2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar sebamedin seti (şampuan,bebe yağı, sabun ve pişik kremi) minikbaby.com'da 49 ve 59 Tl.(iki farklı set var) dün sipariş verdim bugün kargom teslim edilecek. güvenilir bir site almayan bakabilir.

kızlaaaar ben doğum yaptım gece sancım geldi 4.00 te 7.30 bebeğimi aldım 2700 kg 47cm herşey yolundaa :)))

canım ben mustela aldım... tüm çevrem ağırlıklı mustela kullanıyor... az bir kesim de bioderma...[/QUOTE]

mustela ürünlerini nerden aldın? eczanelerden falan mı yoksa internetten mi? tüm seti almak istiyorum nette daha uygun ama orjinal midir diye soru işareti oluyor?

kızlaaaar ben doğum yaptım gece sancım geldi 4.00 te 7.30 bebeğimi aldım 2700 kg 47cm herşey yolundaa :)))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aman yarabbim, şükürler olsun canım, çok sevindim, darısı hepimizin başına inş.,

ayyyyy canım benim gözünüz aydın. rabbim sağlık sıhhat versin, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ay çok duygulandım ben yaa...:2:

canım yaa rabbim hayırlı bi bebek kılsın geçmiş olsun darısı başımıza ama inan okuyunca içim bi tuhaf oldu çok heyecanlandım

Canım benimm,
Gözün Aydın Rabbim huzurla mutlulukla hayirla büyütmeyi nasip etsin.devaminda rüyamda demeni bekliyordum ama sok oldum 3 kez okudum aptala bağladım .
Cok duygulandim ya(
Ben cok sevinmeyi aa deyip ziplamayi istiyorum ama icim kopuyor kiyamiyorum dogumu duyunca.
En kısa zamanda fotosunu adını hikayeni bekliyoruz hayatım.
Rabbime emanet olun bollllll sutlu gazsiz günler dilerim....

Mezoss bak kizzz boo doğurdu 3,5 saat surmuş ve ilk dogum:)
Chosy uyan kaldır totoyu,tez canli bu boo,kizda oyle oldu lokmalar dökülsün
Hanipeks hemen ekle listeye

Rabbim bebeğine hayırlı ömürler versin sanada şifalar.normalmi oldu normal oldu ise Maşallah 3.50 saat çok merak ediyorum doğum hikayeni bekliyorum.

ne güzel mübarek cuma gününde doğurdun... allah sana ve bebişine sağlık versin... darısı burdaki herkesin başına olsun inşallah...

Günaydın herkese
Bol doğum yapmışsın ilk bebek geldi bakalım sırada kim var maşallah boo bebeğine sağlıkla büyüt hikayeni ve fotonuzu bekliyoruz

DÜn kontrolümüz vardi herşey yolunda dedi doktorumuz ama kizim 2500 gr olmuş ben 2700 olur diyordum olmamış ince uzun bir kız olacak dedi doktorumuz neyse doğum kolay olur diye kendimi teselli ediyorum evde olunca burayı takip etmek zor oluyor özledim sizleri

Bende rüya sandim bir daha okudum gerçekmiş

Duygusala bağladım ...

Rabbim anali babali büyümesini nasip etsin

canım gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün inşallah..uykusuz geceler başladı..inşallah sakin bir bebektir..

Kız sen neden bize yazmıyorsun bebekli hayat nasıl gunünüz nasıl geçiyor

Mezoss bak kizzz boo doğurdu 3,5 saat surmuş ve ilk dogum:)
Chosy uyan kaldır totoyu,tez canli bu boo,kizda oyle oldu lokmalar dökülsün
Hanipeks hemen ekle listeye

voltajimmm valla cok mutlu oldum hem BoO hem kendi adıma.. 3-5 saat sancı ne ki..

Ben kendimi anlatılan en kötüye göre hazırlıyordum 16 saat dedi kız ya

Allahım kolayından nasip etsin ins.

Cok güzel bir haber oldu sabah sabah

Ömrü uzun olsun canım gözün aydınnnnnnnnnnnnnn
Heycandan gögüslerim sızladı.. kuzum benim nasıl da güzeldir şimdi öp kokla annesi

allah ıslah etsin inşallah...
eşlerle ilgili kötü bi şey okuyunca hep annemin lafı aklıma geliyo...babama kızınca söylerdi hep,koca iyi bi şey olsa adını gonca koyarlardı,kocanın kocaman kocaman derdi oluyo,adı ondan koca derdi...eşime kızdığımda da hep aklıma gelir bu laf...

maşallah canım nasıl güzel bakıyosun kendine
kendimi suçlu gibi hissettim,ben hiç o kadar bakmadım kızıma :26:

akşam yemeğinden sonra bebek hareketlerini saydım. eskiden tekmeler daha şiddetliydi. bir kaç gündür daha hafif vuruyor. biraz tedirgin oldum.
sizde hareketler nasıl?
canım ara ara oluyo öyle...1-2gün hareketleri yavaşlıyo,sonra tekrar yaramazlık yapmaya başlıyolar...hiç belli olmuyo...ama artık yeri daraldı annesi,eskisi gibi çok hareket edemez

son duruma göre kaç kilo aldınız toplamda kızlar.ben 22 kilo aldım. resmen sürünüyorum.
doğum izni yasası kabul edildi mi yani süreç hakkında bilgisi olan var mı?
11 kilo aldım ben canım...3 hafta önceki kontrolde 10 kiloydu ve dr artık alma demişti...1 kilo daha almışım bu lafın üstüne...az kilo aldığım için sanırım hala çok dinç hissediyorum kendimi,fazla zorlanmıyorum,bütün işlerimi yapabiliyorum çok şükür...dün alt komşum çaya çağırmıştı,gören herkes maşallah dedi,hiç şişim falan da yok çünkü...

badana temizliği yapıcam diye çok yorma kendini canım...
kendine güzel bi limonlu,ballı ıhlanur çayı yap...
kırgınlığın gitsin...

vitamin aklımı aldın kız
alıntı yaptığını anlamadım,kendin yazıyosun sandım...
8 martı 18 mart olarak gördüm

benimki 26. haftada dönmüştü...ondan sonra 2 kez daha döndü...
ben de mide problemi hiç yaşamadım çok şükür
benim karnım da başından beri aşağıda olduğu için diye düşünüyorum ben de...

ben geçen cuma kendim yaptım ağdamı canım,hiiiiiç bi şeycik olmadı çok şükür...
çok titizlenince insanın başına gelmeyen kalmıyo...
bu kadar ince düşünme bence
bunlarda eşine inşallah hep böyle gider,bi daha hiiiiç üzmez seni...

yazabildiğin 2 cümle ama nasıl etkiledi beni anlatamam,ağladım
allahım sağlıklı,hayırlı,uzuuuun ömürler versin kuzuna inşallah...

günaydın güzel anneler...
bo0'nun doğum haberinden sonra bugün kızımın eşyalarını yıkamaya karar verdim :18:
nasılsa daha zamanım var diye ağırdan alıyodum ama ne olacağı belli olmuyomuş,gördüm :26:
yarında ütüler,çantamızı hazırlarız :26:

Zapzup lapayi denedin mı?
Gerçi Dr dediği normalse hic takma.ablamin oglu 2200 doğdu duşun.bas parmaklarım bacakları kalinligindaydi.
Ki 40 haftada doğan bir bebekti.sen daha 36+1 sin.doguma kadar 3 U bulur Allah'ın izniyle.sutun aldirdigi kilo bunun iki katı olur hem.
Sende incecik hatunsun annesi sanda çekmiş olabilir pitir cık .

voltajım sana sorum olacaktı.
çeyizde yapılan dantelli çarşaflar var ya ara danteli mi ne deniyor onları kaç derecede yıkıcaz.
hiç kullanmadım ama sararmışlar. düğünde kullanmadım bari lohusalığımda kullanayım
annem o kadar emek vermiş diyorum

Mezos,16 saat diyen ya Nisan geldikten sonra saymaya başladı
Yada ilk yoklayan sancıdan başlamıştır.yada Yada o bir ekol
İlk dogum 12-24 saat icinde gerçekleşirmiş .nisan ,su,sancı derken dogum.tabi bu zaman aralığı ölümüne sanciyla degilsin.
Neyse azda normal doğuran tecrübeli annelerimiz varya anlatırlar herhalde...

Ben dedim kiz bebek zamanını beklemez dedim
Dedim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…