Egomego canim gecmis olsun dun gece benim de tuttu ama ucuz atlattim suanda da inceden bir sizi var
bebeci cnm o parti o gunluk degildi birkac kez daha the party is here yaptim hihihi, masallah gobusune
geçici birsey düşünüyorsan portatif ucuz seyler var onlardan al canım. ben sözde bu iş için anakucağı aldım sallanan.salonda durur bazen de kendi odama çekerim diye. ama dün kurduk hiç öyle pratik çekilecek birsey değil. eşim zor götürdü ben hiç ittiremem hele de dikişli mikişli olucam. o iş yattı . bence hafif bi beşik al gitti gidiyorda cok tatlı ucuz seyler var
ofelya kızzzz bu mu göbüş. benimki ne acaba ?? gıcıksınızzzz siz yaaa bebekleriniz nerde sizin :26:
öyle ama canım yaaa.. benim şu an bile çok kocaman akşama doğru yırtılacak gibi oluyo.. kocamannn... bazen bebek el atıp çıkacak gibi gergin hissediyom.. şunların koydukları fotolara bak. benim o kadar göbeğim hamile kalmadan da vardı
tazesinden sende eklesene canım bir resim çok merak ettim seni ben yaaa
sen kaç kilo aldın
ben hamile kalmadan önce 64-65 kiloydum yaza girmeden rejim yapıp 3-4 kilosunu vermiştim iyi ki vermişim yani yoksa şimdiden 80 ni bulurdum doğuma kadar 90-95 olurdum herhalde
e bi resim bekliyoruz şekerim merak ediyorum seni:)
Eki Görüntüle 575019 Eki Görüntüle 575020
kızlar bu da benim göbüşüm ve bebişim, biz şimdi yemeğe gidiyoruz bebişimle:):)çok acıktım:)
Maşallah canım göbüşüne
Kızlar sizin göbüşler derli,toplu,ceketle-kabanla belli bile olmaz.Benim göbüş öne doğru,sivri...
Herkese afiyet olsun,bebişlere kan olsun,can olsun,yarasın...
mergenciğim ellerine sağlık çok mutlu oldum listede görünce kendimi duygulandım ben 15yıl bekledim bu bebeği bigün bende hamiş listesinde olucakmıyım diye düşünürdüm rabbim çok büyük rabbim herkeze nasip etsin inşallah(AMİN)
göndercem göndercem utanıcaksınız o minnacıkkkk göbeklerinizdenbeslemiyorsunuz siz bi kere bebeklerinizi ondan canım ondan (çatlamak ben çok çatlamak )
amin tatlım inşallah rabbim bütün arkadaşlarımızın bebeklerini korusun inşalah bebeklerimizin resminide paylaşırız negüzel olurCanım benim rica ederim,mutluluğunu gönülden paylaşıyorum,o beklemeyi çok iyi bilenlerdenim.Sonsuz şükürler olsun Rabbimize,bu günleri görmek nasip oldu,inşallah sağlıkla,hayırlısıyla,zamanında kucagımıza almakta nasip olur.
Selam Kızlar ben geldim...
Dün hastanedeydik.Detaylı ultrasonumuz için.
Çok şükür oğluşum çok iyi.Bütün ölçümleri normal çıktı.
Suyumuzda gayet iyiymiş.Oğluşumun tek tek el parmaklarını saydk.
O kadar tatlıydıki içim gitti.
Doktorumda oğluşunu görünce doğurasım geldi dedi:)
Sonra kime benzıyor muhabbeti yaptık.Eşimde var tabi.
Doktorum maşallah ersnil yüz hatları çok iyi.Aramızda sen anladın onu sana benzıyor dedi:)
Kocişimde diyorki masum bir şekilde.
Doktor hanım yeri dar değil mi?
Doktorumzda dediki merak etme suyu gayet iyi keyfi yerinde dedi.
foto mu ekledin kız ben görmedim:)
yok hayatım ben dayanamadım çektim bugün ben,mki de hiç derli toğlu diil de külotlu çorap var içimde o sıktı bence topladı:)ben de öle sivri göbek seviyorum:)
Selam Kızlar ben geldim...
Dün hastanedeydik.Detaylı ultrasonumuz için.
Çok şükür oğluşum çok iyi.Bütün ölçümleri normal çıktı.
Suyumuzda gayet iyiymiş.Oğluşumun tek tek el parmaklarını saydk.
O kadar tatlıydıki içim gitti.
Doktorumda oğluşunu görünce doğurasım geldi dedi:)
Sonra kime benzıyor muhabbeti yaptık.Eşimde var tabi.
Doktorum maşallah ersnil yüz hatları çok iyi.Aramızda sen anladın onu sana benzıyor dedi:)
Kocişimde diyorki masum bir şekilde.
Doktor hanım yeri dar değil mi?
Doktorumzda dediki merak etme suyu gayet iyi keyfi yerinde dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?