selam kızlar. günlerdir geceleri karnımın kaşıntısından uyuyamıyorum. alllahım o nasıl bir kaşınma. zaten kasıklarım falan hep çatladı. göbek deliğime kadar çıktı lanet çatlaklar.çatlak olan yerler feci kaşınıyor. göbek deliğimin üst tarafıda kaşınıyor şimdi. demek üstte gidici. oralarda çatlayacak. hamileliğimin başından beri allaha şükür bir sıkıntım rahatsızlığım olmadı diyordum. ama şu son haftalarda yaşadığım kaşıntı kabusu beni bitirdi. ay bana bir şeyler oluyor. çokkk kaşınıyom.....
kızlar 28.02.2013 perşembe günü saat 17.45 te minik böceğim dünyaya geldi..33+3 günlük meleğim daha fazla bekleyemedi..çok şükür sağlıklı ama bir süre küvezde kalacak..dualarınızı esirgemeyin..annelik çok farklı çok güzel bir duyguymuş..bütün zorluklarına rağmen..Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin..
36. haftaya gelip hala çalışan bir ben kaldım heralde topikte. ve 2 hafta daha çalışacam. 15 martta ayrılacam izne. 15 martta 37. hafta doluyor.
kızlar 28.02.2013 perşembe günü saat 17.45 te minik böceğim dünyaya geldi..33+3 günlük meleğim daha fazla bekleyemedi..çok şükür sağlıklı ama bir süre küvezde kalacak..dualarınızı esirgemeyin..annelik çok farklı çok güzel bir duyguymuş..bütün zorluklarına rağmen..Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin..
bu karın kaşıntısına ne iyi gelir acep. bir tek benimki mi kaşınıyor ya. var mı kızlar bir denemiş işe yarar bir formül. oyyy alllahım ölecem kaşıntıdan.
hayırlı geceler güzeller
Allahıma çok şükür evimdeyim veee Allah izin verirse aşkım pzt taburcu olacak
evimizi hazırlamaya çalışıyorum o gelmeden,yarın sabahtan temizlik var
sizleri çok özledim;neler yapıyorsunuz nasılsınız çok merak ediyorum.. ama uzun uzun okumak için ne zaman fırsat bulurum henüz bilmiyorum..
benim de sancılarım oluyor;pzt erkenden dr'a gitmeyi planlıyorum bakalım ne diyecek
bu karın kaşıntısına ne iyi gelir acep. bir tek benimki mi kaşınıyor ya. var mı kızlar bir denemiş işe yarar bir formül. oyyy alllahım ölecem kaşıntıdan.
Canım dr una söyleseydin keşke losyon gbi birşey verirdi belki faydası olurdu.Evde çatlak için kremin varsa ondan sür yada bebe yağı badem yağı gibi birşey sür istersen belki gerginliğini alırsa kaşınmada azalır.Benimde alt taraflar çatladı.İlk haftalardan beri yağlar kremler herşey kullandım ama azda olsa çatlama var bundan sonraaındadada devam edecek gibi.
canım ya bende pek kaşıntı olmuyor fakat gerginliği sızma zeytinyağıyla cok cok hafifliyor rahatlatıyor gercekten.evde mutfagında kullandıgın has zeytinyagını sür dene bi belki sanada iyi gelir
canım bir haftaya yakın ben de kaşınıyorum ddr a sordum yüksek ihtimal çatlayacak dedi ama böyle sivilce gibi alerji gibi şeyler de çıktı mustela double actıon diye bi merhem önerdi baktım o da çatlak önleyici kremmiş ben saf zyağı sürüyordum zaten bilmem o geçirir mi kaşıntısını gece tuttu mu uyutmuyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?