2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

annenlerde kalmak daha mantıklı canım dediğin gibi yarın 11buçukta randevum var haberleşiriz özelden tel nomu gönderirim sana.hayırlısıyla gel bakalım bilmemki kuzu 300 le başlarsın herhalde ben 300 başladım.

canım hiç içme bak yaşadımdiyosun korktuğum şeyleri. allah korusun bi daha yaşatmasın ama içmemek lazım hiç işte. bazen gözüm dönüyo. snde söz ver bugünden itibaren hiç içmemeye çalış yoksa transfer sonrası daha büyük strese giriliyo beklerken. ve o dönemde hiç içmemek lazım şimdiden alışman lazım ki o dönemi rahat geçir içme kuzum :44:

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 31"]no[/TD]
[TD="width: 104"]isim[/TD]
[TD="width: 55"]merkez[/TD]
[TD="width: 95"]deneme sayisi [/TD]
[TD="width: 55"]yas[/TD]
[TD="width: 95"]sorun[/TD]
[TD="width: 55"]sonuc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]accessdenied[/TD]
[TD]bahceci[/TD]
[TD]1 asilama 1.TUP[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]GH43[/TD]
[TD]umut tup bebek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]KOKET13[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]ays[/TD]
[TD]umut tupbebek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]aycen[/TD]
[TD]umut tupbebek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]ozlemo248[/TD]
[TD]gurkan tupbebek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]belki37[/TD]
[TD]memorial[/TD]
[TD][/TD]
[TD]34[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]asil_38[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]kelebekafyon[/TD]
[TD]gurkan klinik[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]sedefekrem[/TD]
[TD]genart tupbebek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]srp16[/TD]
[TD]jimer tupbebek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]bahar35baha[/TD]
[TD]tinaztepe hast.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]rezerv azligi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]bebekdostu[/TD]
[TD]memorial[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]karamm[/TD]
[TD]avrupa safak hast;.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]melek_1984[/TD]
[TD]asilama deneyecek;.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]kubraazra[/TD]
[TD]kurtkoy emsey.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]eda2626[/TD]
[TD]fulya bahceci[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]dilberimk[/TD]
[TD]memorial[/TD]
[TD]6.deneme[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]suou[/TD]
[TD]zeynep kamil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]bilgen5208[/TD]
[TD]gebze asm[/TD]
[TD][/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]neslia[/TD]
[TD]bahceci fulya[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]gungor51[/TD]
[TD]kayseri acibadem[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]halerkan[/TD]
[TD]kadikoy sifa[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]SKGK[/TD]
[TD]florence nightingale-bülent faysal[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

kızlar mart ayında transfer olup gün sayanlar topiği varya bugun iki kişi sonuç alacak heyecanlanma bekliyorum yazmalarını 41 kere maşallah onlara çok hamile kalan oldu topiklerinde insallh bizim topiğimizde öyle olur hamişlerle dolup taşar nufus patlaması yasarız insallhhhaydi bakalım ovalansın göbüşler gelsin minnoş tüpoşlarrrrrrrr

canım benim ya amin bir daha yaşatmasın elimden geldiği kadar sıkıcagım kendimi içmiyorum ulen bugunden itibarennnnnn.bebişler için içmiyorummmmmm

canlarım ben çıkıyorum bugun hava çok güzel biraz gezip tozayım.hepiniz allaha emanet olun.yine gelirim ben.

içmeyin kızlaaar içmeyin bebeler için içmeyin..
valla çok huzurluyum içmediğim için en azından bu kez en ufak bir olumsuzlukta kendimi suçlamıycam
maddi manevi harika birşey içmemek,yolda giderken veya bir araçta sigara içen insanların şimdi bana nasıl koktuklarını tarif edemem bunu bıraktıktan sonra anladım demek bende her içtiğimde öyleymiş farketmemişim...

valla içmiyorum ama küçük bir kutup ayısına döndüm 3 haftada

valla içmiyorum ama küçük bir kutup ayısına döndüm 3 haftada

cnm biz sigarayı bir bıraktık eşim 97 ben 60 oldum bizi gören inanamadı çok kısa sürede hızlı kilo aldık
ama sonra kendimize dikkat ettik ben 3 kilocuk verebildim eşimin maşallahı var 20 kilo verdi şuan çılız bir adam oldu beni delirtiyor
yani sigara bıkıldıktan sonra mutlaka kilo alınıyor ama geri verebilmek elimizde
sigaranın tek bir faydası varmış metobolizmayı çalıştırıyormuş malesef benim bıraktıktan sonra iflas etti onun için kilo aldım
ama nefes almanın farkını anlatamam size

nisan ayı, baharın güzel ışığıyla bırlıkte kalbimizide aydınlatsın . yüzümüz gülsün inşallah kızlar :) bukadar uğraşımız olumlu sonuçlar doğursun , aynı kaderi paylaştığım arkadaşlarım, bu mübarek günde rabbim göbeklerimizi sağlıklı salih evlatlarla doldursun.hepinizi kalben kucaklıyorum hayırlı cumalar :)

kızlar bişi sorcam eşinizle kan gurubunuz uyuyomu mesela benim pozitif eşiminde pozitif doktor böle olması çok iyi dedi biri pozitif biri negatif olincede tüpbebekde zor oluyomu bu arada bende sıgara kullanıyorum

ya metabolizma hızlandırıcı çaylar bişeyler var da ben şu tüpbebek dönemi bitene kadar içmek istemiyorum nolur nolmaz içinde içmemem gereken bişey vardır falan cesaret edemiyorum:26:

kızlar bişi sorcam eşinizle kan gurubunuz uyuyomu mesela benim pozitif eşiminde pozitif doktor böle olması çok iyi dedi biri pozitif biri negatif olincede tüpbebekde zor oluyomu bu arada bende sıgara kullanıyorum

canım içme kaç tane içiosun günde ?

valla 5 6 tane içiyorum günde duramıyorum
ya biliyorum çok zor ama şimdi duramazsak transfer sonrası sigara stresine giricez vücut bebeğin tututnmasıyla mı uğraşsın sigara stresiyle mi, o yüzden sigara içmek isteyince ağzına bi kalem sok derin nefesler çek böle böle ertele ta ki saçın başın sigara kriziyle dikleşene dek bi çok yer sigara içeni tedaviye bile başlatmıyomuş. çok etkiliyomuş. sonradan üzülüceğimşze şimdi azıcık diş sıkalım. günde 2 paket sigara içen insandım kızlar kolay değil bık bık konuşup sonra yapması biliyorum ben de. kendimizi balkon demirine zincirlicez içmicez bi süre

hahaha ay çok yaşa kız emi güldürdün beni ya benim adet olmam lazımdı olmadı şöle sölim martın altısında adet oldum damla damla 13 14 gün sürdü çoğaldı normel adetimde 6 7 gün sürdü topla 20 21 gün sürdü yani bideli 12 oldu doktor altısında gelmese adet söktürücü verdi onu iç dedi (gelen giden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…