canım bende çok şişmeye başladım.. özellikle sabahları uyandığımda davul gibi oluyorum.. gün içinde şişler iniyor tek ellerimde kalıyor..
doktora söyledim, idrarda protein varmı diye bakıldı. çok şükür çıkmadı bişey.. pazartesi gittiğimde yine sordu şişliklerim aynen devam dedim.. artmıyor ise sorun yok dedi.. son ayda normal bunlar dedi..
ve ben sürekli iyiki yaza denk gelmedi hamileliğim deyip duruyorum.. kesin bunun iki üç misli şişerdim o zaman..
drunu bilgilendir şişliklerle ilgili..
birde benimki tansiyonunu kontrol et sürekli 14leri görürsen hemen gel dedi..
cnm sen benden bi gün öncesin doğum yaptın mı yada belirtin varmı ne durumdasın biraz anlatsana
sanki doğumuma çooookkk varmış gibi hissediyorum oğlum gayet hareketli demek ki yeri dar gelmiyor gününü doldurmayı bekliyor diyorum sadece dün adet sancısı gibi bir sancı geldi gitti onun dışında çok rahatım
amannn korkulur sizin kv'lerden.... ne çok düşünüyolar oğullarını. ama kızlar doğumdan sonra hemen toparlanmamız lazım. dün 5ay önce doğum yapan bi arkadaşımla görüştüm. bebişine bakmak için ücretsiz izne ayrılmış. evde tabi salmış kopçayı, kocasından duymadığı laf kalmamış. sakın ücretsiz izin alıp da kendini heba etme dedi. daha 1,5 yıllık evliler... sen iyice saldın kendini, paspal paspal dolaşıyosun evde, ücretsiz izin aldın çocuğa bakmak tamamen senin görevin, ben çalışıyorum yoruluyorum falan diyomuş. öküz herif ya bide biraz işveli cilveli ol diyomuş. ayy bi kaşık suda boğasım geldi, nasıl üzülmüş canım arkadaşım ya. bende ki de zeka ya yatakta cezalandır onu dedim. adam meğer ayrı yatıyomuş çocuk sesinden uyuyamıyorum diye
ona göre gardımızı alalım melek kocalarımız daha uzun süre dayanamayabilir bu hallerimize.
kızlaaaar ben doğum yaptım gece sancım geldi 4.00 te 7.30 bebeğimi aldım 2700 kg 47cm herşey yolundaa :)))
mustela ürünlerini nerden aldın? eczanelerden falan mı yoksa internetten mi? tüm seti almak istiyorum nette daha uygun ama orjinal midir diye soru işareti oluyor?
ay çok güldüm kvye , benimki de evlenmeden önce kızım kızım evde hep bakımlı ol, böle açık saçık giyin güzel gecelşkler falan der dururdu gariban, hiç öle olamadım ben de amaaannn o da çekilir şey değil be,
hem açık saçık gecelik falan mı neymiş ki onlar ben unuttum 8 aydır duba misali dolaşıyorum, kendimi iğrenç hissediyorum bi daha göbeksiz görebilicekmiyim kendimi diye merak ediyorum yani:)o nası bi histi ya, hani böle güzel hissetmek falan
nerden aklına geliyo bunlar yaa
"]kv 2. torunu da hemen kucağına almak istiyo heralde
Evet canım süper rahat oluyo. Hamile çamaşırlarından daha rahat ben uzun süredir o şekil takılıyorum :)Ay kız bak iyi aklıma getirdin şu tişört ben de sbaah içimden hesaplıyodum artık evde giyicek hiçbişeyim kalmadı, dün taytla üstüne mıncık kadar tişörtle annemlere gittim tabi herkes baktı öküz öküz, ben de diodum eve gidince herşeyi yıkiyim olmadı eşimn boxırlarından giyiyim, üstüne de tişörtünü giyerim hah bak güzel oldu:)
Mezopotamya Vilin haklı, kayınvalden 2. torunu hemen istiyor sanırım :)
Hemsom bende istiyorum maili atıyorum şimdi sana ekle listenebabababababa arkamdan dedikodu yapıyorlaaarrrrr
ateşölçerin baykuşlusu yok da.. gratis diye bi mağaza varya orda çok güzel baykuş kutulu el kremi ve dudak balmları varmıi.. gece nette gördüm.. hemen gidip bakmam lazımAllah'ım ne olcak bu baykuş sevdam.. yıllarca kelebeklere takılmıştım.. şimdi baykuşlarla özdeşleşmek üzereyim..
haa mezoş dün fotoğrafçım ile görüştüm.. mail listesi vericem ona, ilk fotoğraflarımızdan bir kart hazırlayıp göndericek.. ama buraya ekleyemezgörmek bilmek isteyenler bana özelden maillerini atsınlar.. sizi de listeye ekleyim
amannn korkulur sizin kv'lerden.... ne çok düşünüyolar oğullarını. ama kızlar doğumdan sonra hemen toparlanmamız lazım. dün 5ay önce doğum yapan bi arkadaşımla görüştüm. bebişine bakmak için ücretsiz izne ayrılmış. evde tabi salmış kopçayı, kocasından duymadığı laf kalmamış. sakın ücretsiz izin alıp da kendini heba etme dedi. daha 1,5 yıllık evliler... sen iyice saldın kendini, paspal paspal dolaşıyosun evde, ücretsiz izin aldın çocuğa bakmak tamamen senin görevin, ben çalışıyorum yoruluyorum falan diyomuş. öküz herif ya bide biraz işveli cilveli ol diyomuş. ayy bi kaşık suda boğasım geldi, nasıl üzülmüş canım arkadaşım ya. bende ki de zeka ya yatakta cezalandır onu dedim. adam meğer ayrı yatıyomuş çocuk sesinden uyuyamıyorum diye
ona göre gardımızı alalım melek kocalarımız daha uzun süre dayanamayabilir bu hallerimize.
Şimdi bende kalıyor ya kv çamaşırlar birlikte yıkanıyor haliyle kadın 60 yasında benim tüm donlar penye onunkiler dantel.. Kendimi paspal hissediyorum onun yanında :))) cok bakimlidir bende tam tersi
anaaaaamm utandım kendimden şu an pessss
Sorma canım oyle istekli ki ne olur arayı açma diyor :))) ben bakarım buyuturum sen yeter ki doğur diyo.. Ama en zor kısmı bu diyorum :))
Evet canım süper rahat oluyo. Hamile çamaşırlarından daha rahat ben uzun süredir o şekil takılıyorum :)
Saklamıyor tatlım kadın hep dile getiriyor
Hemsom bende istiyorum maili atıyorum şimdi sana ekle listene
Bence bizim kocalar o kadar kaba olmaz adamlarla aylardır kankalik yapıyoruz sesleri cikmiyo o kadar kabalasmazlar bence.. Ben mecburen ücretsiz izin alicam iki yıl ancak kreş yasına gelir.. Sonra da yenisini yapıcam sipariş üstüne :)))
Ama yine de salmamak lazım doğumdan sonra lohusalik bitince toplarız sanırım.. Çağla sikel bir röportajda şey demişti lohusalik depresyonu iki hafta sürdü aynı geceliği hic çıkarmadan iki hafta dolandım evde sonra kendime geldim :))
arkadaşının eşi tam bi öküzmüş canım ama arkadaşında da var hata...niye kendini salıyo bu kadar...tamam işimiz zor,hem bebek hem ev hem gelen-giden hem yemek kolay iş değil...ama yine de insanın kendini salmaması gerekir...ben arkadaşının yerinde olsaydım eğer hemen kendime bakım yapar,şıkır şıkır giyinir,eşimi peşimden koştururdum ama pas vermezdim çünkü o öküz bunları haketmişamannn korkulur sizin kv'lerden.... ne çok düşünüyolar oğullarını. ama kızlar doğumdan sonra hemen toparlanmamız lazım. dün 5ay önce doğum yapan bi arkadaşımla görüştüm. bebişine bakmak için ücretsiz izne ayrılmış. evde tabi salmış kopçayı, kocasından duymadığı laf kalmamış. sakın ücretsiz izin alıp da kendini heba etme dedi. daha 1,5 yıllık evliler... sen iyice saldın kendini, paspal paspal dolaşıyosun evde, ücretsiz izin aldın çocuğa bakmak tamamen senin görevin, ben çalışıyorum yoruluyorum falan diyomuş. öküz herif ya bide biraz işveli cilveli ol diyomuş. ayy bi kaşık suda boğasım geldi, nasıl üzülmüş canım arkadaşım ya. bende ki de zeka ya yatakta cezalandır onu dedim. adam meğer ayrı yatıyomuş çocuk sesinden uyuyamıyorum diye
ben yavaş yavaş iş yapmaya başlamıştım canım ama sabah ki doğum haberi acayip gaz verdi banaiznin hayırlı olsun canım. bol bol tembellik yap evde
benim takvim bile artık doğum çantanı hazırla diyor ama bende tık yok. :26::26:
bir dünya işim var daha, elbiseler yıkanacak, ütülenecek, hastane çantası hazır değil. ev temizlenecek, halılar,dolaplar, camlar
oftelyam, mezoşum kızlar salmayın kendinizi böyle.
ben bu halimle bile dantelli askılı gecelik giyiyorum.
bir kere eşimin pijamasını giydim sıkıyor diye.
kendimi askerlerin koğuşunda hissettim dedi.
giyiyorum ama yanıma yanaşmıyor. töbe töbe
insanı günaha sokacaksın diyor. normal yani desemde adam hiç oralı değil.
hem yanaşmıyor hem bakımlı istiyor. bu hafta saldım çayıra bende
arkadaşının eşi tam bi öküzmüş canım ama arkadaşında da var hata...niye kendini salıyo bu kadar...tamam işimiz zor,hem bebek hem ev hem gelen-giden hem yemek kolay iş değil...ama yine de insanın kendini salmaması gerekir...ben arkadaşının yerinde olsaydım eğer hemen kendime bakım yapar,şıkır şıkır giyinir,eşimi peşimden koştururdum ama pas vermezdim çünkü o öküz bunları haketmiş
ben yavaş yavaş iş yapmaya başlamıştım canım ama sabah ki doğum haberi acayip gaz verdi bana
aslında pek de ağırdan alacak vaktimiz kalmadığını anladım...
hemen harekete geç bacım,yapabileceklerini yap,diğerlerini kime yaptırıyosan yaptır,hazır olsun her şey...
kızlaaaar ben doğum yaptım gece sancım geldi 4.00 te 7.30 bebeğimi aldım 2700 kg 47cm herşey yolundaa :)))
oftelyam, mezoşum kızlar salmayın kendinizi böyle.
ben bu halimle bile dantelli askılı gecelik giyiyorum.
bir kere eşimin pijamasını giydim sıkıyor diye.
kendimi askerlerin koğuşunda hissettim dedi.
giyiyorum ama yanıma yanaşmıyor. töbe töbe
insanı günaha sokacaksın diyor. normal yani desemde adam hiç oralı değil.
hem yanaşmıyor hem bakımlı istiyor. bu hafta saldım çayıra bende
bizim çıkışlar başladı, eve gideyim çamaşırları atiyim, kendimi de yıkiyim yarın kontrol var, bi çatı muayenesi hazırlığı yapiyim bi katliam daha yapiyim oaraya jiletle, bilg. götürücem eve bu hafta sıkılıyom sonra sattık evdekileri, öptüm sizi
sanki doğumuma çooookkk varmış gibi hissediyorum oğlum gayet hareketli demek ki yeri dar gelmiyor gününü doldurmayı bekliyor diyorum sadece dün adet sancısı gibi bir sancı geldi gitti onun dışında çok rahatım
bende 4-5 gündür adet sancısı var ama kalıyoruz öyle bide şimdi son 2 saattir rahim ağzım çok acıyor çok garip bi sancı girip çıkıyo sanki elini oradan çıkaracak gibi hissediyorum :))) ama belim ağrımıyor şuan garip yani :))
bian önce gelseler artık yaaa
şimdi dönüp baktım yine, boo ile günümüz aynıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?