2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
cnm 24 haftada oluo aç karnına eczanerden glikoz alıosun doktor sölüo zaten onu içiosun suyla karıştırıp 3 kere kan veriosun 1 aç 2 tok karnına olması lazım benim haftaya var bakalım

aklım çok karıştı benim bu konuda; cuma da yüklemem var. doktoruma mail attım. gelen cevabı aynen kopyalıyorum:

Aç olmana gerek yok. İlk yükleme tok karnına, eğer bu test riskli çıkarsa o zaman 3 saatlik ve aç karnına yapılandan yapacağız.

walla senin doktorun yoğurt yiyişi farklı sanırım ama bana bu şekilde söledi hatta kağıt verdi orada neler yapmam gerektiği yazılı gece 12 den sonra bişey yiyip içmek yok

canım, aynı şeyi ben de ilk hamileliğim de yaşadım. kimse beklediğin anlayışı göstermiyor malesef. ben en üst kademeye kadar çıkıp derdimi anlatmıştım; sen de öyle yap. bazı insanlar kraldan çok kralcı oluyorlar böyle, birilerine yaranmak için.
bu kadar acımasız olmalarını insanın hiç mi hiç aklı almıyor gerçekten. allah bildiği gibi yapsın.

Eki Görüntüle 575019 Eki Görüntüle 575020

kızlar bu da benim göbüşüm ve bebişim, biz şimdi yemeğe gidiyoruz bebişimle:):)çok acıktım:)
maşallah göbüşüne dicem ama göbek nerde kız ben göremedim nereye sakladın sen onu

sende foto koy görelim çok merak ettim senin göbüşü

kaynanaların hepsini havaya uçurmalı 1000tl ye olacakmı herşey benimki hastane seti alacakmış battaniye birde bilezik okadar başka bişey yok örgü çok ören biri dantel falan bebeşe bir patik bile yapmadı haset kadın sende söyle yatağını anca alırsnınız diye yada muhattap olma sinir olmaya değmez bak bana sinir oluyorum sonra hasta oluyorum bebişim kötü oluyor sakin ol ne yaparsa yapsın boşver zmanı gelince suratına söylersin
eveli gün eşime yemekten sonra sen annenlere git biraz işim var dedim oda tamam falan gitti adam bir geldi bana uyuz uyuz davranıyor o gittiği günden beri agresif sinirli bende lokum gibi gidiyorsun annenlere bokum gibi geliyorsun ters ters konuşup üzüyorsun yoo ben öyle yapmıyorum diyor annesi benimkine kesin bişr boklar yapıyor ama ne bilemiyorum büyüden falan şüpheleniyorum kıskanç bir kadın yapar yani bende nefret ederim büyü olaylarından ona inanan insanlardan pek hoşlanmam işte nazar oldu hocaya muska yaptıralım falan bana göre değil ama o kadın zamanında yapmış erkek kardeşine ondan bize de yapabilir gibi geliyor eşime evine bağlansın iyi davransın sakin olsun diye dua okuyayım istiyorum ama ne okumam gerekir bilmiyorum bilen var mı

yuh yani öyle mağazadan her insan alışveriş yapamaz birde utanmadan başka yerden almam dedi demek yüzsüz en güzelini annen yapmış işte sende gerine gerine söyle annem yaptı diye
manken bayan kocan işini biliyor gönlünü almış

sen gurur ve iftiharımızsın afferin kız sana ne güzel yapmışsın dana gibi yatmak olmaz çalışsınlar hamile kadının başına çöreklenmişler zaten

bu yazıyı çıktı alıp sinirlendiğim zaman okumam gerekli sakin olmam gerektiğini bazen unutuyorum her gerginlik bebeklere zarar ama elimde olmadan yapıyorum keşke sinirlerimi aldırsam pamuk gibi lokum gibi insan olsam annem öyledir sakin iyi huylu ben babam gibi agresif bu huyumu hiç sevmiyorum o yüzden

Son düzenleme:

en güzeli en üsttekine söyle o bir emir verir söför de mecburen yapar böyle insanlara böyle yapacaksın ama mesafenin kısa olduğunu söyle

Canim dikkat et ne olur yediğine içtiğine dikkat et Bitkisel seylerden baharatlardan hurmadan uzak dur ayaklarını yukarı kaldır yat bol bol su iç aklım sende bilesin dualarımdasiniz

Lobu arada yüksek Voltaj nerede ? Yatağa girdim dedi sonra yok oldu :18:

bende inanıyorum buna çok,benim arkadaşımın hamileliğinde kayınvalidesiyle çok sorunları olmuştu,bebeği doğunca ağlarken ellerini sıkıp vücudunu titretiyodu,biz o zaman düşünmüştük,hamileleği sinirli geçti ondan mı diye,ama daha 4-5 aylıkken böleydi,öğrenilmiş bişe olamaz yani..

benim randevum 5ten sora benim drumda aç tok farketmez dedi,50likte farketmiyomuş,hatta benimki tatlı bişeler yeme bile demedi yani,benimki çok mu rahat acaba..

kızlar bana yarın dua edin nolur
dişim çekilecek yarın artık son çare
ben oldum olası çok korkardım dişçiden
bide şimdi hamileyim
iice korkuyorum

bide bunu söleyince garip garip bakanlar var
sanki bişe olacak gibi
sanki ben keyfiimden çektiriyomuşum gibi
sanki o ağrı katlanılabilirdi de, ben nazımdan katlanamıyomuşum gibi
çok üzgünüm(

ahh sağol tatlım Allah dualarınızı kabul etsin dikkat ediyorum canım yediklerime atağımı uzatır pozisyonda çalışıyorum zaten masa başı işim ayakta pek olmuyorum yarında bebişimin kalbine baktıracağım fetal eko çekilecek hayırlısıyla onu da atlatırsak çok mutlu olacağım işallah kötü birşeyi yoktur bebişimin üzmesin beni. Sabah hastaneye gidip geleceğim size de haber veririm nasıl geçtiğini sonucu hemen veriliyorsa sonucunu yazarım öpüyorum seni ve tüm arkadaşları iyi akşamlar Rabbim sizi ve küçük meleklerinizi korusun

benim randevum 5ten sora benim drumda aç tok farketmez dedi,50likte farketmiyomuş,hatta benimki tatlı bişeler yeme bile demedi yani,benimki çok mu rahat acaba..

Bana da iki farklı cevap verildi bu konuyla ilgili:) Dr.um "24. haftada yapacağız, sana şekerli su içirip bir süre sonra kan alacağız ve tokluk şekerine bakacağız". Ben iki defa kan alınacak di mi diye sorduğumda ise "yoo gerek yok, çünkü şekerine bakmıştık zaten ilk haftalarda, tekrarlamamıza gerek yok" dedi. Dün de aşı olmak için sağlık ocağına gittim, ordaki hemşire de şeker yükleme testini hatırlattı, burda yapabiliyoruz dedi. Bana aç gelmemi, akşam 9dan sonra bir şey yemeden gelmemi söyledi. Açken kan alınacak sonrasında dr.un önerdiği miktarda glikoz yüklemesi yapıp tekrar kan alınacak dedi. Ben sanırım hemşirenin dediğini yapıcam, sonuçta bir kere daha açlık şekerinin bakılmasından bir zarar gelmez. Aç gitmek daha iyi olur diye düşünüyorum, sonuçta tokluk şekeri bile olsa etkilenir sanırım.

Hiç sıkma canını chosy, diş ağrısı çekmeyen nedir bilmez bence.. Artık güvenli teknikler var, benim de daha hamileliğimi yeni öğrendiğim dönemde kanal tedavisi olmam gerekti. Dr.um güvence verdi, hamile bayanlara gerektiğinde diş tedavilerinin artık güvenle uygulandığını söyledi. Lütfen için rahat olsun. Sadece benim önerim dişin çekilecekse eğer sonrasında aldığın kalsiyum miktarını arttır. Bir bardak süt içiyorsan iki bardak iç, bir kase yoğurt yiyorsan iki kase gibi. Şimdiden geçmiş olsun..

İyi haberlerini bekliyoruz zapzup, hiç içini sıkma, yarın kuş gibi rahatlayacaksın:)

kızlarr bende 2012 nisan annesiydim sizin grubu görünce o günlere döndüm resmen..çok duygulandım..zaman nasılda akıp geçti..burda çok güzel dostluklar kurduk hala sık sık görüşüryoruz telefonla yüzyüze..çok şey paylaştık çok şey öğrendik birbirimizden..bebeklerimizin karnımızdayken fotolarından,hamilelik fotolarımız bebişlerimize aldığımızdan cicilerden tut ve daha sayamadığım bi çok şey..şimdi hepimizin bebekleri 8-9 aylık oldular bile ve biz hala birbirimizden çok şey öğreniyoruz..2013 nisan anneleri birbrinize sıkı sıkı tutunun burda oluşan dostluklr çok güzel..bebeklerinizi kucağınıza hayırlısıyla almanızı diliyorum..geçen sen bu dönemler cinsiyetler öğrenilmişti onları konuşuyorduk hey Allahım yaa
herhangi bi sorunuz olursada her zaman cevaplamaya hazırım öpüyorum hepinizi..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!

göbeği görmezlikten gelirsek fit sayılırım canımmmmmm

çok güzel görünüyor canım güle güle kullanınnn
Ama sen benden 2 hafta ondesin 2 haftada neler neler olur yone yüklerim foto

Odayi bende çok beğendim bende beyaz düşünüyorum küçük odamın resmini çekip koyucam yarin size
Oraya böyle beyaz yatak alsam yetecek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…