2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

son 2-3 gundur karnımda acayip bi şişlik var . o kadar şiştimki dedım kendı kendıme herhalde artık menopoza gırıyorum ben. moralım altüst durumdaydı kiii açtım seni yazını okudum :) çok mutlu oldum, benımde rezervim az . banada umut oldun, ınsallah hamılelıgın sorunsuz devam eder mınıgı kucağına alırsın . hamılenın duası kabul olur bızlerıde unutma suov :)

doktorun kım pekı? iğnelere baslamısmıydın sen cnm ?

yha tüp bebek yaptıran veya şuan o aşamada olan benimgibi adetini bekleyen kimse yokmu bilgi vercek tüpleri tıkalı olipde yapan ben adet bekliyorum ama şuanda polik asit ve koraspirin içiyorum siz neler yapmıştınız :2:

canım bende adetimi bekliyorum tedavi için ama benim sorunumda yumurta rezervinde azalma var folik asit ve dhea kullanıyorum başka bi sorunun yoksa şansın çok allah yardımcımız olsun...:)

canım bende adetimi bekliyorum tedavi için ama benim sorunumda yumurta rezervinde azalma var folik asit ve dhea kullanıyorum başka bi sorunun yoksa şansın çok allah yardımcımız olsun...:)

saol canım yha aslında şöle bidurumum var bende rahim temiz bişi yok benim damla damla başlayan adetlerim oldu geçikmeler filan ama hiç sorun bulmadılar yılarca bu doktorum bakdı muanede bana sağ tarafımda çok fazla küçücük küçücük rezerveler vardedi adetin bundan gecikiyo ve bundan dolayı lekelenmen oluyor dedi ama tüp bebekde bunlar bize çok yardımcı olcak dedi ama o rezerveler ne oluyo bilmiyorum şimdiye kadar tüpüm kapalı olmasından hariç eşimdede bendede bişi bulunamadı eşiminde spermleri çok iyi oldu sölendi

merhaba canım seninde yumurta rezervi galiba sorunun amh fsh değerlerin nasıl

yumurta rezervin çok olduğunu kastedmiş heralde bu güzel bişey tedavide çok yumurta toplanır buda şansını artırıyo..:)

merhaba canım seninde yumurta rezervi galiba sorunun amh fsh değerlerin nasıl

onlar hakında bişi sölenmedi kötü olarak zaten fsh 5.00 baktımda dierini bilmiyorum sağtaraftaki küçücük çok olan rezerveler ne işe yarıyo onuda bilimiyorum toktor çok sayıda var dedi bunlar tüp bebekde çok işine yariceni sölemişti

benide alın aranıza ilk denemem olcak çok heycanlıyım hiç bukadar çok adetinin gelmesini beklememiştim inatya gelmiyor

canım çok güzelmiş fsh tüplerin tıkalı olmasa doğal yoldan çok rahat hamile kalırdın keşke benimde öle olsa ama benim çok yüksek fsh tüp bebekte bile şansım az.. rezervler onlar senin bebeklerin olcak inş..:)

ay çok sevindim ağzından bal damlıyo yerim seni dileyen herkezin hayırlısıyla olsun inş seninde olcak benimde senin değerin kaç fsh

ay çok sevindim ağzından bal damlıyo yerim seni dileyen herkezin hayırlısıyla olsun inş seninde olcak benimde senin değerin kaç fsh

aminn canım inşallah.. benim fsh 21 erken menopoz başlangıcı dedi doktor benim yumurta rezervim bitmek üzere oyüzden şansım çok az ama bu durumda olupta hamle kalanda var hatta daha yeni bi arkadaşımız açıklamış hamileyim diye tüp bebek tedavisi görürken iğneleri vurunurken hamile kalmış çok sevindim bende umutlandım allahım dileğen isteğen herkese nasip etsin minik bir bebek..:)

ay bende çok sevindim inşl peki ne gibi işlem görülüyo nasıl oluyo ne gibi aşamadn geçiyor çok heyecan ve korku var bende ilk denemenmi seninde ??bu arada yaş kaç ben 29 ...

ay bende çok sevindim inşl peki ne gibi işlem görülüyo nasıl oluyo ne gibi aşamadn geçiyor çok heyecan ve korku var bende ilk denemenmi seninde ??bu arada yaş kaç ben 29 ...

canım bende 29 yaşındayım 10 aylık evliyim benimde ilk denemem olcak geçen ay tahlillerimiz yapıldı histeroskopi yapıldı bu ayda 10 u gibi adet olcam tüp bebek tedavim başlıcak iğnelere başlancak herhalde bende bilmiyorum tam olarak ne uygulancak bende bazen çok heycanlanıyorum korkuyorum bazen hiçbişey hissetmiyorum öle bi boşluk içinde oluyorum değişik karışık duygular içindeyim bol bol dua ediyorum..allahım yardım etsin hepimize..

canım ya bu bir mucize Rabbim sen büyüksün çok sevindim senin adına güzel bir hamilelik geçir ve hayırlısıyla bebişini kucağına al insallah.darısı benim ve bekleyen arkadaşlarımıza olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…