2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Laterne,Kolay gelsin bakalım ...
---
Kızlar erzulum giriş yapmış bugun ama yazamadi galiba.Ajanligim tuttu.

1. bildiğimkadarı ile mergenden haber yok..

2. son günlerin en yoğun konusu bu bende de.. araştırıyorum ama bi türlü çıkamadım işin içinden.. muhtemelen braun alıcam gibi duruyor..

3. bir tane emzik aldım.. nuk damaklı.. tutarsaaa tutacak.. tutmazsa bilmiyorum ki başka denermiyim..

4. prima premium care aldım.. 1 numaradan 1 paket, 2 numaradan 2 paket..

aynı soruları defalarca kez çoğumuz sorduk durduk..

Ben ateşölçeri Medifine Temassız Ateş Ölçer (Kalibrasyon Özellikli) aldım hepsiburadadan. Yorumlar güzeldi ve fiyatı uygundu. Evde denedik gelince beğendik. Emzik avent aldım damaklı olanlardan. Bebek bezi de prima premum care yenidoğandan aldım onu tavsiye etmişlerdi..

ya kusura bakmayın çok giremediğim için sormuş bulundum
aynı şeylerin tekrar etmesi sıkıcı tabii

ya kusura bakmayın çok giremediğim için sormuş bulundum
aynı şeylerin tekrar etmesi sıkıcı tabii

aaaa canım benim yanlış mı anladın beni

ben sormanda sıkıntı yok, hepimiz sorduk anlamında demiştim.. cevaplarken hiç de sıkılmadım

Ben oglumda braun kulaktan sted olceri cok rahat kullandim,uyurken bile atesini olcebiliyorsun rahatsız etmeden..şimdi daha gelişmiş modeller cıkmış ama behn elindekini kullanmaya devam edeceğim..

Bebek bezi prima...ama haggies de alabilirim bir dahakine..

Emzik kullanmıyorum ben,o konuda fikrim yok..

Mor gökyüzü azcik daha naz yap kız, hizmete devam etsin

geçmiş olsun canım o açılma kontrolünde ben çok sıkıntı yaşamıştım çok canım yanmıştı bence yapan kişi ilede alakalı kimi gerçekten nazik davranmasını biliyor kendi doktorum sağolsun çok canımı yakmıyor ama devletteki dr beni mahvetmişti

Ben pek girmek istemem bu mevzulara ama anlatmadan edemem..hastaneden geleli kv kapımı çalmadı daha..ben kontrole gittikçe kapıda görürse bir iki soru soruyor anneme o kadar.onun dışında tik yok..annem sabah bir geliyor akşam kadar hizmet ediyor bana, oğlumu okulda gönderiyor öğlen yemek, akşam yemek, çamaşır filan bir sürü iş..kv aşağıdan yukarı çıkmıyor..ilk geldiğim gün geçmiş olsun dermeye bile gelmedi..ama ben hastanedeyken telden arıyor..ne biçim insan anlaşmadım gitti..ben de eşime dedim aşağıya indiğinde bilgi verme, çok merak
ediyorsa çıkıp sorsun vebalı değilim sonuçta diye..sonra üzüldüm de, kocamın ne sucu varki ona yüklenmem gereksiz diye..şimdi normal hayatıma devam..ama düşmez kalkmaz bir Allah , elbet o da sıkıntılı zamanlar yaşayacak bende o yokmuş gibi yaşayacağım bu evde..

al benden de okadar kaynanam (bu sıfatı ona çok yakıştırıyorum ) kızımın suyu azaldığından beri hiiiç arayıpta noldu naptınız demedi be hey vicdansız o senin torunun dimi ama kaynanam benim için bitti hürmet falanda etmem zaten eşimlede kavga etmiştim gelmesinler doğuma stemiyorum çekemem onları o halde hizmette edemem annem bide onlara hizmet edemez dedim anasına demiş doğuma gelmeyin zaman geçsin sonra gelirsiniz demiş o da bakarız demiş çok şükür gelmeyede niyeti yok zaten belli çok sevindim valla

pittismi? o ne ki ? hiç duymadım, ben pıtırcık demiştim

(telden giriyon nası olsa, geri dönüp bakana kadaaaarrr:)))

polip et beni gibi bişeymiş, rahimde, engel olabiliyomuş gebeliğe, küretaj yöntemiylen almışlardı
narkozlu kız, korkma, anlaşılmıyo bile

doğum yapan yok şimdilik, rüyalarımız dışında, her akşam 3-5 doğuran çıkıyo rüyasında

Allah kısmet ederse senden 3 gün sorada ben

cesaretinizi kutluyorum canım, ben o kadar üşeniyorumki her işe, badana lafını duyunca bile ürktüm

kolay gelsin size, çarçabuk hallolsun inşallah...

Selam canlar. Butun gecmisi okudum usenmeden :)) sanirim cogumuz butun hazirligi bitirdi. Sukur benimde bitti. Bitek prensesimin sampuan seti ve benim pijama isi kaldi. Ne marka aldiniz sampuan setini ben oglumda chicco almistim yine onumu alsam kararsizim

Son düzenleme:

Ben mustela kullanıyorum oğluma, bebise de şimdilik seba med ürünlerini aldım.

geçmişi okudum bitti ohhhh
çatı muhabbetinize katılmadan edemeyeceğim,
benim ilk aylar kese kontrolleri hep alttan aletle bakıldı, (göbüş yağlı olunca görmekde zorlanıyolardı çünkü) üstten bakıldığında çok bastırdıkları için kasıklarım daha çok ağrıyodu, vajinal muayane daha rahattı benim için,
çataldan bakalım diyince seke seke hemen çıkıyodum mutlu şekilde,
ohhh ayır bacakları izle bebişi,
haftaya çatı muayeneside güzel geçer, inşallah da mutlu mutlu sancıların gelmesini beklerim,
dün asm de bi kadınla tanıştım, sancı anında abese suresi 19-20. ayetleri oku dedi, aklımdayken yazayım sizlere de, çok kolay hemen ezbere alırsınız zaten

hayırlı cumalar şimdiden hepimze,

Ateşölçer olarak braun kulaktan ölçeri tavsiye üzerine aldım, emzik ve biberon almadım henüz ama 1 er tane almak gerekiyomuş, biberonda Dr. Brown öneriyolar ondan alıcam ama emzikte bilgim yok, bebek bezi prima premium care aldım ama geçende bebeği olan bir arkadaşım yenidoğan olanını alma çok kısa sürede dar geliyor 2 numarayı al direk zaten o da 3-5 kilo için uygun bizim bebiş de 3 kilo üzerinde doğacağı için direk 2 numarasını aldım...almak istiyorsan migrosta kampanya var onu kaçırma istersen hem fiyatını 21.90 a düşürmüşler hem de yanında ıslak mendl hediyesi var..umarım yardımcı olmuştur.

günaydın canlar ve onların minik cancanları.... günümüz gecemizden iyi geçsin inşallah..

canım ben mustela aldım... tüm çevrem ağırlıklı mustela kullanıyor... az bir kesim de bioderma...

günaydın canlarım
ben bugün ölmüş bitmiş bir haldeyim.
dün hem temizlik hem misafir hazırlığı ikramı falan mahfoldum.
öğlen başka, ikindi ayaküstü başka, akşam başka misafir geldi.
12de popomu yere koyabildim.

kızlar benim ellerim çok uyuşuyor.
elimi karnıma koyuyorum 1 dk bile durmuyor hemen uyuşuyor.
ellerimi sabit tutamıyorum. magnezyum kalsiyum hapıda kullanıyorum neden böyleyim ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…