2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım 4-5 gündür ayaklarım davul gibi hiç inmiyor şişi ki ben günde en az 3lt su içiyorum elleri 2-3 gün şişti indi ama gece yüzüm hala çok şişiyor bir tek gözleri şişmiyor o da yüzümde boncuk gibi kalıyor burnum patlıcan gibi dudaklarımsa seda sayanın dudakları gibi oluyor ama sabah uyandıktan bir müddet sonra geçiyor yüzümdeki şişlik tamamen değil ama kısmen geçiyor

aman ya ben de dayanamıyorum artık bu hallerime zaten, ama yapıcak bişe yok yani:)
geçen gün sokuliyim mi diye düşündü de, yok dedim artık en az 3 ay doğucak da 40ı çıkıcak da sonra ben toparlanıcam da istiycem de ooooo , kendi güzel hallerimi ben de unuttum, hayır dünya güzeli değildim de, en azından yuvarlanmıyodum yürüyodum, gögüslerim göbeğim üzerinde birbirlerinden bağımsız salınmıyolardı

kızlaaaar ben doğum yaptım gece sancım geldi 4.00 te 7.30 bebeğimi aldım 2700 kg 47cm herşey yolundaa :)))

Canım Maşallah ikinize de....

Allahım kızına hayırlı, uzun, sağlıklı, mutlu, başarılı, huzurlu, annesine-babasına vefalı bir ömür nasip etsin... (AMİN)
Bekleyen cümle anne adaylarına (içinde bizlere de) Rabbim kolay, hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah....

mustela ürünlerini nerden aldın? eczanelerden falan mı yoksa internetten mi? tüm seti almak istiyorum nette daha uygun ama orjinal midir diye soru işareti oluyor?

canım benim ürünler baya şans oldu.. ablamın fransa'ya giden bir arkadaşına sipariş verdik.... aldıklarım Türkiye'de 350-400 TL tutuyordu... oradan hepsi 75 TL'ye geldi....
net'te güvenilir siteler varmış onlara bakabilirsin... bir de tanıdığın eczane varsa pazarlık taksit olayı olabilir...
Mustelanın ürünleri oldukça bereketli oluyor.. aldıkların çok uzun süre idare eder...

Son düzenleme:

Şimdi bende kalıyor ya kv çamaşırlar birlikte yıkanıyor haliyle kadın 60 yasında benim tüm donlar penye onunkiler dantel.. Kendimi paspal hissediyorum onun yanında :))) cok bakimlidir bende tam tersi

nerden aklına geliyo bunlar yaa

"]kv 2. torunu da hemen kucağına almak istiyo heralde

Sorma canım oyle istekli ki ne olur arayı açma diyor :))) ben bakarım buyuturum sen yeter ki doğur diyo.. Ama en zor kısmı bu diyorum :))

Evet canım süper rahat oluyo. Hamile çamaşırlarından daha rahat ben uzun süredir o şekil takılıyorum :)

Mezopotamya Vilin haklı, kayınvalden 2. torunu hemen istiyor sanırım :)

Saklamıyor tatlım kadın hep dile getiriyor

Hemsom bende istiyorum maili atıyorum şimdi sana ekle listene

Bence bizim kocalar o kadar kaba olmaz adamlarla aylardır kankalik yapıyoruz sesleri cikmiyo o kadar kabalasmazlar bence.. Ben mecburen ücretsiz izin alicam iki yıl ancak kreş yasına gelir.. Sonra da yenisini yapıcam sipariş üstüne :)))

Ama yine de salmamak lazım doğumdan sonra lohusalik bitince toplarız sanırım.. Çağla sikel bir röportajda şey demişti lohusalik depresyonu iki hafta sürdü aynı geceliği hic çıkarmadan iki hafta dolandım evde sonra kendime geldim :))

Son düzenleme:

bi de toparlıycak gücü kuvveti bulmak lazım tabi, ben dedim eşime dedim şimdiden bana koşu bandı al normal olursa 40ımdan sonra yürüycem dedim:)

arkadaşının eşi tam bi öküzmüş canım ama arkadaşında da var hata...niye kendini salıyo bu kadar...tamam işimiz zor,hem bebek hem ev hem gelen-giden hem yemek kolay iş değil...ama yine de insanın kendini salmaması gerekir...ben arkadaşının yerinde olsaydım eğer hemen kendime bakım yapar,şıkır şıkır giyinir,eşimi peşimden koştururdum ama pas vermezdim çünkü o öküz bunları haketmiş

ben yavaş yavaş iş yapmaya başlamıştım canım ama sabah ki doğum haberi acayip gaz verdi bana
aslında pek de ağırdan alacak vaktimiz kalmadığını anladım...
hemen harekete geç bacım,yapabileceklerini yap,diğerlerini kime yaptırıyosan yaptır,hazır olsun her şey...

oftelyam, mezoşum kızlar salmayın kendinizi böyle.
ben bu halimle bile dantelli askılı gecelik giyiyorum.
bir kere eşimin pijamasını giydim sıkıyor diye.
kendimi askerlerin koğuşunda hissettim dedi.

giyiyorum ama yanıma yanaşmıyor. töbe töbe
insanı günaha sokacaksın diyor. normal yani desemde adam hiç oralı değil.
hem yanaşmıyor hem bakımlı istiyor. bu hafta saldım çayıra bende

e sen de , yanaşmıyo dio, e aramızda bayağı büyük bi birey daha var yani resmen:)bırak yanaşmasın az kaldı sal bence sen de, sonra toparlarız hep birlikte inş.:)

bizim çıkışlar başladı, eve gideyim çamaşırları atiyim, kendimi de yıkiyim yarın kontrol var, bi çatı muayenesi hazırlığı yapiyim bi katliam daha yapiyim oaraya jiletle, bilg. götürücem eve bu hafta sıkılıyom sonra sattık evdekileri, öptüm sizi

akşam eve gidince çamaşırları yıkamaya başlıyorum. yarından itibarende oda oda temizliğime başlayacağım.
çok utandım kendimden :26:
hep izne çıkmayı bekliyordum haızrlıklara başlamak için ama kızım okadar beklememe ihtimalini hiç aklıma getirmemiştim.

Benim öküzcanımada dün akşam gündüz öğünlerimi saatlere göre yedim bugün şöyle böyle anlatırken iyice şişmede demesinmi bana ayyy bi bozuldum bu ay rahatım artık bi dahaki ay kaç kilo alıcam düşüncem kalmadı hepsi kızıma yarasın dedim ya daha ne istiyorsa 53 kiloyla hamile kaldım şu an 65 kiloyum ve 35+2 deyim hamilelikten önceki eşofmanlarımı giyiyorum biraz göbek dekoltem oluyo tabi ama yinede içine girebiliyorum Allah'a şükür henüz çatlamadımda daha be istiyo anlamadım

Kızlar bu arada meşhur halılarım yıkamadan geldiiii merak ettim ama ağır oldukları için açmadım akşamı beklicem mecburen

tedavi öncesi ben bir operasyon geçirdim, sonra eşim geçirdi. sonra tedavi başlayınca zaten yasaktı derken biz kankalıkta hemen hemen senemizi doldurduk. doğum sonrası lohusalıktı, sezeryenin iyileşmesiydi derken... eşim diyor nasıl olduğunu unutucaz

hadi hayırlı haberlerle gel canım. bu arada çamaşırı yükseğe asmıyorsun dimi

Nasılsınız kızlar.. Ben dünden itibaren hurma yemeye başladım doğumu kolaylaştırıcı özelliği warmış. Hem kuranda geçiyo hemde dr lar tarafndanda onaylanmış.. Sizde deneyin derim. Hem bebeğe faydalı hemde doğuma.. Hatta özellikle son haftalar tüketilmesi gerekiyomuş yoksa daha erken yerseniz erken doğum yaptırabiliomuş o kadar etkili yani.. Bende dünden beri yioru artık psikolojikmi bilmem ama dün akşamdan beri hafif hafif sancı wuruyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…