Oldu mu ki
bugün kızıma aldığım ciciler :)
Aziz bebe nin mağazasından aldım indirim var çok güzel ürünler ve fiyatları oldukça iyi
chıcconun tarak takımı heryerde 24 tl aziz bebe de aynısı 16 tl idi
elbise 23 tl
hırka 22 tl
ikili takım 16 tl
bady 13 tl
herkese selamlar,
öncelikle Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı ve de bu güzel cicileri giydirmeyi nasip etsin..
Benim 2. kızım olacak. İlki 5 yaşında, ondan kalanlar da var ama yeni ciciler de almayı ihmal etmiyorum, bayılıyorum bebek kıyafetlerine.. Aşağıdakiler aldıklarımın bir kısmı.
Eki Görüntüle 612845 Eki Görüntüle 612846 Eki Görüntüle 612847 Eki Görüntüle 612848 Eki Görüntüle 612849 Eki Görüntüle 612850 Eki Görüntüle 612851 Eki Görüntüle 612852
herkese selamlar,
öncelikle Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı ve de bu güzel cicileri giydirmeyi nasip etsin..
Benim 2. kızım olacak. İlki 5 yaşında, ondan kalanlar da var ama yeni ciciler de almayı ihmal etmiyorum, bayılıyorum bebek kıyafetlerine.. Aşağıdakiler aldıklarımın bir kısmı.
Eki Görüntüle 612845 Eki Görüntüle 612846 Eki Görüntüle 612847 Eki Görüntüle 612848 Eki Görüntüle 612849 Eki Görüntüle 612850 Eki Görüntüle 612851 Eki Görüntüle 612852
Hastane cikisimiz.
hepsi çok güzel.. ama hastane çıkışına bayıldımm.. güle güle kullanırsınız inşallah..
Hastane cikisimiz.
hepsi çok güzel.. ama hastane çıkışına bayıldımm.. güle güle kullanırsınız inşallah..
Cok tesekkur ederim canim. Ben de cok begenerek almistim
hepsi çok güzeller özellikle montuna bayıldım
nerden aldınız ?
kokoş bir kız olacak :)
Arabamiz ve oto koltugumuz.
Hastane cikisimiz.
hepsi çok güzel.. yurtdışında mı yaşıyorsunuz? bebek arabası ve hast çıkışınızın markasını merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?