- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
canlar hepinize hayırlı akşamlar..
size birkaç sorum olacak, lütfen cevap verin :26:
1. Mergen den haberi olan var mı? doğurdu mu? malum ikimizin de ikiz ya merak ediyorum onu
2. Ateşölçer aldınız mı ne marka ve ne model aldınız? Acaba hangisi daah iyi? bi türlü karar verip alamadım da ben :26:
3. Emzik aldınız mı? Yine hangi markaları tercih ettiniz ve damaklı mı normal yuvarlak olanı mı tercih ettiniz?
4. Bebek bezinde neyi tercih ettiniz?
ne kadar çok sorum varmış değil mi:)
1. Mergen den haberi olan var mı? doğurdu mu? malum ikimizin de ikiz ya merak ediyorum onu
2. Ateşölçer aldınız mı ne marka ve ne model aldınız? Acaba hangisi daah iyi? bi türlü karar verip alamadım da ben :26:
3. Emzik aldınız mı? Yine hangi markaları tercih ettiniz ve damaklı mı normal yuvarlak olanı mı tercih ettiniz?
1. bildiğimkadarı ile mergenden haber yok..
2. son günlerin en yoğun konusu bu bende de.. araştırıyorum ama bi türlü çıkamadım işin içinden.. muhtemelen braun alıcam gibi duruyor..
3. bir tane emzik aldım.. nuk damaklı.. tutarsaaa tutacak.. tutmazsa bilmiyorum ki başka denermiyim..
4. prima premium care aldım.. 1 numaradan 1 paket, 2 numaradan 2 paket..
aynı soruları defalarca kez çoğumuz sorduk durduk..
ya kusura bakmayın çok giremediğim için sormuş bulundum
aynı şeylerin tekrar etmesi sıkıcı tabii
Kızlar biz geldik.
Biraz sizlere sitem edesim geldi.
Bugünkü sancıdan dolayı hemen nst alındım vs Dr alttan da baktı.
Yani ben defalarca muayene edilen ben burdan eldi ayakti giriyor muhabbetlerinden etkilenmisim.kadin daha elini değdi ayh diye irkildim.neyse dedim.guldu sonra bende .
Sonuc hic birsey anlamadım desem yeri.ha kimine göre 3. Ya alışılmış vs gibi görür simdi.igneyide bir kere vurununca ağrıyor 10. Kez vurununcada.
Öyle spekulum vs de yok.sadece elinin uç parmagiyla bakıyor saydım 40 sn.
NOKTA...
Neyse iyi bizde hersey.bakalim son deme kadar bekleme taraftariyiz...
Fitille krem verdi falan filan...
Ben pek girmek istemem bu mevzulara ama anlatmadan edemem..hastaneden geleli kv kapımı çalmadı daha..ben kontrole gittikçe kapıda görürse bir iki soru soruyor anneme o kadar.onun dışında tik yok..annem sabah bir geliyor akşam kadar hizmet ediyor bana, oğlumu okulda gönderiyor öğlen yemek, akşam yemek, çamaşır filan bir sürü iş..kv aşağıdan yukarı çıkmıyor..ilk geldiğim gün geçmiş olsun dermeye bile gelmedi..ama ben hastanedeyken telden arıyor..ne biçim insan anlaşmadım gitti..ben de eşime dedim aşağıya indiğinde bilgi verme, çok merak
ediyorsa çıkıp sorsun vebalı değilim sonuçta diye..sonra üzüldüm de, kocamın ne sucu varki ona yüklenmem gereksiz diye..şimdi normal hayatıma devam..ama düşmez kalkmaz bir Allah , elbet o da sıkıntılı zamanlar yaşayacak bende o yokmuş gibi yaşayacağım bu evde..
Chosy choosy
Biz seye pittis deriz.:))))))Yerlerde yuvarlandım adamın haberide yok neye gülüyorum .
Sabah baktım ,bayağı vardı hani :))
Kiz kadar olmuştur zaar
Kızda 3 kiloyu az birsey gecmis 50-100...
Valla daha bir ay var dedi ben zaten uzaklara daldım benim sezaryenli oldugumu unutup duruyor mü ne:))
Sadece son haftaya kadar durursa bekletelim dedi.ben raziyim çünkü erken olanın sıkıntısı geç olaninkinin kac katı.
Polipte ne olur ki bilemem de
Hadi beni Korkut az :))))
herkeze iyi akşamlar ben çok sık giremiyorum malesefumarım herkez iyidir doğum yapan yoktur inşallah çok okuyamadım geçmişi benim bugün kontrolüm vardı sezeryan tarihim öne alındı 30 mart saat 8.30 inşallah duanızı eksik etmeyin herkeze hayırlı doğumlar
iyi geceler fıstıklar
bugün çooook uzun zamandır ilk defa gezmeye çıktım;hamile bir arkadaşımla buluştumbiraz gezdik,biraz alışveriş yaptık,biraz oturup sohbet ettik çok ama çok iyi geldi
şimdi kendimi hasta olacak gibi hissediyorum;sanırım üşüttüm biraz
yarın kendimi çok yormamaya karar verdim,mümkün olursa dinlenerek geçireceğim günü
çünkü hafta sonu evimizi komple boyatmaya karar verdik
çok ani oldu,nasıl altından kalkarız nasıl yetişir bilmiyorum ama cmt başlıyor macera
Selam canlar. Butun gecmisi okudum usenmeden :)) sanirim cogumuz butun hazirligi bitirdi. Sukur benimde bitti. Bitek prensesimin sampuan seti ve benim pijama isi kaldi. Ne marka aldiniz sampuan setini ben oglumda chicco almistim yine onumu alsam kararsizim
Selam canlar. Butun gecmisi okudum usenmeden :)) sanirim cogumuz butun hazirligi bitirdi. Sukur benimde bitti. Bitek prensesimin sampuan seti ve benim pijama isi kaldi. Ne marka aldiniz sampuan setini ben oglumda chicco almistim yine onumu alsam kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?