2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
o temizlik işi var ya; onu hesaplamak en zor olanı galiba
sancılı sancılı da ağdaya gidilmez ki
amaaaaan o da eksik kalsın
denilmez ki:18:

Haftaya cuma çatı muayenem olacak, perşembe yaparım temizlik işini.
38. haftada yapmış olacağım yani, idare eder herhalde o da.
42. haftaya kadar doğmazsa, bir daha üzerinden geçmek gerekir tabi.

Çok güzel olmuşş, tam bir prenses odasıı.
Gidip gidip bakıyorsundur, boş boş oturuyorsundur odada
Ben de tam anlamıyla yerleştirince foto ekleyeceğim inşallah.

haklısın 3 saat çok fazla, kiri yok sonuçta...
bu arada aynalı olan daha güzel bence, üstünede şöyle hoş bişeyler yazdırırsın. fiyatıda baya uygunmuş.
bebek deterjanı kullanınca extra durulama gerekmez mi acaba, üff sularda doğru dürüst akmıyoki bi yıkayamadım bebişimin eşyalarını.
yatağının pek bi güzel görünüyo, rahatlığını da sen test etmişsin zaten. nasıl sığdın kız oraya koca göbeğinle

ofelyam
oda muhteşem olmuş. güle güle büyüsün kızın...

canım benımki kasık ağrısı deil.nasıl desem sağ üst tarafımyanı kaburgamın biraz altında sankı adele kasılması gibi bişi oluyor.nediyim kramp gibi sankı.oturduğum yerde deilde yürüyüş yaptığım bazı zamanlar oluyor.hemde ilk dakkasında kasılıyorum.yavaşladığım zaman yada bi yere oturduğum zaman gevşiorum.bıde bugun vajınamın içinde oldu.daha once regl olduğumdada olurdu.yanı böyle sızlama oldu baya.korktum bende

burada emın deilim ama sen yazmıştın galıba gelecek hafta ıızne ayruılacağını.
canım gelecek hafta bizim 36. haftamız olmuyomu?
37 haftanın sonunda ayrılmamız gerekmıyomu?

canım bir an ben ne zaman yazdım bunu diye baktım :26: aynen nefret eder oldum karnıma kramp giriyor diyorum normal normal, kalkamıyorum diyorum normal normal yahu normal tamam da... tööbe tööbe... adam kalp ameliyatı olur ağrısı vardır normaldir ama normal diye inlemesin mi suratını biraz olsun buruşturmasın mı!!! normal diyene çakasım gelio bir tane. hele teyzelerde bi muhabbet var ya (amcaların askerlik anıları gibi) "amaaan şimdi doğurmak ne ki, bi iğne yapıyolar anlamıyosun bile, bizim zamanımızdaaa.....bla bla bla " sonuçta ordan 3,5 kiloluk bir şey çıkacak mı çıkacak neyin kolaylığı bu!!!! :95:

Allah yar ve yardımcın olsun canım benim inan çok üzüldüm Allah kocana doğru yolu göstersin ne diyeyim hayır senin paran bir de ne demek karışmak?? ister kaşar yerim ister kuru ekmek ne demek sen mi yedin....

Çok güzel olmuşş, tam bir prenses odasıı.
Gidip gidip bakıyorsundur, boş boş oturuyorsundur odada
Ben de tam anlamıyla yerleştirince foto ekleyeceğim inşallah.

valla aynen öle yapıyorum, hatta boş beşiği sallayıp duruyorum deli gibi:) hadi bakalım seninkileri de bekliyoruz canım

inş. canım çok saol

merhaba canım
izin işini çözdün mü, öğrenebildin mi güvenilir birşey?

ya canım arkadaşım insan kaynaklarındaki ben bakıcam dedi ama o da çok yoğun bakamadı bi türlü, biz de kaç gündür eve gitmiyoruz o hattı arayamadım hem dedim arkadaşım bakar o arada , ama aklımdasın mutlaka haber vericem

Odanız çok güzel olmuş canım, anne-kız çok güzel vakitler geçirin inşallah..
Emzirme koltuğuna da bayıldım, bende isterdim kızımın odası müsait olsa almayı..

çok saol canım, daha iyisi senin olsun inş.odayı küçülttük bayağı ama ikeadan aldık tam emzirme koltuğu gibi değil de sallanmıycam işte yaylanıcam

canım oluyo öle ya, ben bu hafta sonu doktora sorucam ama kesin normal olur der, zaten braxon hicks kasılmaları yaşamamız normal artık, doğuma hazırlık kasılmaları ama kasılma nası bişe onun tarifi ne ben ordayım yani:)onu tarif edemiyorum:)

ben 36.yı doldurunca ayrılıcam canım , 3 gün mazeret 2 gün de işte grip falan bilmemne için rapor almaya çalışıcam, yani haftamı yakmamaya çalışıyorum zaten ama öle bi zorunluluk yok yani illa 37ye kadar çalışıcaksın diye 32den sonra istedğin zaman raporunu yazarım ayrılırsın demişti doktorum

Allah yar ve yardımcın olsun canım benim inan çok üzüldüm Allah kocana doğru yolu göstersin ne diyeyim hayır senin paran bir de ne demek karışmak?? ister kaşar yerim ister kuru ekmek ne demek sen mi yedin....

amin canımm kırmamayı bi öğrenir inşallah...sabahtan beri susamıyorum bi türlü ağlamaktan elim yüzüm şişti düşündükçe moralim bozuluyo. birazdan gelecek çorba yaptım bi yok mu yemek dicek ama alınacak var mı yok mu demicek haftalardır balık sayıklıyorum o gidip arkadaşlarıyla yiyo çok ağırıma gidiyo ya da annemde yersem o oluyo. elim yüzüm şişti ağlamaktan artık. neyse o gelmeden ben yatağa giriyim de uyuyorum sansın göresim yok

canım arkadaşım ya inan gözlerim dolu dolu okuyorum... sabır dilemeyeceğim sana, Allah eşine ne kadar şanslı bir adam olduğunu anlamayı nasip etsin sabır çözüm değil çünkü....

voltaj ne yaptı ki kontrole gidecekti sancısı da vardı kaşıntıya da bi çözüm bulmuştur inşallah
göbeği kaşınan arkadaş adını unuttum beni affet benim de ara ara oluyor dr çatlayacak dedi ama üst tarafta kaşıntı hala da çatlamadı güreşçiler gibi yağlanıyorum altlar çatlamış buna rağmen ama üstlerde bişe yok seninki de geçer inş bana mustela krem önerdi ama ben almadım biliyorum ki geçirmeyecekti şimdi daha iyi bazen yine coşuyor yalnız kaşımamaya çalışıyorum
kocasndan dert yananlar Rabbbim çocuğunuz gelmeden ağzınızın tadını yerine getirir inşallah özellikle anamamazon daha bir yıl bile olmaış çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun
ben de ev ev diye sayıklıyorum sanki bişe var evde bi sürü iş bana bakacak gidince ama olsun yine de kendi evin gibi olmaz galiba bi de böyle hiç evli değilmişim gibi oluyor garip bişi

Kızlar ben mustela kullanıyorum önceden iki günde 1 falan sürüyordum sonra karnım kaşınmaya başlayınca günde 2 defa sürmeye başladım maşallah diim hem isilik gibi kabarıp kaşınan yerlerim geçti karnımın iki yanı komple kabarmıştı hemde henüz çatlamadım kesinlikle tavsiye ederim

bayıldım yaaaa çok ferah ve güzel bir oda olmuş prensesin sağlıkla mutlulukla yatsın odasında
ateş püskürdüm resmen eşine o nasıl eşmiş yaaaa helede hamile bir kadına davranış şekline bak ben eşime gelip gidip kurban oluyorum valla resmen yemeyip yediriyor giymeyip giydiriyor Allah en kısa zamanda eşini ıslah eder inşallah

Son düzenleme:

ay canım benim ya,

enteresan gerçekten de ne diyim bilemedim sadece çok üzülmekle ve şaşırmakla kaldım böyle, Allah yardımcın olsun, bebeğini düşün kendini yıpratma biliyırum saçma geliyo şimdi ama napıcaksın önemli olan bebeğin ve sen

çok saol canım:)

Çok ama çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun sanki kendim yaşıyormuşum gibi hissettim anlattıklarınızı
Ama siz yinede bebişlerinize belli etmemeye çalışın onlarda etkileniyor biliyorsunuz ama bize yazın en azından konuşacak birileri oluyor belki size yardımcı olamıyoruz ama güzel dualarımız tüm hamişler için.

​evet canım adanadayım, medline hastanesine gidiyorum, dr um suphi bey, sen?

34 + 6 yım bugün canım.

ben Başkent hastanesi Ayşe hanıma gidiyorum. aramızda 3 gün var yani. beklenen doğum tarihin 13 nisan olmalı, bakalım o zamana kadar bekleyecekmiyiz. Bizim bebek biraz tombul doğum olayını da konuşmadık hiç doktorla, bu cumartesi kontrolümüz var artık konuşma zamanı geldi sanırım sezeryan mi normalmi şeklinde..senin doğum planın nedir? bebişte herşey yolundadır umarım..

Kızlar biz geldik.
Biraz sizlere sitem edesim geldi.
Bugünkü sancıdan dolayı hemen nst alındım vs Dr alttan da baktı.
Yani ben defalarca muayene edilen ben burdan eldi ayakti giriyor muhabbetlerinden etkilenmisim.kadin daha elini değdi ayh diye irkildim.neyse dedim.guldu sonra bende .
Sonuc hic birsey anlamadım desem yeri.ha kimine göre 3. Ya alışılmış vs gibi görür simdi.igneyide bir kere vurununca ağrıyor 10. Kez vurununcada.
Öyle spekulum vs de yok.sadece elinin uç parmagiyla bakıyor saydım 40 sn.
NOKTA...
Neyse iyi bizde hersey.bakalim son deme kadar bekleme taraftariyiz...
Fitille krem verdi falan filan...

slm kızlar dün kontrolumuz vardı herşey yolunda çok şükür 2800 gr olmuş cadımız boyumuzda 47 cm olmuş

amanamazon çok üzüldüm cnm benim allah eşine akıl fikir versin ama sana tavsiyem al ye iç gez laf bile edemez cnm yanlış hatırlamıosam eşine sofra hazırlamıştın çekip gitmişti babasıyla kavga etmişti demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…