2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kız anlarlar mı kafasına kafasına vurmadan hayır hayır dedin mi, e yoksa anlamaz tabi,

anlamazlar canım anlamazlar
onlar hep ilk çocuğumuz olarak kalıcak
şimdikiler ikinci:))

?

Kızlar anlamiyo ama burnundan getircem o seyahati.. Mesaj atıp duruyo icim rahat değil diye..bende rahat ol deyip duruyom.. Bugün pasaportu göndermesi gerek işlemler için aksam sorucam gönderdiyse hazır olsun tüm gicikliklarima.. Bı de şey deyip duruyo 9 aydır tüm seyahatleri baskalarına yıktım artık ayıp oluyo.. Tüm zemini hazırladı aklınca

Hakkaten geç bile kalmissin...

Bu konuda ersnillll olaydı da sana anlataydı.. Kız 9 aydır kocisi bağlıyo bagciklarini :))) kız ben özledim o ask böcüğünü
Keske sana bıraksa hic korkmazdim doğumdan Zehra bir elimden tutardı sen bir elimden evde bilem dogururdum :))))))
Dubai de olması bir acıdan daha iyi Rusya ya olsa rüyasında gorurdu isten atılsın gerekirse :)

Herkesi o topladı basıma demek planları varmış :26:

Burası da cok sıcak artık canım ya iyiki yaza kalmadı bizim hamilelikler pisik olurduk buralarda

Ben don gömlek geziyom evde.. Kv den de cekinmiyom artık yarı cibil dolanıyom hararet basınca..

Ay bir de kadın bana gelirken bir suru gecelik falan almış doğumdan sonra giyeyim diye açık sacik seyler

Utandım görünce.. demek oğlunu dusunuyo aylardır bidon gibi kızla yatiyo oğlum diye :)))
karnın gidince giyersin dedi birde kendisi cok süslü kendine benzetmeye calisiyo. Bana da ver penye tişört penye şort takılayım hic oyle süslü puslu bir tip olamadım hic

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım...
hepimiz türlü türlü sorunlarla boğuşuyoruz... kimimizin ki fiziksel kimi maddi kimi manevi...
sorunların isimleri farklı ama sonuç aynı yönde hepimizin tek amacı bebişleri sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza alabilmek...
sen de çok şeyler atlatmışsın... ama ne güzel bak 3 haftan kalmış... gönlünü ferah tutmaya çalış... dualarımız seninle...

heh şöyle.... artık o kadar iş de yapma lütfen...
canım bana yardım et falan de...

canım benim yaaa.. anlamaz tabi körün istediği bir göz sen vermişsin iki göz... anlar mı hiç???
neyse olan olmuş artık boşuna sinirlerini bozma... ama bundan sonra hayır demek istediğinde yerine evet'i kullanma...

ah benim hediyeleşme arkadaşım allah kurtarmış darısı bizlere olsun böle haberler geldikçe çok heyecanlanıorum walla allah bizede nasip etsin inş. hayırlı haberlerini duyarız inş.

ay çok güldüm kvye , benimki de evlenmeden önce kızım kızım evde hep bakımlı ol, böle açık saçık giyin güzel gecelşkler falan der dururdu gariban, hiç öle olamadım ben de amaaannn o da çekilir şey değil be,
hem açık saçık gecelik falan mı neymiş ki onlar ben unuttum 8 aydır duba misali dolaşıyorum, kendimi iğrenç hissediyorum bi daha göbeksiz görebilicekmiyim kendimi diye merak ediyorum yani:)o nası bi histi ya, hani böle güzel hissetmek falan

Vah kuzum kelin ilacı misali.
Gerci Bazılarına hissediyorum ama bazılarınıza hic.
Çakran mı kapalı

kıııız voltaj banada bir tahmin yapmadın doğum ile ilgili
ben dün bir rüya gördüm ortalığı sel götürüyor rüyamda herkes kaçıyor ben ve erkek kardeşim bir minübüse biniyoruz bzde kaçıyoruz yolda annemi görüyoruz durmuyor şoför ben basbas bağırıyorum annemi almadın diye adamı tekmeliyorum falan adamda sana söz veriyorum anneni 5 güne kadar getireceğim diyor bende 5 güne kadar annem dayanamaz ölür diyorum :18:
5 günü doğuma yordum ben ya hayırlısı...

Çok geçmiş olsun.. Annenin ruh hali bebeği de etkiliyor biliyorsun, hep pozitif düşünmeye çalış ağlayıp kendini üzme zaten 33. haftaya kadar gelmişsin bir şey kalmamış şurda. İnşallah bebeğin sağlıklı bir şekilde zamanında doğar sen de bir an önce tedavine başlayıp iyileşirsin. Dualarımız seninle...

nerden aklına geliyo bunlar yaa

kv 2. torunu da hemen kucağına almak istiyo heralde

ben de o eski hallerimi özledim valla
kocişin koca koca tişörtlerini giymek istemiyorum artık

anaaaaam gördüğümüz her rüyayı doğuma yormaya başladık
bi de yorumun doğru çıkarmış

kızlar stv'de bi programa denk geldim şimdi...
kadınlar temizlik yapıyolar...
şunlar bizim evlere gelse de,bi çırpıda her yeri temizleseler ne güzel olur

kızlaaaar ben doğum yaptım gece sancım geldi 4.00 te 7.30 bebeğimi aldım 2700 kg 47cm herşey yolundaa :)))

maşallah canım bebişine
Allah sağlıklı analı, babalı uzun ömürler versin bebeğine
küveze gerek kalmamış sanırım, çok çok sevindim ve şaşırdım msj okuyunca
akşam eve gidince hemen başlıyorum hazırlıklara :)

Ay kız bak iyi aklıma getirdin şu tişört ben de sbaah içimden hesaplıyodum artık evde giyicek hiçbişeyim kalmadı, dün taytla üstüne mıncık kadar tişörtle annemlere gittim tabi herkes baktı öküz öküz, ben de diodum eve gidince herşeyi yıkiyim olmadı eşimn boxırlarından giyiyim, üstüne de tişörtünü giyerim hah bak güzel oldu:)

Off çok güldüm :)) yap kızz hatta yavaş acıtıyosun fln de :))

Bugün iş yerinde son günüm diye arkadaşlarım beni dışarı yemeğe çıkardılar sağolsunlar...
Kaç aydır ilk kez makyaj yaptım bugün ve hamileliğimde ilk kez göğsümü gere gere fotoğraf çekildim...

kızlaaaar ben doğum yaptım gece sancım geldi 4.00 te 7.30 bebeğimi aldım 2700 kg 47cm herşey yolundaa :)))

tekrar tekrar tekrar okudum mesajı.. kızlar facede yazmışlar.. gece ben uykumun arasında bi gelmiştim boo burdaydın.. demek hemen sonrasında da doğuma gittin.. Allah'ım hayırlı evlat eylesin.. darısı bizlere olsun.. fırt diye çıkmış maşallah

kıııız dünür gelinime iyi bak.. sana benzeyecek belli ki kızın.. kiloyu dert etme.. sağlıklı olsunlar yeter ki..
arayı çok açma arada gel..

tuncss acaba bunun için bişe yaptırdımı?

ben en yaratıcı performansı zapzup ve tuncssdan bekliyorum

:))))))))))))))

Tuncs ateş ölçer alacaktı tek eksik o kalmıştı ama hala baykuslu olanı bulamamış bence hepimize kart gönderecek o :)))

babababababa arkamdan dedikodu yapıyorlaaarrrrr
ateşölçerin baykuşlusu yok da.. gratis diye bi mağaza varya orda çok güzel baykuş kutulu el kremi ve dudak balmları varmıi.. gece nette gördüm.. hemen gidip bakmam lazım Allah'ım ne olcak bu baykuş sevdam.. yıllarca kelebeklere takılmıştım.. şimdi baykuşlarla özdeşleşmek üzereyim..

haa mezoş dün fotoğrafçım ile görüştüm.. mail listesi vericem ona, ilk fotoğraflarımızdan bir kart hazırlayıp göndericek.. ama buraya ekleyemez görmek bilmek isteyenler bana özelden maillerini atsınlar.. sizi de listeye ekleyim

bi deeee kaşıntılarım var yaa avuç içlerim ve ayaklarım kaşınıyo bununla birlikte şişkinlik var bacaklarımda ellerim de ve saahları yüzümde siz de de oluyo muu ???

kızlar BoO nun bu mesajını gördümde aklıma birşey geldi benimde ellerim ayaklarım şiş gecede yüzüm şişiyor eşim tahlil sonuçlarını götürdüğünde ellerm ayaklarımı söylemiş dr da yüzü dışında neresi şişerse şişsin önemli değil ama yüzü şişerse önemli bir durum demiş benim sevgili kocamda yoooo yüzü şişmiyor demiş tabi gece fosur fosur uyuduğu için sabahta öpüp gidiyor hiç dikkat etmemiş yarın dr kontrolüm var ilk işim yüzümün şiştiğini söylemek olacak

kontrole gidip geldik. dün korkarak sormuştum. bebeğimin tekmeleri eskisi kadar şiddetli değil, hafif hafif vuruyor diye. doktor normal dedi. hafif de olsa hareketinin olduğu anlamına geliyormuş. nts ye girdik yine.o da normal çıktı. 10 gün sonra tekrar kontrole gidicez.
bu arada her gece ben doğum yapıyorum rüyamda
bi gün nişan geliyo, başka bir gün suyum geliyo, bazen bebek doğmuş da yanıma koymuşlar şeklinde görüyorum.

canım bende çok şişmeye başladım.. özellikle sabahları uyandığımda davul gibi oluyorum.. gün içinde şişler iniyor tek ellerimde kalıyor..
doktora söyledim, idrarda protein varmı diye bakıldı. çok şükür çıkmadı bişey.. pazartesi gittiğimde yine sordu şişliklerim aynen devam dedim.. artmıyor ise sorun yok dedi.. son ayda normal bunlar dedi..
ve ben sürekli iyiki yaza denk gelmedi hamileliğim deyip duruyorum.. kesin bunun iki üç misli şişerdim o zaman..
drunu bilgilendir şişliklerle ilgili..

birde benimki tansiyonunu kontrol et sürekli 14leri görürsen hemen gel dedi..

amannn korkulur sizin kv'lerden.... ne çok düşünüyolar oğullarını. ama kızlar doğumdan sonra hemen toparlanmamız lazım. dün 5ay önce doğum yapan bi arkadaşımla görüştüm. bebişine bakmak için ücretsiz izne ayrılmış. evde tabi salmış kopçayı, kocasından duymadığı laf kalmamış. sakın ücretsiz izin alıp da kendini heba etme dedi. daha 1,5 yıllık evliler... sen iyice saldın kendini, paspal paspal dolaşıyosun evde, ücretsiz izin aldın çocuğa bakmak tamamen senin görevin, ben çalışıyorum yoruluyorum falan diyomuş. öküz herif ya bide biraz işveli cilveli ol diyomuş. ayy bi kaşık suda boğasım geldi, nasıl üzülmüş canım arkadaşım ya. bende ki de zeka ya yatakta cezalandır onu dedim. adam meğer ayrı yatıyomuş çocuk sesinden uyuyamıyorum diye
ona göre gardımızı alalım melek kocalarımız daha uzun süre dayanamayabilir bu hallerimize.

iznin hayırlı olsun canım. bol bol tembellik yap evde

benim takvim bile artık doğum çantanı hazırla diyor ama bende tık yok. :26::26:
bir dünya işim var daha, elbiseler yıkanacak, ütülenecek, hastane çantası hazır değil. ev temizlenecek, halılar,dolaplar, camlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…