış oldu mu?böyle saydam et renginde ,özellikle gerdan -boğaz etrafında,kol altı göğüs altı gibi yerlerde. bende epey artış oldu.
uzman tv den baktım hamilelik döneminde artış oluyormuş.ama doğum sonrası kaybolur mu onu merak ediyorum.
böyle yaşlılarda olur ya çıkıntı şeklinde .çok rahatsız oluyorum.
sizde öyle benlerden çıktı mı?

bende de böyle minicik minicik hani minicik bulgur tanesi gibi var ara ara doğumdan sonra kaybolduğunu söylüyorlar çok belirgin değil ama insanın eline geliyo işte pütür pütür

merhaba arkadaşlar hastane için çantalarınızı hazırladınızmı ?? neler koydunuzz ??

bebek bezi, hastane çıkışı, ıslak mendil, pudra krem, gecelik pijama, çaşaşır, çorap, havlu, terlik, pamuk, diş fırçası diş macunu, bebişime bi kaç iç zıbın battaniye, kirli çamaşır için bikaç poşet, bebişimin port bebesi, emzik, göğüs pedi, göğüs kremi, kağıt havlu...bunlar var yeterli bence

teşekkür ederim hepinize..2320 gr 45 cm doğdu..inşallah bir an önce yanıma alırım..Allah kimseyi evlatlarından ayırmasın..

Amin canım... Allah analı babalı büyütsün... en kısa zamanda yanında alırsın inşallah.. dualarımız sizinle...

canım tansiyon ölçümlerinde problem gözükmüyor.. inşallah diğer sonuçlarda iyi çıkar... sen gönlünü ferah tutmaya çalış.. Allahım hakkında herşeyin hayırlısını versin... güzel haberlerini bekliyoruz...

Allah sağlık sıhhat versin... Rabbim görmemişe döndürsün.. bundan sonra hayırlısıyla bebişte sıra... inşallah sen iyi olursan o da iyi olacak annesi..

canım benim ne güzel kilo almış bebişin.. Allahım sağlıkla zamanında gelmeyi nasip edecek inşallah...

ben doğumda önce lazer yaptırmıştım.. kalanları da mart sonuna doğru ağda yaptırmayı düşünüyorum... acılı macılı ama uzun süre temiz olacağım... :101:

İnşallah canım... Allahım hayırlısını versin...Korkma sakin düşünmeye çalış... Dualarımız sizinle...

Canım benim ne güzel işte kızının kilosu yerinde maşallah... sen içini ferah tut. normal doğum en güzeli tabi.. Allahım hayırlısını kısmet etsin...
ben de normal olsun istemiştim ama zorunlu olarak sezeryan olacak...
Maşallah ikinize de...

cnm biraz daha beklesin kuzum yaaaa sağolun canlarımmm aslında pek bi bilgim yok ama ben telaş etmek istememiştim ama gitmekte fayda war h.taneye .. ama zorla doğurtmalarına izin wermeyin suni sancıyı dayayıp melishhh canııııııııııım Nazar ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah çok sewindim bir an önce küvozden çıkar inşallah laterne çok geçmişler olsun tekrar çok sewindim aslında bi çok alıntı yaptım da aklımdaki her birinize ayrı ayrı yazmaktı ama misafir geldi geçmiş olsuna olmadı :26: kısmayın oldu mu ?her birinize ayrı ayrı teşekkürler çok sewindim tüüüüüüüüm iyi dilekleriniz için ALLAH hakkımızda hayırlısını wersin kucağımıza alalım kuzucuklarımızı h.tane maceram bi sonraki msjımda neler olduu neleeeeeeeeer

merhaba kizlAr nasilsiniz? biz idare ediyoruz iste. gun sayiyorum resmen.
eski gunlerimi ozledim valla. telden girdigim icin yazmak zor oluyor ama heyecanla okuyorum sizi. bebisler gelmeye basladi.
melish hayirli ugurlu olsun bebisin tez zamanda kavusursunuz insallah.
laterne cnm kusura bakma ancak yazabildim gozun aydin cnm cok gecmis olsun allah baska dert gostermesin insallah.
ersnil umarim tahliller temiz cikar cnm yaa bebisin biraz daha kalir icerde
huysuz melek cok gecmis olsun cnm nisan geldi ama dogum baslamadigi icin mi bekletiyorlar seni. benim nisan geldiginde acilmamda vardi. senin acilma yok degil mi?
daha aklima gelmeyen arkadaslar insallah saglikla vaktinde alirsiniz bebisleri kucaginiza.
bu arada bebisin adina karar verdik kizlar: Kerem.
nasil sizce??

dün yatışımızı yaptık herşey güzel ...serumlar 1000 lik kocaman , biri gidio diğeri gelio damarlarım artık almıyo düşünün yani ..tabi bu ara hastane ziyaretçi akını,sewdiğim yemekler gelio fast-food olunca ztn dayanamam anında mideye nst lerim iyiydi taaaaaaaaaki 23.30 daki ne kadar ............. ! bebeğin kalp atışlarında bi düzensizlik warmış bi kaç defa baktılar başka makinalarla da baktılar tabi bnm paniği görün kocişle ...dr.u aramış ebe oda en iyisi fakültye geçsinler wakit kaybetmeden demiş...... hadiiiiiiii toparlandık annemler görümcemler fln geldi hemen geçtik fakülteye, ( fakülte daha iyi demişti,yoğunbakım küwöz açısından fln ,ztn bu 15 gün içinde doğuracak olursan burda doğurma fakülteye git demişti dr.um ) tabi hazırlanırken ebeye sordum nooooooooooolcak diye,o sıra annemler görümcemler gelmiş,ebe de kalp atışları böle dewam ederse sezeryanla hemen alırlar demezmi yüzüm kireç gibi olmuş annem ağlıo panik oldu , bnm annemde daha adana da gelmedi dedem yoğun bakımda afalladık ,fakülteye geldik çıktık doğum bölümüne ,muayene ettiler ama mahwoldum yaaa canım çok yandı neyse atlayayım orayı nst de bebeğin atışları çok güzel çıktı , istersen yatırayım 2 saate bidaha bakıcam dedi yok dedim okadar kötü oldum kiannemlere geçeyim gelirim sabaha karşı 3.30 gibi dedim ztn saaat 1 olmuş...tmm ozaman dedi fakültedeki hanım dr.lar , hatta bebek hareketlerine bak eğer iyiyse sabah gel dinlen dedi kalp atışları iyi dedibu ara kocamla görümcem yattığım hastaneye gidip iyi çıkmayan nst sonuçlarının kopyasını almaya gittti ,ona da baktılar fakültede şaşırdılar bu nst yi çekeni yollada buraya nst nasıl alınıo öğretelim dediler ..ewe geldik annem yatağı fln hazırladı o sıra ılık duş aldım bişiler hazırladı yedik yattık kocişle bu sabah da gittik fakülteye kalp atışları gayet iyi,güzelde hareket edio bakalım yarın ne dicek dr.um bu ara da dün annemin ewde yemekli misafiri de war kadıncağız harab oldu bi bnm ewe,bi hastaneye bi kendi ewine,fakülteye de gçioruz gelin diyince misafirleri bırakıp geldiler yabancı değiller amcamız ama samsundan geldiler bu sabah gittiler ...bakalım bu hafta ne dicek dr.um yarın aricam... 1cm dış açııklık war demişlerdi ama bişe yok şimdilik çok şükür aman duanızı esirgemeyin dmt canım çok teşekkürler .. nişan geldi ama serumla fln durduruyolardı,bakalım dr.um ne dicek açılma yoktu dün öğlen bnm dr baktığında yarın aricas bitanem .. sancı fln çıkmıyo ztn daha sadece 1-2 damla kan we pembemsi akıntı wardı nişanın gelmiş ama bu bebeği durdurmamız lazım dedi aceleci sıpaaaam bnm

huysuz melek cnm sanci ve acilma yokmus sukur bebis az daha dayanir allahin izniyle. cok gecmis olsun dualarimiz sizinle

kızlar ya bişi sorcam, amniotik bant nedir? hiç duydunuz mu?
benim 3lü testim kötü çıkınca, amniosentezden sonra ayrıntılı ultrasonda amniotik bant olduğu görüldü.
doktorum şu an için tehlike yok dedi, 5. ayda da kenarda kalmış, problem yok dedi yine.

biliyorsunuz geçen hafta devlet hastanesine kontrole gittim. amniotik bantı göremediğini söyledi yeni doktorum, ya çok kenardadır ya da erimiştir dedi. içim rahatladı derken, kayınvalidemlere söyledim devlet hastanesine gittiğimi.

kayınpeder, görümce,kaynana hepsi birden sorumluluk sana ait diye suçladılar beni. niye paradan kaçıyorsun dediler( ne varki sağlıktan önemli mi para dediler.
ya tabiki evladımı düşünüyorum ben de, ama söyleyiş tarzları o kadar kırıcı geldi ki, kendimi suçlamaya başladım.

taşınıyoruz demiştim, 20.000tl yi aşkın borç yaptık. kaynanam gil bir lira katkı sağlamadılar, şu an için zor durumda değiliz, taksitle halledeceğiz ama böyle suçlamak yerine doğumu da biz karşılarız, içimiz hep rahat olsun deseler??

ay zaten taşınmanın zorluğu altında eziliyorum, zaten bebeğime daha alışveriş için vakit ayıramadım, zaten kafam 1milyon. bir de bunlar. üffffff, daraldım.

Allah'ım ne olur sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi.

tekrar geçmiş olsun canım inşallah biraz daha bekler... ben bişeyi merak ettim nst yi hangi hastaneye çektirdin?

huysuzmelek çok geçmiş olsun canım iyi heyecan yaşatmış ufaklık size inşallah biraz daha bekler sabırsız bebekte zamanında hayırlısıyla dogar

kız kalpmi dayanır buna Allahım, okurken yeterince heyecan verici, yaşarken kimbilir nasıl:))
inşallah bundan sonra sorun çıkmaz canım..

ben böle tiplere sinir oluyorum, sen etliye sütlüye karışma, bide suçlamaya çalış
biz anne olucaz, sorumluluk bizim tabi, senin için nasıl rahat ediyosa o şekilde davran
çoğu devlet hastanelerinde özellerden daha deneyimli çalışanlarla dolu
ne alakası warki?
Allah koruusun bi sorun olsa ha özeldesin ha devlette ne olurki?
boşver sen onları, onların geçinmeye niyeti yokmuş..

ayyy hemde nası heyecan ama şimdi kıpır kıpır sıpamm inşallah bndan sonra azcık akıllı durur teyzesii

ayyyy hadi maşallah sağlıklı şekilde doğumunu tamamlamışsın.Allah'ın izniyle kısa sürede kucağına alırsın.sana sabır ve güç versinAllah. bende çok heyecanlıyım ya . artık kızıma kavuşmak istiyorum hayırlısıyla.hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinler inşallah...

Canlar selam

Size yazdiktan sonra dogum nisanim geldi hemen hastaneye geldik , yatis yaptik p.tesiye kadar kontro altinda olmam lazimmisdua edin 15 gun daha dursun kizim ya. Cok erken suan
Opuyorum yine girerim ztn uyku yok
canım inşallah sıkıntı çıkmadan biraz daha bekler bebeğin ama gelirsede korkma annesi kritik haftayı atlatmış kuzun
temmuzum inşallah dahada iyileşir suyu bebeğinin benim suyum artmıyor ama çok şükür dahada azalmamış bu bile iyi birşey oldu artık..
canım kızımın 36 hatayı doldurmasını bekliyoruz doğum için 36 haftayı doldursun hiç korkum olmayacak zaten
melishh çok tebrik ediyorum seni Allah analı babalı büyümeyi nasip eylesin meleğine merak ettiğim neden küvöze aldılar? kilosu iyi solunum yada beslenme sıkıntısımı var?
ben günde en az 3 litre su içiyorum ama artma olmuyor malesef ki bence bu haftalardan sonra artma olmasıda pek mümkün değil gibi

İki saattir ütü yapıyorum, belim koptu Bebişimin kıyafetlerini ütüledim sonunda :) Çekmecelere yerleştirdim, çok güzel bir duygu :)
Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşaallah. Yarın da misafirim var :S Bakalım nasıl geçecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…