2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Maşallah kuzum sana ya.
Seninde gobişin baya belli.
Çok şeker görünüyorsun

teşekkür ederim :))
benim zaten göbişim vardı ama itina ile içime çekerdim kimseler anlamazdı.. şimdi içime çekemiyorum ve bu hafta iyice gerilmeye başladı.. kocaman olduk teyzesiiii... oğlum da kocaman olmuş.. 720 gram ehh eşi suyu muyu derken iri göbekli olmak kaçınılmaz sanırım

Benimde göbişim hiç yoktu.
Dün arkadaşım gördü nasıl çığlık atıyor evin içinde

Maşallah benim yiyenime allahım nazarlardan saklasın

göbüşe de bebişe de maşallah tatlım

senin de minikmiş göbüşün;nazar değmesin diye içinizde mi saklıyosun bebişleri napıyorsunuz

sana da maşallah tatlım:)saklıyorum şekerim ben eşit dağıttım kiloları şekerim hem külotlu çorap topladı topladı mezopotamya çok kzııyo böle diyince:)

41 kere maşallah canım,çok tatlısın,Allah nazarlardan saklasın.

En ağırını kaynoşa bırakmışsınız şekerim Masraf olmasaydı kadıncagıza

Yaff arayacağız dediler o yüzden ya gidersem yapmazlarsa

Canım gitmeden önce ara mutlaka...Bazen ellerinde aşı bitiyor vs. boşuna gitme...

12.12.2012 olması nedeniyle,günün anlam ve önemine ithafen nikah töreni patlaması yaşanır bugün.:123:

maşallah göbüşüne canım;

aaa hamile taytımı o
bende mi tayt alsam uzun çizmeleri çeksem diyorum.
kumaş pantolon ütülemekten gına geldi

hamile taytı değil ama beli çok çok rahat.. hatta en çok bunlarla rahat ediyorum..
ümitköy pazarından almıştım bu taytları, lastikleri sıkı sıkı değil.. deneyebilirsin..
taytlar genelde ince kumaşlardan oluyor, giyince iç gösteriyo sinir oluyorum.. buna pek alıştım. 2 senedir ordan alıyorum hep..
teşekkür ederim bu arada

çok güzel çok güzel süper işte budur:)

41 kere maşallah canım,çok tatlısın,Allah nazarlardan saklasın.

çoook teşekkür ederim canikolar

Bende nisan annesi olcammmmm yaşasınnnn....

hayırlı olsun bebeğin.. sağlıcakla gelsin dünyaya..

Canlarım ben artık çıkıyorum.

Kocişimle azcık gezelim temiz,ve güzel havanın tadını çıkaralım.
Kendinize dikkat edin vede yiyenlerime.Pazartesi görüşmek üzere.

Son düzenleme:
patrick wolf-augustine

çok güzel beni benden alıyor tavsiye ederim bacişkolar

hemencek açıverdim.. pek güzelmiş.. yavru ceylanımda dinlesin diye sesi de artırdım egomego teyzeden bize geldi oğluşum dedim

Canlarım ben artık çıkıyorum.

Kocişimle azcık gezelim temiz,ve güzel havanın tadını çıkaralım.
Kendinize dikkat edin vede yiyenlerime.Pazartesi görüşmek üzere.

ohh bol bol keyfini çıkarın tatilin..
sende dikkat et kendine özellikle de paşaya

hahaha kız napalım en pahalı şeyi alacak aslında alacağım deyince beni o kadar mahcup etti ki ben annesi olaraktan alamam o kadarını elim gitmez elim gitse gönlüm varmaz =)anneme söyledim ben gider bi sorarım dedi kuzum =)

egomego canım sağlık ocağından aramıyorlar.. bana da ararız aşıya gelirsiniz demişlerdi.. aramadılar ben gittim söyledim, aaa atlamışızdır dedi hemşire.. iyiki geldiniz hemen vuralım aşıyı dediler..

bunu söylediğin iyi oldu canım ben de senin anakucağını çok beğenmiştim. yatak sallanmıyor arada yatak odasınada taşırım diyordum ama zor olucaksa hiç düşünmeyeyim. gitti gidiyorda portatif beşiklerden beğendiklerim var acaba onların içine de yatak almak gerekiyor mu yoksa kendin mi dikip koyuyorsun? :26:

tuncss maşallah tatlım. fotoğraf ekleyenlere nas ve felak surelerini okudum rabbim nazardan saklasın hepinizi.

bende gaza geldim. dışarıya çıkıcam biraz sonra hazır giyinmişken bir fotoda ben çekeyim dedim. yok anacım bir türlü beceremedim. eşime fotoğraf çek kkya koycam desem adam kudurur. onun yanında siteye hiç girmiyorum. neyse arkadaşlara çektiririm bende.
hadi görüşürüz kızlar ben çıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…