2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
cnm aynıyız seninle hafta olarak bana herşeyi normal hatta boyu bi hafta önden gidio babasına çekmiş die espri bile yaptı yani:d

Dr çok korkutmadı aslında ama anneme sinir oldum küçük olacak işte deyip durdu telefonda resmen yarış gibi görüyor sanki çok kilolu olsa ne olacaksa :)

Chosy choosy

Biz seye pittis deriz.:))))))Yerlerde yuvarlandım adamın haberide yok neye gülüyorum .
Sabah baktım ,bayağı vardı hani :))
Kiz kadar olmuştur zaar
Kızda 3 kiloyu az birsey gecmis 50-100...
Valla daha bir ay var dedi ben zaten uzaklara daldım benim sezaryenli oldugumu unutup duruyor mü ne:))

Sadece son haftaya kadar durursa bekletelim dedi.ben raziyim çünkü erken olanın sıkıntısı geç olaninkinin kac katı.

Polipte ne olur ki bilemem de
Hadi beni Korkut az :))))

Kiz hanipeks sana yazdığım yazıya bak:)))))
"bizim park yatağın beşiği"

O ne ola ki

Dr çok korkutmadı aslında ama anneme sinir oldum küçük olacak işte deyip durdu telefonda resmen yarış gibi görüyor sanki çok kilolu olsa ne olacaksa :)
Bence !
İdeal kilo 3 3,5 tas çatlasın 4.
Bazısı vardır 4 kg doğar ama sistir iner ertesi gün bir cimcik.
Bazısı da doğar 3 tür bir ay sonra al yere cal.
Biri 4,5 biri 3,5 doğdu
Hangisi daha iyiydi dersen 3,5.
Bebek bu.oglum haftasına 5.750 oldu ebeler kızdı mamamı veriyorsun obez olmasın vs diye.
Simdi oğlum yas 9 ,1.45 42 kg...
Kızım 3 yas 103 cm 16 kg...
Oğlum kızım kadarken 25 kiloydu.
Bıkmıştım artık nazardan neyle besliyorsunuzdan vs.
Hülâsa :)
İdeal kilo iyidir...
Daha haftalık 150-200 gr alacaklar...

İnsan azcıkta kızını düşünür dimi nasıl çıkarcak bu bebişi diye kıskançlıktan kızıyorum varsa yoksa torunları yahu ayrıca Allah kısmet ederse daha 1 ayımız var bu gazla haftada 150 gr alsa al sana 3350 gr :)

İyi akşamlar kızlar,
Benimki geldiğinden beri peşimde, özür diliyor, hadi barışalım diyor. Ben bir süre daha yüz vermesem diye düşünüyorum.
Bir de herkes aynaları beğendi ya ben de tabi. Onun için bir sürü çizgi karakter seçtim netten, satıcı istediğiniz resimleri gönderebilirsiniz dedi. Eşim de görmüş bilgisayarda ne güzel resimler seçmişsin ne olacak bunlar dedi. Söyleyince de ayna uygun olur mu ki bebek şekeri niyetine dedi. Aynaları yakın akrabaya dağıtmayı düşünüyorum zaten. Diğer gelenlere çikolata tutacağız.
Siz ne düşünürsünüz?

son duruma göre kaç kilo aldınız toplamda kızlar.ben 22 kilo aldım. resmen sürünüyorum.
doğum izni yasası kabul edildi mi yani süreç hakkında bilgisi olan var mı?

Hahah afetin kız bi ben beceremedim kocişi süründürmeyi ama neyse seninki fazlasıyla haketmişti canım bence çok iyi düşünmüşsün ben bi ara bebek şekerine heveslenmiştim ama burda doğru dürüst akraba eş dost yok diye vazgeçtim direk çikolata tutucaz

Canım, kaç gündür ağla ağla bir hâl oldum, biraz yalvarsın tabii :)
Bizim de burada hiç akrabamız yok ama bebeği görmeye gelirler, gelmeseler de biz gidince götürürüz diye düşünüyorum.

son duruma göre kaç kilo aldınız toplamda kızlar.ben 22 kilo aldım. resmen sürünüyorum.
doğum izni yasası kabul edildi mi yani süreç hakkında bilgisi olan var mı?

Dün birilerinden duydum ben de bakanlardan biri kabul etmiyormuş diye ( Ama kesin ve net bir bilgi yok. Bekliyoruz bakalım, bize yetişecek mi?
Ben 15 kilo aldım ve daha 34 günümüz var zamanında olursa :S

herkeze iyi akşamlar ben çok sık giremiyorum malesef umarım herkez iyidir doğum yapan yoktur inşallah çok okuyamadım geçmişi benim bugün kontrolüm vardı sezeryan tarihim öne alındı 30 mart saat 8.30 inşallah duanızı eksik etmeyin herkeze hayırlı doğumlar

mrb kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı bizimde bugüne kadar son adet tarihimle uyumlu çıkıyordu haftası bugün 1 haftaya yakın küçük söyledi acaba bebek büyüdükçe ultrason ölçümlerimi netleşiyor yoksa bebeğimin gelişimimi geri kalmış, gerçi doktor çok iyi dedi ama internet bilgilerine göre bana zayıf geldi 35+6 günlük dedi 2580 gr

birde baş aşağı dönmüş doğuma hazırlanıyor dedi 1 ay ters mi duracak erken değil mi ya şimdiden dönmesi doktoruma göre herşey normal ama öyle gelmiyo

Cnm tlf dan girince beğenme yerini bulamadım.. Allah yardımcısı olsun inşallah sağlıklı bir sekilde en kısa zamanda bebeğini kucağına alır.. Okudumm

Edacim,
Yine bingo misali :))
3169. Sayfada 3. Msj
Tlf surumundeyse farklı sayfa açılıyor .

Selam kızlarrr.. Geçmişi okumaktan sonunda yazabildm..
Oğlumu uyuttum kızımıda sallıorum uyumak üzeree.. Bi yorgunumki teyzemin kuranı wardı ordaydm ordan geldm yemek yaptım yedik.. Kocişi maça yolladım sofra toplancak uykum war yorgunummm Bugün herkes başımı ağrıttı yok ne zmn doğurucaksın yok ne kadarın kaldı yok bunu yap daha yapmaaaa.. Aaaaa öldüm walla hep aynı şeyleri duymaktan.. Bnm derdm milleti qeriyo sanki gelip onlar bakıoda çocuklarıma.. Yok işte sana eziyet bilmem neee.. Neyseee.. Ya bide herkes temizliğini yap diyo halıları yarın yollicam yıkamaya camlar tüller fln onlarıda p.tesi yapcam halılarda gelmeye yakın olsun diorm.. Erken değilmi yaa bende istiorum temizlik olsn hemen bebek doğsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…