- 15 Şubat 2013
- 26.362
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.156
- 798
canım ben ayın 13 ü gibi regl olucam. ertesi günde başlıyoruz iğnelere sanırım. yani doktorum reglinin 2. günü gel başlıycaz bu ay dedi. bu iğneler kaç gün sürüyo? bi de acıyo mu? sen kendin mi yapıyosun? güzel haberlerini ver bize inşallah :) ilk başlayan sensin galiba evet:) aycen şu listeyi ilk sayfaya taşısa görürdük kim ne durumda aslında iyi olurdu çok.amin canım.yolun açık şansın bol olsun.bu arada benden başka başlayan olmadı hala sanırım tedaviye olurda bir aksilik çıkmaz herşey yolunda gider ve rabbim nasip ederse topiğin ilk hamilesibenmi olecem acaba ay yazarken bile heyecanlandım Allahım görürümüyüm o günleri senin izninle.sen yardımcım ol.hepimizin yardımcısı ol.
canım ben ayın 13 ü gibi regl olucam. ertesi günde başlıyoruz iğnelere sanırım. yani doktorum reglinin 2. günü gel başlıycaz bu ay dedi. bu iğneler kaç gün sürüyo? bi de acıyo mu? sen kendin mi yapıyosun? güzel haberlerini ver bize inşallah :) ilk başlayan sensin galiba evet:) aycen şu listeyi ilk sayfaya taşısa görürdük kim ne durumda aslında iyi olurdu çok.
aa süper inşallah reglim gecikmez birlikte gün sayarız :) ben bahçecideyim oraya da alman hastanesinde negatif aşılamadan sonra geçtim elimde hormon testlerim vardı. bahçecide amh ve rahim filmi istediler eşimden yeniden spermiyogram istediler. kanallarımdan biri tıkalıydı rahim filmi çekilirken açıldı. amh de 2.3 gibi bişey çıktı yaşına göre çok iyi dedi dr. yaşım 39 çünkü. eşimde sayı az ve hareket 0. bende de amh iyi çıkmasına rağmen muayenelerde hep 4 5 tane yumurta olurdu. bekleyip görücez. arı sütü propolis bal yiyorum belki sayım artar diye. sende nedir durumlar??:44:canım bu arada bende kan testlerinde bir problem çıkmazsa 13 nisanda başlıyorum hakkımıza hayırlısı sen neler yaptırdın tedavıden once hangı testler
aa süper inşallah reglim gecikmez birlikte gün sayarız :) ben bahçecideyim oraya da alman hastanesinde negatif aşılamadan sonra geçtim elimde hormon testlerim vardı. bahçecide amh ve rahim filmi istediler eşimden yeniden spermiyogram istediler. kanallarımdan biri tıkalıydı rahim filmi çekilirken açıldı. amh de 2.3 gibi bişey çıktı yaşına göre çok iyi dedi dr. yaşım 39 çünkü. eşimde sayı az ve hareket 0. bende de amh iyi çıkmasına rağmen muayenelerde hep 4 5 tane yumurta olurdu. bekleyip görücez. arı sütü propolis bal yiyorum belki sayım artar diye. sende nedir durumlar??:44:
canım ben ayın 13 ü gibi regl olucam. ertesi günde başlıyoruz iğnelere sanırım. yani doktorum reglinin 2. günü gel başlıycaz bu ay dedi. bu iğneler kaç gün sürüyo? bi de acıyo mu? sen kendin mi yapıyosun? güzel haberlerini ver bize inşallah :) ilk başlayan sensin galiba evet:) aycen şu listeyi ilk sayfaya taşısa görürdük kim ne durumda aslında iyi olurdu çok.
slm kızlar ben de bu ay tedaviye başlamak istiyorum.geçen ay kontrole gittik ben de her şey iyi.eşimin sayı da problem var.kızlar bu yumurta toplama adetin kaçıncı günü oluyor?çok önemli çünkü eşim yurtdışında ve gelebilecekse tedaviye başlıycaz....
seninde az kalmış canım. seninde sansın bol yolun açok olsun.iğnelere gelecek olursakşimdi ben günde 3 iğne yapıyorum 2 tane sulandırılmış lucrin şeker iğnesi var onla yapıyosun ince uclu hiç acıtmıyor.ilacı verdiktenten sonra çok hafif bir yanma oluyor.puregonu yaparkende çok hafif bir yanma oluyor okadar.alıştım artık ama itiraf etmeliyimki ilk iğnelerimi yaparken tırsıyordum.eşim hala çok korkar bakamaz garibim bazen şakasına hadi bugun sen vur diyorumda ben yapamki aşkım diye bir bakışı var evlere şenlik .bekarken birisi bana al şu iğneleri vur göbüşüne dese inanın vuramamzdım ama bu bebişler yokmu bu bebişler insana herşeyi yaptırıyor rabbim göndersinde göbeğim delik deşik olsun ne yapalım yeterki o gelsin hayırlısıyla.listeyi dediğin gibi aycen başa alsa çok iyi olcak birde ayrıntlı bir şekilde yapsak daha güzel olur kanımca .yapabilen yokmu kızlar aranızda bazı topiklerde çok güzel listeler var.okuyup okuyup umutlarımı yeşertiyorum .bizim listemizde başka kaderdaşlarımıza umut olur insallah
accessdenied bahçeci tüp bebek
Isim yaş sebep deneme merkez
accessdenied bahçeci tüp bebek
gh43 22 umut tüp bebek
koket13
ays umut tüp bebek dr.ulun uluğ
orkide2
Aycen 33 3 umut tüp bebek dr.süleyman tosun
g090 centrum
sdf764
rochakAşılama deniycek
bunvpEge üniversitesi
gungor51Kayseri acıbadem
neslia 32 2 bahçeci fulya tüp bebek
bilgen 5208 32 gebze asm tüp bebek
suou34 1 zeynep kamil hastanesi
ozmofilik1
isimxAmerikan hastanesi
cansunida
nurecrin
karapek31
dilberimk6 memorial
rüzgar172
turguoisse2
özlemo24830 2 gürgan klinik
belki37 37 4 memorial
koket13
eda2626 31 3 fulya bahçeci dr.engin oral
asil_38 25 sebepsiz infertilite 2
kübraazra26 kurtköy emsey
kelebekafyon27 2 gürgan klinik
sedefekrem genart tüp bebek dr. Mehmet erdem
hndslm
Melek_1984Aşılama deniycek
srp1631 jimer tüp bebek
hepimize hayırlı sağlıklı bebişler arkadaşlar hayırlı tedaviler inşallah
kızlarr günaydın herkese tüp bebek tedavime devam ederken decapeptly iğnemin 14 cüsünü vurduktan sonra hamile olduğumu öğrendim.çok şaşkınım hala inanamıyorum ama beta hcg ye göre 2-3haftalık hamileyim...hemde doktorların doğal yolla hamile kalman çok zor hergeçen gün şansın azalıyo demelerine rağmen darısı hepinizin başına umarım benimde gebeliğim sorunsuz bir şekilde devam eder.
Evet benim uğraşım pek olmamış biri düzeltirse çok iyi olur boşluklar birbirine girmiş beceremedik
gözün aydın darısı bizlere inşallahkızlarr günaydın herkese tüp bebek tedavime devam ederken decapeptly iğnemin 14 cüsünü vurduktan sonra hamile olduğumu öğrendim.çok şaşkınım hala inanamıyorum ama beta hcg ye göre 2-3haftalık hamileyim...hemde doktorların doğal yolla hamile kalman çok zor hergeçen gün şansın azalıyo demelerine rağmen darısı hepinizin başına umarım benimde gebeliğim sorunsuz bir şekilde devam eder.
mucize işte rabbim nasip etmiş gözün aydın allah kucağına almayıda nasip eder inşallah
şimdi bu iğne lucrin olan iğnemi nasıl sen şimdi adet oldun tedaviye başlamışmıydın çok şaşırdım
formda senin gibi birini okumuştum uzun protokol uygulanırken hamile kalmış oluyor böyle şeyler allah nasip etsin yeterki
bir ardaşında tüp bebek tedavisinde yumurtalar boş çıkmıştı 1 tanesi embriyosu oldu oda bölünmedi transfer dahi olmadı adet beklerken doğal hamile kaldı mucize işte
canım gayetde güzel becermişsin ama aycen başa alırsa ve bir tabloya oturtursa liste en azından daha işe yarar böyle kim ne durumda bilmeye imkan olmayacak sonuçlar geldikçe sayfa aramamız lazım çünkü
kızlarr günaydın herkese tüp bebek tedavime devam ederken decapeptly iğnemin 14 cüsünü vurduktan sonra hamile olduğumu öğrendim.çok şaşkınım hala inanamıyorum ama beta hcg ye göre 2-3haftalık hamileyim...hemde doktorların doğal yolla hamile kalman çok zor hergeçen gün şansın azalıyo demelerine rağmen darısı hepinizin başına umarım benimde gebeliğim sorunsuz bir şekilde devam eder.
canımmmmm işte rabbimin mucizesi buuu.. Ayyy çok sevindim yaaaa gözünaydın arkadaşım darısı başımıza kızzz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?