2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bu arada cuma günü kontrolde oğluş 3.133 gr. çıktı. FL 7,29 yazıyor. iki üç ölçüm almış. hepsi 7,29, 7,30 falan. boyu için 46 47 cm dedi. boy hesaplanırken fl*7 demiyormuyduk. neden eksik söyledi acaba boyunu. birde bana normal doğurabilirsin bebeğim iri sezeryan olacam diye tribe girme şimdiden dedi. ama haftaya gittiğimde söyleyecem. ben sezeyan olmak istiyorum 38+5 te diye. banane banane. karnım kocaman. kendim 20 kilo aldım. ben bebiş falan çıkaramam. aklım kesmiyor ya. karnıma baktıkça yok yok olmaz diyorum. tırsıyorum çok.boşuna normal doğum diye kasmanın anlamı yok. çevremde son 2 yılda o kadar çok doğum olduki. bir tanesi bile normal değil. hepsi sezeryan. çoğuda normal doğum kurslarına gitti. 42 haftayı bekleyen mi, 24 saat sancı çeken mi, neler neler. yok tek biri bile başaramadı. o yüzden diyorum dilem sende yapamazsın boşuna kasma kendini.

bu karın kaşıntısına ne iyi gelir acep. bir tek benimki mi kaşınıyor ya. var mı kızlar bir denemiş işe yarar bir formül. oyyy alllahım ölecem kaşıntıdan.

36. haftaya gelip hala çalışan bir ben kaldım heralde topikte. ve 2 hafta daha çalışacam. 15 martta ayrılacam izne. 15 martta 37. hafta doluyor.

Canım dr una söyleseydin keşke losyon gbi birşey verirdi belki faydası olurdu.Evde çatlak için kremin varsa ondan sür yada bebe yağı badem yağı gibi birşey sür istersen belki gerginliğini alırsa kaşınmada azalır.Benimde alt taraflar çatladı.İlk haftalardan beri yağlar kremler herşey kullandım ama azda olsa çatlama var bundan sonraaındadada devam edecek gibi.

kızlar 28.02.2013 perşembe günü saat 17.45 te minik böceğim dünyaya geldi..33+3 günlük meleğim daha fazla bekleyemedi..çok şükür sağlıklı ama bir süre küvezde kalacak..dualarınızı esirgemeyin..annelik çok farklı çok güzel bir duyguymuş..bütün zorluklarına rağmen..Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin..

melishh canım hayırlı olsun bebeğin ay ben bir tuhaf oldum :) kaç kilo doğdu umarım bir problem yoktur tekrar hayırlı olsun bebişin :)

allahımmmmmmm
nişanlar, bebekler gelmiş :26: :26: :26:
doğumlar bu kadar yaklaştı demek :18: (yusuf yusuf oldum ben)
huysuz melek canım çok şükür emin ellerdesin, sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah miniğini.

melishh allah analı babalı büyütsün canım.
rabbim sağlık sıhhat versin minik böceğimize.
ayyyy çok duygulandım bende

limonluparfe canım çok şükür kalp atışlarınız düzelmiş.
inşallah bir sıkıntı olmaz bundan sonra.

ersnil seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.

mergenden haber var mı ki? onun bebekler bekliyor mu acaba?

canım,gözün aydın...inşallah küvezden çıktığı günleri de görürsünüz...allahım sağlıklı,uzun ömürler versin minik böceğine
günaydın herkese...
kaç gündür uğrayamadım,geçmişe bakıyım biraz

36. haftaya gelip hala çalışan bir ben kaldım heralde topikte. ve 2 hafta daha çalışacam. 15 martta ayrılacam izne. 15 martta 37. hafta doluyor.

üzülme canım tek değilsin bende 13 marta kadar calışacağım kısmetse.son güne kadar calışmamız sart.sonrası daha önemli

gözünaydın canım.rabbim hayırlısıyla vakitlice bizlerede nasip etsin.miniğine sağlık sıhhat versin rabbim

bu karın kaşıntısına ne iyi gelir acep. bir tek benimki mi kaşınıyor ya. var mı kızlar bir denemiş işe yarar bir formül. oyyy alllahım ölecem kaşıntıdan.

canım ya bende pek kaşıntı olmuyor fakat gerginliği sızma zeytinyağıyla cok cok hafifliyor rahatlatıyor gercekten.evde mutfagında kullandıgın has zeytinyagını sür dene bi belki sanada iyi gelir

teşekkür ederim hepinize..2320 gr 45 cm doğdu..inşallah bir an önce yanıma alırım..Allah kimseyi evlatlarından ayırmasın..

gözün aydın canım ne güzel haberlerle gelmişsin.bundan sonra bebeğine yogunlaş annesi pazartesi dr dan sonra hayırlı haberlerinle gel ins

maaşallah canım bebişine.. canım doğum topiğimiz var 2013 nisan nanneleri doğum topiği oraya doğum hikayeni yazarsan mutlu olurum

laterne geçmiş olsun canım çok sevindim.. huysuzmelek allah hayırlısını versin inşallah biraz daaaha bekler bebişin.. voltajım ben acizane affınıza sığınarak doğum topiği açmıştım bi bakın isterseniz istemezseniz tekrar açın alınmam...

canım bir haftaya yakın ben de kaşınıyorum ddr a sordum yüksek ihtimal çatlayacak dedi ama böyle sivilce gibi alerji gibi şeyler de çıktı mustela double actıon diye bi merhem önerdi baktım o da çatlak önleyici kremmiş ben saf zyağı sürüyordum zaten bilmem o geçirir mi kaşıntısını gece tuttu mu uyutmuyor çünkü

canım ya bende pek kaşıntı olmuyor fakat gerginliği sızma zeytinyağıyla cok cok hafifliyor rahatlatıyor gercekten.evde mutfagında kullandıgın has zeytinyagını sür dene bi belki sanada iyi gelir

ah kızlar ah. 28. haftaya geldiğimde 11 kutu lierac bir kutu müstella, 1 koca kavonoz aktara yaptırdığım yağ karışımını bitrmiştim. sonuç yinede çatlak. zeytnyağı bebe yağı vazalin her şey sürüyüm. doktorada söyledim. başka bir yerin kaşınmıyorsa sorun yok gerildiği için çatladığı için kaşınır dedi. geceleri daha beter oluyor.

canım hayırlı olsun. en kısa sürede kucağına almayı nasip etsin allah.

Kızlar günaydın bende uzun uzun düşündükten sonra bebek şekeri yapmaya karar verdim ama kızçemin adı İnci olacağı için şöyle istiridyeli falan bişiler bakıyorum bildiğiniz güvenilir internet siteleri yada modeller varsa paylaşabilirmisiniz öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…