Arabamiz ve oto koltugumuz.
Hastane cikisimiz.
hepsi çok güzel.. yurtdışında mı yaşıyorsunuz? bebek arabası ve hast çıkışınızın markasını merak ettim.
Evet canim Amerika'dayim. Arabamiz da oto koltugumuz da graco (snugrider elite), hastane cikisimiz first impression (genelde macy's de satiliyor)
msflowergirl hepsi çok cici maşalah, güzel günlerde giyin:)
Evet canim Amerika'dayim. Arabamiz da oto koltugumuz da graco (snugrider elite), hastane cikisimiz first impression (genelde macy's de satiliyor)
first imp. biliyorum hatta macy's web sitesinden sipariş etmek istedim ancak kargo ücreti çok fazla tutuyordu vazgeçtim,Ama o kadar çok beğendiğim ürünü olmuştu ki.
Kızınıza güle güle giydirmenizi dilerim.
first imp. biliyorum hatta macy's web sitesinden sipariş etmek istedim ancak kargo ücreti çok fazla tutuyordu vazgeçtim,Ama o kadar çok beğendiğim ürünü olmuştu ki.
Kızınıza güle güle giydirmenizi dilerim.
Amin cok tesekkur ederim. Ben macy's in giysilerini de begeniyorum ama bu aralar gymboree'ye takmis durumdayim. ancak indirimli olunca uygun oluyor onlar da, yoksa bayagi pahalilar ama kaliteleri cok yuksek.
Amerika'da misiniz siz de?
Amin cok tesekkur ederim. Ben macy's in giysilerini de begeniyorum ama bu aralar gymboree'ye takmis durumdayim. ancak indirimli olunca uygun oluyor onlar da, yoksa bayagi pahalilar ama kaliteleri cok yuksek.
Amerika'da misiniz siz de?
yok ben Türkiyedeyim. İstanbulda. Ama ebay ve gymboree web sitesinden çok sipariş veririm. Şimdi istanbulda gymboree mağaza açtı. Ürünlerini ben de çok beğeniyorum, kaliteli ve de süper kombinler yapabiliyorsunuz. Hatta eklediğim fotolardaki köpekli takım gymboree.
herkes penye battaniyelerin çok lazım oldugunu söylüyor
ben bir tane aldım en az üç dört tane lazımmış
eksikler doğuma kadar bitmeyecek hergün yeni bişey geliyor aklıma
doğum çantasını hazırlayan var mı pjama olarak ne tercih ettiniz ?
kaçıncı haftada hazırlamak lazım ?
ilk aylarda penye battaniyelere sarılıyormuş bebekler çabuk pislendiği içinde yedek bulundurmak gerekiyormuş
forumları okudum tecrübeli annelere sordum hepsi aynı şeyleri söylüyor
çantamı hazırlamadım ve kendi ihtiyaçlarımıda almadım henüz nasıl bişey alsam karar veremedim bir alt üst pijama bir de üçlü takım alsam diyorum ..
yanımda annemde yok yardımcı olbilecek kimsede
herseyi kendim yapmak zorunda kalıyorum birde ilk bebek tecrübesizlikte girince araya işim dahada zorlaştı
düşün düşün içinden çıkamıyorum
Oyle dusunme, bak benim annem yanimda ama ben herseyi teker teker internetten arastirdim aldim,lazim olanlar,tavsiye edilenler,edilmeyenler vs ona gore kendime liste yaptim,
kendim icin aldiklarimi yazayim sana belki isine yarar:
2tane emzirme atleti
2 tane emzirme sutyeni (bu ikisi istege bagli sanirim)
ic camasiri
2 tane onden acmali pijama,ben 1-2 tanede oyle onden dugmeli alcam(cabuk kirlenme ihtimaline karsi)
1 tane pelus sicak tutan cinsten sabahlik
kalin corap,patik(dogumdan sonra usuyormussun)
bornoz,havlu
hastane cikisi almani tavsiye ederim
tuvalet cantasi(deodorant,dus alma imkanin olcaksa dus jeli,sampuan vs)
sen kendine gore duzenlersin,ayrica hastanenin sitesinde yaziyosa orayada bakabilirsin ne goturmen lazim diye.
Kundaklama icin ozel kundak aldim ben,daha rahat gibime geldi,ama battaniyeyle yapcaksan 2 tane olsa yeter sanki,biri yikamadayken digerini kullanirsin.
Moralini bozma yanimda kimse yok diye,kendini yanliz hissettiginde gel buraya,merak ettiginde sor tecrubeli ve yardimsever annelerimiz var burda.
Eki Görüntüle 617909 Eki Görüntüle 617911 Eki Görüntüle 617910 Eki Görüntüle 617912 Eki Görüntüle 617915
bunlarda bizim cicişlerimizin bi kısmıı
teşekküür ederimm cnm :) bitti bile hazırlıkları nerdeyse şükürler olsn
benim yeni doğan bendeleri konusunda bir sorum olacak 56 beden hastane çıkışı için uygun bir bedenmidir birde biboron seçerken ne yapmalıyım az akışmı orta akışmı olması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?