2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

henüz benim de başlamadı, oğlumdan daha farklı bu hamileliim, tatlı felan canım istiyor, oğlumda ağzıma sürmezdim, bakalım gönlümden kız evlat geçiyor, rabbim şu mübarek günler hürmetine sağlıklı akıllı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar verir inşallah, cuma gideceğim doktora, geçen cuma gittim çok küçük gözükmez demişti, progesteronum düşük hap alıyorum o biraz yoruyor beni

inşallah canım çocuk sahibi olmak dünyanın en güzel duygusu, Allah hekese yaşatsın

Slm kizlar, anne adaylarini tebrik ediyorum.
Benim de 20 aylik bir kizim var.
Kizimi kucagima almak icin 3 sene beklemistik, 2 dusuk ve zorlu bir tedavi sureci sonrasi kendiliginden hamile kalmistim.
Veeeee simdi yine hamileyim hic beklemememize ragmen,
Sat 26.06, allahim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin ins.

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum. Benimde sat 24 hazirandı. bir tane 5 yaşında kzıım var. planlı bir gebelik olmadı. sürpriz oldu bize. 2. çocuk düşünmüyorduk ama allah verdi. Ayın 15 de ilk kontrolüme gideceğim. Çok heyecanlıyım. Tek isteğim sağlıklı olması. İnş. hepimizin yavruları sağ salim doğar.

cok sanslısınız nisan annesi olmak cok güzel tecrübeyle sınanmıs :) bnde 2012 nisan annesiyim poyraz ım 1 nisanda geldi saka gibi ne sıcak ne soguk cok rahat ediliyo yaza kadarda kilolar gidiyo bebişer büyüyüo rahat rahat geziiyo ohhh rabbm hepinizinkini tamamına erdrsin bizim kadar mutlu etsin dünyanın en güzel seyi bu melekler

Kızlar bana yardımcı olur musunuz?
Son regl tarihim 02/07/2012 idi şuanda hala regl gerçekleşmedi.
uyku hali var,karın ağrısı var,göğüslerde hassasiyet gibi birşeyler var...
Ne diyorsunuz,birşeyler söyleyin
Daha 3 aylık evliyim bilmiyorum
Yoksa kist mi var? Ne var bebek mi var?
Kafayı yedim galiba

normalde hiç adet belirtim olmaz,bu ay aşılama oldum ben,aynen bu belirtiler oldu+bel ağrısı,ama ilaçlardan olabiliyomuş bel ağrısı,
inşallah bebeğin seninledir.benim gibi uğraşmazsın yıllarca,benimde test sonucum 80di ama yarın yine bakılacak,artış var mı varsa olması gerektiği gibi mi diye

chosy İnşAllah bu mübarek günlerde hayırlısını versin Rabbim sana:)
Cevabın için de teşekkür ederim :)

Anlattiklarin gebeligin ilk belirtileri ama kesin birsey denemez tabii, eczaneden test al ve emin ol bence,
Allah gonlune gore versin.

Merhabalar bugün test aldım.
Sonuç:Kopkoyu 2 çizgi...
Sizce testte hata olabilir mi?SAT:02/07/2012 idi.
Kendimi bu hamileliğe hazır hissetmiyorumKendimi suçlu hatalı gibi görüyorum test yanlış cıkmış olabilir mi sizce?Mutsuzum

hata olmaz canım da neden mutsuzsun, o yavrunu hele kalp atışlarını duy, içinde kımıldandığını hisset bak nasıl mutlu olacaksın

lutfen ole deme.olmuş bi kere ama allah nasip etmiş erken olsun bişi olmaz.yillara bekleynleri dusun.yaşamayinca anlanmaz belki ama allah sukret.bnde 3aylik ewliydim hamile oldugumu ogrendim istiyoduk biz ama korunmadik.oglum 9ayini bitirdi bn ikinci bebegime hamileyim ve daha iki yillik ewli deilim.cok hizliyiz dimi.ama allah sukur ediyorum.ilk cok korktum napicam diye
Ama simdi kanamam var ve kaybedicem diye cok korkuyorum.allah aratmasin.

Çok sağol canım desteğin için.
Ben de 3 aylık evliyim.Şimdi duyan herkes 'aa çok erken ama yaa' vs vs diyip duracaklar.
Ayrıca itiraf ediyorum ki ben çok da hevesli mutlu değilim.Böyle düşündüğüm için de suçlu hissediyorum kendimi.Mutlu olmam mı gerekiyor?
Ama ben o bebeğe nasıl bakacağım?Bakabilecek miyim ?:26:
Bebekli bir hayat nasıl olur acaba?
Rahat rahat tatile gidebilecek miyim?
Eşimle eskisi gibi İstiklal'de kafama göre takılabilecek miyim?
Çalışabilecek miyim ?
Hele ki doğurmak...benim ağrı eşiğim çok düşüktür...Nasıl doğum yapacağım?
Üstelik sigara içiyorum dün 5 tane içtim.
Birdenbire nasıl bırakacağım??
Ben anne olmayı haketmiyorum galiba bu yüzden korkuyorum...

Kızlar içiniz liste yapacak yok mu ?

selam herkese bende ikinci kez hamilelik yasiyorum ve insallah nisanda yeniden anne olucam ikinci bebisimi kucagima alcam herkese selam

selam kızlar benim sat 18 temmuz bat 14 ağustos bakalım hayırlısı
eğer hamileysem bende nisan annesi olucam Allahımın izniyle
bişey sorucam ben oruç tutuyorum bir zararı olmaz dimi eğer hamileysem bebeğime,
folikasitimi de sahurda içiyorum.

öğrenmeden önce hiç bişeyin zararı olmuyomuş die duymuştum
hamileykende oruç tutanlar var
inşallah gelir bebişin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…