- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
mrh canım hoş geldin.Rabbim yardımcın olsun .adet görüp iğinelerine 2. günü veya 3 günü başlıyosun.yaklaşık olarak 8 ila 12 gün yada bir kaç gün daha fazlası fazlası oluyor.o senin yumişlerinin gelişmesine bağlı.sonra çatlatma iğnesi vuruyorsun.36 saat geçtikten sonra yumileri toplayıp dölleme işlemine alıyorlar.oda 3ila 5 gün arası oluyor.sonra sana transver ediyorlar.yani tahmini 18 gün falan sürüyor.ama en iyi bilgiyi hastanenden al..adetin düzenliyse ara tarih verip sor.onlar sana yardımcı olur.sen nerde yaptıracaksın .birde şöyle bir olay var eger vaktin kısıtlıysa eşin gelip sperm verir onu dondururlar eşin tekrar döner .bunuda bir sor hastanene canım
canım bende 29 yaşındayım 10 aylık evliyim benimde ilk denemem olcak geçen ay tahlillerimiz yapıldı histeroskopi yapıldı bu ayda 10 u gibi adet olcam tüp bebek tedavim başlıcak iğnelere başlancak herhalde bende bilmiyorum tam olarak ne uygulancak bende bazen çok heycanlanıyorum korkuyorum bazen hiçbişey hissetmiyorum öle bi boşluk içinde oluyorum değişik karışık duygular içindeyim bol bol dua ediyorum..allahım yardım etsin hepimize..
hoş geldiniz arkadaşlar.yolunuz açık şansınız bol olsun.hayırlısıyla tedavileriniz sonucunda insallh bebişlerinize kavuşursunuz. özlemnkuzum gelen giden var mı kuzu merak ettim seni.35bahar canım sen nasılsın.aycen bugunlerde girmiyor sanırım o gelince alır seni listeye.
kızlar forumlardan birinde gebelik aşısı diye bişey okudum. var mı bu aşıdan olan daha önce tutunmayı arttırıyomuş falan.
cnm bana uygulanacak tutunmayı kolaylaştırıyormuş... anne adayından kan alınıp birşeyler yapılıp transferden önce rahme yapıyorlar bildiğim kadarıyla
aynen bendede o heyecan var karma karışık çok yeni evliymişin sen canım yha inş bebişin senle olcak cnm hayırlısıyla
sen nerde yaptırıyodun tedavini cnm ? ya bahçecide var mı acaba ben de istiyorum bu aşıdan
soriyim evetcnm ben gürgan klinikte yaptırıyorum
bahçeçi umut tüp bebek merkezide uyguluyormuş sonuçta aynı yer sor istersen
evet canım yeni evliyim bu sorunla karşılaştım beklemiyodum hiç böle bişey şok olmuştum resmen duyunca dünya başıma yıkıldı ama şimdi daha iyiyim tedaviye hemen başladık öğrenir öğrenmez inş hepimizin bebekleri gelcek bizde mutlu olcaz..:)
cnm sen daha çok yeni evlisin ya değerleri çok takma benim bir arkadaşım çoçuk düşünmüyordu test yaptırıyorun fsh 20 li bişey doktor senin çocuk zor olur demiş o da o ay korunmuyor hamile kaldı
benim genel gördüğüm doktorların çocuğun olmaz diyebildiği birçok kişide hamile kalabiliyor yeterki rabbim ol desin
bende hangi doktora gittiysem hep sizin olur çok rahat dediler ama 8 yıldır evliyim 5 senedir istiyorum malesef olmuyor olmuyor...
arkadaşlar. ben dün Lucrin'e başladım. uzun protokolmüş. sanırım Mayıs 1 gibi transferi yapacaklar. o gün benim doğum günüm aynı zamanda. 12 gün bekleme süresinin sonu da tam Anneler Günü'ne denk geliyor. Kader mi Tesadüf mü? manevi desteklerinizi bekliyorum..
canım tedavin hayırlı olsun bebeğin sana anneler günü hediyesi olsun inşallah..
amin arkadaşım. ama cidden manevi desteğe ihtiyacı oluyomuş insanın. umarım hepimiz kuzularımıza kavuşuruz en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?