Embriyolog aradı kızlar
26 yumurtadan 20si işleme alacak kadar kalıtelıymış. Bu 20sinden de 13ü döllenmış.
13 tane cocugumuz var sımdılık
pazartesı tekrar arayacaklar, ve transfer gunu bellı olacak
Canım Allahtan umut kesilmez, içini ferah tut lütfen ki yıpranmayasın. Hiç döllenmemış degıl sonucta, sadece yavas ılerlıyor denmış.
hakkınızda hayırlısı olacak ınş.
canım teşekkür ederim ben prof. dr.cem atabekoğluna gidiyorum anabilimdalı başkanı kendisi amerikada tüp bebek konusunda çalışmalar yapmış ben cem hocadan çok memnunum geçen sene perde ve polip ameliyatımı da o yaptı gerçi ameliyatta polip çıkmadı sorun yokmuş ama 2 aşılamamı da o yaptı 1.tüp bebeği de evet ona yaptırdım herşeyi iyi bir titizlikle kontol ediyor ben çalıştığım için tüp bebek raporundan faydalanmak istedim oyüzden devlet hastanesinde yaptırıyorum şu anda ilaçlara rapor haricinde 800 civarı para verdik birde transfer için 450 TL verdik bunda Cem hocayada değil opu daki işlemlerin iğnelerin parası olarak verdik... öyle yani yardımcı olabileceğim şey olursa çekinmeden sorabilrsin
ayrıca arkadaşlar sonuç bekleyeniğne kullanan hepimizin allah yardımcısı olsun rabbbim bu ay yüzümüzü güldürsün yarında itibaren menagon ve cetrodide ye de başlıyorum hayırlısı okuyorum her gün ama fazla yazamıyorum kusura bakmayım KALBİM SİZLERLE VE DUALARIM HEPİMİZ İÇİN
Canım çok gzl:)13 döllenme ne demek:))inş 5. Gün transfer edilirler.bugün kaçıncı gündeler?
Embriyolog aradı kızlar
26 yumurtadan 20si işleme alacak kadar kalıtelıymış. Bu 20sinden de 13ü döllenmış.
Embriyolog aradı kızlar
Canım Allahtan umut kesilmez, içini ferah tut lütfen ki yıpranmayasın. Hiç döllenmemış degıl sonucta, sadece yavas ılerlıyor denmış.
hakkınızda hayırlısı olacak ınş.
ne kadar da yıpratsak kendımızı elden bırsey gelmeyecegı ıcın üzülmenın anlamı olmuyor aslında. Keşke yapabıleceegımız bırsey olsa da yapsak, ama Allahın taktırıne kaldı sonrası.Sen elınden gelenı yaptın yumurtalarının oluşması ıcın.cok sagol cnm destegin için suan daha iyiyim sabah cok üzülmüştüm ama elden bişey gelmez hiç olmadı 3.gün yada 4.günlük olurlar belkide daha 2gün var..hakkımızda hayırlısı olsun
bu arada seninde maşallahın var cnm inş hepsi düzgün bi sekilde büyür sende kavusursun melegine RABBİM bizlerede nasip eder inş
dün ben opu oldugumda yanımda da bı kadın opu olmuştu. Ondan da 2 tane yumurta toplanmış. Doktor ertelememış, umut vardı sanırım :44:slm kızlar bugun doktora gıttım . bugun adetımın 2. gunu.sabah iğnelere başladık ama durum içaçıcı degıl benım .sağda 1 folıkul solda 1 yumurta dedı doktor.persem tekrar kontrolüm var duruma göre ıptal edebılırız
Maşallah canım ya, çok güzel bir haber gerçekten. 13 olunca sayı, 5. güne kalır diye düşünüyorum ben, embriyolog az buçuk anlar sanırım. Hadi bakalım hayırlısı, kucağına bebiş olarak gelirler inşallah. Bu arada kaç tane transfer edilecek sana?
selam kızlar yaa moralim cok bozuk normalde bugün transfer günü diye arayacaklar diye beklerken..sabah hastaneden aradılar ve 3günde olan embriyolar 2.gün gibi ilerliyor dedi bugün koyarsak tutmaz demek istedi.pazartesi gününe kadar bekleyecegiz ..yeterli büyüklüge gelirse transfer yapacagız dedi..yaa böyle olan duyan varmı ..gelişirmi yavas gelişiyor dedi .
Embriyolog aradı kızlar
ohhhhhhh maşallah sübhanallahdeğmesin arkadaşım
Iyi aksamlr kizlar..4.gun embriyosnda 6 tane kaliteli varmis bugun transfere gittim secilen 1tanesi yeslestrdiler:)digerlerinide izlemeye dvm ediceklrmis...Allah herkesin hakkinda hayirli olani versin canlarim:)
25 nisan dediler bakalim bekleme sureci basladi.. fazla dusunmiyim diye kitap aldim 12 gun boyunca napcz bakalim:)
neden ölmüş ? allah korusun tahmin edemiyorum acısınıarkadaşlar bugün çok üzücü bir haber aldım öğretmen arkadaşım 8 aylık bebeğini kaybetti.bebeği karnında ölmüş.ona çok belli etmedim teselli verdim ama telefonu kapattıktan sonra beni bir ağlama aldı eşim dediki bu kadar niye üzülüyosun verende allah alanda vardır bundada bir hayır ama yinede insan üzülüyor işte
slm kızlar bugun doktora gıttım . bugun adetımın 2. gunu.sabah iğnelere başladık ama durum içaçıcı degıl benım .sağda 1 folıkul solda 1 yumurta dedı doktor.persem tekrar kontrolüm var duruma göre ıptal edebılırız
neden ölmüş ? allah korusun tahmin edemiyorum acısını
Eki Görüntüle 685219 Eki Görüntüle 685220
gunaydın kızlar test gunum 17 nisan.... sabah idrar testi yaptım sonuç böyle çıktı ilaçtan falan değildir inşallah sevinemedim şaşırdım..transferim 4 nisandı....bugun kan veririm bide...
Eki Görüntüle 685219 Eki Görüntüle 685220
gunaydın kızlar test gunum 17 nisan.... sabah idrar testi yaptım sonuç böyle çıktı ilaçtan falan değildir inşallah sevinemedim şaşırdım..transferim 4 nisandı....bugun kan veririm bide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?