cnm aynıyız seninle hafta olarak bana herşeyi normal hatta boyu bi hafta önden gidio babasına çekmiş die espri bile yaptı yani:d
polip aldırırken ilaç atmışlardı alttan, ittirdi baya
öle bişemi kız
eğer öyleyse acıyo diyenlerin ağzına biber sürücem
bide nası son deme kadar? gün konuşmadınız mı? durabildiği kadar durucekmi?
kaç kilo olmuş pıttışın?
Bence !Dr çok korkutmadı aslında ama anneme sinir oldum küçük olacak işte deyip durdu telefonda resmen yarış gibi görüyor sanki çok kilolu olsa ne olacaksa :)
Bence !
İdeal kilo 3 3,5 tas çatlasın 4.
Bazısı vardır 4 kg doğar ama sistir iner ertesi gün bir cimcik.
Bazısı da doğar 3 tür bir ay sonra al yere cal.
Biri 4,5 biri 3,5 doğdu
Hangisi daha iyiydi dersen 3,5.
Bebek bu.oglum haftasına 5.750 oldu ebeler kızdı mamamı veriyorsun obez olmasın vs diye.
Simdi oğlum yas 9 ,1.45 42 kg...
Kızım 3 yas 103 cm 16 kg...
Oğlum kızım kadarken 25 kiloydu.
Bıkmıştım artık nazardan neyle besliyorsunuzdan vs.
Hülâsa :)
İdeal kilo iyidir...
Daha haftalık 150-200 gr alacaklar...
İyi akşamlar kızlar,
Benimki geldiğinden beri peşimde, özür diliyor, hadi barışalım diyor. Ben bir süre daha yüz vermesem diye düşünüyorum.
Bir de herkes aynaları beğendi ya ben de tabi. Onun için bir sürü çizgi karakter seçtim netten, satıcı istediğiniz resimleri gönderebilirsiniz dedi. Eşim de görmüş bilgisayarda ne güzel resimler seçmişsin ne olacak bunlar dedi. Söyleyince de ayna uygun olur mu ki bebek şekeri niyetine dedi. Aynaları yakın akrabaya dağıtmayı düşünüyorum zaten. Diğer gelenlere çikolata tutacağız.
Siz ne düşünürsünüz?
Hahah afetin kız bi ben beceremedim kocişi süründürmeyi ama neyse seninki fazlasıyla haketmişti canım bence çok iyi düşünmüşsün ben bi ara bebek şekerine heveslenmiştim ama burda doğru dürüst akraba eş dost yok diye vazgeçtim direk çikolata tutucaz
son duruma göre kaç kilo aldınız toplamda kızlar.ben 22 kilo aldım. resmen sürünüyorum.
doğum izni yasası kabul edildi mi yani süreç hakkında bilgisi olan var mı?
canım aşağıda verdiğim linki tıkla sayfa açılınca biraz aşağı in dediğim park yatak orda...
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/533495-2013-mart-anneleri-paylasim-basligi-3169.html
Dr çok korkutmadı aslında ama anneme sinir oldum küçük olacak işte deyip durdu telefonda resmen yarış gibi görüyor sanki çok kilolu olsa ne olacaksa :)
birde baş aşağı dönmüş doğuma hazırlanıyor dedi 1 ay ters mi duracak erken değil mi ya şimdiden dönmesi doktoruma göre herşey normal ama öyle gelmiyo
kızlar iş yerinden bi arkadaşım bebek sahibi olamıyor tüp bebekle hamile kalırsın demiş dr ama maddi durumu olmadığı için tüp bebekte deneyemiyor her topiğe yazıcam 41 tane hurma dağıtmış yasin okunsun diye bu şekilde hamile kalan duymuş bende onun için herkesten ayetel kürsü okumanızı istiyorum okuyan beğeni tıklasın lütfen rabim isteyen herkese nasip eder inşallah şimdiden Allah razı olsun
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Edacim,
Yine bingo misali :))
3169. Sayfada 3. Msj
Tlf surumundeyse farklı sayfa açılıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?