2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ay kızlar benim arkadaşım da 39.haftada normal doğumla 6 saat sancı çekerek 4 kilo olarak doğurmuş, daha aramadım rahatsız olmasın diye 2 gün oldu doğum yapalı, ama , süper ya, darısı başımıza inş. bölesi de, ama kız 37 bittiğinde 18 kilo almıştı ama günde 40 dk yürüyodu, gerçi o hamile kalmadan önce de spor yapıyodu

İpi naylon gibi olansa her ısıda yıkıyorum
Ama pamuklu eski dantel ipiyse en düşük isiyla 60 arasında yıkıyorum kuzum.bazisinin altında renklendirme oluyor solmasın diye.
Ben bayılıyorum danteli lohusa yatağına.yika utule valla mis.
Bendeye en yıl iğne oyasiyla bir takım yaptım ama kumasa geçiremedim ne oğlanın sünnetine ne benim yatağa nasip olmadı.
2 takım daha yapayım kısmetlerine koyarım artık benden hatıra.

Günaydın cannlar

Geçmişi okuya okuya geldim Allaha şükür gördüğüm kadarıylaa herşey yolunda...

Bence hiç sıkıntı etme canım, sağlıklı olsun da kilo hiç önemli değil. Ayrıca bir arkadaşım demişti doğururken çok zorlandım bir daha hamile kalırsam içimde değil de doğurduktan sonra besliycem bebeğimi diye....

Canım iyi olmanıza çok sevindim, yorma kendini inşallah herşey hayırlı vakitte ve gönlünce olur.

Canım benim allah kolaylık versin ne kadar çok misafir gelmiş öyle...
Hep söylüyorum benim ellerim de öyle, ellerimi ara ara dinlendirmeden bir tas çorbayı bile içemiyorum.

kızlaaaar ben doğum yaptım gece sancım geldi 4.00 te 7.30 bebeğimi aldım 2700 kg 47cm herşey yolundaa :)))

AAAAAA Süpperr yaa inşallah ikinizin de sağlığı mükemmeldir. Bir yandan çok tırstım ama bir çırpıda olmuş bitmiş çok güzel bir his olmalı. Allah tez vakitte ayaklanıp eve çıkmayı nasip etsin... Ayy ne diyeceğimi bilemedim de zırvalayıp durdum, gözlerim doldu yaa...

kızlaaaar ben doğum yaptım gece sancım geldi 4.00 te 7.30 bebeğimi aldım 2700 kg 47cm herşey yolundaa :)))

ömürlü olsun boo bebeğin, ay ne güzel ya 4de sancın başlamış. 9 bile olmadan buraya yazabiliyosun. demekki her bi iş hallolmuş ve uzun sürmemiş.
boo yu duyduktan sonra hazırlıkları hızlandırmam gerekiyo. dün oğlumun çamaşırlarını yıkadım, bütün ev bebek koktu kızlar ya çok güzel. mıncık mıncık astım bide çamaşırlarını, bundan sonra böyle olacağız bi engel çıkmazsa. evde hep bir bebek kokusu, yanında istenmeyen başka kokularda olacak tabiki
canlar şimdi ben hep şu alttan çıtçıtlı atletlerden giyiyorum, doğumdan sonra onları giyemem nasıl bi atlet almam gerekiyo? emzirme sütyeni niyetine 2 sütyen aldım ee şimdi emzirme atleti alsam olmaz.

canım 60 veya 70 numarayla yapılmış çapa mı ne diyorlar ya ipi ondan.
50 derecede yıkıyayım o zaman. annem hem çalışıp hem örmüştü onları. annemin emeği var. danteli ben seviyorum valla.

seninde ellerine sağlık tatlım anne yüreği işte.

Kızlar şaka gibi ya Boo sanki gelecek yok ben size şaka yaptım diyecek gibi...
Baktım BDT aramızda sadece 3 gün var ve Boo dün hiç bir belirti yazmamış, aniden mi olmuş :18:

Çok fena şaşkoloza bağladım ben :111:
Bugün izne ayrılıyorum daha evde hiç bir iş yapmadım. Bir yandan çabuk olmalı diyorum bir yandan da kendimi yorarsam bebeğin gelişini hızlandırırım yok acele etmesin diyorum.

kızlar,bo0'dan sonra hemen sabun tozu ve dalinin yumuşatıcısını alıp ilk postayı attım makineye :18:
örgüleri de yıkasam mı?
heyecan yaptım

Maşşallahhh cnm benimmmm Allah bebeğinle sana uzun ömürler wersin.. Çok çok qeçmiş olsunnnn.. Benimde dün gece sancım oldu biraz we bnm çocuklarımda 1.si cuma günü sabah ezanıyla 2.si yine cuma günü öğlen ezanıyla doğdu... Dedim buda kesin ikindide doğacak ama olmadı yalancı sancıymış.. Son anları beklemektense bi anda olup bitmesi çok güzell.. Allah hepimize seninki gibi kolay doğum nasip etsin. Bol bol dinlen cnmm ay çok duygulandm yaaa

ayyyyyyyy Allah analı-babalı büyütmeyi nasip etsin maşşallaaah

gözünüz aydın bitanem

canlarım ben giriorum takipteym de yazamıorum malum annem geldi Adana' dan , bebişin kıyafetleri fln yıkanıo beşik hazırlanıo fln iş çok ama aklım burda

yanlış yazmayim de amanamazon cnm çok kızdım kocana Allah yardımcın olsun umarım bebekle herşey çok daha güzel olacak

laterne cnm kolay gelsin de boya kokusu dokunmasın sana cnm:26: aman dikkat et emi

yüksek voltaj cnm katılıyorum sana kızlar erkeklerden hep aceleci olmuştur bizde o yüzden son sürat hazırlıklara dewam

şimdilik bu kadar yazayım kahwaltıya dawetliyiz benim yukarı katımda en yakın arkadaşım oturuyo 2 ay oldu buraya transfer ettik , halbuki yeni ewlerine de taşınalı 5 ay olmıştu ama boşalınca daire hemen getirttim kahwaltiya çağırdı annemi dawet etti oraya çıkcam ama gelince bakıcam yine

hepiniz iyisiniz inşallah ben gelene kadar doğurmayın heeee

Temmuz enemm o citciti eğilip açıp kapatıyorsan helal olsun
Ben one doğru max 30 derece egiliyore:)))
Emzirme atleti almayacaksan onden göğsünü rahat çıkarabileceğin bir atlet al.
Ama uzun olsun ki asla belini falan usutme.anne atleti gibi.
Bebek usurse 1,sizin Sırtınız üşürse 2 ,soguk birseyler icerseniz 3
Bebek kesik kesik kusar.

Kızlarr dün soruyodumya halıları yıkamaya wercm temizlik için erkenmi diye.. Boo nun haberini duyunca sanki kalbim bi tuhaf çarpar oldu.. Sanki bizim doğumlardamı yaklaşıo ne Ben hemen bugün işime başlimm.. Örtülerim fln kuru temizlemeye qitckk daha ohoooo..Allahtan bebekle ilgili herşeyim tmm.. Evide bi şekilde hallederim artıkk..

hayırlı olsun canımmm bebeğin...
Nasıl bir duygu ? Kendini nasıl hissediyorsun ? Doğum sancıların çok rahatsız edici miydi ? Kesi-dikiş sırasında acı oluyor mu ? su mu geldi nişan mı geldi ?

Aramızda 1 gün var ya ben de yarın doğurursam ? daha çantam bile hazır değil,halıları bile yıkatmadım,temizlik yapmadım bir hoş oldum benn...:26:

ayaklarımın ucunu göremiyorum ama çıtçıtı açıp kapatabiliyorum şimdilik, elim alışmış bide sürekli giydiğimden.
o dediğin şeylerden hemen alayım uzun olsun birazda bol olsun kolay açılsın bari kendimide bebişide hasta etmiyim.
sağolasın tatlım.

Onca alıntı yaptım beğenide yapıyordum kut diye kapıda buldum kendimi neyse burdan devam edem .
topiktekileri bi telaş aldı
Hele lenanin yorumuna bak göbeğim çatladı:))))
Nemu ben booyu okudum cvp yazarken sana yazıyorum gibi geldi
Bilemicimm artikin

Gunaydin herkeseeee
Haberi duydum hanipeksten hemen girdim foruma cok sasirdim ve sevindim duygulandim acayip yabi boo Allah sagliklibuzun omurler versin kavustun bebeginee Allah anal babali buyutsun

ben tutamıyorum 5 dakikadır ağlıyorum, kuzum kuzum kuzum, her sabah girip günaydın deyip iyi dileklerini sunan arkadaşımız boo bu sabah sen bize neler yaptın? ben de rüyanı anlatıyorsun sandım. oy kuzum kuzum, Allah analı babalı büyütsün inş. Sağlığınız sıhhatiniz nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…