2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
şöyle kaynana lafı açıldı mı burda bi çenemin düşesi geliyo ki sormayın..

benimki de diyo ki 1.000 tl veririz odasını alın o parayla, kalanına da eksik eşyalarını..!! sanki atla deve veriyo kadına bak.. geçen bebek odalarına baktık, tam takım bişey alırsak en ucuzu 2 binden başlıyo.. ki ben oda takımı istemiyorum.. tek yatak ve yüksek bir şifonyer alıcam.. yatağını iyi birşey alayım diye düşünüyorum ki bununda iyisine baktın mı 1.000 tlden aşağıda hiç yok sorsan lafta o odayı da almış olcak eşyaları da.. ama nerdeeee.. tıpkı düğündeki gibi o yaptım gibi gözükecek tüm borçlar bize kalacak..
bunlar böyle davrandıkça da ben kendi annemleri dizginliyorum.. hiçbişey yapmayın diye.. birde bebek için benim için ayrıca bir hediye bişey de yapmayacaklarmış.. yatak odasını filan alıyoruz ya daha ne yapalım demiş eşime.. annemde yazık bilezik alacam sana, torunuma cumhuriyet her birimizden diyo.. yuhh dedim manyadın sanırım!! gelinin doğurunca alırsın onları dedim..
tek erkek çocuk ve erkek torunları oluyor, ki daha hamile kaldığımı duyduğunda kayınpederim kız olursa çöp almam, erkek olursa her türlü masrafı benden demişti.. yalan oldu yani ayy susturun beni

1-avent
2-Nuk

Gerisini düşünme derim.

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin,forumlarda okurken cocuklar cok kucukken aventi istemediklerini,difraxi daha kolay aldiklari,sonradan avente gectikleri yaziyor genelde,tabi her cocugunda farkli oldugu.
Siz kucukken hangisini kullandiniz acaba?Nuk a ne zaman gectiniz?

Bu arada cocuk arabasi icin sunu soyleyebilirim,biz cok arastirdik cunku benim istedigim cocuk arabasi 3 tekerliydi, 3 tekerleklilerde arabanin devrilme olasiligi oluyormus,kaldirimlardan inerken yada cukurda vs. , magazalardan aldigimiz bilgiler internetten arastirmalarimizin sonucunda 4 tekerlekli aldik.3 tekerlekli pek tavsiye etmiyorlar.

Canlarım ben artık çıkıyorum.

Kocişimle azcık gezelim temiz,ve güzel havanın tadını çıkaralım.
Kendinize dikkat edin vede yiyenlerime.Pazartesi görüşmek üzere.

Kendini ihmal etme kuzucum aramalarını bekleme haftanı geçirme.
Herkes o kadar ilgili olmuyor malesef.

ben kaçırmışım nereye gidion çarsambadan cumaya gelecen öyle ist de nerde o temiz hava bacımm nereye gidion bensiz ege kıyılarına mı gidion benide götürün orda seyipleyebilirsiniz bacım nereye gidion benim niye haberim yokk
annem soracak ne zaman gelsin die kuzum damam ihmal etmemde çatlarım sen nereye gidion

evett kötü müzik dinlermi egeoşmegoş teyzesi =) dinlesin balım ne güzel müzik demi alıp götürüor bi yerlere ama ersnil nereye gidiyor hala ordayım haha

aaaa niye ki tatlım ne sebepten kızıyormuş??

Ne demek kız olursa,erkek olursa çok çirkin bir yaklaşımİşte sadece yaşla,başla büyüklük olmuyor,dünyada geçirilen yıl toplamı bir insana saygı duymaya,sevmeye yetmiyor.Boşver tatlım,canını sıkmamaya çalış..Allah yardım eder inşallah,hersey gönlünce olur.

tuncss yavrum benim, hemşom benim.. toprağım bak nasılda benzıyoruz keyfim yerine geldi benim göbişim seninkiyle kapışır tatlım ofelyam da göbek görsün bebek görsün.. çorap saklıyomuş muş pehhhhh

sana da maşallah tatlım:)saklıyorum şekerim ben eşit dağıttım kiloları şekerim hem külotlu çorap topladı topladı mezopotamya çok kzııyo böle diyince:)

Canlarım ben artık çıkıyorum.

Kocişimle azcık gezelim temiz,ve güzel havanın tadını çıkaralım.
Kendinize dikkat edin vede yiyenlerime.Pazartesi görüşmek üzere.

çatlat yavrum çatlat elbet bir gün biz de bu tozlu okullardan çıkarız sana sorarız... doğurmadan gidebilsem bi istanbula sana özel mesaj atıcam ki hala balık ekmek muhabbetini unutmuş değilim.. yaw ağzım sulanıyooooo her seferinde ki tokum şu an yaniii bugün kıskançlık günümdeyim.. seni ve ofelyayı dövcemmmm

şekerim onlara yatak gerekmiyor sadece bi peluş battaniye atarsın altına rahat olsun diye..ufak şeyler onlar zaten.. ben anneme beşik içinde minnacık bir yün yatak siparişi verdim yorgan kalınlığında. yün çok sağlıklı diye okumuştum bi yerde.. sipariş verecekti bu hafta. bak bu mesela bu . hazır geliyo dikme falan yok.. kurulum yapıyorsun sadece

SEPET BEŞİK BEBEK KARYOLA PORTATİF YATAK GittiGidiyor'da 68207171

Son düzenleme:

susmaa konuş bende yazmaya erinmesem anam bakın ortak bir yerde buluşalım hepimize en yakın şehirr durun buluyorum sivas bence hepimiz sivasta buluşalım ayy bende sivasta yaşıyordum unutmuşum neyse bak gidecek yerimiz oldu bana gelirsiniz şöyle bisdürü yemek memek yaparız yeriz kaynatırızz içimizi bi boşaltırız=)benim kaynanamda işte arsız arsız son bir ay kalası bende bi kaç atlet alırım onlar çok lazım oluyor dedi dedim ki anne zorlama kendini öyle masraf olmasın dedim =)sana bişi diyim mi boşverin o 1000lirayıda almayın kendiniz yapın annenleride frenleme boşver =)içlerinden geleni alsınlar o 1000liraya yerine altın taksınlar bozdur istediğini al konuşmasınlar biz yaptık die bende deli oluyorum bana düğünde 3 altın bide gelinlik aldılar aldılar lafın gelişi düğünde bana takılanları aldı elimden gitti onları ödedi ben kendim aldım diorum lafı olunca düğün alışverişine bi mağzaya götürdü hayatımda girmediğim bir yer artı kapalı giyim mağzası varlığını bilmem köy gelinlerinin giyeceği abartılı taşlı falan maxi etek ceket takımlar falan yengem dedi ki bizim kızımız burdan giyinmez die oda başka yerden alamam dedi bende istemedim zaten annem aldı hem eşime hem bana dedim u.s polo dan adil ışıktan ve kotondan alışveriş yapmıştık ben bunları dolabıma dahi asmam dedim almadılar onlarda şimdi herşeyimi yapmış oluyorlar ama yanımda laf açılırsa herşeyi biz yaptık annemin desteğiyle ve takılan altınlarla diorum benim kaynanamda erkek die keşkee kız olsaydı die dolanıo ortalıkta geçende oğlanı alacam vermicem size dedi dedim sen çocuklarından vazgeçebilir misin ben geçemem kusura bakma dedim ayy tamam kapatıom konuyu tekrar migrenim tutacak =)

hehehe ben kocişe dedim ki sadece bizim gördüğümüz bir topiğe ekledim dedim sadece bizim kızlar görebiliyor dedim zaten hemen kapattık dedim güldü yorumlarınızı söyledim kimin hatunu beah dedi =)şimdi de diom ki vücudum güzel mi diom göbekli bir vücud işte dio dedim gece salonda uyumak istion heralde manken karım benim dio yalakaaa dedim bende

amiiinn cümlemizi.. ağzına yüreğine sağlık canım benimm..
aynanın karşısına geç çek tamamdır işte koca kıskanç sanırım azcık ucundan kıyısından. benimki de kk ya alışma dönemi baya zorluydu.. ama artık alıştı.. hatta bi çoğunuzu tanıyor bile.. bahsediyorum zaman zaman
iyi gezmeler bu arada

evett kötü müzik dinlermi egeoşmegoş teyzesi =) dinlesin balım ne güzel müzik demi alıp götürüor bi yerlere ama ersnil nereye gidiyor hala ordayım haha

ersnil izne ayrıldı canım.. kocası da o da izin almışlar.. dinlenceklermiş ayyyy pardon bol bol gezceklermiş

çok ayıp çok çirkin ama işte zihniyetsiz insanlar naparsın.. ilk evlendikten sonra çok şaşırıyor, çok üzülüyor, çok kafama takıyor ve çok ama çok yıpranıyordum.. ama artık umursamamayı öğrendim.. karakterlerinde sıkıntı var.. iyiki kocacım onlar gibi değil yoksaaa şimdiye çoktaan tak seperi koluna herkes kendi yoluna olmuştu.. Allah'ım kocacımı korusun..
Rabbim öyle büyük ki. hiç umuldadık yerlerden neler neler çıkarıyor karşımıza.. 2 seneyi geçkin uğraştık bebek için.. yokluk içinde birde tedavi masraflarının altından kalktık.. tam artık tükenmiştik, tüp bebek için para biriktirelim bari dedik nasip etti çok şükür.. sağlıkla dünyaya da gelsin de Allah'ın izni ile herşeylerimiz tam takım olur zaten.. kimselere muhtaç etmesin yeter ki..

bebeci teşekkür ederim daha iyiyiz canım ama bugün sabah yine 2 kere az az oldu ama Allaha şükür tekrarlamadı kızım iyi cumadan beri kıpır kıpır bize şaka yapmıştı heralde şimdi ben iyiyim der gibi tekmeliyor sende iyisindir umarım bugün işlerim çokk yoğun takip edemiyorum burayı bir ara girdim senin yazdığını gördüm cevap veremeden çıktım çok sağol ilgin için

ayrıca göbüşleri ekleyen anneler maşallah sizlere nazar değmesin minik minik göbekler pek şirin

Aynen öyle canım benim

Düşünüp,canını sıkıp,kendini yıprattığına kesinlikle değmez,hiç bir şeyi değiştirmez,sadece sen üzüldüğünle kalırsın o kadar...

O nedenle faydadan geçtik,zararları olmasın yeter...

ahahaha toprak işte kızım.. hamurumuzda var demek ki iri kıyımım azcık.. şimdi hamile iri kıyım oldum..
göbeğimi seviyorum ama.. yakıştı bana hamişlik
ayyy sabahtan beri göbekleri gördükçe sinir oldum zaten.. ben öyle zayıf hamiş görünce nerende duruyo bebek ve organların diyorum.. neyse artık doğumdan sonra zaten koşturmaktan gider hepsi.. birde ben adapazarına gidince her akşam bebiki de alıp kentparka gidip yürüyüş yapcam.. ablam orda öğretmenevinde çalışıyo, biz yürürüz iş çıkışı onu da alır eve döneriz diye planlıyorum.. hemde 1.5 ay filan kalcam orda, baya faydası olur bu yürüyüşlerin diye düşünüyorum.. inşallah uygulayabilirim..

ahhh ahhh sakin sakin.. yalnız değilmişim demek.. bende anormal olan bi benimkiler diye düşünürdüm..
benimde herşeyimi kocacım yaptı.. ama sorsan onlar yaptı oldu.. birde altınları vermedi eşim.. hala lafını ediyorlar.. her gidecekleri düğün öncesi telefon edip altın muhabbeti yapıyorlar, eşimde ben veremem deyince sizin borcunuzu ödemeye gidiyorum oluyor.. sanki biz altınları altık da yedik keyfimize.. hepsi borca harca gitti..
ele karışmak yele karışmak derlerdide ben amaan ne olcak çok iyiler der dururdum.. davulun sesi meğer dışardan hoşmuş.. içine girince çıktı hepsinin foyası.. kocamı seviyorum ya yetiyo bana çok şükür.. iyiki kapım ayrı ki birlikte oturma fikrini çok aşılamışlardı bana düğüne az bi zaman kala.. iyi ki kanmamışım

canım hastane çantası hazılarken tecrübeli anneler yardım eder bize

canım göbüşinede oğluşunada maşallahhhhh

işte.. karışmasınlar evime barkıma düzenime.. aldığım herşeye laf ediyor kaynanam.. onu giymez bunu bi kere giyer boşuna alıyorsun bilmem ne.. diyorum ben 2 yıl bekledim yavrumu.. heveslerim var karışma.. bir kere giysin yeter ki ben göreyim onun sağlıklı olduğunu yeter bana diyorum.. canım benim minik kuzum..
ayy neyse konuyu kapatalım valla bende laf bitmez bunlarla ilgili..

egomego bacım bak ben son günlerde buna takıldım..
münir özkul ile ilgili bir belgesel izlerken bu şarkı bi dolandı bana.. vazgeçemiyorum.. eskilere zaten hastayım.. hele de plaklardan dinlemeye.. bak yine girdi aklıma.. kurayım pikapımı akşama keyif yapalım..

http://www.youtube.com/watch?v=r2AzPi81hkw

Son düzenleme:

Kesinlikle karıştırma canım,bu konuda tavrın net olsun...Susmak saygılı olmak değil,fırsat vermektir.Uygun bir şekilde müdahaleden hiç hoşlanmadığını anlat...Mümkün olduğunca min. görüş...Zaten düğüne bir şekilde imzalarını atmışlar bari bu günleri gönlümüzce yaşayalım değilmi

evet evet.. benim evladım.. tamam senin de torunun ama benim canımdan can.. benim hayatımın en önemli parçası.. düzen benim düzenim olmalı.. çok şükür ben tepki gösterince geri çekiliyor.. hatta son zamanlarda ben hamilelikten sanırım tahammülsüzüm.. direk tepki koyuyorum. bir daha açmıyor konuları amaan evlerimiz huzurlu olsun da gerisi valla boş..
teşekkür ederim bu arada beni anlayan birilerini görmek iyi geldi

AAA Kızlar hırslandırmayın birbirinizi de beni de..
Zaten kaynana kayıpeder şimdi birer çekyat uzanmış, battaniyeleri çekmişlerdir benim evde.. Bu gidişle eve gidince "kalkın bana yemek hazırlayın, benim terliklerim nerde, siz niye boş boş oturuyorsunuz..." diye girişicem ikisine..

İlahi Nemucuğum,süpersin

Hırsandırmak değil güzelim...Düğün,doğum vb. insan hayatında iz bırakan özel zamanlar,güzel anlarla,anılarla yaşamak,hatırlamak adına paylaşımlar...

yarasin insallah oyle deme kiz annemi beklemesi lazim hayirlisiyla vaktinde gelsin insallah

gecmis olsun canim... tesekkur ederim, senin gibi fit olamayiz ama masallah sana da tombis olsun istiyom ama bi yandan da nasi cikaricam onu dusunuyorum

tesekkur ederim canim, koy ya sen de sivri gobek guzeldir, ben hamile gibi gorunmeyi seviyorum

benimki hala aşağı aşağı vuruyo , çıkmak için ışık arıyo heralde

ben anlamiyorum bazen bu cocuk nerelere yetisiyo diye bi kasiklarimda tekmesi bi gobegimin 2-3 cm ustunde

Kızlar 41 kere maşallah,Allah nazarlardan saklasın Süpersiniz bayıldım....

temmuz, nemu ve esrasm canlar masallah gobuslerinize tu tu tu nazar degmesin

tesekkur ederiz teyzeleri

oy maşallah tatlım
kız egomego,esra ve sen bebekleri de nerenizde saklıyosunuz:26:

aman nazar değmesin pek cici çıkmışsın bebişim

kiz ne saklamasi top gibi benim karnim asayi goremiyom daha

burdaki arkadaslar senin karnin cok buyuk 5 aya gore diyolar ama takmiyorum, seviyorum ben belli olmasini

agzina saglik canim, senden de bekliyoruz

İlahi Nemucuğum,süpersin

Hırsandırmak değil güzelim...Düğün,doğum vb. insan hayatında iz bırakan özel zamanlar,güzel anlarla,anılarla yaşamak,hatırlamak adına paylaşımlar...

Tabi hayatım bende öyle düşünüyorum mutlu hamilelik geçirmeye adadım kendimi. Amma ve lakin hamileliğimin belki en verimli çağında evime çöreklendiler..
Yırtasım var ağız yüz dalasım var psikopata bağlayasım var... Var oğlu var.. Allaaa tutmayın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…