- 15 Şubat 2013
- 26.407
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.315
- 798
şekerim o çok stres yapmaktan gelmiyo bekliosun ya gelmez şimdi şerefsiz kırmızılarhahaha ay çok yaşa kız emi güldürdün beni ya benim adet olmam lazımdı olmadı şöle sölim martın altısında adet oldum damla damla 13 14 gün sürdü çoğaldı normel adetimde 6 7 gün sürdü topla 20 21 gün sürdü yani bideli 12 oldu doktor altısında gelmese adet söktürücü verdi onu iç dedi(gelen giden yok
şekerim o çok stres yapmaktan gelmiyo bekliosun ya gelmez şimdi şerefsiz kırmızılaro yüzden yarına kadar zamanın var zaten çık gez toz gerekiosa alışveriş yap kredi kartını patlat; şaka şaka patlatma ama kafa dağıt beklediğin için stresten olamıyosun geçen ay aynısı bana oldu rahim filmi için bekle bekle bi türlü olamadım bende 4 gün gecikti. en sonunda amann ne halin varsa gör yeter be dedim senle mi uğraşcam dedim bıraktım beklemeyi ertesi gün oldum zati
olsun bi kaç gün atar benle beraber olursun günleri beraber sayarızhahaha delü kız patlatimde neyle patlatimDD annam çıkim gezimde benim içimden gelmiyo kör olasıca gezme isteği aaa dövcem en sonunda şu içimdeki hissasiyatı ben o rahim filmini 3 yıl önce çekildim ogünü bidaha yaşamak istemem kapalı oldu halde tüpüm sedyeyle boğuştum olan sedyeye oldu zavallıcık hiiiineyse bugün de gelce yok yarın sabahada gelmese ben ilacı içi verim 6 gün ilaç 6 7 günde olma gününü beklesen püffff
olsun bi kaç gün atar benle beraber olursun günleri beraber sayarızsorma bu rahim filmi evlerden ırak. ki herrkesin aman çok kolay hiç acımadı dediği yerde çektirdim ben fındıkzadede adını unuttum şimdi. ama allahtan kapalı tüpüm açıldı rahim filminde . allahıma şükür işte her işte bi hayır vardır
canım boşver aşılamayı . bak benim tüpüm tıkalıydı eşimde sperm düşük ve hareket 0. alman hastanesinde rahim ağzı ameliyatı oldum daha 1 ay geçmedi bana dr aşılama yapıyoruz dedi. yani tutmayacğı baştan belli sperm hareket etmiyo hadi takdiri ilahi oldu az kımıldadı yahu benim kanal tıkalı nerden geçecek o sperm. bi ay sağdan yumurtluyoruz bi ay soldan ne malum açık tüpten gitmeye çalışacağı o spermin ve bende açık olan taraftan yumurtlamış olacam da tutacak. yani ölme eşşeem ölme diyerek beni bi güzel kazıklayaraktan aşılama yaptılar.çok güzel bana doktorum aşılama yapalım dedi ama ilk rahim filmini tekrar çekelim belki sağ tüpün açılır ozaman aşılama yaparız deneriz dedi açılmasa tüp dedi bende aşılama her ne şekil olursa olsun istemiyorum düşünsene rahim filmini çekilcem bide açılmicek hadi açıldı dielim aşılama yapcak oda pek ümit vermiyo ee ben nie boşu boşuna hem rahim filmi çekip hem aşılama yapim delimiyim senin adet nezaman başlicek
arkadaşlar. ben dün Lucrin'e başladım. uzun protokolmüş. sanırım Mayıs 1 gibi transferi yapacaklar. o gün benim doğum günüm aynı zamanda. 12 gün bekleme süresinin sonu da tam Anneler Günü'ne denk geliyor. Kader mi Tesadüf mü? manevi desteklerinizi bekliyorum..
nisan ayı, baharın güzel ışığıyla bırlıkte kalbimizide aydınlatsın . yüzümüz gülsün inşallah kızlar :) bukadar uğraşımız olumlu sonuçlar doğursun , aynı kaderi paylaştığım arkadaşlarım, bu mübarek günde rabbim göbeklerimizi sağlıklı salih evlatlarla doldursun.hepinizi kalben kucaklıyorum hayırlı cumalar :)
canım boşver aşılamayı . bak benim tüpüm tıkalıydı eşimde sperm düşük ve hareket 0. alman hastanesinde rahim ağzı ameliyatı oldum daha 1 ay geçmedi bana dr aşılama yapıyoruz dedi. yani tutmayacğı baştan belli sperm hareket etmiyo hadi takdiri ilahi oldu az kımıldadı yahu benim kanal tıkalı nerden geçecek o sperm. bi ay sağdan yumurtluyoruz bi ay soldan ne malum açık tüpten gitmeye çalışacağı o spermin ve bende açık olan taraftan yumurtlamış olacam da tutacak. yani ölme eşşeem ölme diyerek beni bi güzel kazıklayaraktan aşılama yaptılar.neyse bende haftasına soluğu bahçecide aldım.
ben 13 ü falan gibi olucam canım az sık dişini belki benle olursunşaka şaka gününde ol sağlıklı düzenli falan bi an önce başlasın tedavin ama stres yapma ki gelsin
memorialla ilgili hep çok güzel şeyler okudum ben canım araştırma yapıldı mı ilki neden olmadı diye ?acaba uzun protokol ile kısa protokol arasında fark var mı? benim ilk denemem kısa protokol. bu ayki uzun protokolle denenecek. 21.günü bekliyorum. başarı şansında oran nasıl olur acaba? ilki memorialde oldu. 2. si memorialde olacak. ama hala merkez hakkında kararsızım. acaba değiştirmem mi gerekir? çok heyecanlıyım ya! ilkinde herşey çok iyi dendi ama maalesef olmadı. son görüşmede yumurtada sorun olabilir dendi. bu da başarı şansını %28-30 lara düşürür dedi hoca. ne kadar zor herşey. hem ekonomik yönden hem de bedenen manen çok yıpratıcı oluyor.
amannn boşverr kuzum sonu güzel olsunda ne gün olursa olsunbebeim hapı içersem zaten 19 felan geliyo
acaba uzun protokol ile kısa protokol arasında fark var mı? benim ilk denemem kısa protokol. bu ayki uzun protokolle denenecek. 21.günü bekliyorum. başarı şansında oran nasıl olur acaba? ilki memorialde oldu. 2. si memorialde olacak. ama hala merkez hakkında kararsızım. acaba değiştirmem mi gerekir? çok heyecanlıyım ya! ilkinde herşey çok iyi dendi ama maalesef olmadı. son görüşmede yumurtada sorun olabilir dendi. bu da başarı şansını %28-30 lara düşürür dedi hoca. ne kadar zor herşey. hem ekonomik yönden hem de bedenen manen çok yıpratıcı oluyor.
canım bilgilrini ver aliim hemen yaş klinik kaçıncı deneme falan ?
amannn boşverr kuzum sonu güzel olsunda ne gün olursa olsun
Canım 30 yaşındayım 2 aşılamam var negatif olunca tüp bebeğe karar verildi benim ilk deneme olcak. Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum doktorum Gürkan Bey
HUHU canlar melek bekleyenler nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?