benim yeni doğan bendeleri konusunda bir sorum olacak 56 beden hastane çıkışı için uygun bir bedenmidir birde biboron seçerken ne yapmalıyım az akışmı orta akışmı olması gerek
Yukarda arkadasin dedigi gibi,az akisli olmasi lazim ilk dogdugunda,belirli aylarda,buyudukce emzik baslarini degistirmelisin.
Beden konusundada ben olsam hastane cikisini 56 beden cok parcasi oldugundan fakat her ihtimale karsi 1 parcada(set halinde degil sadece zibin ve tulum mesela) 50 beden alirdim hastane cantasina.
Ve ben hazirliklarimi bitirmis bulunmaktayim cok sukur,yikandi utulendi gecici yerlerine yerlestirildi ve odamizin gelmesini bekliyoruz artik.
Eksiklerimizde hemen hemen bitti sayilir.Darisi diger annelere...
neler almışsınız maşallah her detay düşünülmüş
çok zevkli secimler bayıldım hepsine
ben hazırlıklar bitti derken hep yeni bişeyler çıkıyor
yıkama ütüeme faslına daha hiç başlamadım
böyle becerikli anneleri görünce imreniyorum :)
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallah...
Amin ozlem, cok tesekkur ederim.
Calismadigim icin bol vaktim oldugu icin yapabildim,calissaydim bende bitiremezdim sanirim.
Allah im herkese kolaylik versin.
bugün ben de uyku seti baktım
ikinci olanı satan bayen önermedi o kadar güzel gurmuyo dedi
ama ben onu begenmiştim :)
sonra baktım hersey pembe uyku setide beyaz olsun dedin başka aldım
çok teşekkürler canım daha güzelleri sizin olsun nevresim takımını ben de çok beğenmiştim tekrar tekrar baktığımı görünce sağ olsun halamız sürpriz yapmış
Bende 2013 nisan annesiyim. 2. Hamileligim. 4.5 yasinda oglum var. Simdi ise kizim olacak Allahin izniyle. Benim hazirliklarimda bitti sayilir bi kac eksigim var eklerim resimlerimizi :))