2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canım korkma ya, Kalça çıkığı olsa bu güne belli olurdu. Ağrısı bacak bozukluğu ...

Bendede gecikme oluyor. Ama dikkat ediyoruz çok korkmuyorum. Zaten ev düzensizliğinden adamı haftada bir örüyorum Ondada tutarsa yandık

inşallah öyledir canım. iki ayağının ucuna bassa kesin yürüteçten dicem ama sadece sağ ayağının ucuna basıyo.
*
tutmasın mümkünse uzuuunnnn bi süre tutmasın :) adetim gecikince her anım bu korkuyla geçiyo valla.

Allah kolaylık versin inşallah birakmaz. meme vermeden önce sevdiği şeylerden göğsünün ucuna sürsen tutar mı acaba :S

Denemedim. Sevdiğide bişey yok ki:)
Veriyorum resmen bi memeye bakıyor bi bana. Yalıyor ağzına alıyor dşliyor sonra bırakıyor:)

Son düzenleme:

Aklina kotu seyler getirme canim.
Bebekler parmak ucunda yurumeyi severler. Hosuna gidiyordur.
Kalca cikikligi problemi yasamis biri olarak sana bilgi vereyim. Olcum yapildiginda sikinti yoksa, gerileme gostermez. Sadece gerideyse, iyilesme oluyor. Ben bunu yasadim. Cok iyi biliyorum.
Gunde 15 dk yurutecin de zarari yok. Sorun etme kendine. Basmayi ogrenecektir yakin zaman da

Denemedim. Sevdiğide bişey yok ki:)
Veriyorum resmen bi memeye bakıyor bi bana. Yalıyor ağzına alıyor dşliyor sonra bırakıyor:)
biz kimi kandırmaya çalışıyoruz ki :) maşallah her şeyin farkındalar.

gerilemenin olmayacağına çok sevindim canım. inşallah zamanla düzelir içim rahatladı gerçekten. sana da çok geçmiş olsun. senin problemin tam olarak düzeldi mi?

Kızım 15-20 gün dediğin gibi hiç emmedi, uykusunda bile. Biberon alışkanlığından ziyade kaşıkla yemeye çok alıştı. Sabah 8 akşam 7 çalışıyorum beni de görmediğinden unuttu sanırım. Sonra kendi tekniğimizi geliştirdik. Önce emziğini verip sakinleştiriyorum kucağımda sallayı şarkı söylüyorum. Özellikle kırmızı balık şarkısında susuyor ve emiyor. :) bir iki dakika sonra emziği çıkarıp meme veriyorum şapır şapır emiyor. Ya da önce bibronla 30 cc mama ya da süt ver o sırada hemen memeye tut. Biz tekrar düzene girdik şükür. Kucağıma alıp şarkı söylüyorum öpüşüp koklaşıyoruz sonra emmeye başlıyoruz. Önce sen sakin ol bence. Umarım tekrar düzene girer. Bu arada sütünü sık sık sağ, bol sıvı tüket.

Önemli değildir bence bu ara hepsi aynılar. Yürütece koymayın şu çocukları yahu :) biz de koltuklara duvarlara tutunarak yürüyoruz ve çoğu zaman parmak uçlarına da basıyor, hangi ayak olduğu da değişiyor.

2 ayda normal değerleri yakaladık Sen de çok rahat ol, merak etme sakın. Düzelecektir.

Bayadır bu tarafa göz atmamışım ama pek aktif değilmiş zaten. Ama cherryfe yazını görünce hemen el atayım dedim; bybo yani bebek yapım bakım onarım sitesine gir, Orda Tomris' in emzirme notlarını incele kendisi dr. Ve müthiş faydalı taktikleri sayesinde birçok insan bebeğini tekrar memeye alıştırıyor. Umarım işe yarar,

sağma işi çok zahmetli benim oğlum çooook acıkmış olduğunda memeyi almak istemiyor çünkü bir an önce süte kavuşmak istiyor ama ben ısrarla odanın içinde gezdiriyor sakinleştiriyorum biraz su falan veriyorum sonra tekrar meme veriyorum. Sadece sabahları kahvaltısını anne sütüyle sulandırıyorum o yüzden sağıyorum o bile çok yoruyor beni...

sorma ya ben zorlanmamaya çalışıyorum sütüm gerilemesin diye. Çünkü şu an kaçarım yok ,
zilli kızım uykuda alıyordu şimdi uykuda vermeye çalışırsam bile yalıyor sonra uyanıyor kafayı yicem. Benimki oyunla filan alacak bir tip değil gibi sanıyorum ama denicem her yöntemi .Çok sağol bu siteyi inceliyorum hemen .

Tatlim bu konuda en muzdarip benim heralde su anda 6 adet disimiz var benim kiz biraz aceleci once alt onler cikti 2 adet sonra ust 2 köpek disleri daha sonra ust on 2 disimiz cikti siralamaya uymadi :)

Kızlar bebeklerinizin dişleri ne durumda? 4. Aydan beri eller agızda hala patlatmadı benim miniğim..

Biz 5,5 aylık paltattık iki diş. İki aydır da bekliyoruz diğerlerini.
Umarım sorunsuz geçirirsin bu dönemi

Tatlim bu konuda en muzdarip benim heralde su anda 6 adet disimiz var benim kiz biraz aceleci once alt onler cikti 2 adet sonra ust 2 köpek disleri daha sonra ust on 2 disimiz cikti siralamaya uymadi :)

Bizimde iki dişimiz var altta. Sanırım üstlerde başlayacak.
Yarın diş buğdayını yapıcam , Aile içinde.
svblc ,senin kız pek hızlı. Emiyor mu peki ,benimki zaten emmiyor bazen kandırdığımdada alınca muzur kızım gözüme baka baka dişliyor:) seni düşünemiyorum

ahhh o ısırmalar oyunlar yok mu mahvediyo beni bizim 4 dişimiz var şuan gece bazen uykusunda ısıra ısıra emiyo aklım çıkıyo sanki bir türlü bıraktıramıyorum çenesini kilitliyo diğer dişler de çıkarsa bu emzirme faslı çok uzun sürmez gibi geliyo bana

Bizimkinin iki disi var henuz isirmalara baslamadi
Ya benim bir sorum var gunde ne kadar su vermeliyiz bilgisi olan var mi oglum suyu pek sevmiyor gunde 1 cay bardagi kadar anca Iciyor

Oğlum 22 nisan doğumlu.Sadece anne sütü alıyor mama içmedi.Ek gıda olarak günde 4-5 çay kaşığı çorba,4-5 kaşık meyve püresi yiyor.Ara ara su veriyorum.yaklşık 500gr alıyor 2 aydır.Az mı ek gıda,anne sütü aldığı için yeterli mi bilmiyorum.Oğlum ek gıdaya çok tepkili sabrımla bu kadara çıktı..çok mama,muhallebi döktüm.yoğurtta arada veriyorum.günlük yoğurt mayalarım değişik sebze çorbaları yaparım,evde cici bebe bile denedim ama yemediği zaman çok üzülüyorum.7 aylık bir bebek neler yemeli,ne kadar yemeli..lütfen yorum yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…