park yatağın ara kat bölümüne kalın yatak önermiyolar diye almadık, kalın olunca bebek biraz hareketlenmeye başladığında düşme tehlikesi olabilir diye. maksimum 10 cm kalınlık uygun oluyor bizim sünger 7 cm. arakatı kaldırıp aşağı yatırınca kalın yatak alırız artık biz de. çocuk odası yapacak uygun boş bir odamız olmadığı için şimdilik sadece park yatak aldık, bir de dolap alıcaz kıyafetleri için. Büyüyünce artık bir odayı ona tahsis ederiz..
slm kızlar dün kontrolumuz vardı herşey yolunda çok şükür 2800 gr olmuş cadımız boyumuzda 47 cm olmuş
amanamazon çok üzüldüm cnm benim allah eşine akıl fikir versin ama sana tavsiyem al ye iç gez laf bile edemez cnm yanlış hatırlamıosam eşine sofra hazırlamıştın çekip gitmişti babasıyla kavga etmişti demi
teyzeleri odamız bitti dün akşam halımızın gelişiyle gösterelim dedik:)Eki Görüntüle 657132 Eki Görüntüle 657131 Eki Görüntüle 657130 Eki Görüntüle 657129
Maşallah kızımıza... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...slm kızlar dün kontrolumuz vardı herşey yolunda çok şükür 2800 gr olmuş cadımız boyumuzda 47 cm olmuş
i
amin canımm kırmamayı bi öğrenir inşallah...sabahtan beri susamıyorum bi türlü ağlamaktan elim yüzüm şişti düşündükçe moralim bozuluyo. birazdan gelecek çorba yaptım bi yok mu yemek dicek ama alınacak var mı yok mu demicekhaftalardır balık sayıklıyorum o gidip arkadaşlarıyla yiyo çok ağırıma gidiyo ya da annemde yersem o oluyo. elim yüzüm şişti ağlamaktan artık. neyse o gelmeden ben yatağa giriyim de uyuyorum sansın göresim yok
Şimdi de gitti gidiyordan bunları buldum, yine kafam karıştı. Biri anahtarlık diğeri ayna gördüğünüz üzre. Size hangisinin dağıtılmasını isterdiniz? Aynaların üzerine istediğinizi yazıyorlarmış. Şirinler, calliou, mickey mouse ya da başka hangi karakter isterseniz seçebiliyormuşsunuz.
Ne dersiniz?
Eki Görüntüle 657105 Eki Görüntüle 657106 Eki Görüntüle 657107
Evet, kızlar sayfamızda sürekli reklamı yapılan BİNGO :)
Eki Görüntüle 657091
Voltaj ben de alacağım yarın, bakalım yuvam mutluluğa kavuşacak mı sayesinde
bebeklerimize kavuşmamız için o anları yaşamamız gerekiyorsa katlanacağız yapacak birşey yok.
ben bu güne gelene kadar 5 sene bekledim ve neler yaşadığımı bir ben biliyorum. asla çocuğun olmaz diyip gönderen doktorlarda oldu ve emin olun bunu yaşayan bir dünya insan var. onlar bizim bu günümüzü yaşayabilmek için herşeylerini vermeye hazırlar.
bazen bende ağrım çok dayanamıyorum diyorum, sonra o günler geliyor aklıma ve vicdan azabı çekiyorum. sağlıkla kızımı kucağıma alayım bunların hepsine razıyım.
daha iki tane konserve yavrum var benim, kızımı biraz büyütüp onlarıda alacağım.
​kızlarrrrrrrrrrrrrrr pambık yatağıma yorum bekliyorum....
canım o park yatağı bulursan buraya resmini ekler misin??? ben bulamadım linkten...çok çok saol canımmmm:)))
​bizimki 10 cm canım, detaylı bir araştırma yapmadan aldık :) bebek hareketlendiğinde odasına geçmiş olur diye düşündük. odam olmasa ben de yapmazdım, bir de büyükdedeleri oda takımı almak isteyince kırmak istemedik dedecikleri :)
Benim bebeğim 35. Haftada 2200 gr doğuma kdr 3000 olur dedi doktor.. Hergün muz ceviz yumurta da yiyoru m niye küçük kaldı yavruşum((
Canım ben takvimi göremiyorumda kaç haftalık bebişin benim dün 35+0 da 2750 gr çıktı Dr biraz küçük kalmış bu ay dedi internetten araştırdım normal gözüküyor ama o yüzden merak ettim
Kızlar biz geldik.
Biraz sizlere sitem edesim geldi.
Bugünkü sancıdan dolayı hemen nst alındım vs Dr alttan da baktı.
Yani ben defalarca muayene edilen ben burdan eldi ayakti giriyor muhabbetlerinden etkilenmisim.kadin daha elini değdi ayh diye irkildim.neyse dedim.guldu sonra bende .
Sonuc hic birsey anlamadım desem yeri.ha kimine göre 3. Ya alışılmış vs gibi görür simdi.igneyide bir kere vurununca ağrıyor 10. Kez vurununcada.
Öyle spekulum vs de yok.sadece elinin uç parmagiyla bakıyor saydım 40 sn.
NOKTA...
Neyse iyi bizde hersey.bakalim son deme kadar bekleme taraftariyiz...
Fitille krem verdi falan filan...
akşam yemeğinden sonra bebek hareketlerini saydım. eskiden tekmeler daha şiddetliydi. bir kaç gündür daha hafif vuruyor. biraz tedirgin oldum.
sizde hareketler nasıl?
Hanipeks sss
Sen niye yattın döşeğe
Kıskanç anne seni
Ay ben cok seviyorum yün ve pamuk yatakları .
Yün yorgan yastık...Silikon,elyaf ve süngerd e cok üşüyorum hic ısınmadan terletiyor.
Bizim park yatağın beşiği visco kızımda hic deforme olmadı.kouyucu siltesi vs iyiydi.
Yavru yatağa gecirinceye kadar idare edecek.
biz biraz fazla araştırmacıyız sanırım..eşim de yabancı sitelerden falan bakıyor genelde işte uzmanların sözleriyle hareket etmeye çalışıyoruz..bu arada bebek şekeri yaptığını gördüm çınar yaprağı şeklinde, malzemeleri nerden alıyorsun acaba? hoş izne ayrılmama daha 12 gün var sonrasında yapabilirmiyim bilmiyorum ama bişeyler hazırlamak istiyorum işte..hazırlardaki şekerlerin tazeliğinden ve temizliğinden emin olamıyorum, kendim yapmak isteme nedenim bu aslında..
benim de aynısı sanırım bebeklerimizin yeri daralıyor ondan doktoruma da söyledim ben gayet sağlıklı görüyorum dedi 3 gün önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?