1-avent
2-Nuk
Gerisini düşünme derim.
Canlarım ben artık çıkıyorum.
Kocişimle azcık gezelim temiz,ve güzel havanın tadını çıkaralım.
Kendinize dikkat edin vede yiyenlerime.Pazartesi görüşmek üzere.
Kendini ihmal etme kuzucum aramalarını bekleme haftanı geçirme.
Herkes o kadar ilgili olmuyor malesef.
hemencek açıverdim.. pek güzelmiş.. yavru ceylanımda dinlesin diye sesi de artırdımegomego teyzeden bize geldi oğluşum dedim
ohh bol bol keyfini çıkarın tatilin..
sende dikkat et kendine özellikle de paşaya
tuncss maşallah tatlım.fotoğraf ekleyenlere nas ve felak surelerini okudum rabbim nazardan saklasın hepinizi.
bende gaza geldim. dışarıya çıkıcam biraz sonra hazır giyinmişken bir fotoda ben çekeyim dedim. yok anacım bir türlü beceremedim. eşime fotoğraf çek kkya koycam desem adam kudurur. onun yanında siteye hiç girmiyorum. neyse arkadaşlara çektiririm bende.
hadi görüşürüz kızlar ben çıkıyorum.
hahaha kız napalım en pahalı şeyi alacak aslında alacağım deyince beni o kadar mahcup etti ki ben annesi olaraktan alamam o kadarını elim gitmez elim gitse gönlüm varmaz =)anneme söyledim ben gider bi sorarım dedi kuzum =)
şöyle kaynana lafı açıldı mı burda bi çenemin düşesi geliyo ki sormayın..
benimki de diyo ki 1.000 tl veririz odasını alın o parayla, kalanına da eksik eşyalarını..!! sanki atla deve veriyo kadına bak.. geçen bebek odalarına baktık, tam takım bişey alırsak en ucuzu 2 binden başlıyo.. ki ben oda takımı istemiyorum.. tek yatak ve yüksek bir şifonyer alıcam.. yatağını iyi birşey alayım diye düşünüyorum ki bununda iyisine baktın mı 1.000 tlden aşağıda hiç yoksorsan lafta o odayı da almış olcak eşyaları da.. ama nerdeeee.. tıpkı düğündeki gibi o yaptım gibi gözükecek tüm borçlar bize kalacak..
bunlar böyle davrandıkça da ben kendi annemleri dizginliyorum.. hiçbişey yapmayın diye.. birde bebek için benim için ayrıca bir hediye bişey de yapmayacaklarmış.. yatak odasını filan alıyoruz ya daha ne yapalım demiş eşime.. annemde yazık bilezik alacam sana, torunuma cumhuriyet her birimizden diyo.. yuhh dedim manyadın sanırım!! gelinin doğurunca alırsın onları dedim..
tek erkek çocuk ve erkek torunları oluyor, ki daha hamile kaldığımı duyduğunda kayınpederim kız olursa çöp almam, erkek olursa her türlü masrafı benden demişti.. yalan oldu yaniayy susturun beni
sana da maşallah tatlım:)saklıyorum şekerim ben eşit dağıttım kiloları şekerim hem külotlu çorap topladı topladı mezopotamya çok kzııyo böle diyince:)
Canlarım ben artık çıkıyorum.
Kocişimle azcık gezelim temiz,ve güzel havanın tadını çıkaralım.
Kendinize dikkat edin vede yiyenlerime.Pazartesi görüşmek üzere.
bunu söylediğin iyi oldu canım ben de senin anakucağını çok beğenmiştim. yatak sallanmıyor arada yatak odasınada taşırım diyordum ama zor olucaksa hiç düşünmeyeyim. gitti gidiyorda portatif beşiklerden beğendiklerim var acaba onların içine de yatak almak gerekiyor mu yoksa kendin mi dikip koyuyorsun? :26:
şöyle kaynana lafı açıldı mı burda bi çenemin düşesi geliyo ki sormayın..
benimki de diyo ki 1.000 tl veririz odasını alın o parayla, kalanına da eksik eşyalarını..!! sanki atla deve veriyo kadına bak.. geçen bebek odalarına baktık, tam takım bişey alırsak en ucuzu 2 binden başlıyo.. ki ben oda takımı istemiyorum.. tek yatak ve yüksek bir şifonyer alıcam.. yatağını iyi birşey alayım diye düşünüyorum ki bununda iyisine baktın mı 1.000 tlden aşağıda hiç yoksorsan lafta o odayı da almış olcak eşyaları da.. ama nerdeeee.. tıpkı düğündeki gibi o yaptım gibi gözükecek tüm borçlar bize kalacak..
bunlar böyle davrandıkça da ben kendi annemleri dizginliyorum.. hiçbişey yapmayın diye.. birde bebek için benim için ayrıca bir hediye bişey de yapmayacaklarmış.. yatak odasını filan alıyoruz ya daha ne yapalım demiş eşime.. annemde yazık bilezik alacam sana, torunuma cumhuriyet her birimizden diyo.. yuhh dedim manyadın sanırım!! gelinin doğurunca alırsın onları dedim..
tek erkek çocuk ve erkek torunları oluyor, ki daha hamile kaldığımı duyduğunda kayınpederim kız olursa çöp almam, erkek olursa her türlü masrafı benden demişti.. yalan oldu yaniayy susturun beni
tuncss maşallah tatlım.fotoğraf ekleyenlere nas ve felak surelerini okudum rabbim nazardan saklasın hepinizi.
bende gaza geldim. dışarıya çıkıcam biraz sonra hazır giyinmişken bir fotoda ben çekeyim dedim. yok anacım bir türlü beceremedim. eşime fotoğraf çek kkya koycam desem adam kudurur. onun yanında siteye hiç girmiyorum. neyse arkadaşlara çektiririm bende.
evett kötü müzik dinlermi egeoşmegoş teyzesi =) dinlesin balım ne güzel müzik demi alıp götürüor bi yerlere ama ersnil nereye gidiyor hala ordayım haha
Ne demek kız olursa,erkek olursa çok çirkin bir yaklaşımİşte sadece yaşla,başla büyüklük olmuyor,dünyada geçirilen yıl toplamı bir insana saygı duymaya,sevmeye yetmiyor. Boşver tatlım,canını sıkmamaya çalış..Allah yardım eder inşallah,hersey gönlünce olur.
çok ayıp çok çirkin ama işte zihniyetsiz insanlar naparsın.. ilk evlendikten sonra çok şaşırıyor, çok üzülüyor, çok kafama takıyor ve çok ama çok yıpranıyordum.. ama artık umursamamayı öğrendim.. karakterlerinde sıkıntı var.. iyiki kocacım onlar gibi değil yoksaaa şimdiye çoktaan tak seperi koluna herkes kendi yoluna olmuştu.. Allah'ım kocacımı korusun..
Rabbim öyle büyük ki. hiç umuldadık yerlerden neler neler çıkarıyor karşımıza.. 2 seneyi geçkin uğraştık bebek için.. yokluk içinde birde tedavi masraflarının altından kalktık.. tam artık tükenmiştik, tüp bebek için para biriktirelim bari dedik nasip etti çok şükür.. sağlıkla dünyaya da gelsin de Allah'ın izni ile herşeylerimiz tam takım olur zaten.. kimselere muhtaç etmesin yeter ki..
tuncss yavrum benim, hemşom benim.. toprağım bak nasılda benzıyoruzkeyfim yerine geldi benim göbişim seninkiyle kapışır tatlım ofelyam da göbek görsün bebek görsün.. çorap saklıyomuş muş pehhhhh
SEPET BEŞİK BEBEK KARYOLA PORTATİF YATAK GittiGidiyor'da 68207171
susmaa konuş bende yazmaya erinmesem anam bakın ortak bir yerde buluşalım hepimize en yakın şehirr durun buluyorum sivas bence hepimiz sivasta buluşalım ayy bende sivasta yaşıyordum unutmuşum neyse bak gidecek yerimiz oldu bana gelirsiniz şöyle bisdürü yemek memek yaparız yeriz kaynatırızz içimizi bi boşaltırız=)benim kaynanamda işte arsız arsız son bir ay kalası bende bi kaç atlet alırım onlar çok lazım oluyor dedi dedim ki anne zorlama kendini öyle masraf olmasın dedim =)sana bişi diyim mi boşverin o 1000lirayıda almayın kendiniz yapın annenleride frenleme boşver =)içlerinden geleni alsınlar o 1000liraya yerine altın taksınlar bozdur istediğini al konuşmasınlar biz yaptık die bende deli oluyorum bana düğünde 3 altın bide gelinlik aldılar aldılar lafın gelişi düğünde bana takılanları aldı elimden gitti onları ödedi ben kendim aldım diorum lafı olunca düğün alışverişine bi mağzaya götürdü hayatımda girmediğim bir yer artı kapalı giyim mağzası varlığını bilmem köy gelinlerinin giyeceği abartılı taşlı falan maxi etek ceket takımlar falan yengem dedi ki bizim kızımız burdan giyinmez die oda başka yerden alamam dedi bende istemedim zaten annem aldı hem eşime hem bana dedim u.s polo dan adil ışıktan ve kotondan alışveriş yapmıştık ben bunları dolabıma dahi asmam dedim almadılar onlarda şimdi herşeyimi yapmış oluyorlar ama yanımda laf açılırsa herşeyi biz yaptık annemin desteğiyle ve takılan altınlarla diorum benim kaynanamda erkek die keşkee kız olsaydı die dolanıo ortalıkta geçende oğlanı alacam vermicem size dedi dedim sen çocuklarından vazgeçebilir misin ben geçemem kusura bakma dedim ayy tamam kapatıom konuyu tekrar migrenim tutacak =)
canım hastane çantası hazılarken tecrübeli anneler yardım eder bizebende hep kıyafet aldım ama hala bir hastane çıkışı şeklinde takımı yok benimkinin. herşeyi aynı desen aynırenk olunca hoşlanmıyorum. takımı kendim oluşturmaya çalışıyorum. hastane valizine bebik için bir de pijama tulum mu koysam:44::44::44:
kafamda hiç bir şey şekillenmiyor
bebek arabası +puset mi travel sistem mi dahası araba koltuğu olmalı mı
karyola-park yatak sorunsalı
ayyy daha zaman var
teşekkür ederim :))
benim zaten göbişim vardı ama itina ile içime çekerdim kimseler anlamazdı.. şimdi içime çekemiyorum ve bu hafta iyice gerilmeye başladı..kocaman olduk teyzesiiii... oğlum da kocaman olmuş.. 720 gram ehh eşi suyu muyu derken iri göbekli olmak kaçınılmaz sanırım
Aynen öyle canım benim
Düşünüp,canını sıkıp,kendini yıprattığına kesinlikle değmez,hiç bir şeyi değiştirmez,sadece sen üzüldüğünle kalırsın o kadar...
O nedenle faydadan geçtik,zararları olmasın yeter...
işte.. karışmasınlar evime barkıma düzenime.. aldığım herşeye laf ediyor kaynanam.. onu giymez bunu bi kere giyer boşuna alıyorsun bilmem ne.. diyorum ben 2 yıl bekledim yavrumu.. heveslerim var karışma.. bir kere giysin yeter ki ben göreyim onun sağlıklı olduğunu yeter bana diyorum.. canım benim minik kuzum..
ayy neyse konuyu kapatalım valla bende laf bitmez bunlarla ilgili..
Kesinlikle karıştırma canım,bu konuda tavrın net olsun...Susmak saygılı olmak değil,fırsat vermektir.Uygun bir şekilde müdahaleden hiç hoşlanmadığını anlat...Mümkün olduğunca min. görüş...Zaten düğüne bir şekilde imzalarını atmışlar bari bu günleri gönlümüzce yaşayalım değilmi
AAA Kızlar hırslandırmayın birbirinizi de beni de..
Zaten kaynana kayıpeder şimdi birer çekyat uzanmış, battaniyeleri çekmişlerdir benim evde.. Bu gidişle eve gidince "kalkın bana yemek hazırlayın, benim terliklerim nerde, siz niye boş boş oturuyorsunuz..." diye girişicem ikisine..
O bir 600-650 çeker annesi :)) Ohio havası yarıyor paşaya.
Topuğu ve dirsegide olabilir.az daha büyüsün ayırt edebilirsin.
Hehe doguma yaklaştıkça ne cikmasi iner
Çabuk çıkmak için gözü disarda:))
Günaydın kızlar dün sabaha kadar ölüyorum sandım
migrenim tuttu acile gittik uyuz bi doktor vardı
''ben bişi yapmam hamilesin'' dedi ''daha önce iğne yapıyorlardı'' dedim ''ya kalbi falan delikse nasıl risk alayım'' dedi manyak mıdır nedir eve gittim sabaha kadar kustum
sabaha karşı biraz ağrılarım hafiflemişti uyumuşum alarm çaldı az sonra işe geldim
uykum var uymak istiyorummm....
temmuz27 kuzum anamm yerim minnak göbeğini ama şimdi yine bakıom bende ne iç karın varmış arkadaş senin bu küçük göbüştende küçük bir anda patlama yapcas biz bence demi böyle küçük küçük gidios 6,5 dan sonra booommm =)) çok şekersin kızz
nemu3455 abowww yerim allah senin göbüşüsünüde =)la o misafirleride diyeydin ben kovardım o saate kadar oturulur mu hamilesin sen geçen aksamda bizim misafir geldi uykusuz kaldığımm için dün migrenim tuttu sinir oldum misafirine ama sevdiğin dostlarınsa o zaman sinir olmayayım ama yinede oturulmaz ama kıyamam sana=)
esrasm kızz anamm sadece göbüş öne çıkmış tombik mi bu sıpoşş çok tatlı yaa köpeği sil çok güzelsin ama silmeyek göbüşlede çok güzelsinn
umutege kuzum kuzunu görmüşsün ne mutludursun ayın yirmisinde bizimde ayrıntılı usg miz var çok heyecanlıyım sıpamda çok hareketli patır kütür vuruo yerim hepsini benn
mergen bacım hastane çantanız hazır olsun da gerisini sonra yaparsınız amaaaa şuan aralıkta olduğumuzu hatırladım ocağa ne kaldı ki zaten sorryy bacişkomm =)
kızlarrrr yaa bebecii nerdeeeeeeeee
ama benimkine göre daha küçük canım; göbüşün gayet güzel görünüyor.ilerleyen aylarda yine ekle.
ben dayanacağım göbüşümü eklemicem; çünkü benimkinin ucu yukarı bakıyor. bir nevi "istikabal göklerdedir" pozu yani
benimki hala aşağı aşağı vuruyo , çıkmak için ışık arıyo heralde
Kızlar 41 kere maşallah,Allah nazarlardan saklasınSüpersiniz bayıldım....
temmuz, nemu ve esrasm canlar masallah gobuslerinize tu tu tu nazar degmesin
oy maşallah tatlım
kız egomego,esra ve sen bebekleri de nerenizde saklıyosunuz:26:
aman nazar değmesin pek cici çıkmışsın bebişim
İlahi Nemucuğum,süpersin
Hırsandırmak değil güzelim...Düğün,doğum vb. insan hayatında iz bırakan özel zamanlar,güzel anlarla,anılarla yaşamak,hatırlamak adına paylaşımlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?