2013 Nisan Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

​Canım evet çok rahat, hamile reyonundan aldım. hiç genişlemedi. Dizi de çıkmadı canım, bunun dışında 2 pantolon daha aldım yeşil ve bordo, onlar da genişlemedi.

bunlarda kızımın cicişlerii

Eklentiler

• $Fotoğraf114A.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 74
  • $Fotoğraf116W.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 64
ayyyy maasAllah,hepside cok guzeller,Allah' im agiz tadiyla giydirmeyi nasip etsin hepimize insAllah.
Ne kadar dogru bilmiyorum ama ben sapkasi kulakli olan,ayicikli olan seylere bayiliyorum.
Ayrica o kirmizi bebek elbisesine bayildimmmmm,erkeklerde kizlar kadar cesit olmuyor.

bayıldım hepsine çok tatlılar,güle güle kullanın inşallah
nerden aldın bunları??

Saol cnm amin insAllah.
Canim 4farkli ulkeden Bunlarin toplami,ama arasinda mesela yesilli olan h&m den, lacivert tulum-suit zaradan,gri pabuclari kirmizi olan tulum,beyaz hastane cikisi, kot ve kahverengi tulumlar obaibiden,bazilari turkiyeden pazardan,tulumlarin coguda trde varmi bilmiyorum fakat next ten.umarim isine yarar.

Son düzenleme:

sağol canım ama sadece zara ve h&m war sanırım tr de,onlarda istanbulda
bayıldım ama maşallah:))

sağol canım ama sadece zara ve h&m war sanırım tr de,onlarda istanbulda
bayıldım ama maşallah:))

Internetten belki siparis verme imkanin vardir oyle yaparsin olmazsa,zara bizim burda var ama internetten begenip magazaya gitmistim yokmus, internetten siparis vermistim bende.
Cok saol canim,seninkilerde cok guzel.Birkac ay sonra ogullarimizin ustunde gosteririz insAllah

Son düzenleme:
ben de ekleyecektim ama beceremedim tarif ederseniz ben de paylaşayım

canım konuyu cevap ver e basınca, açılan pencereden üstteki simgelerden insert image e tıklıyordun,bi pencere açılıyo,dosyaları seç var,ona basıp bilgisayarındaki resimleri bulup eklentiyi yükle tıklıyosun,umarım açıklayıcı anlatabilmişimdir:)

Ayyy çok güzelll ya bayıldım valla aynısını bulursam bende alacam kızıma özellikle şu çilekli takım muhteşem ...güle güle kullanın tatlımmm...:) ):)

chosy, msflowergirl kızlar hepsi çok ama güzeller. güle güle giydirin. :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…