kız anlarlar mı kafasına kafasına vurmadan hayır hayır dedin mi, e yoksa anlamaz tabi,
anlamazlar canım anlamazlar
onlar hep ilk çocuğumuz olarak kalıcak
şimdikiler ikinci:))
?
Hakkaten geç bile kalmissin...Laf kocalara gelmişken en sonunda bende dün akşam başladım naz yapmaya geç oldu ama güç olmasın ayy çok ağırlaştım kendimi taşıyamıyorum gel şu bacaklarıma masaj yapta kan dolaşımı olsun dedim attım kendimi koltuğa baktım kedi gibi geldi masaj yapıyor :) bu güne kadar aman ya tiksinitsr bişi olursa diye aylardır görmeden kendimi jiletliyorum, yağımı kremimi yine göbüşüme bacaklarıma kendi kendime sürüyorum meyvesini soyuyorum yemeğini yapıyorum bulaşığını yıkıyorum eee bende nazlanmayı hakettim dimi :)
Keske sana bıraksa hic korkmazdim doğumdan Zehra bir elimden tutardı sen bir elimden evde bilem dogururdum :))))))Mezos ger kendini iyice kas,
Ağla hatta tebrikler.
Kiz sen Dubai ye gidecek dedin ya ben hakikaten dumurum bugun.
Benimkide gidecek hemde yanımda kimse yokken:)
Seni bize bıraksa :)))
Bagris cagris çoluk cocuk dogurak
Onlarda orda 101 neyim oynarlar
zaten çok uzun süre giyemeyiz canım. burada sıcaklar başladı bile, hatta bugün kaloriferler kapanıyo. düşün biz daha önce mayısa kadar yakardık. ben 2 tane sütyen almıştım o yüzden şimdi düz atlet almayı düşünüyorum.
kocayı fena tuzağa düşürmüşsün. topladın anneleri başına adam gönül rahatlığıyla gider tabi, kendi vicdanı nasıl elveriyo ben onu anlamıyom.
merhaba herkese ben sitede yeniyim çok zor bir hamilelik geçiriyorum dertleşmek paylaşmak için üye oldum. 25. haftamda kalp çarpıntılarıyla kardiyologa gittim, meğer kalbim delikmiş hem de doğuştan. eğer hamileyken müdahale edersek bebeği kaybedersin dediler, önce şok oldum çok ağladım, bebeği kaybetmekten çok korktum.
sonra pıhtılaşma testleri yaptılar, heterozigot olarak faktör v leiden taşıyıcılıĞım varmış, aynı zamanda anemi hastalığım var. her gün avuç avuç ilaç içiyorum. innohep ve dodex iğne kullandım, coraspin, decavit, ferrosanol, folbiol, omega 3 kullandım.
heyet raporu verdiler, hareket etmem yasak. artık çalışamıyorum.
30. haftada bir de kasılmalarım başladı, magnezyum verdi doktor. kasılmalarım azaldı.
şuan 33. haftadayım, çok az kaldı. muhtemelem 36. hafta gibi bebeği alacaklar. evde çok sıkılıyorum, normalde kıpır kıpır yerinde durmayan bir insanım, kızımda benim gibi kıpır kıpır ve bir an önce çıkmak istiyor.
3 hafta daha dayanmalıyız, benzer tecrubeleri olan arkadaşlar varsa belki birbirimize moral verebiliriz burdan ve bu süreyi atlatabiliriz.
kızımı geçen hafta gördüm 37cm ve 1750 gramdı.
umarım onu sağlıkla kucağıma alabilirim.
tüm hamile arkadaşlarım Allah hiçbirimizin emeğini karşılıksız bırakmasın, bizi meleklerimize kavuştursun.
Laf kocalara gelmişken en sonunda bende dün akşam başladım naz yapmaya geç oldu ama güç olmasın ayy çok ağırlaştım kendimi taşıyamıyorum gel şu bacaklarıma masaj yapta kan dolaşımı olsun dedim attım kendimi koltuğa baktım kedi gibi geldi masaj yapıyor :) bu güne kadar aman ya tiksinitsr bişi olursa diye aylardır görmeden kendimi jiletliyorum, yağımı kremimi yine göbüşüme bacaklarıma kendi kendime sürüyorum meyvesini soyuyorum yemeğini yapıyorum bulaşığını yıkıyorum eee bende nazlanmayı hakettim dimi :)
Hah ben dıyordum bugün kafaya takacak birşeyim yok esim sagolsun eksik bırakmadı. Aramış mahzun mahzun 4 Nisan'da önemli bir is seyahati var dubai de, ama ben gitmiycem dedi.. Neden ki dedim ? Mecbursa gideceksin. Yok mecbur değil seni bebegimizle yeni dogum yapmış halde bırakamam dedi.. Sonra da ben ısı bitirdim baskası gidecek bu durumda falan dedi. Bak bak bakkkkkkkkkk anla yani sen !!
Bende yem attım ne olacak dedim annen yanımda annem yanımda sen git sorun değil benim için izinlisin dedim.. Gercekten böyle mı düşünüyorsun diye atladı. Sinsi sinsi devam ettim evet hayatım sen hakkını baskasına kaptırma git diye.. Tmm dedi :26:
Beni uç günlük bebekle anaların arasında koyup gidecek ... Bu erkekler evetin ne zaman evet hayır in ne zaman hayır olduğunu hic anlamayacak demek ki
Kızlar anlamiyo ama burnundan getircem o seyahati.. Mesaj atıp duruyo icim rahat değil diye..bende rahat ol deyip duruyom.. Bugün pasaportu göndermesi gerek işlemler için aksam sorucam gönderdiyse hazır olsun tüm gicikliklarima.. Bı de şey deyip duruyo 9 aydır tüm seyahatleri baskalarına yıktım artık ayıp oluyo.. Tüm zemini hazırladı aklınca
Hakkaten geç bile kalmissin...
Bu konuda ersnillll olaydı da sana anlataydı.. Kız 9 aydır kocisi bağlıyo bagciklarini :))) kız ben özledim o ask böcüğünü
Keske sana bıraksa hic korkmazdim doğumdan Zehra bir elimden tutardı sen bir elimden evde bilem dogururdum :))))))
Dubai de olması bir acıdan daha iyi Rusya ya olsa rüyasında gorurdu isten atılsın gerekirse :)
Herkesi o topladı basıma demek planları varmış :26:
Burası da cok sıcak artık canım yaiyiki yaza kalmadı bizim hamilelikler pisik olurduk buralarda
Ben don gömlek geziyom evde.. Kv den de cekinmiyom artık yarı cibil dolanıyom hararet basınca..
Ay bir de kadın bana gelirken bir suru gecelik falan almış doğumdan sonra giyeyim diye açık sacik seyler
Utandım görünce.. demek oğlunu dusunuyo aylardır bidon gibi kızla yatiyo oğlum diye :)))
karnın gidince giyersin dedi birdekendisi cok süslü kendine benzetmeye calisiyo. Bana da ver penye tişört penye şort takılayım hic oyle süslü puslu bir tip olamadım hic
Vah kuzum kelin ilacı misali.
Gerci Bazılarına hissediyorum ama bazılarınıza hic.
Çakran mı kapalı
merhaba herkese ben sitede yeniyim çok zor bir hamilelik geçiriyorum dertleşmek paylaşmak için üye oldum. 25. haftamda kalp çarpıntılarıyla kardiyologa gittim, meğer kalbim delikmiş hem de doğuştan. eğer hamileyken müdahale edersek bebeği kaybedersin dediler, önce şok oldum çok ağladım, bebeği kaybetmekten çok korktum.
sonra pıhtılaşma testleri yaptılar, heterozigot olarak faktör v leiden taşıyıcılıĞım varmış, aynı zamanda anemi hastalığım var. her gün avuç avuç ilaç içiyorum. innohep ve dodex iğne kullandım, coraspin, decavit, ferrosanol, folbiol, omega 3 kullandım.
heyet raporu verdiler, hareket etmem yasak. artık çalışamıyorum.
30. haftada bir de kasılmalarım başladı, magnezyum verdi doktor. kasılmalarım azaldı.
şuan 33. haftadayım, çok az kaldı. muhtemelem 36. hafta gibi bebeği alacaklar. evde çok sıkılıyorum, normalde kıpır kıpır yerinde durmayan bir insanım, kızımda benim gibi kıpır kıpır ve bir an önce çıkmak istiyor.
3 hafta daha dayanmalıyız, benzer tecrubeleri olan arkadaşlar varsa belki birbirimize moral verebiliriz burdan ve bu süreyi atlatabiliriz.
kızımı geçen hafta gördüm 37cm ve 1750 gramdı.
umarım onu sağlıkla kucağıma alabilirim.
tüm hamile arkadaşlarım Allah hiçbirimizin emeğini karşılıksız bırakmasın, bizi meleklerimize kavuştursun.
nerden aklına geliyo bunlar yaaMezos ger kendini iyice kas,
Ağla hatta tebrikler.
Kiz sen Dubai ye gidecek dedin ya ben hakikaten dumurum bugun.
Benimkide gidecek hemde yanımda kimse yokken:)
Seni bize bıraksa :)))
Bagris cagris çoluk cocuk dogurak
Onlarda orda 101 neyim oynarlar
kv 2. torunu da hemen kucağına almak istiyo heraldeBurası da cok sıcak artık canım yaiyiki yaza kalmadı bizim hamilelikler pisik olurduk buralarda
Ben don gömlek geziyom evde.. Kv den de cekinmiyom artık yarı cibil dolanıyom hararet basınca..
Ay bir de kadın bana gelirken bir suru gecelik falan almış doğumdan sonra giyeyim diye açık sacik seyler
Utandım görünce.. demek oğlunu dusunuyo aylardır bidon gibi kızla yatiyo oğlum diye :)))
karnın gidince giyersin dedi birdekendisi cok süslü kendine benzetmeye calisiyo. Bana da ver penye tişört penye şort takılayım hic oyle süslü puslu bir tip olamadım hic
ben de o eski hallerimi özledim vallaay çok güldüm kvye , benimki de evlenmeden önce kızım kızım evde hep bakımlı ol, böle açık saçık giyin güzel gecelşkler falan der dururdu gariban, hiç öle olamadım ben de amaaannn o da çekilir şey değil be,
hem açık saçık gecelik falan mı neymiş ki onlar ben unuttum 8 aydır duba misali dolaşıyorum, kendimi iğrenç hissediyorum bi daha göbeksiz görebilicekmiyim kendimi diye merak ediyorum yani:)o nası bi histi ya, hani böle güzel hissetmek falan
anaaaaam gördüğümüz her rüyayı doğuma yormaya başladıkkıııız voltaj banada bir tahmin yapmadın doğum ile ilgili
ben dün bir rüya gördüm ortalığı sel götürüyor rüyamda herkes kaçıyor ben ve erkek kardeşim bir minübüse biniyoruz bzde kaçıyoruz yolda annemi görüyoruz durmuyor şoför ben basbas bağırıyorum annemi almadın diye adamı tekmeliyorum falan adamda sana söz veriyorum anneni 5 güne kadar getireceğim diyor bende 5 güne kadar annem dayanamaz ölür diyorum :18:
5 günü doğuma yordum ben ya hayırlısı...
kızlaaaar ben doğum yaptım gece sancım geldi 4.00 te 7.30 bebeğimi aldım 2700 kg 47cm herşey yolundaa :)))
nerden aklına geliyo bunlar yaa
kv 2. torunu da hemen kucağına almak istiyo heralde
ben de o eski hallerimi özledim valla
kocişin koca koca tişörtlerini giymek istemiyorum artık
anaaaaam gördüğümüz her rüyayı doğuma yormaya başladık
bi de yorumun doğru çıkarmış
kızlar stv'de bi programa denk geldim şimdi...
kadınlar temizlik yapıyolar...
şunlar bizim evlere gelse de,bi çırpıda her yeri temizleseler ne güzel olur
Laf kocalara gelmişken en sonunda bende dün akşam başladım naz yapmaya geç oldu ama güç olmasın ayy çok ağırlaştım kendimi taşıyamıyorum gel şu bacaklarıma masaj yapta kan dolaşımı olsun dedim attım kendimi koltuğa baktım kedi gibi geldi masaj yapıyor :) bu güne kadar aman ya tiksinitsr bişi olursa diye aylardır görmeden kendimi jiletliyorum, yağımı kremimi yine göbüşüme bacaklarıma kendi kendime sürüyorum meyvesini soyuyorum yemeğini yapıyorum bulaşığını yıkıyorum eee bende nazlanmayı hakettim dimi :)
kızlaaaar ben doğum yaptım gece sancım geldi 4.00 te 7.30 bebeğimi aldım 2700 kg 47cm herşey yolundaa :)))
Günaydın herkese
Bol doğum yapmışsın ilk bebek geldi bakalım sırada kim var maşallah boo bebeğine sağlıkla büyüt hikayeni ve fotonuzu bekliyoruz
DÜn kontrolümüz vardi herşey yolunda dedi doktorumuz ama kizim 2500 gr olmuşben 2700 olur diyordum olmamış ince uzun bir kız olacak dedi doktorumuz neyse doğum kolay olur diye kendimi teselli ediyorum evde olunca burayı takip etmek zor oluyor özledim sizleri
tuncss acaba bunun için bişe yaptırdımı?
ben en yaratıcı performansı zapzup ve tuncssdan bekliyorum
:))))))))))))))
Tuncs ateş ölçer alacaktı tek eksik o kalmıştı ama hala baykuslu olanı bulamamışbence hepimize kart gönderecek o :)))
bi deeee kaşıntılarım var yaa avuç içlerim ve ayaklarım kaşınıyo bununla birlikte şişkinlik var bacaklarımda ellerim de ve saahları yüzümde siz de de oluyo muu ???
Ne mutlu, darısı basımıza sağlıcakla kucağııza almak nasip olur insallah..hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün . şok oldum görünce darısı hayırlısıyla bizlerin başına.
kızlar BoO nun bu mesajını gördümde aklıma birşey geldi benimde ellerim ayaklarım şiş gecede yüzüm şişiyor eşim tahlil sonuçlarını götürdüğünde ellerm ayaklarımı söylemiş dr da yüzü dışında neresi şişerse şişsin önemli değil ama yüzü şişerse önemli bir durum demiş benim sevgili kocamda yoooo yüzü şişmiyor demiştabi gece fosur fosur uyuduğu için sabahta öpüp gidiyor hiç dikkat etmemiş yarın dr kontrolüm var ilk işim yüzümün şiştiğini söylemek olacak
Herkesi o topladı basıma demek planları varmış :26:
Burası da cok sıcak artık canım yaiyiki yaza kalmadı bizim hamilelikler pisik olurduk buralarda
ay çok güldüm kvye , benimki de evlenmeden önce kızım kızım evde hep bakımlı ol, böle açık saçık giyin güzel gecelşkler falan der dururdu gariban, hiç öle olamadım ben de amaaannn o da çekilir şey değil be,
hem açık saçık gecelik falan mı neymiş ki onlar ben unuttum 8 aydır duba misali dolaşıyorum, kendimi iğrenç hissediyorum bi daha göbeksiz görebilicekmiyim kendimi diye merak ediyorum yani:)o nası bi histi ya, hani böle güzel hissetmek falan
Bugün iş yerinde son günüm diye arkadaşlarım beni dışarı yemeğe çıkardılar sağolsunlar...
Kaç aydır ilk kez makyaj yaptım bugün ve hamileliğimde ilk kez göğsümü gere gere fotoğraf çekildim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?