- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
bende öyle düşündümde ankara olunca genede bir sorayım dedim sana sağol valla iyi oldu
cnm ben ankarada kalmayı düşünmüyorum şimdi eşim gelmiyor ya tek olunca annemlere gidim diyorum ordan git gel yapmak daha kolay olur hızlı trenle eşim gelincede ordu evinde diye düşündük bakalım valla konuşurken bile heyecan basıyor
eşimin babasıda başkomser emeklisi hal böyle olunca polisevinde de kalabiliyoruz belli olmaz ordada kalabiliriz tabi
ya acaba kaç dozla başlarım en çok onu merak ediyorum büyük ihtimal bugün binerim cnm görüşürüz orda
sen sabah saatlerimi gidiyorsun merkeze?
canım sen benim gibisin ya benim geçen yıl yine nisan ayında tedavim olmuştu 3 yum oldu onlardan 2 dolu çıktı ama malesef döllennmedi ben transfere giremedim bile okadar acı bir şeydi ki anlatamam. yani senin düşündüklerini yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın onun harıcinde o tedavimde başıma gelmeyen kalmadı bir ara kendimde yazacak güç bulursam burada paylaşacağım yasadıklarımı.bende günde 3 yada 4ün üstüne çıkmamaya çalışıyorum ya aynen senin gibi tedavi aklıma gelince içmek istiyorum.sen iyiymissin ben içiyorum.hamile kalırsam epey zorlancağım amaiçmem yeterki gelsin oda içmem yani.onun için çogu şeyimden vazgeçtim zaten sigaradan geçmişim çokmu
canım hiç içme bak yaşadımdiyosun korktuğum şeyleri. allah korusun bi daha yaşatmasın ama içmemek lazım hiç işte. bazen gözüm dönüyo. snde söz ver bugünden itibaren hiç içmemeye çalış yoksa transfer sonrası daha büyük strese giriliyo beklerken. ve o dönemde hiç içmemek lazım şimdiden alışman lazım ki o dönemi rahat geçir içme kuzum :44:
canım benim ya amin bir daha yaşatmasın elimden geldiği kadar sıkıcagım kendimi içmiyorum ulen bugunden itibarennnnnn.bebişler için içmiyorummmmmm
helall bee bende içmiim bi daha gaza gelip sinir yapıp
içmeyin kızlaaar içmeyin bebeler için içmeyin..
valla çok huzurluyum içmediğim için en azından bu kez en ufak bir olumsuzlukta kendimi suçlamıycam
maddi manevi harika birşey içmemek,yolda giderken veya bir araçta sigara içen insanların şimdi bana nasıl koktuklarını tarif edemem bunu bıraktıktan sonra anladım demek bende her içtiğimde öyleymiş farketmemişim...
valla içmiyorum ama küçük bir kutup ayısına döndüm 3 haftada
valla içmiyorum ama küçük bir kutup ayısına döndüm 3 haftada
canım çok tatlısın yaa valla ben içmiyorum çok şükür :)) bide canım benide listeye alırmısınız???
ya metabolizma hızlandırıcı çaylar bişeyler var da ben şu tüpbebek dönemi bitene kadar içmek istemiyorum nolur nolmaz içinde içmemem gereken bişey vardır falan cesaret edemiyorum:26:cnm biz sigarayı bir bıraktık eşim 97 ben 60 oldum bizi gören inanamadı çok kısa sürede hızlı kilo aldık
ama sonra kendimize dikkat ettik ben 3 kilocuk verebildim eşimin maşallahı var 20 kilo verdi şuan çılız bir adam oldu beni delirtiyor
yani sigara bıkıldıktan sonra mutlaka kilo alınıyor ama geri verebilmek elimizde
sigaranın tek bir faydası varmış metobolizmayı çalıştırıyormuş malesef benim bıraktıktan sonra iflas etti onun için kilo aldım
ama nefes almanın farkını anlatamam size
kızlar bişi sorcam eşinizle kan gurubunuz uyuyomu mesela benim pozitif eşiminde pozitif doktor böle olması çok iyi dedi biri pozitif biri negatif olincede tüpbebekde zor oluyomu bu arada bende sıgara kullanıyorum
canım içme kaç tane içiosun günde ?
ya biliyorum çok zor ama şimdi duramazsak transfer sonrası sigara stresine giricez vücut bebeğin tututnmasıyla mı uğraşsın sigara stresiyle mi, o yüzden sigara içmek isteyince ağzına bi kalem sok derin nefesler çek böle böle ertele ta ki saçın başın sigara kriziyle dikleşene dekvalla 5 6 tane içiyorum günde duramıyorum
ya biliyorum çok zor ama şimdi duramazsak transfer sonrası sigara stresine giricez vücut bebeğin tututnmasıyla mı uğraşsın sigara stresiyle mi, o yüzden sigara içmek isteyince ağzına bi kalem sok derin nefesler çek böle böle ertele ta ki saçın başın sigara kriziyle dikleşene dekbi çok yer sigara içeni tedaviye bile başlatmıyomuş. çok etkiliyomuş. sonradan üzülüceğimşze şimdi azıcık diş sıkalım. günde 2 paket sigara içen insandım kızlar kolay değil bık bık konuşup sonra yapması biliyorum ben de. kendimizi balkon demirine zincirlicez içmicez bi süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?