- 29 Eylül 2012
- 406
- 107
- 103
o temizlik işi var ya; onu hesaplamak en zor olanı galiba
sancılı sancılı da ağdaya gidilmez ki
amaaaaan o da eksik kalsın
denilmez ki:18:
teyzeleri odamız bitti dün akşam halımızın gelişiyle gösterelim dedik:)Eki Görüntüle 657125 Eki Görüntüle 657133 Eki Görüntüle 657132 Eki Görüntüle 657131 Eki Görüntüle 657130 Eki Görüntüle 657129 Eki Görüntüle 657128 Eki Görüntüle 657127 Eki Görüntüle 657126 Eki Görüntüle 657134
haklısın 3 saat çok fazla, kiri yok sonuçta...Günaydın:)
Bence 3 saat yeni kıyafetler için çok fazla. O kadar uzun süre yıkanırsa daha bebiş giymeden yıpranırlar
50 dk yeter de artar bile. Ben 20 dk lık kısa programda yıkamıştım yeni oldukları için. Zaten sonrasında ütüledim de, sen de ütüleyeceksindir.
bebek deterjanı kullanınca extra durulama gerekmez mi acaba, üff sularda doğru dürüst akmıyoki bi yıkayamadım bebişimin eşyalarını.
canım ben ilk yıkadığımda uzun programda yıkamıştım, kayınvalidem gerek olmadığını söyledi, 15 dakikalık kısa programı denedim, hassas tuşum var ona da bastım bi yarım saati buldu, ilk yıkadığım çamaşırlardan bir farkı yoktu canım.
ay benim de haftaya son çok şükür artık, ama son günler hiç geçmiyo sanki ya, çok sıkıldım,
haftaya cumayı görsek artık,
saol canım
saol canım, daha güzeli senin olsun inş.
oluyo canım ya özellikle dün yürüyüş yapiyim dedim bi 20 dk doğuma hazırlık olsun diye ama kasıklarım ağrıdı karnım ağrıdı, ya ben tarif de edemiyorum ama böle, sanki çişini tutarsın ya bi 5-6 saat kasıkların ağrır öle bi ağrır, arada oraya da iğne batıyo gibi oluyo evet, senin karın ağrın nası bişe?
Tek olmadığımı görmek cok rahatlatıyor.. Ben herseye ağlamaya başladım. Dün gece yine krizim tuttu salya sumuk ( tek. Sebebi de çatı muayenesine kitlenmistim onu düşünürken krize girdim resmen) anne ve kv tepemde nen var nen var.. Sanciydi gecti diye savıyorum basımdan ama sürekli evin icinde peşimdeler...suratım artık hep asık cok az gülümser oldum sürekli aynı seyleri duymaktan sıkıldım Herkes doğuruyor, geçecek bitecek bidi bidi bidi bidi.. Duymak görmek konuşmak istemiyorum kimseyle..bı surda uyuyun ona da müdahale kaldır o telefonu karnının üstünde tutuyorsun sürekli bilmem ne.. Bı daha doğurursam herkese doğumdan sonra haber vericem
teyzeleri odamız bitti dün akşam halımızın gelişiyle gösterelim dedik:)
Eki Görüntüle 657133 Eki Görüntüle 657131 Eki Görüntüle 657126
bu aralar tüm hareketleri batıyo banasöyledikleri kırıyo dün ben geldim karnımı gösterdim kocaman oldu dimi diye daha bi ay var sen de iyice alacaksın napcan bakalım dedi olsun dedim ben de olsun da alcaksın işte daha da diyo arkadaşları canımı sıkıyo bi de. ben eşimle genelde akşamları bişiler yapıyorum. haftasonumuz yok sanki. onda da anlaşmalı yapıoruz. öğlen bi iki saat bana ayırıyorsa gecenin bi yarısına kadar arkadaşlarıyla oluyor hani tamam arada olur da her haftasonu böyle olmaya başladı ve bu haftasonu da öyle olacak ben kendi kendime geziyorum ediyorum kocam yok sanki benim bi de evde olunca ben ev hanımı moduna girince yaptığım harcamalara laf atmaya başladı ama benim maaş yatmaya aynen devam ediyo alıp sattığım da eve zaten evin alışverişi de bana bakıyo. evde var mı yok mu haberi yok gereksiz almışım gibi düşünüyo. evin işi de bende yemeği bulaşığı çamaşırı ütüsü tamiri şunu bunu sanki evin reisi benim bi tek para onda. demin dolaba baktım ne yemek yapsam diye yok gram malzeme yok ne yağ var ne sebze ne bişi. gidip alışveriş yapmam lazım nası taşıdın ettin falan demek yok. kendime aldığım şeylerden bahsetmiyorum bile. ne canımın istediğini alabiliyorum rahat rahat ne yiyebiliyorum evde o yokken.. ama o canı ne isterse alır yer içer giyer...benim çikolata yemedğimi bildiği halde bi dünya çikolata almış gelmiş dün.beni düşünerek bişi yapmıyo. o isterse yapılıyo bişiler. maazallah o çikolatalrdan yersem akşam gelir bakar yemişsin diye. yada başka şey için de geçerli bitti mi yedin mi diye. ben tüm gün evdeyim halbuki ne yiyip ne içicem...inanın tost yapıyodum sabahları bıraktım bugun yapmadım dün kaşar bu mu kaldı yedin mi diyince kanıma dokundu..annemi kahvaltıya çağırdım yakın bi yere gelecekmiş dua ettim içimden nolur gelmesin diye yok çünkü yok evde. ondan sonra da kredi kartı sende der. o ekstre burnumdan fitil fitil gelir..dün bebek arabası dedim 6 aylık falan olunca alırmışız zaten bi dünya masraf etcekmiş bana. o da doğum yapcam ya onun parası falan hani..bi yanım diyo bakma ona sen devam et kendince ama bi yanımda kırık işte hevesim kırılıyo..
Çok güzel olmuşş, tam bir prenses odasıı.
Gidip gidip bakıyorsundur, boş boş oturuyorsundur odada
Ben de tam anlamıyla yerleştirince foto ekleyeceğim inşallah.
haklısın 3 saat çok fazla, kiri yok sonuçta...
bu arada aynalı olan daha güzel bence, üstünede şöyle hoş bişeyler yazdırırsın. fiyatıda baya uygunmuş.
bebek deterjanı kullanınca extra durulama gerekmez mi acaba, üff sularda doğru dürüst akmıyoki bi yıkayamadım bebişimin eşyalarını.
yatağının pek bi güzel görünüyo, rahatlığını da sen test etmişsin zaten. nasıl sığdın kız oraya koca göbeğinle
ofelyam
oda muhteşem olmuş. güle güle büyüsün kızın...
merhaba canım
izin işini çözdün mü, öğrenebildin mi güvenilir birşey?
Odanız çok güzel olmuş canım, anne-kız çok güzel vakitler geçirin inşallah..
Emzirme koltuğuna da bayıldım, bende isterdim kızımın odası müsait olsa almayı..
canım benımki kasık ağrısı deil.nasıl desem sağ üst tarafımyanı kaburgamın biraz altında sankı adele kasılması gibi bişi oluyor.nediyim kramp gibi sankı.oturduğum yerde deilde yürüyüş yaptığım bazı zamanlar oluyor.hemde ilk dakkasında kasılıyorum.yavaşladığım zaman yada bi yere oturduğum zaman gevşiorum.bıde bugun vajınamın içinde oldu.daha once regl olduğumdada olurdu.yanı böyle sızlama oldu baya.korktum bende
burada emın deilim ama sen yazmıştın galıba gelecek hafta ıızne ayruılacağını.
canım gelecek hafta bizim 36. haftamız olmuyomu?
37 haftanın sonunda ayrılmamız gerekmıyomu?
Allah yar ve yardımcın olsun canım benim inan çok üzüldüm Allah kocana doğru yolu göstersin ne diyeyim hayır senin paran bir de ne demek karışmak?? ister kaşar yerim ister kuru ekmek ne demek sen mi yedin....
amin canımm kırmamayı bi öğrenir inşallah...sabahtan beri susamıyorum bi türlü ağlamaktan elim yüzüm şişti düşündükçe moralim bozuluyo. birazdan gelecek çorba yaptım bi yok mu yemek dicek ama alınacak var mı yok mu demicekhaftalardır balık sayıklıyorum o gidip arkadaşlarıyla yiyo çok ağırıma gidiyo ya da annemde yersem o oluyo. elim yüzüm şişti ağlamaktan artık. neyse o gelmeden ben yatağa giriyim de uyuyorum sansın göresim yok
bayıldım yaaaa çok ferah ve güzel bir oda olmuş prensesin sağlıkla mutlulukla yatsın odasındateyzeleri odamız bitti dün akşam halımızın gelişiyle gösterelim dedik:)Eki Görüntüle 657125 Eki Görüntüle 657133 Eki Görüntüle 657132 Eki Görüntüle 657131 Eki Görüntüle 657130 Eki Görüntüle 657129 Eki Görüntüle 657128 Eki Görüntüle 657127 Eki Görüntüle 657126 Eki Görüntüle 657134
ateş püskürdüm resmen eşinebu aralar tüm hareketleri batıyo banasöyledikleri kırıyo dün ben geldim karnımı gösterdim kocaman oldu dimi diye daha bi ay var sen de iyice alacaksın napcan bakalım dedi olsun dedim ben de olsun da alcaksın işte daha da diyo arkadaşları canımı sıkıyo bi de. ben eşimle genelde akşamları bişiler yapıyorum. haftasonumuz yok sanki. onda da anlaşmalı yapıoruz. öğlen bi iki saat bana ayırıyorsa gecenin bi yarısına kadar arkadaşlarıyla oluyor hani tamam arada olur da her haftasonu böyle olmaya başladı ve bu haftasonu da öyle olacak ben kendi kendime geziyorum ediyorum kocam yok sanki benim bi de evde olunca ben ev hanımı moduna girince yaptığım harcamalara laf atmaya başladı ama benim maaş yatmaya aynen devam ediyo alıp sattığım da eve zaten evin alışverişi de bana bakıyo. evde var mı yok mu haberi yok gereksiz almışım gibi düşünüyo. evin işi de bende yemeği bulaşığı çamaşırı ütüsü tamiri şunu bunu sanki evin reisi benim bi tek para onda. demin dolaba baktım ne yemek yapsam diye yok gram malzeme yok ne yağ var ne sebze ne bişi. gidip alışveriş yapmam lazım nası taşıdın ettin falan demek yok. kendime aldığım şeylerden bahsetmiyorum bile. ne canımın istediğini alabiliyorum rahat rahat ne yiyebiliyorum evde o yokken.. ama o canı ne isterse alır yer içer giyer...benim çikolata yemedğimi bildiği halde bi dünya çikolata almış gelmiş dün.beni düşünerek bişi yapmıyo. o isterse yapılıyo bişiler. maazallah o çikolatalrdan yersem akşam gelir bakar yemişsin diye. yada başka şey için de geçerli bitti mi yedin mi diye. ben tüm gün evdeyim halbuki ne yiyip ne içicem...inanın tost yapıyodum sabahları bıraktım bugun yapmadım dün kaşar bu mu kaldı yedin mi diyince kanıma dokundu..annemi kahvaltıya çağırdım yakın bi yere gelecekmiş dua ettim içimden nolur gelmesin diye yok çünkü yok evde. ondan sonra da kredi kartı sende der. o ekstre burnumdan fitil fitil gelir..dün bebek arabası dedim 6 aylık falan olunca alırmışız zaten bi dünya masraf etcekmiş bana. o da doğum yapcam ya onun parası falan hani..bi yanım diyo bakma ona sen devam et kendince ama bi yanımda kırık işte hevesim kırılıyo..
amin canımm kırmamayı bi öğrenir inşallah...sabahtan beri susamıyorum bi türlü ağlamaktan elim yüzüm şişti düşündükçe moralim bozuluyo. birazdan gelecek çorba yaptım bi yok mu yemek dicek ama alınacak var mı yok mu demicekhaftalardır balık sayıklıyorum o gidip arkadaşlarıyla yiyo çok ağırıma gidiyo ya da annemde yersem o oluyo. elim yüzüm şişti ağlamaktan artık. neyse o gelmeden ben yatağa giriyim de uyuyorum sansın göresim yok
bayıldım yaaaa çok ferah ve güzel bir oda olmuş prensesin sağlıkla mutlulukla yatsın odasında
ateş püskürdüm resmen eşineo nasıl eşmiş yaaaa helede hamile bir kadına davranış şekline bak ben eşime gelip gidip kurban oluyorum valla resmen yemeyip yediriyor giymeyip giydiriyor Allah en kısa zamanda eşini ıslah eder inşallah
bu aralar tüm hareketleri batıyo banasöyledikleri kırıyo dün ben geldim karnımı gösterdim kocaman oldu dimi diye daha bi ay var sen de iyice alacaksın napcan bakalım dedi olsun dedim ben de olsun da alcaksın işte daha da diyo arkadaşları canımı sıkıyo bi de. ben eşimle genelde akşamları bişiler yapıyorum. haftasonumuz yok sanki. onda da anlaşmalı yapıoruz. öğlen bi iki saat bana ayırıyorsa gecenin bi yarısına kadar arkadaşlarıyla oluyor hani tamam arada olur da her haftasonu böyle olmaya başladı ve bu haftasonu da öyle olacak ben kendi kendime geziyorum ediyorum kocam yok sanki benim bi de evde olunca ben ev hanımı moduna girince yaptığım harcamalara laf atmaya başladı ama benim maaş yatmaya aynen devam ediyo alıp sattığım da eve zaten evin alışverişi de bana bakıyo. evde var mı yok mu haberi yok gereksiz almışım gibi düşünüyo. evin işi de bende yemeği bulaşığı çamaşırı ütüsü tamiri şunu bunu sanki evin reisi benim bi tek para onda. demin dolaba baktım ne yemek yapsam diye yok gram malzeme yok ne yağ var ne sebze ne bişi. gidip alışveriş yapmam lazım nası taşıdın ettin falan demek yok. kendime aldığım şeylerden bahsetmiyorum bile. ne canımın istediğini alabiliyorum rahat rahat ne yiyebiliyorum evde o yokken.. ama o canı ne isterse alır yer içer giyer...benim çikolata yemedğimi bildiği halde bi dünya çikolata almış gelmiş dün.beni düşünerek bişi yapmıyo. o isterse yapılıyo bişiler. maazallah o çikolatalrdan yersem akşam gelir bakar yemişsin diye. yada başka şey için de geçerli bitti mi yedin mi diye. ben tüm gün evdeyim halbuki ne yiyip ne içicem...inanın tost yapıyodum sabahları bıraktım bugun yapmadım dün kaşar bu mu kaldı yedin mi diyince kanıma dokundu..annemi kahvaltıya çağırdım yakın bi yere gelecekmiş dua ettim içimden nolur gelmesin diye yok çünkü yok evde. ondan sonra da kredi kartı sende der. o ekstre burnumdan fitil fitil gelir..dün bebek arabası dedim 6 aylık falan olunca alırmışız zaten bi dünya masraf etcekmiş bana. o da doğum yapcam ya onun parası falan hani..bi yanım diyo bakma ona sen devam et kendince ama bi yanımda kırık işte hevesim kırılıyo..
ya daha kötüsü benim kafamda hadi ben alıştım da "bu adam çocuğuna da böyle ilgisiz kalırsa" diye bir soru oluşmadı değil. dün gece 1 de geldi eve, ne zman kendine bana zaman ayıracak da sıra bebişe gelecek. ben galiba bu çocuğu kendim bakayım,seveyim diye yaptım
​evet canım adanadayım, medline hastanesine gidiyorum, dr um suphi bey, sen?
34 + 6 yım bugün canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?