Maşallah kuzum sana ya.
Seninde gobişin baya belli.
Çok şeker görünüyorsun
teşekkür ederim :))
benim zaten göbişim vardı ama itina ile içime çekerdim kimseler anlamazdı.. şimdi içime çekemiyorum ve bu hafta iyice gerilmeye başladı..kocaman olduk teyzesiiii... oğlum da kocaman olmuş.. 720 gram ehh eşi suyu muyu derken iri göbekli olmak kaçınılmaz sanırım
bence sen git canım, bana 7. haftda kayıt için gittiğimde 20. haftayı doldurunca gel dedilerdi. kendim gittim
göbüşe de bebişe de maşallah tatlım
senin de minikmiş göbüşün;nazar değmesin diye içinizde mi saklıyosun bebişleri napıyorsunuz
Annem destek olmasa alamazdım ki her istediğimi babam diyor ki misafirimin hiç birşeyi eksik veya dandik olmayacak sakın masraftan çekinmeyin neyi beğeniyor istiyorsan al gözünde kalmasın isterse bi kez kullanıp atsın ama al sakın almamazlık etme dedi kaynanamcımda sağolsun atlet alacakmış son bir ay kalası =))
Yaff arayacağız dediler o yüzden ya gidersem yapmazlarsa
Bende nisan annesi olcammmmm yaşasınnnn....
maşallah göbüşüne canım;
aaa hamile taytımı o
bende mi tayt alsam uzun çizmeleri çeksem diyorum.
kumaş pantolon ütülemekten gına geldi
çok güzel çok güzel süper işte budur:)
41 kere maşallah canım,çok tatlısın,Allah nazarlardan saklasın.
Bende nisan annesi olcammmmm yaşasınnnn....
patrick wolf-augustine
çok güzel beni benden alıyor tavsiye ederim bacişkolar
Canlarım ben artık çıkıyorum.
Kocişimle azcık gezelim temiz,ve güzel havanın tadını çıkaralım.
Kendinize dikkat edin vede yiyenlerime.Pazartesi görüşmek üzere.
41 kere maşallah canım,çok tatlısın,Allah nazarlardan saklasın.
En ağırını kaynoşa bırakmışsınız şekerimMasraf olmasaydı kadıncagıza
Canım gitmeden önce ara mutlaka...Bazen ellerinde aşı bitiyor vs. boşuna gitme...
bunu söylediğin iyi oldu canım ben de senin anakucağını çok beğenmiştim. yatak sallanmıyor arada yatak odasınada taşırım diyordum ama zor olucaksa hiç düşünmeyeyim. gitti gidiyorda portatif beşiklerden beğendiklerim var acaba onların içine de yatak almak gerekiyor mu yoksa kendin mi dikip koyuyorsun? :26:geçici birsey düşünüyorsan portatif ucuz seyler var onlardan al canım. ben sözde bu iş için anakucağı aldım sallanan.salonda durur bazen de kendi odama çekerim diye. ama dün kurduk hiç öyle pratik çekilecek birsey değil. eşim zor götürdü ben hiç ittiremem hele de dikişli mikişli olucam. o iş yattı . bence hafif bi beşik al gitti gidiyorda cok tatlı ucuz seyler var
ofelya kızzzz bu mu göbüş. benimki ne acaba ?? gıcıksınızzzz siz yaaa bebekleriniz nerde sizin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?