kızlarr günaydın herkese tüp bebek tedavime devam ederken decapeptly iğnemin 14 cüsünü vurduktan sonra hamile olduğumu öğrendim.çok şaşkınım hala inanamıyorum ama beta hcg ye göre 2-3haftalık hamileyim...hemde doktorların doğal yolla hamile kalman çok zor hergeçen gün şansın azalıyo demelerine rağmen darısı hepinizin başına umarım benimde gebeliğim sorunsuz bir şekilde devam eder.
listemiz arkadaşlar daha güzel bir hale getirecek biri düzeltirse iyi olur bende çok anlamıyorum
aycen arkadaşımızda başa alır hepimiz daha iyi anlarız
merhaba ve slm öncelikle hepinize allah çocuk isteyen herkeze hayırlı evlat nasip etsin ben üye olalaı uzun senleler oldu ama hep okudum yazmadım bende 4senelik evliyim ama başdan beri korunmadım halde gebelik elde edemedim ben bundan 3 sene önce rahim filmi çektirdim tek tüpüm kapalı çıkdı naptımsa olmadı aşılama olmadım madi olarak şartlarım tüpbebeğe tedaviye el vermedi hep kara kara düşünürken benim bebeğim olmicek derken mucize olarak doktorum karşıma çıktı tesadüfen ve onda özel ildirimiyle tedaviye başladım meğersem açık denilen der tüpümünde karartı oldu anlaşıldı bana tek tüple hamile kalabilirsin diyen çok sevgili doktorlarım açık olmayan tüpümede açık dediler saolsunlaar şimdi tüpbebek tedavisine başladım allah izin verirse hayırlısıyla adet olmayı bekliyorum ama onun öncesinde polik asitle koraspirin içiyorrum ayın altısında adet olmasam adet söktürücü içmemi söledi bu arada yaşımda 29 şuanakadar tüplerin kapalı olmasından başak hiç problemim olmadı allaha şükür adetleri saymasak tabi
doktorun kım pekı? iğnelere baslamısmıydın sen cnm ?
yha tüp bebek yaptıran veya şuan o aşamada olan benimgibi adetini bekleyen kimse yokmu bilgi vercek tüpleri tıkalı olipde yapan ben adet bekliyorum ama şuanda polik asit ve koraspirin içiyorum siz neler yapmıştınız :2:
canım bende adetimi bekliyorum tedavi için ama benim sorunumda yumurta rezervinde azalma var folik asit ve dhea kullanıyorum başka bi sorunun yoksa şansın çok allah yardımcımız olsun...:)
saol canım yha aslında şöle bidurumum var bende rahim temiz bişi yok benim damla damla başlayan adetlerim oldu geçikmeler filan ama hiç sorun bulmadılar yılarca bu doktorum bakdı muanede bana sağ tarafımda çok fazla küçücük küçücük rezerveler vardedi adetin bundan gecikiyo ve bundan dolayı lekelenmen oluyor dedi ama tüp bebekde bunlar bize çok yardımcı olcak dedi ama o rezerveler ne oluyo bilmiyorum şimdiye kadar tüpüm kapalı olmasından hariç eşimdede bendede bişi bulunamadı eşiminde spermleri çok iyi oldu sölendi
merhaba canım seninde yumurta rezervi galiba sorunun amh fsh değerlerin nasıl
ben yine yokum listede...
cnm hangi merkezdi unuttum ben ekleyim
onlar hakında bişi sölenmedi kötü olarak zaten fsh 5.00 baktımda dierini bilmiyorum sağtaraftaki küçücük çok olan rezerveler ne işe yarıyo onuda bilimiyorum toktor çok sayıda var dedi bunlar tüp bebekde çok işine yariceni sölemişti
canım çok güzelmiş fsh tüplerin tıkalı olmasa doğal yoldan çok rahat hamile kalırdın keşke benimde öle olsa ama benim çok yüksek fsh tüp bebekte bile şansım az.. rezervler onlar senin bebeklerin olcak inş..:)
ay çok sevindim ağzından bal damlıyo yerim seni dileyen herkezin hayırlısıyla olsun inş seninde olcak benimde senin değerin kaç fsh
aminn canım inşallah.. benim fsh 21 erken menopoz başlangıcı dedi doktor benim yumurta rezervim bitmek üzere oyüzden şansım çok az ama bu durumda olupta hamle kalanda var hatta daha yeni bi arkadaşımız açıklamış hamileyim diye tüp bebek tedavisi görürken iğneleri vurunurken hamile kalmış çok sevindim bende umutlandım allahım dileğen isteğen herkese nasip etsin minik bir bebek..:)
ay bende çok sevindim inşl peki ne gibi işlem görülüyo nasıl oluyo ne gibi aşamadn geçiyor çok heyecan ve korku var bende ilk denemenmi seninde ??bu arada yaş kaç ben 29 ...
kızlarr günaydın herkese tüp bebek tedavime devam ederken decapeptly iğnemin 14 cüsünü vurduktan sonra hamile olduğumu öğrendim.çok şaşkınım hala inanamıyorum ama beta hcg ye göre 2-3haftalık hamileyim...hemde doktorların doğal yolla hamile kalman çok zor hergeçen gün şansın azalıyo demelerine rağmen darısı hepinizin başına umarım benimde gebeliğim sorunsuz bir şekilde devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?