voltajım sana sorum olacaktı.
çeyizde yapılan dantelli çarşaflar var ya ara danteli mi ne deniyor onları kaç derecede yıkıcaz.
hiç kullanmadım ama sararmışlar. düğünde kullanmadım bari lohusalığımda kullanayım
annem o kadar emek vermiş diyorum
İnsan azcıkta kızını düşünür dimi nasıl çıkarcak bu bebişi diye kıskançlıktan kızıyorum varsa yoksa torunları yahu ayrıca Allah kısmet ederse daha 1 ayımız var bu gazla haftada 150 gr alsa al sana 3350 gr :)
iyi geceler fıstıklar
bugün çooook uzun zamandır ilk defa gezmeye çıktım;hamile bir arkadaşımla buluştumbiraz gezdik,biraz alışveriş yaptık,biraz oturup sohbet ettik çok ama çok iyi geldi
şimdi kendimi hasta olacak gibi hissediyorum;sanırım üşüttüm biraz
yarın kendimi çok yormamaya karar verdim,mümkün olursa dinlenerek geçireceğim günü
çünkü hafta sonu evimizi komple boyatmaya karar verdik
çok ani oldu,nasıl altından kalkarız nasıl yetişir bilmiyorum ama cmt başlıyor macera
günaydın canlarım
ben bugün ölmüş bitmiş bir haldeyim.
dün hem temizlik hem misafir hazırlığı ikramı falan mahfoldum.
öğlen başka, ikindi ayaküstü başka, akşam başka misafir geldi.
12de popomu yere koyabildim.
kızlar benim ellerim çok uyuşuyor.
elimi karnıma koyuyorum 1 dk bile durmuyor hemen uyuşuyor.
ellerimi sabit tutamıyorum. magnezyum kalsiyum hapıda kullanıyorum neden böyleyim ben?
kızlaaaar ben doğum yaptım gece sancım geldi 4.00 te 7.30 bebeğimi aldım 2700 kg 47cm herşey yolundaa :)))
kızlaaaar ben doğum yaptım gece sancım geldi 4.00 te 7.30 bebeğimi aldım 2700 kg 47cm herşey yolundaa :)))
canım 60 veya 70 numarayla yapılmış çapa mı ne diyorlar ya ipi ondan.İpi naylon gibi olansa her ısıda yıkıyorum
Ama pamuklu eski dantel ipiyse en düşük isiyla 60 arasında yıkıyorum kuzum.bazisinin altında renklendirme oluyor solmasın diye.
Ben bayılıyorum danteli lohusa yatağına.yika utule valla mis.
Bendeye en yıl iğne oyasiyla bir takım yaptım ama kumasa geçiremedim ne oğlanın sünnetine ne benim yatağa nasip olmadı. 2 takım a yapayım kısmetlerine koyarım artık benden hatıra.
ayaklarımın ucunu göremiyorum ama çıtçıtı açıp kapatabiliyorum şimdilik, elim alışmış bide sürekli giydiğimden.Temmuz enemm o citciti eğilip açıp kapatıyorsan helal olsun
Ben one doğru max 30 derece egiliyore:)))
Emzirme atleti almayacaksan onden göğsünü rahat çıkarabileceğin bir atlet al.
Ama uzun olsun ki asla belini falan usutme.anne atleti gibi.
Bebek usurse 1,sizin Sırtınız üşürse 2 ,soguk birseyler icerseniz 3
Bebek kesik kesik kusar.
Hele lenanin yorumuna bak göbeğim çatladı:))))topiktekileri bi telaş aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?