2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Canım çok gzl:)13 döllenme ne demek:))inş 5. Gün transfer edilirler.bugün kaçıncı gündeler?

çok saol cvp için. inş. herşey yolunda gider en kısa zamanda bebeğini sağlıkla alırsın kucağına.Cem hocayı tanıyorum benim ameliyatta onun bilgisinde istenildi tekrar. şimdi ameliyata hazırlanıyorum ben tahliller felan ama bir iki haftaya daha fazla soru sorabilirim sana :)) herşey gönlümüzce olur inş.

slm arkadaşlar kelebek afyon bugün op oldu 4 tane yumurta toplanmış 3 doluymuş bilginize

Maşallah canım ya, çok güzel bir haber gerçekten. 13 olunca sayı, 5. güne kalır diye düşünüyorum ben, embriyolog az buçuk anlar sanırım. Hadi bakalım hayırlısı, kucağına bebiş olarak gelirler inşallah. Bu arada kaç tane transfer edilecek sana?

slm kızlar bugun doktora gıttım . bugun adetımın 2. gunu.sabah iğnelere başladık ama durum içaçıcı degıl benım .sağda 1 folıkul solda 1 yumurta dedı doktor.persem tekrar kontrolüm var duruma göre ıptal edebılırız

cok sagol cnm destegin için suan daha iyiyim sabah cok üzülmüştüm ama elden bişey gelmez hiç olmadı 3.gün yada 4.günlük olurlar belkide daha 2gün var..hakkımızda hayırlısı olsun
bu arada seninde maşallahın var cnm inş hepsi düzgün bi sekilde büyür sende kavusursun melegine RABBİM bizlerede nasip eder inş

ne kadar da yıpratsak kendımızı elden bırsey gelmeyecegı ıcın üzülmenın anlamı olmuyor aslında. Keşke yapabıleceegımız bırsey olsa da yapsak, ama Allahın taktırıne kaldı sonrası.Sen elınden gelenı yaptın yumurtalarının oluşması ıcın.
Eger olmuyorsa da zamanı var dıye düşün ama daha erken böyle düşünmek ıcın.
hepımıze nasıp etsın ınş.Allahım
dün ben opu oldugumda yanımda da bı kadın opu olmuştu. Ondan da 2 tane yumurta toplanmış. Doktor ertelememış, umut vardı sanırım :44:

ben de 13 olunca 5.güne yetişir dıye umut edıyorum inş.
doktorum 1 tane transfer etmekten yana ama ben transfer gunu şansımı deneyıp 2 tane ıstedıgımı söyleyecegım. Opu.mu başka dr. yaptı.Doktorum yurtdışındaydı.transfer gunu konuşacagız sayısını muhtemelen.

canım üzülme bak güzel güzel büyüyecek bebişlerin ve sonrada sana sımsıkı tutunacaklar

Iyi aksamlr kizlar..4.gun embriyosnda 6 tane kaliteli varmis bugun transfere gittim secilen 1tanesi yeslestrdiler:)digerlerinide izlemeye dvm ediceklrmis...Allah herkesin hakkinda hayirli olani versin canlarim:)

Iyi aksamlr kizlar..4.gun embriyosnda 6 tane kaliteli varmis bugun transfere gittim secilen 1tanesi yeslestrdiler:)digerlerinide izlemeye dvm ediceklrmis...Allah herkesin hakkinda hayirli olani versin canlarim:)

hayırlısı olsun canım test sonucun ne zaman

arkadaşlar bugün çok üzücü bir haber aldım öğretmen arkadaşım 8 aylık bebeğini kaybetti.bebeği karnında ölmüş.ona çok belli etmedim teselli verdim ama telefonu kapattıktan sonra beni bir ağlama aldı eşim dediki bu kadar niye üzülüyosun verende allah alanda vardır bundada bir hayır ama yinede insan üzülüyor işte

neden ölmüş ? allah korusun tahmin edemiyorum acısını

canım benimde öğle hatta adetin 2. günü 1tane folikül vardı ilaçlarla 1tanedaha oldu doktorum hiç yumurta oluşmayabilirde diyodu bu bile benim için büyük gelişme şimdi herşey güzel kaliteli olsunlar yeterki hem senin daha iğnlerle folikül sayın artar takma kafana canım..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…