Su sacları vileda gibi olan smile kodu ney
- chosy,
- NisanAnkara,
- sipsezan,
- Yuksek_Voltaj+,
- vilin,
- pempe33,
- selsemiber,
- chiwchiw,
- lilyum_85,
- iklem,
- BoO_,
- nemu3455+,
- ofpufya,
- catlax83
evet bi sen bi ben
boo bile burda kızzz
yazabilermiki nası olduğunu?
Eyvallaahh bacıVoltajım Bende varıım :)
Han ben dıyordum bugün kafaya takacak birşeyim yok esim dağılsın eksik bırakmadı. Aramış mahzun mahzun 4 Nisan'da önemli bir is seyahati var dubai de, ama ben gitmiycem dedi.. Neden ki dedim ? Mecbursa gideceksin. Yok mecbur değil seni bebegimizle yeni dogum yapmış halde bırakamam dedi.. Sonra da ben ısı bitirdim baskası gidecek bu durumda falan dedi. Bak bak bakkkkkkkkkk anla yani sen !!
Bende yem attım ne olacak dedim annen yanımda annem yanımda sen git sorun değil benim için izinlisin dedim.. Gercekten böyle mı düşünüyorsun diye atladı. Sinsi sinsi devam ettim evet hayatım sen hakkını baskasına kaptırma git diye.. Tmm dedi :26:
Beni uç günlük bebekle anaların arasında koyup gidecek ... Bu erkekler eveyim ne zaman evet hayır in ne zaman hayır olduğunu hic anlamayacak demek ki
voltaj bana da söle bana da yap bi tahminnnn
Hah ben dıyordum bugün kafaya takacak birşeyim yok esim sagolsun eksik bırakmadı. Aramış mahzun mahzun 4 Nisan'da önemli bir is seyahati var dubai de, ama ben gitmiycem dedi.. Neden ki dedim ? Mecbursa gideceksin. Yok mecbur değil seni bebegimizle yeni dogum yapmış halde bırakamam dedi.. Sonra da ben ısı bitirdim baskası gidecek bu durumda falan dedi. Bak bak bakkkkkkkkkk anla yani sen !!
Bende yem attım ne olacak dedim annen yanımda annem yanımda sen git sorun değil benim için izinlisin dedim.. Gercekten böyle mı düşünüyorsun diye atladı. Sinsi sinsi devam ettim evet hayatım sen hakkını baskasına kaptırma git diye.. Tmm dedi :26:
Beni uç günlük bebekle anaların arasında koyup gidecek ... Bu erkekler evetin ne zaman evet hayır in ne zaman hayır olduğunu hic anlamayacak demek ki
37 canımSu sacları vileda gibi olan smile kodu ney
Ondan yapcam
Yazabilse keske ya:)
Eyvallaahh bacı
Laf kocalara gelmişken en sonunda bende dün akşam başladım naz yapmaya geç oldu ama güç olmasın ayy çok ağırlaştım kendimi taşıyamıyorum gel şu bacaklarıma masaj yapta kan dolaşımı olsun dedim attım kendimi koltuğa baktım kedi gibi geldi masaj yapıyor :) bu güne kadar aman ya tiksinitsr bişi olursa diye aylardır görmeden kendimi jiletliyorum, yağımı kremimi yine göbüşüme bacaklarıma kendi kendime sürüyorum meyvesini soyuyorum yemeğini yapıyorum bulaşığını yıkıyorum eee bende nazlanmayı hakettim dimi :)
merhaba herkese ben sitede yeniyim çok zor bir hamilelik geçiriyorum dertleşmek paylaşmak için üye oldum. 25. haftamda kalp çarpıntılarıyla kardiyologa gittim, meğer kalbim delikmiş hem de doğuştan. eğer hamileyken müdahale edersek bebeği kaybedersin dediler, önce şok oldum çok ağladım, bebeği kaybetmekten çok korktum.
sonra pıhtılaşma testleri yaptılar, heterozigot olarak faktör v leiden taşıyıcılıĞım varmış, aynı zamanda anemi hastalığım var. her gün avuç avuç ilaç içiyorum. innohep ve dodex iğne kullandım, coraspin, decavit, ferrosanol, folbiol, omega 3 kullandım.
heyet raporu verdiler, hareket etmem yasak. artık çalışamıyorum.
30. haftada bir de kasılmalarım başladı, magnezyum verdi doktor. kasılmalarım azaldı.
şuan 33. haftadayım, çok az kaldı. muhtemelem 36. hafta gibi bebeği alacaklar. evde çok sıkılıyorum, normalde kıpır kıpır yerinde durmayan bir insanım, kızımda benim gibi kıpır kıpır ve bir an önce çıkmak istiyor.
3 hafta daha dayanmalıyız, benzer tecrubeleri olan arkadaşlar varsa belki birbirimize moral verebiliriz burdan ve bu süreyi atlatabiliriz.
kızımı geçen hafta gördüm 37cm ve 1750 gramdı.
umarım onu sağlıkla kucağıma alabilirim.
tüm hamile arkadaşlarım Allah hiçbirimizin emeğini karşılıksız bırakmasın, bizi meleklerimize kavuştursun.
Vah kuzum kelin ilacı misali.
Gerci Bazılarına hissediyorum ama bazılarınıza hic.
Çakran mı kapalı
ömürlü olsun boo bebeğin, ay ne güzel ya 4de sancın başlamış. 9 bile olmadan buraya yazabiliyosun. demekki her bi iş hallolmuş ve uzun sürmemiş.
boo yu duyduktan sonra hazırlıkları hızlandırmam gerekiyo. dün oğlumun çamaşırlarını yıkadım, bütün ev bebek koktu kızlar ya çok güzel. mıncık mıncık astım bide çamaşırlarını, bundan sonra böyle olacağız bi engel çıkmazsa. evde hep bir bebek kokusu, yanında istenmeyen başka kokularda olacak tabiki
canlar şimdi ben hep şu alttan çıtçıtlı atletlerden giyiyorum, doğumdan sonra onları giyemem nasıl bi atlet almam gerekiyo? emzirme sütyeni niyetine 2 sütyen aldım ee şimdi emzirme atleti alsam olmaz.
zaten çok uzun süre giyemeyiz canım. burada sıcaklar başladı bile, hatta bugün kaloriferler kapanıyo. düşün biz daha önce mayısa kadar yakardık. ben 2 tane sütyen almıştım o yüzden şimdi düz atlet almayı düşünüyorum.Bak dün yazacaktım unuttum ben netten emzirme atleti aldım şu sütyenli olanlardan cok memnunum. Tavsiye ederim şiddetle sende benim gibi sıcak yerde yasiyorsun sütyenli üstüne atlet yazın cekilmiyo malum emziriyor olacağız yaza onlardan al bence. E bebekte var elija markası
merhaba herkese ben sitede yeniyim çok zor bir hamilelik geçiriyorum dertleşmek paylaşmak için üye oldum. 25. haftamda kalp çarpıntılarıyla kardiyologa gittim, meğer kalbim delikmiş hem de doğuştan. eğer hamileyken müdahale edersek bebeği kaybedersin dediler, önce şok oldum çok ağladım, bebeği kaybetmekten çok korktum.
sonra pıhtılaşma testleri yaptılar, heterozigot olarak faktör v leiden taşıyıcılıĞım varmış, aynı zamanda anemi hastalığım var. her gün avuç avuç ilaç içiyorum. innohep ve dodex iğne kullandım, coraspin, decavit, ferrosanol, folbiol, omega 3 kullandım.
heyet raporu verdiler, hareket etmem yasak. artık çalışamıyorum.
30. haftada bir de kasılmalarım başladı, magnezyum verdi doktor. kasılmalarım azaldı.
şuan 33. haftadayım, çok az kaldı. muhtemelem 36. hafta gibi bebeği alacaklar. evde çok sıkılıyorum, normalde kıpır kıpır yerinde durmayan bir insanım, kızımda benim gibi kıpır kıpır ve bir an önce çıkmak istiyor.
3 hafta daha dayanmalıyız, benzer tecrubeleri olan arkadaşlar varsa belki birbirimize moral verebiliriz burdan ve bu süreyi atlatabiliriz.
kızımı geçen hafta gördüm 37cm ve 1750 gramdı.
umarım onu sağlıkla kucağıma alabilirim.
tüm hamile arkadaşlarım Allah hiçbirimizin emeğini karşılıksız bırakmasın, bizi meleklerimize kavuştursun.
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün . şok oldum görünce darısı hayırlısıyla bizlerin başına.kızlaaaar ben doğum yaptım gece sancım geldi 4.00 te 7.30 bebeğimi aldım 2700 kg 47cm herşey yolundaa :)))
benim kızımda 34+4 te 2100gr çıktı. 3000 kilo doğar dedi, balık hapı verdi doktor. şimdi her akşam yatmadan süt ve muz yiyiyorum. sabahlarıda bal. yemek saatlerimede daha dikkat ediyorum.Benim bebeğim 35. Haftada 2200 gr doğuma kdr 3000 olur dedi doktor.. Hergün muz ceviz yumurta da yiyoru m niye küçük kaldı yavruşum((
iyi geceler fıstıklar
bugün çooook uzun zamandır ilk defa gezmeye çıktım;hamile bir arkadaşımla buluştumbiraz gezdik,biraz alışveriş yaptık,biraz oturup sohbet ettik çok ama çok iyi geldi
şimdi kendimi hasta olacak gibi hissediyorum;sanırım üşüttüm biraz
yarın kendimi çok yormamaya karar verdim,mümkün olursa dinlenerek geçireceğim günü
çünkü hafta sonu evimizi komple boyatmaya karar verdik
çok ani oldu,nasıl altından kalkarız nasıl yetişir bilmiyorum ama cmt başlıyor macera
Mrl ve hil bur buraya hic yazmadılar hatta tanımıyorum .
Digerleri de boo bugun daha yazamaz uyur bol bol :)
Digerlerinden haber yok ,
Mergende haber vermedi hala.
Sanırım en son mergenden haber alacağız :))[/QUOTE
bir ara hep takipteydim isim olarak hatırlıyorum onları Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inş. .bu topiğin en merak edileni oldu mergen çok haber vermiyerek gizemli tutuyor kendini :))
Mrl ve hil bur buraya hic yazmadılar hatta tanımıyorum .
Digerleri de boo bugun daha yazamaz uyur bol bol :)
Digerlerinden haber yok ,
Mergende haber vermedi hala.
Sanırım en son mergenden haber alacağız :))[/QUOTE
bir ara hep takipteydim isim olarak hatırlıyorum onları Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inş. .bu topiğin en merak edileni oldu mergen çok haber vermiyerek gizemli tutuyor kendini :))
cnm sen benden bi gün öncesin doğum yaptın mı yada belirtin varmı ne durumdasın biraz anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?