2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Herkese günaydınnnn :)))

nemucum gülümsettin sabah sabah :)) şimdi bi yere oturup çalışma isteğimin geçmesini bekleyeceğim :))

Kızlar babacığımız bebişi için bu uyku setini istiyor
Kocacığımın Ocakta doğum günü var hediye etsem mi diye düşünüyorum.
Hem bebişim hem babası için bir hediye olur.

Günaydınlar

Hayırlı,sağlıklı,huzurlu,mutlu bir gün olması dileğiyle...

Çok geçmiş olsun Canım, Rabim sağlık versin. Bu yıl başında eşimi biz kontole götürdük. Benm pimirikliğim birazda etkili oldu. Çok ufak bir kalp eliği görldü. Ama ameliyata gerek görmedi. Öğrenmemiz iyi oldu çünkü eşim dalmayı çok seviyordu ve eğitim de alacaktı . Derin dalma dedi dr. Sigarayı zaten evlilikle birlikte bırakmıştı. 3,5 yıl oldu şükür. Bunlar çok etkili , Kontrolleri yaptırmak lazım .

Yine bakamadım hiç bu aralar, günler oldu. Hem işler yoğun hem de haftasonu kayınvalidemler gelmişlerdi memleketten.
Onları ağırla, gezdir derken her ne kadar eşim çok yardım etmiş olsa da, yoruldum valla.
Salı günü gittiler, iki akşamdır boylu boyunca yatıp belimin ağrılarını azaltmaya çalışıyorum.

Neler konuştunuz okuyamadım, belki bu konu geçti bilmiyorum ama çatlamaya başlayan var mı?
Dün akşam yatmadan önce krem sürerken bir baktım, böyle göbeğimin alt tarafından ve yanlardan başlamış benim ince ince,yol yol.
Daha erken değil mi yaa, biraz moralim bozuldu önce. Sonra da dedim sen bu yola girdin bir kere, bunlar olacak şeyler elbette ki.
Kuzun sağlıkla doğsun da, gerisi boş :)

ben bunu çokkkk beğendim :)) bende cimbomluyum.. ama alırsam evde kıyamet kopar :) bi tane gs li çorap aldım eşim çıldırdı beşiktaşlı adamın kızı bunları giyemez diye sonra gitmiş beşiktaşlı fanatik tulum almış :)) hastaneden çıkmadan onu giyecekmiş

atlatmışsın misafir işini.. geçmiş olsun diyelim ağır misafirlermiş valla vücudumu incelemeye başladığımda benimde moralim bozuluyo.. ister istemez deformasyon olacak o yüzden dediğin gibi girdik artık bu yola.. sağlıkla gelsinlerde biz toplarız bi şekilde kaportayı

büyük geçmiş olsun canım

çok şirin bu ya; minik aslan; hep pembe hep mavi; şöyle farklı şeyler de olsun. derbi bu akşam mıydı bu arada???????????

sabah şöyle altlara bir bakayım dedim ama görünmüyor ki bacım. ama kış da geldi ya zaten ciltlerimiz aşırı kuruyor. sabah akşam, yağlara kremlere devam. bu arada çatlaklara beyazlaşmadan yani yerleşmeden yani daha pembe iken müdahale edersek düzeliyormuş. önce kullandığın krem miktarını arttır olmazsa kremini değiştirelim

Nil_82 çok güzel bir yazı paylaşmışsın,teşekkürler canım.Allah hepimize o bilinci,idrakı nasip etsin inşallah.

Zapzup canım Allah'a güçlü bir iman ve teslimiyetle bağlandıktan sonra, “Allah’ın izni olmadıkça onlar (büyücüler) kimseye bir zarar veremezler.Fırsat buldukça Kur’an oku,Nas,Felak,Fatiha surelerini oku bol bol...
Chosy bugün dişin çekilecekti canım...Haberlerini bekliyoruz...Geçmiş olsun şimdiden...

Sernil çok geçmiş olsun canım.Allah sağlık,iyilik versin inş.

günaydın kızlar sonunda iş yerinde nete kavuştuk.bugün yarısını tamamladıgım tefriciyelerimi bitireceğim inşallah.kızlar yaaa daha erken değil mi çatlamak için? limonluparfecim nemlendirici yada herhangi bişey kullanmıyo musun? bol bol su içmek ve göbüşü nemlendirmek en aza indirgiyormuş oluşacaksa bile.tabi beslenme şeklide çok önemliymiş.inşallah olmaz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…