valla arada dizi seydiyorum arada buraya bakıyorum hava harika ama çıkasım yok tembellik son safhada
sende ne var ne yok noldu son durum ? gelen giden ?
tembelik bendede var yok bacım yok ne gelen var ne giden nede bi belirti 3 4 gün önce adet olcakmışım gibi bi kasıklarım ağrıdı ama olmadı leke bile gelmedi ogün bugündür hiç bişi yok sanırım biz ilaca başlicem adet olmak için yarın sabah
Merhaba arkadaşlar,
ben de mayıs ayına kendımı hazırlarken birden süreç hızlandı ve dün iğnelerıme başladım. Ayda 2 kez regl olunca bu ay hemen başladık.
28 yaşındayım, ilk denememız olacak. pko ve varıkosel sorunumuz var. Daha önce 2 aşılama denedık, başarısız sonuclandı. Merkezımız Acıbadem.
Dün 15o lik vurarak başladım, pztesıye kadar 150 ile devam edıp pazartesı kontorle gidiyorum.
Dilerim herkes istedıgı meleğine kavuşsun, topik bebek haberlerıyle coşsun ınş.
e daha güzel işte inşallah 1 ay erken kavuşçaksın bebeklerineyazalım mı seni de listeye listecibaşı oldum ben bu topikte
belki bu gece olursun belli mi olur
ayy inşallah canım, bebeklerım mıbi tane bıle olsa yeter dıyorum ben . Yazabılırsın listeye tabı kı.
Merhaba arkadaşlar,
ben de mayıs ayına kendımı hazırlarken birden süreç hızlandı ve dün iğnelerıme başladım. Ayda 2 kez regl olunca bu ay hemen başladık.
28 yaşındayım, ilk denememız olacak. pko ve varıkosel sorunumuz var. Daha önce 2 aşılama denedık, başarısız sonuclandı. Merkezımız Acıbadem.
Dün 15o lik vurarak başladım, pztesıye kadar 150 ile devam edıp pazartesı kontorle gidiyorum.
Dilerim herkes istedıgı meleğine kavuşsun, topik bebek haberlerıyle coşsun ınş.
valla ağzımdan öle çıktı vardır belki bi hikmeti aptala malum olurmuşyazıyorum cnm seni de bu iğneler acıtmıyo di mi kaç gün olunuyo ?
ay kız hadi hayırlısı erkenden ilk hamişimiz olursun hihihi darısı bizim başımıza nerde bu kırmızılar nerdeeeeeeeeeeeeee
İnşallah canım, iyi haberler veırırım. Hepımız verırı ınş.
Sanırım sen regl beklıyorusun, benımkı 15 gun sonra geldı
benim bugün yarın olmam lazımdı bu gecede gelmesse ilaç içcem malesef ozamanda 13 14 gün sonra olcam adet
inşl aklıma hiç gelmezdi adet olmak için beklip dua edicem hahaha kız eyer ilaca başlarsam hesapla bakalım ilaç altıgün sürüyo ilaç bittikden 7 gün sonrada adet oluyorum yani 13 gün sonra felen adet olcamD
işte 19 una falan denk geliyo ama belki bende strese girip olamam bi türlü ortada bi yerde buluşuruz cnm
hmm, biraz zaman alabılır söktürücü içersen. Ben 15 gun arayla regl oldum. 17 nısanda gelmesı gerekıyordu. Hayatımda ilk kez böyle birşey oluyor.
Gelmesını bekledıgın ıcın de gelmıyordur. Bahar mevsımı de geldı, hormonlar da değişik çalışıyor. Kadın vucudu bubellı olmuyor ne yazık kı .
evet ah bu hormonlar ah geberti vercem bi yakalasam zaten:18::18::18:
Dün doktorum eşime hormon yapısını ve aylık adet döngüsünü anlatırken dedi ki, her ay bu değişiklikler erkeklerde olsaydı biz kafayı yerdık dıo
Çok anlayışlı doktorum çoook
kızlar gerçi doktoruma da sorucam ama sizede danışıyim, ben istanbulda yaşıyorum ama annem başka şehirde 2 saatte gidilir arabayla yani. ben bu transferden sonraki 3 gün falan yatıcam evde eşimde çalışmayacak full servis vericek banayemekti alışverişti hiç yattığım yerden kalkmayı düşünmüyorum. ama eninde sonunda işe dönücek ben diyorum acaba anneme mi bıraktırsam kendimi gidip orda kalsam bi kaç gün? arabayla 2 saat gitmenin sakıncası our mu yahw?:44: yoksa burda kalkıcam gene yemekti oydubuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?