2013 Nisan Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

tuncss

annesinin minik tırtılı
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
3.067
3
158
Ankara
Az önce diğer ayların annelerini okurken bizim de olsun artık böyle bir konumuz dedim..

Ufaktan hepimiz alışverişlere başladık; ama kendimize ama miniklerimize..

Cinsiyetlerde artık baya baya belirginleşti, alışverişler şimdiden sonra hızlanacaktır diye düşündüm..

Benim gibi acaba neler gereklidir düşüncesi içinde olanlara da belki yol gösterici olur..

Şimdiden mutlu paylaşımlar diliyorum..

Son düzenleme:
bende şimdiye dek biriken cicişlerimizi haftasonu fotoğraflayıp paylaşıcam..

Cici topiğimiz hayırlı olsun,kuzularımızın hayatımıza kattığı güzelliklerle dolsun inşallah...

Eklentiler

• $images.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 109

liliiiii bebeğin erkekmi canım benim yaaa Allah sana ve babasına bağışlasın bir ben mi öğrenemedim cinsiyeti yaaaaa dün gittim daha erken 3 hafta sonra gel dedi ohoooooo 16. haftada gitmem gerekiyor ama erkek olursa senden kopya çekeceğim bizim babamızda beşiktaşlı çok beğendim hayırlı uğurlu olsun bebişine

ben sadece ıslak mendil aldım ucuz buldum dalin
ama anneanne ve dedesi şimdiden başladılar almaya ilk torun çok hevesliler bende yarın dr randevum var belki cinsiyeti belli olur ayrıca ikili testimizi yaptırıcaz yarın hayırlısı olur inşallah

Yaaa canım şehzade gelio bize 12+1 de öğrendim ben bebişin pozisyonunun uygun olması gerekiomuş... Bizimki ultrason açılır açılmaz doktor amcasının gözüne soktu hiç uğraştırmadı... 2li test için gitmiştim doktorun ilk cümlesi aaa cinsiyetini gördüm oldu

Canım teşekkür ederim hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın Rabbim

anaaammmm bir beşiktaşlı olarak çok beğendimmm.. bizim babamız fenerbahçeli ben de nispet olsun diye alıcaammm

eheheh canım benim babam da galatasaraylı ona fotosunu çekip gönderdim cepten annem diorki yüzünün rengi attı babanın siyahla beyaz renk değil mi demiş

ay ben daha cok erken oldugunu dusunuyorum yoksa yanlısmı yapıyorum ama ben cınsıyetını hıc merak etmıyorum cunkı benım bebegım 9 yıl sonra geldı ınsallah saglıklı olurlar hepımızın bebegı

yaa ben de güya fotoları paylaşıcaktım.. valla çok yoğun geçiyor günlerim.. en kısa zamanda gelecek fotolar..

Selam kızlar bende nisan annesiyim:) yazılarınızı okudukça gözlerim doluyo bu hamilelik beni iyice duygusal yaptı. benimde bebişime ilk aldığım gs li bady oldu ama resim koymayı bilmiyorum. Tabi bunun öncesinde arkadaşlarımın geçen doğum günümde aldıkları bebek kıyafetlerini unutmamak gerek bebek istediklerini bu şekilde belli ettiler:) sarı bornoz takımı ve 3 lü bady set almışlar. bunun yanında ben artık hergün kendi resmimi çektiriyorum eşime aynı kıyafetle aynı yerde olmasına özen gösteriyorum.böylece farkı daha net görebilicez. bide kırmızı bi defterimiz var hergün eşimle ona yazı yazıyoruz. sizinde günlük rutin yaptığınız ve ileride hatıra olabileceğini düşündüğünüz şeyler varsa paylaşın lütfen fikir olur:)

işte benim LCW'den aldığım cicişim.

Eki Görüntüle 541839

pantolonun rahat mı canım? hamile reyonundan aldın değil mi? bir de giyildikçe bollandı mı? ben bir kot aldım lcw den ama bir gün giyiyorum ertesi güne eşofmandan beter oluyor.. giyemiyorum hiç.. bir kere de böyle durumla karşılaşınca bakmaz oldum..
karnın da bayaa çıkmış seninde benimkide çok belli oluyor artık.. görenler anlıyor hamiş olduğumu

Eki Görüntüle 531839

bunlar benim kızımın ilk kıyafetleri olacak :)

Allahııım!
Gelir alırım onları
Canım body çok çok sık kullanılacak,iyi yapmışsın.Hatta her aldığın kıyafetin içine al.Bebeklerin kakası çok sıvı olur ve beline çabuk çıkar sık değişmesi gerekli.Birde ayakları çorap şeklinde olan alt pijama vs var kesinlikle 4-5 adet al.içi pamuklu külotlu çoraplar var bu konuda baby center'in ürünlerini şiddetle tavsiye ederim.
Mümkünse lanolinli ıslak mendil kullanın ilk aylar.Ne olur çamaşırlarını kullanmadan evvel yıkayın.ben bebek deterjanı kullanmam ama hep perwoll kullanıyorum,hassas çamaşırlar için olan var pembe kutusu tavsiye ederim.yumuşatıcı kullanmıyorum bebekken.
Kesinlikle sıcak su termosu alın bebekler için olanlardan küçücük .Ayaklarına koyarsınız pısır pısır uyur oyy
Neyse aklıma geldikçe yazarım inşallah.

ben de netten(unnado) bunları sipariş verdim. bakalım nasıl gelicek sorun olacak mı bi deneyelim dedik eşimle.

bunuda arkadaşımın 14 aylık oğlu için sipariş verdik. onuda gitti gidiyordan aldık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…