2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım ben ayın 13 ü gibi regl olucam. ertesi günde başlıyoruz iğnelere sanırım. yani doktorum reglinin 2. günü gel başlıycaz bu ay dedi. bu iğneler kaç gün sürüyo? bi de acıyo mu? sen kendin mi yapıyosun? güzel haberlerini ver bize inşallah :) ilk başlayan sensin galiba evet:) aycen şu listeyi ilk sayfaya taşısa görürdük kim ne durumda aslında iyi olurdu çok.

canım bu arada bende kan testlerinde bir problem çıkmazsa 13 nisanda başlıyorum hakkımıza hayırlısı sen neler yaptırdın tedavıden once hangı testler

canım bu arada bende kan testlerinde bir problem çıkmazsa 13 nisanda başlıyorum hakkımıza hayırlısı sen neler yaptırdın tedavıden once hangı testler
aa süper inşallah reglim gecikmez birlikte gün sayarız :) ben bahçecideyim oraya da alman hastanesinde negatif aşılamadan sonra geçtim elimde hormon testlerim vardı. bahçecide amh ve rahim filmi istediler eşimden yeniden spermiyogram istediler. kanallarımdan biri tıkalıydı rahim filmi çekilirken açıldı. amh de 2.3 gibi bişey çıktı yaşına göre çok iyi dedi dr. yaşım 39 çünkü. eşimde sayı az ve hareket 0. bende de amh iyi çıkmasına rağmen muayenelerde hep 4 5 tane yumurta olurdu. bekleyip görücez. arı sütü propolis bal yiyorum belki sayım artar diye. sende nedir durumlar??:44:

25yasndym test sunucllarni bekliyorum yumurta durumu iyi suanda doktor tup bebkte rahm filmine grek yok dedi bnde bulent baysala gidiyorum.. esimin sperm sayisi az hareketlilik morfoloji sorunu var.. insallah hepimiz yavrularimiza tez zammda kavusuruz Rabbimin izniylee

slm kızlar ben de bu ay tedaviye başlamak istiyorum.geçen ay kontrole gittik ben de her şey iyi.eşimin sayı da problem var.kızlar bu yumurta toplama adetin kaçıncı günü oluyor?çok önemli çünkü eşim yurtdışında ve gelebilecekse tedaviye başlıycaz....

seninde az kalmış canım. seninde sansın bol yolun açok olsun.iğnelere gelecek olursak şimdi ben günde 3 iğne yapıyorum 2 tane sulandırılmış lucrin şeker iğnesi var onla yapıyosun ince uclu hiç acıtmıyor.ilacı verdiktenten sonra çok hafif bir yanma oluyor.puregonu yaparkende çok hafif bir yanma oluyor okadar.alıştım artık ama itiraf etmeliyimki ilk iğnelerimi yaparken tırsıyordum.eşim hala çok korkar bakamaz garibim bazen şakasına hadi bugun sen vur diyorumda ben yapamki aşkım diye bir bakışı var evlere şenlik.bekarken birisi bana al şu iğneleri vur göbüşüne dese inanın vuramamzdım ama bu bebişler yokmu bu bebişler insana herşeyi yaptırıyorrabbim göndersinde göbeğim delik deşik olsun ne yapalım yeterki o gelsin hayırlısıyla.listeyi dediğin gibi aycen başa alsa çok iyi olcak birde ayrıntlı bir şekilde yapsak daha güzel olur kanımca .yapabilen yokmu kızlar aranızda bazı topiklerde çok güzel listeler var.okuyup okuyup umutlarımı yeşertiyorum.bizim listemizde başka kaderdaşlarımıza umut olur insallah

mrh canım hoş geldin.Rabbim yardımcın olsun .adet görüp iğinelerine 2. günü veya 3 günü başlıyosun.yaklaşık olarak 8 ila 12 gün yada bir kaç gün daha fazlası fazlası oluyor.o senin yumişlerinin gelişmesine bağlı.sonra çatlatma iğnesi vuruyorsun.36 saat geçtikten sonra yumileri toplayıp dölleme işlemine alıyorlar.oda 3ila 5 gün arası oluyor.sonra sana transver ediyorlar.yani tahmini 18 gün falan sürüyor.ama en iyi bilgiyi hastanenden al..adetin düzenliyse ara tarih verip sor.onlar sana yardımcı olur.sen nerde yaptıracaksın .birde şöyle bir olay var eger vaktin kısıtlıysa eşin gelip sperm verir onu dondururlar eşin tekrar döner .bunuda bir sor hastanene canım

cnm helal olsun sana ben kendime asla vuramadım hep eşim vurdu ilk tedavide hatta kalçadan vurulan iğne vardı transferden sonra normal enjektör annem eşime öğretti 1 kere cesaret edip onu dahi vurdu eşim korkmuştum ama ne yalan söyleyim
diğerleri küçük kendi yapabiliceğimiz şekilde ama ben kendime yapamadım bide son zamanlara doğru göbek biraz sertleşiyor iğne vurulmaktan biraz zor giriyor iğne ben iğnelerin son 2 günü zorlandım sadece
bide aklıma şimdi negatif sonucu aldığımda hala göbeğimde iğne izlerim vardı ne ağlamıştım rabbim yaşatmasın bidaha
allah hepimizin yüzüne bakar inşallah

kızlarr günaydın herkese tüp bebek tedavime devam ederken decapeptly iğnemin 14 cüsünü vurduktan sonra hamile olduğumu öğrendim.çok şaşkınım hala inanamıyorum ama beta hcg ye göre 2-3haftalık hamileyim...hemde doktorların doğal yolla hamile kalman çok zor hergeçen gün şansın azalıyo demelerine rağmen darısı hepinizin başına umarım benimde gebeliğim sorunsuz bir şekilde devam eder.

listemiz arkadaşlar daha güzel bir hale getirecek biri düzeltirse iyi olur bende çok anlamıyorum
aycen arkadaşımızda başa alır hepimiz daha iyi anlarız

Evet benim uğraşım pek olmamış biri düzeltirse çok iyi olur boşluklar birbirine girmiş beceremedik

mucize işte rabbim nasip etmiş gözün aydın allah kucağına almayıda nasip eder inşallah
şimdi bu iğne lucrin olan iğnemi nasıl sen şimdi adet oldun tedaviye başlamışmıydın çok şaşırdım
formda senin gibi birini okumuştum uzun protokol uygulanırken hamile kalmış oluyor böyle şeyler allah nasip etsin yeterki
bir ardaşında tüp bebek tedavisinde yumurtalar boş çıkmıştı 1 tanesi embriyosu oldu oda bölünmedi transfer dahi olmadı adet beklerken doğal hamile kaldı mucize işte

Evet benim uğraşım pek olmamış biri düzeltirse çok iyi olur boşluklar birbirine girmiş beceremedik

canım gayetde güzel becermişsin ama aycen başa alırsa ve bir tabloya oturtursa liste en azından daha işe yarar böyle kim ne durumda bilmeye imkan olmayacak sonuçlar geldikçe sayfa aramamız lazım çünkü

gözün aydın darısı bizlere inşallah

lucrinle eşdeğer olan iğne uzun prtokol benimki adetimin 21 günü başaldım eğer yine adet olsaydım merional iğneye geçecektim adtin 3 günü. aklıma hiç hamile olacağım gelmedi çünkü decapepetly yan etkisi olarak adet gecikmesi hatda olmaya bilirmişsin bile ben bu ihtimaller üstünde duruyodum dün test istediler onda bile gereksiz buldum hatda sonucunu bile almaya çok geç gittim (daha önceki testlerde hep negatif gördüğüm için)ama allah büyük onun mucizesi umarım hepimize sağlıklı bebekler nasip eder.birde omega 3 vitamin içiyorum uzun zamandır birarada keçiboynuzu yedim çiğ olarak onun kürrünüde eşime uyguladım.belki onlarında etkisi olmuştur.

canım gayetde güzel becermişsin ama aycen başa alırsa ve bir tabloya oturtursa liste en azından daha işe yarar böyle kim ne durumda bilmeye imkan olmayacak sonuçlar geldikçe sayfa aramamız lazım çünkü

evet cnm tablo iyi olur ben onu beceremedim

Canımmmmm işte Rabbimin mucizesi buuu.. ayyy çok sevindim yaaaa gözünaydın arkadaşım darısı başımıza kızzz :)))

canımmmmm işte rabbimin mucizesi buuu.. Ayyy çok sevindim yaaaa gözünaydın arkadaşım darısı başımıza kızzz :)))

inşallah sizlerinde müjdesini okuruz burdan allah bu yolda uğraşan herkesin kucağını doldursun

merhaba ve slm öncelikle hepinize allah çocuk isteyen herkeze hayırlı evlat nasip etsin ben üye olalaı uzun senleler oldu ama hep okudum yazmadım bende 4senelik evliyim ama başdan beri korunmadım halde gebelik elde edemedim ben bundan 3 sene önce rahim filmi çektirdim tek tüpüm kapalı çıkdı naptımsa olmadı aşılama olmadım madi olarak şartlarım tüpbebeğe tedaviye el vermedi hep kara kara düşünürken benim bebeğim olmicek derken mucize olarak doktorum karşıma çıktı tesadüfen ve onda özel ildirimiyle tedaviye başladım meğersem açık denilen der tüpümünde karartı oldu anlaşıldı bana tek tüple hamile kalabilirsin diyen çok sevgili doktorlarım açık olmayan tüpümede açık dediler saolsunlaar şimdi tüpbebek tedavisine başladım allah izin verirse hayırlısıyla adet olmayı bekliyorum ama onun öncesinde polik asitle koraspirin içiyorrum ayın altısında adet olmasam adet söktürücü içmemi söledi bu arada yaşımda 29 şuanakadar tüplerin kapalı olmasından başak hiç problemim olmadı allaha şükür adetleri saymasak tabi

merhaba arkadaşlar! ben de nisanın 19 unda tedaviye başlamayı düşünüyorum. benim de 2. denemem olacak. ilk denemem memorialde şubat ayında oldu.35 yaşındayım. endometriozis düşünülüyor. 2.denemem için uzun protokol deneyelim dediler ama kararsızım. Rabbim yardımcımız olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…