2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

hoş geldiniz arkadaşlar.yolunuz açık şansınız bol olsun.hayırlısıyla tedavileriniz sonucunda insallh bebişlerinize kavuşursunuz. özlemnkuzum gelen giden var mı kuzu merak ettim seni.35bahar canım sen nasılsın.aycen bugunlerde girmiyor sanırım o gelince alır seni listeye.

kızlar forumlardan birinde gebelik aşısı diye bişey okudum. var mı bu aşıdan olan daha önce tutunmayı arttırıyomuş falan.

saol canım cevapların için.adet olunca hemen arıycam zaten tarihe göre başlayıp başlamamaya karar vericez.ben mersindeyim ve burda tek merkez var malesef...canım merkezden de eşinden sperm alıp donduralım dediler de ben istemedim.en azından toplama ve transfer de yanımda olsun istiyorum.çünkü burda kimsem yok hep tek gidicem ve ailemin haberi de yok.sorun eşimde olunca söylemek istemedim.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

aynen bendede o heyecan var karma karışık çok yeni evliymişin sen canım yha inş bebişin senle olcak cnm hayırlısıyla

iyiyim canım saol aycenin listesinde varımda özlem arkadaşımız farketmedi heralde yada unuttu..sen nasılsın..

Isim yaş sebep deneme merkez

accessdenied bahçeci tüp bebek
gh43 22 umut tüp bebek

koket13

ays umut tüp bebek dr.ulun uluğ

orkide2

Aycen 33 3 umut tüp bebek dr.süleyman tosun

g090 centrum

sdf76 4

rochak Aşılama deniycek

bunvp Ege üniversitesi

gungor51 Kayseri acıbadem

neslia 32 2 bahçeci fulya tüp bebek

bilgen 5208 32 gebze asm tüp bebek

suou 34 1 zeynep kamil hastanesi

ozmofilik 1

isimx Amerikan hastanesi

cansunida

nurecrin

karapek

dilberimk 31 6 memorial

rüzgar17 2

turguoisse 2

özlemo248 30 2 gürgan klinik

belki37 34 4 memorial

koket13

eda2626 31 3 fulya bahçeci dr.engin oral

asil_38 25 sebepsiz infertilite 2

kübraazra 26 kurtköy emsey

kelebekafyon 27 2 gürgan klinik

sedefekrem genart tüp bebek dr. Mehmet erdem

hndslm

Melek_1984 Aşılama deniycek

srp16 31 jimer tüp bebek

bahar35baha 29 izmir tınaztepe hastanesi dr. erdal aktan

karamm

hepimize hayırlı sağlıklı bebişler arkadaşlar hayırlı tedaviler inşallah

benimde gazi osaman paşa avrupa şafak hastanesi dok serdar işcan kuzum

Son düzenleme:
umarım hata yapmamışımdır biryerde karıştı gibi

kelebekafyon cnm ben bugün adet olmayı bekliyordum ama olmadım muhtemel yarın olurum yarın oluncada pazar kapalıdır nasıl olcak bilmiyorum

kızlar forumlardan birinde gebelik aşısı diye bişey okudum. var mı bu aşıdan olan daha önce tutunmayı arttırıyomuş falan.

cnm bana uygulanacak tutunmayı kolaylaştırıyormuş... anne adayından kan alınıp birşeyler yapılıp transferden önce rahme yapıyorlar bildiğim kadarıyla

cnm bana uygulanacak tutunmayı kolaylaştırıyormuş... anne adayından kan alınıp birşeyler yapılıp transferden önce rahme yapıyorlar bildiğim kadarıyla

sen nerde yaptırıyodun tedavini cnm ? ya bahçecide var mı acaba ben de istiyorum bu aşıdan

Isim yaş sebep deneme merkez

accessdenied bahçeci tüp bebek
gh43 22 umut tüp bebek

koket13

ays umut tüp bebek dr.ulun uluğ

orkide2

Aycen 33 3 umut tüp bebek dr.süleyman tosun

g090 centrum

sdf76 4

rochak Aşılama deniycek

bunvp Ege üniversitesi

gungor51 Kayseri acıbadem

neslia 32 2 bahçeci fulya tüp bebek

bilgen 5208 32 gebze asm tüp bebek

suou 34 1 zeynep kamil hastanesi

ozmofilik 1

isimx Amerikan hastanesi

cansunida

nurecrin

karapek

dilberimk 31 6 memorial

rüzgar17 2

turguoisse 2

özlemo248 30 2 gürgan klinik

belki37 34 4 memorial

koket13

eda2626 31 3 fulya bahçeci dr.engin oral

asil_38 25 sebepsiz infertilite 2

kübraazra 26 kurtköy emsey

kelebekafyon 27 2 gürgan klinik

sedefekrem genart tüp bebek dr. Mehmet erdem

hndslm

Melek_1984 Aşılama deniycek

srp16 31 jimer tüp bebek

bahar35baha 29 izmir tınaztepe hastanesi dr. erdal aktan

karamm gazi osaman paşa avrupa şafak hastanesi dok serdar işcan

bebek_dostu 35 2 memorial

hepimize hayırlı sağlıklı bebişler arkadaşlar hayırlı tedaviler inşallah

aynen bendede o heyecan var karma karışık çok yeni evliymişin sen canım yha inş bebişin senle olcak cnm hayırlısıyla

evet canım yeni evliyim bu sorunla karşılaştım beklemiyodum hiç böle bişey şok olmuştum resmen duyunca dünya başıma yıkıldı ama şimdi daha iyiyim tedaviye hemen başladık öğrenir öğrenmez inş hepimizin bebekleri gelcek bizde mutlu olcaz..:)

cnm sen daha çok yeni evlisin ya değerleri çok takma benim bir arkadaşım çoçuk düşünmüyordu test yaptırıyorun fsh 20 li bişey doktor senin çocuk zor olur demiş o da o ay korunmuyor hamile kaldı
benim genel gördüğüm doktorların çocuğun olmaz diyebildiği birçok kişide hamile kalabiliyor yeterki rabbim ol desin

bende hangi doktora gittiysem hep sizin olur çok rahat dediler ama 8 yıldır evliyim 5 senedir istiyorum malesef olmuyor olmuyor...

arkadaşlar. ben dün Lucrin'e başladım. uzun protokolmüş. sanırım Mayıs 1 gibi transferi yapacaklar. o gün benim doğum günüm aynı zamanda. 12 gün bekleme süresinin sonu da tam Anneler Günü'ne denk geliyor. Kader mi Tesadüf mü? manevi desteklerinizi bekliyorum..

evet canım haklısın allahım ol desin yetrki olmayacak bişey yok senin içinde kötü senelerce beklemek benim ablamında aynı senin gibiydi doktorlar hibişey yok olur diyolardı 12 yıl olmadı sonra ilk tüp bebek denemelerinde hemen oldu şimdi 12 yaşlarındalar ikizleri var bende o doktora gidiyorum inş benimde bebeğimin olmasına vesile olur..allahım seni daha fazla bekletmesin enkısa zamanda bebeğine kavuştursun..:)

canım tedavin hayırlı olsun bebeğin sana anneler günü hediyesi olsun inşallah..

amin arkadaşım. ama cidden manevi desteğe ihtiyacı oluyomuş insanın. umarım hepimiz kuzularımıza kavuşuruz en kısa zamanda

amin canım inş evet çok ihtiyacımız oluyo manevi desteğe çünkü herkesle paylaşamıyosun bişey yok gibi davranmaya çalışıyosun güçlü görünmeye çalışıyosun ama içimizde fırtınalar kopuyo kimseyle paylaşamıyosun oyüzden burası çok iyi geliyo konuşup dertleşebiliyoruz hiçkimseden çekinmeden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…