2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

​bizimki 10 cm canım, detaylı bir araştırma yapmadan aldık :) bebek hareketlendiğinde odasına geçmiş olur diye düşündük. odam olmasa ben de yapmazdım, bir de büyükdedeleri oda takımı almak isteyince kırmak istemedik dedecikleri :)

Canım ben takvimi göremiyorumda kaç haftalık bebişin benim dün 35+0 da 2750 gr çıktı Dr biraz küçük kalmış bu ay dedi internetten araştırdım normal gözüküyor ama o yüzden merak ettim

sezeryende narkoz ne kadr kötü olabilir yaşayan arkadaşlar varsa litven bilgilendirebilir mii ?teşekkür ederim

Benim bebeğim 35. Haftada 2200 gr doğuma kdr 3000 olur dedi doktor.. Hergün muz ceviz yumurta da yiyoru m niye küçük kaldı yavruşum ((

çok güzel olmuş prensesin odası... çok zevkli döşemişsin... Allahım uzun yıllar sağlıkla ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah...

slm kızlar dün kontrolumuz vardı herşey yolunda çok şükür 2800 gr olmuş cadımız boyumuzda 47 cm olmuş
i
Maşallah kızımıza... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

canım biz ne desek boş biliyorum ama bana göre çözüm konuşmaktan geçiyor..
senin benim yapmadan... sadece konuşarak bile çok yol kat edebilceğinize inanıyorum...
dağ dağa küsmüş dağın haberi yok durumuna girmeden...
bana bunları hissettiriyorsun, sen ne hissediyorsun diye konuş ne olur....
kendini daha fazla üzüp, yıpratma...

üzerine istediğin şeyi bastırabildiğine göre kesinlikle ayna bence... herkes sever ve kullanışlı olur..

Evet, kızlar sayfamızda sürekli reklamı yapılan BİNGO :)

Eki Görüntüle 657091

Voltaj ben de alacağım yarın, bakalım yuvam mutluluğa kavuşacak mı sayesinde

bingo'nun Voltaj'a reklam parası vermesi lazım...hepimiz onun sayesinde bingocu olduk...

konserve bebiş... alemsin tatlım... Allahım inşallah hepsini kucağına almayı nasip etsin... (AMİN)

​kızlarrrrrrrrrrrrrrr pambık yatağıma yorum bekliyorum....

yapanın ellerine sağlık.. çok güzel olmuş canım... Allahım içinde güzel uykular nasip etsin Çınar'ımıza...
çok çok saol canımmmm:)))
canım o park yatağı bulursan buraya resmini ekler misin??? ben bulamadım linkten...

Hanipeks sss
Sen niye yattın döşeğe
Kıskanç anne seni

Ay ben cok seviyorum yün ve pamuk yatakları .
Yün yorgan yastık...Silikon,elyaf ve süngerd e cok üşüyorum hic ısınmadan terletiyor.
Bizim park yatağın beşiği visco kızımda hic deforme olmadı.kouyucu siltesi vs iyiydi.
Yavru yatağa gecirinceye kadar idare edecek.

biz biraz fazla araştırmacıyız sanırım..eşim de yabancı sitelerden falan bakıyor genelde işte uzmanların sözleriyle hareket etmeye çalışıyoruz..bu arada bebek şekeri yaptığını gördüm çınar yaprağı şeklinde, malzemeleri nerden alıyorsun acaba? hoş izne ayrılmama daha 12 gün var sonrasında yapabilirmiyim bilmiyorum ama bişeyler hazırlamak istiyorum işte..hazırlardaki şekerlerin tazeliğinden ve temizliğinden emin olamıyorum, kendim yapmak isteme nedenim bu aslında..

Kızlar güldüm ya:))
Bingonun resmine:))

Bu arada Pepe'de hudayda çalıyor ayağım aldı simdi.

kızlar iş yerinden bi arkadaşım bebek sahibi olamıyor tüp bebekle hamile kalırsın demiş dr ama maddi durumu olmadığı için tüp bebekte deneyemiyor her topiğe yazıcam 41 tane hurma dağıtmış yasin okunsun diye bu şekilde hamile kalan duymuş bende onun için herkesten ayetel kürsü okumanızı istiyorum okuyan beğeni tıklasın lütfen rabim isteyen herkese nasip eder inşallah şimdiden Allah razı olsun
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Benim bebeğim 35. Haftada 2200 gr doğuma kdr 3000 olur dedi doktor.. Hergün muz ceviz yumurta da yiyoru m niye küçük kaldı yavruşum ((

Canım ben dün doktordan gelince koydum ocağa 3 tencere mercimek çorbası nohut tavuklu pilav akşamda afiyetle yedim sonra kendime saat listesi yAptım bugün de uyguladım çalıştığım ve saatli yemek yediğim dönemde bebiş gayet iyiydi hep önde çıkıyordu evde kalınca biraz düzensiz beslendik herhalde her sabah yumurtamızı yiyoruz muz ağacı gibiyim artıkın :) ama çalışırken nerdeyse hergün yemeğin yanında pilav yiyordum evde yapmadım 2 hafta hergün yicem bakalım faydası olacakmı bir dahaki kontrolde görücez ( pirinç lapası kilo aldırır diyolar ) birde günde 3-4 bardak süt içiyorum

Canım ben takvimi göremiyorumda kaç haftalık bebişin benim dün 35+0 da 2750 gr çıktı Dr biraz küçük kalmış bu ay dedi internetten araştırdım normal gözüküyor ama o yüzden merak ettim

cnm aynıyız seninle hafta olarak bana herşeyi normal hatta boyu bi hafta önden gidio babasına çekmiş die espri bile yaptı yani:d

polip aldırırken ilaç atmışlardı alttan, ittirdi baya

öle bişemi kız
eğer öyleyse acıyo diyenlerin ağzına biber sürücem

bide nası son deme kadar? gün konuşmadınız mı? durabildiği kadar durucekmi?
kaç kilo olmuş pıttışın?

akşam yemeğinden sonra bebek hareketlerini saydım. eskiden tekmeler daha şiddetliydi. bir kaç gündür daha hafif vuruyor. biraz tedirgin oldum.
sizde hareketler nasıl?

akşam yemeğinden sonra bebek hareketlerini saydım. eskiden tekmeler daha şiddetliydi. bir kaç gündür daha hafif vuruyor. biraz tedirgin oldum.
sizde hareketler nasıl?

benim de aynısı sanırım bebeklerimizin yeri daralıyor ondan doktoruma da söyledim ben gayet sağlıklı görüyorum dedi 3 gün önce

DtyEda: yapanın ellerine sağlık.. çok güzel olmuş canım... Allahım içinde güzel uykular nasip etsin Çınar'ımıza...
Teşekkür ederim canım, AMİN

Ya keşke eşime deseydim foto çekseydi, tombalak tombalak çırpındım içinde çıkmak için :) mis gibim oldu, pamuk da eskilerin güzel pamuklarından.

kötü bir şey değil canım titiz davranmak. malzemeleri melek girmezdeki binbir çiçek mağazasından aldım. yapacağın modele göre acele etmen gerekebilir, uzun sürebilir.

benim de aynısı sanırım bebeklerimizin yeri daralıyor ondan doktoruma da söyledim ben gayet sağlıklı görüyorum dedi 3 gün önce

aman sağlıklı olsunlar da.
benim de yarın kontrolüm var ben de sorucam inş. en ufak bir durumdan korkar oldum. zamanı gelse de kucağımıza alsaydık.

Son düzenleme:
Erzulumdan haber yok hala, merak ettim..

Bende hasta olucam heralde, yatarken hasta olmayi başaran ilk insan ben olurum artıkın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…