emziren anneler adet düzensizliği yaşıyo musunuz? benim adetlerim hep gecikiyo yaa. hem de baya gecikiyo. bu ay yine olmadım. internette emzirenlerde gecikme olabilir yazıyo ama gebelik şüphesini de akıldan çıkarmamak lazım diyoben yine test yapıcam bugün. her ay aynı sıkıntı. doktora mi gideyim napıyım ben?
*
bi de benim kızım normalde basarken ayak tabanına güzelce basıyo ama adım atarken sağ ayağının ucuna basıyo. aklıma kötü bir şey getirmek istemiyorum korkuyorum.kalça çıkığı olup olmadığına bakılmıştı bi sorun yoktu. günde 15-20 dk yürütece bırakıyorum ondan olabilir mi? gerçi 2 gündür yürüteci de kaldırdım.
Canım korkma ya, Kalça çıkığı olsa bu güne belli olurdu. Ağrısı bacak bozukluğu ...
Bendede gecikme oluyor. Ama dikkat ediyoruz çok korkmuyorum. Zaten ev düzensizliğinden adamı haftada bir örüyorumOndada tutarsa yandık
Allah kolaylık versin inşallah birakmaz. meme vermeden önce sevdiği şeylerden göğsünün ucuna sürsen tutar mı acaba :S
inşallah öyledir canım. iki ayağının ucuna bassa kesin yürüteçten dicem ama sadece sağ ayağının ucuna basıyo.
*
tutmasın mümkünse uzuuunnnn bi süre tutmasın :) adetim gecikince her anım bu korkuyla geçiyo valla.
biz kimi kandırmaya çalışıyoruz ki :) maşallah her şeyin farkındalar.Denemedim. Sevdiğide bişey yok ki:)
Veriyorum resmen bi memeye bakıyor bi bana. Yalıyor ağzına alıyor dşliyor sonra bırakıyor:)
Aklina kotu seyler getirme canim.
Bebekler parmak ucunda yurumeyi severler. Hosuna gidiyordur.
Kalca cikikligi problemi yasamis biri olarak sana bilgi vereyim. Olcum yapildiginda sikinti yoksa, gerileme gostermez. Sadece gerideyse, iyilesme oluyor. Ben bunu yasadim. Cok iyi biliyorum.
Gunde 15 dk yurutecin de zarari yok. Sorun etme kendine. Basmayi ogrenecektir yakin zaman da
Kızlar gecede göğüsü bırakmaya başlıyor ... Benim kızım çok meme düşkünü olmadı hep benim çabamla bu aya kadar mamasız gfeldik. uykuda emzirdim. bir ara aç bıraktım açken mecbur uyanıkken emdi.Düzene girdik derken işe başladım biberona geçtik. Yine uykuda emmeye başladı. şimdi uykudada istemiyor. Uyanıyor , ağlıyor. Sonra uyumuyor ama aç biliyorum. Bu gece 4 te uyandı .Mız mız mız..aç memeyi veriyorum yalıyor mide bulandırıyor. uyumakta direniyor.Mecbur o saatte kalktim pompaladım.80 verdim içti. Tabi uyku açıldı. Benim uyumam lazım 6da kalkıp işe gidicem. Acaip asabileşiyorum.Çocuğda yoruyorum kendimide
Çok yorulmaya başladım ya. Sütüde göğüste bırakmamak için 3 saate bir pompalıyorum.emmeyi artık ırakırsa gecede pompalıcam mecbur. Rahata çok düşkün bu çocuk..
Paranoya oldum.Aklım fikrim bu çocuk nasıl emecek ,göğsümde süt kalmasın ,sütüm çekilir mi...
Ben nasıl tekrar memeye alıştırırım tavsiesi olan bunu yaşayan var mı? Bu arada çorbaya iyice alıştı kızım.Akşam tam sebze çorbası yiyor artık ama kahvaltıda aynı düzen oturmadı. Akşamları hurma veriyorum birde yediği ek gıda bu . Yoğurta ara vermiştim tekrarladık dün bakalım yiyecek mi bugün.
emziren anneler adet düzensizliği yaşıyo musunuz? benim adetlerim hep gecikiyo yaa. hem de baya gecikiyo. bu ay yine olmadım. internette emzirenlerde gecikme olabilir yazıyo ama gebelik şüphesini de akıldan çıkarmamak lazım diyoben yine test yapıcam bugün. her ay aynı sıkıntı. doktora mi gideyim napıyım ben?
*
bi de benim kızım normalde basarken ayak tabanına güzelce basıyo ama adım atarken sağ ayağının ucuna basıyo. aklıma kötü bir şey getirmek istemiyorum korkuyorum.kalça çıkığı olup olmadığına bakılmıştı bi sorun yoktu. günde 15-20 dk yürütece bırakıyorum ondan olabilir mi? gerçi 2 gündür yürüteci de kaldırdım.
biz kimi kandırmaya çalışıyoruz ki :) maşallah her şeyin farkındalar.
gerilemenin olmayacağına çok sevindim canım. inşallah zamanla düzelir içim rahatladı gerçekten. sana da çok geçmiş olsun. senin problemin tam olarak düzeldi mi?
bu gruptakiler nerede? bi mesaj atın bana da yahu, ne zormuş aranıza girmek
Kızım 15-20 gün dediğin gibi hiç emmedi, uykusunda bile. Biberon alışkanlığından ziyade kaşıkla yemeye çok alıştı. Sabah 8 akşam 7 çalışıyorum beni de görmediğinden unuttu sanırım. Sonra kendi tekniğimizi geliştirdik. Önce emziğini verip sakinleştiriyorum kucağımda sallayı şarkı söylüyorum. Özellikle kırmızı balık şarkısında susuyor ve emiyor. :) bir iki dakika sonra emziği çıkarıp meme veriyorum şapır şapır emiyor. Ya da önce bibronla 30 cc mama ya da süt ver o sırada hemen memeye tut. Biz tekrar düzene girdik şükür. Kucağıma alıp şarkı söylüyorum öpüşüp koklaşıyoruz sonra emmeye başlıyoruz. Önce sen sakin ol bence. Umarım tekrar düzene girer. Bu arada sütünü sık sık sağ, bol sıvı tüket.
Bu yazdıklarını okurken o kadar imrendim ki , Çok hoş emişiyorsunuz maşallah :) Alıştırdım gliba kendimi bu duruma. Artık denemiyorum bile gece kalkıp sağıyorum öyle veriyorum. Süt haliyle geç gleiyor ya memeden sabredemiyor. Belki popayla biraz getirip vermek lazım ama bu heryerde kolay olmaz. Avmdeydim haftasonu. Kızım arabasında emzirme odasındayız. Ben pompalıyorum.Millet girip çıkıyor maşallah emziren gidiyor.Arkadaş ben yarım saat sağ onu poşete koy dezenfekte et. :))) Hay Allah'ım ya napalım sütüm var en azından hala kızımı doyurabiliyorum diye kendimi motive ediyorum.
Bu yazdıklarını okurken o kadar imrendim ki , Çok hoş emişiyorsunuz maşallah :) Alıştırdım gliba kendimi bu duruma. Artık denemiyorum bile gece kalkıp sağıyorum öyle veriyorum. Süt haliyle geç gleiyor ya memeden sabredemiyor. Belki popayla biraz getirip vermek lazım ama bu heryerde kolay olmaz. Avmdeydim haftasonu. Kızım arabasında emzirme odasındayız. Ben pompalıyorum.Millet girip çıkıyor maşallah emziren gidiyor.Arkadaş ben yarım saat sağ onu poşete koy dezenfekte et. :))) Hay Allah'ım ya napalım sütüm var en azından hala kızımı doyurabiliyorum diye kendimi motive ediyorum.
Bayadır bu tarafa göz atmamışım ama pek aktif değilmiş zaten. Ama cherryfe yazını görünce hemen el atayım dedim; bybo yani bebek yapım bakım onarım sitesine gir, Orda Tomris' in emzirme notlarını incele kendisi dr. Ve müthiş faydalı taktikleri sayesinde birçok insan bebeğini tekrar memeye alıştırıyor. Umarım işe yarar,
sağma işi çok zahmetli benim oğlum çooook acıkmış olduğunda memeyi almak istemiyor çünkü bir an önce süte kavuşmak istiyor ama ben ısrarla odanın içinde gezdiriyor sakinleştiriyorum biraz su falan veriyorum sonra tekrar meme veriyorum. Sadece sabahları kahvaltısını anne sütüyle sulandırıyorum o yüzden sağıyorum o bile çok yoruyor beni...
Kızlar bebeklerinizin dişleri ne durumda? 4. Aydan beri eller agızda hala patlatmadı benim miniğim..
Merhaba arkadaşlar,
Kızım 1,5 ay önce alt dişlerini patlattı. Sonrasında üst dişlerin gelmesi gerekiyor. Hala görünürde birşey yok. Diş çıkartan arkadaşlarım, sizlerde durum nasıl? Ne kadar zaman sonra üst dişler patladı acaba?
Sevgiler.
Kızlar bebeklerinizin dişleri ne durumda? 4. Aydan beri eller agızda hala patlatmadı benim miniğim..
Biz 5,5 aylık paltattık iki diş. İki aydır da bekliyoruz diğerlerini.
Umarım sorunsuz geçirirsin bu dönemi
Tatlim bu konuda en muzdarip benim heralde su anda 6 adet disimiz var benim kiz biraz aceleci once alt onler cikti 2 adet sonra ust 2 köpek disleri daha sonra ust on 2 disimiz cikti siralamaya uymadi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?