kızlaaaar ben doğum yaptım gece sancım geldi 4.00 te 7.30 bebeğimi aldım 2700 kg 47cm herşey yolundaa :)))
kızlaaaar ben doğum yaptım gece sancım geldi 4.00 te 7.30 bebeğimi aldım 2700 kg 47cm herşey yolundaa :)))
ayyyyykızlaaaar ben doğum yaptım gece sancım geldi 4.00 te 7.30 bebeğimi aldım 2700 kg 47cm herşey yolundaa :)))
Canım benimm,kızlaaaar ben doğum yaptım gece sancım geldi 4.00 te 7.30 bebeğimi aldım 2700 kg 47cm herşey yolundaa :)))
canım gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün inşallah..uykusuz geceler başladı..inşallah sakin bir bebektir..
Mezoss bak kizzz boo doğurdu 3,5 saat surmuş ve ilk dogum:)
Chosy uyan kaldır totoyu,tez canli bu boo,kizda oyle oldulokmalar dökülsün
Hanipeks hemen ekle listeye
allah ıslah etsin inşallah...amin canımm kırmamayı bi öğrenir inşallah...sabahtan beri susamıyorum bi türlü ağlamaktan elim yüzüm şişti düşündükçe moralim bozuluyo. birazdan gelecek çorba yaptım bi yok mu yemek dicek ama alınacak var mı yok mu demicekhaftalardır balık sayıklıyorum o gidip arkadaşlarıyla yiyo çok ağırıma gidiyo ya da annemde yersem o oluyo. elim yüzüm şişti ağlamaktan artık. neyse o gelmeden ben yatağa giriyim de uyuyorum sansın göresim yok
maşallah canım nasıl güzel bakıyosun kendineCanım ben dün doktordan gelince koydum ocağa 3 tencere mercimek çorbası nohut tavuklu pilav akşamda afiyetle yedim sonra kendime saat listesi yAptım bugün de uyguladım çalıştığım ve saatli yemek yediğim dönemde bebiş gayet iyiydi hep önde çıkıyordu evde kalınca biraz düzensiz beslendik herhalde her sabah yumurtamızı yiyoruz muz ağacı gibiyim artıkın :) ama çalışırken nerdeyse hergün yemeğin yanında pilav yiyordum evde yapmadım 2 hafta hergün yicem bakalım faydası olacakmı bir dahaki kontrolde görücez ( pirinç lapası kilo aldırır diyolar ) birde günde 3-4 bardak süt içiyorum
canım ara ara oluyo öyle...1-2gün hareketleri yavaşlıyo,sonra tekrar yaramazlık yapmaya başlıyolar...hiç belli olmuyo...ama artık yeri daraldı annesi,eskisi gibi çok hareket edemezakşam yemeğinden sonra bebek hareketlerini saydım. eskiden tekmeler daha şiddetliydi. bir kaç gündür daha hafif vuruyor. biraz tedirgin oldum.
sizde hareketler nasıl?
11 kilo aldım ben canım...3 hafta önceki kontrolde 10 kiloydu ve dr artık alma demişti...1 kilo daha almışım bu lafın üstüne...az kilo aldığım için sanırım hala çok dinç hissediyorum kendimi,fazla zorlanmıyorum,bütün işlerimi yapabiliyorum çok şükür...dün alt komşum çaya çağırmıştı,gören herkes maşallah dedi,hiç şişim falan da yok çünkü...son duruma göre kaç kilo aldınız toplamda kızlar.ben 22 kilo aldım. resmen sürünüyorum.
doğum izni yasası kabul edildi mi yani süreç hakkında bilgisi olan var mı?
badana temizliği yapıcam diye çok yorma kendini canım...iyi geceler fıstıklar
bugün çooook uzun zamandır ilk defa gezmeye çıktım;hamile bir arkadaşımla buluştumbiraz gezdik,biraz alışveriş yaptık,biraz oturup sohbet ettik çok ama çok iyi geldi
şimdi kendimi hasta olacak gibi hissediyorum;sanırım üşüttüm biraz
yarın kendimi çok yormamaya karar verdim,mümkün olursa dinlenerek geçireceğim günü
çünkü hafta sonu evimizi komple boyatmaya karar verdik
çok ani oldu,nasıl altından kalkarız nasıl yetişir bilmiyorum ama cmt başlıyor macera
vitamin aklımı aldın kız
Merhaba arkadaşlar benim doğum tarihim 8 mart.bugün kontrole gittik ameliyat için gerekli işlemler yapıldı kan tahlili,nst,spinal sezeryan olucak.bebeğim 3333 gr olmuş :) artık yeri dar olduğu için sıkışmış yine başı yukarda tabii.heyecanla bekliyoruz o günü.hazırlıklar bitti 1 haftadır ne oturabildim ne yatabildim temizlik falan çok şükür bitti.doğum yapanları tebrik ediyorum.odamızın resimlerini ekliyorum beşik park yatak ona kumaş diktirdik isterseniz yaptırabilirsiniz.
kızlar resimler bunlar göremeyenler için kopyaladım bilmiyorum becerebildim mi
benimki 26. haftada dönmüştü...ondan sonra 2 kez daha döndü...Canım benimki 28. haftada baş aşağı döndü, doktor olabiliyor böyle bazen endişelenme demişti. Hep karnım aşağıdaydı benim hiç mide problemi yaşamadım o yüzden..demek ki o şekilde rahat ediyor kuzucum
ben geçen cuma kendim yaptım ağdamı canım,hiiiiiç bi şeycik olmadı çok şükür...Ohh, ne güzel tertemiz oldun :)
Kendin mi hallettin yoksa kuaföre mi gittin? Sonrasında bir sıkıntı yaşamadın değil mi, sancı falan? Öyle diyenler oldu da korkuyorum ben :S
Kızlar bu arada benimki şimdi de bana nar ayıklayıp getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?