diğer konudada paylaştım sizede sorayım fikir almak iyidir ikiz hamileyim allah nasip ederse 1 kız 1 oğlumuz olcak :)şimdilik bebeklerimize bunları aldık penye tulumları eksik nisan sonu gibi doğum kadife tulum almama gerek varmı ? oğlumun 2 tane var kızımın uzun kollu çıtçıtlısı yok kaçtane alsam uzun kollu acaba 2 ay sonrada yaz başlayacak karar veremedim kısa kolluları yeterli olurmu en azından ilk 3 ay ikiz olunca çok fazla alamıyacam daha oda araba çok eksik var yavaş yavaş almam lazım
kıs demi,nie öle yapmışımki:)Kiz bir smile koy bir Gul ne bileyim
Acil ısı var gibi
"yeni ciciler" hadi bana eyvallah
Güle güle kullanın ...
Güle güle kullanın
diğer konudada paylaştım sizede sorayım fikir almak iyidir ikiz hamileyim allah nasip ederse 1 kız 1 oğlumuz olcak :)şimdilik bebeklerimize bunları aldık penye tulumları eksik nisan sonu gibi doğum kadife tulum almama gerek varmı ? oğlumun 2 tane var kızımın uzun kollu çıtçıtlısı yok kaçtane alsam uzun kollu acaba 2 ay sonrada yaz başlayacak karar veremedim kısa kolluları yeterli olurmu en azından ilk 3 ay ikiz olunca çok fazla alamıyacam daha oda araba çok eksik var yavaş yavaş almam lazım
kıs demi,nie öle yapmışımki:)
aslında ben çok gülen bi insanım ama sanal alemin zararları işte:))
bende dicektim ne çok almışsın:) hayırlı olsun bebişlerin..
ben deneyimli değilim ama şöle düşündüm, ikiz bebek daha zayıf olabilir tek bebeklere göre, belki yaz sonu değil ama yaz başı ince uzun kollu giyebilirler gibi geldi, kadife bence giyilmez, hem yeni doğan bebeğe kadife iyi gelirmiki??
Ben cicileri bitirdim kızlar sonradan eksik bir şey çıkmazsa eğer prensese artık kiyafeten hazırız :) foto yüklemeyi bilmiyorum ama sanki bir yerlerde çok fazla mesaj atarsak foto yükleme hakkımız oluyor diye okumuştum size gosterecektim neyse bu haftasonu bebisin odasını bolecegiz inşaat var inşallah sonra da mobilyalar :) bebise dair bir şeyler yapmak o kadar hetecanlandiriyor ki beni :) rabbim hepimize sağlıkla yavrularimiza kavuşmadı nasip etsin inşallah
kızımın ana kucagı ve bakım çantası :)
çok güzelmiş canım, güle güle kullanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?