- 15 Şubat 2013
- 26.428
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.443
- 798
deniycem canım sağol etimi sıkıştırıcam iğneyi sonuna kadar ete iticem şırınganın ucunu yani.sonra etimi bırakıcam ve ilacı iticem doğru mu anladım? iğneden çok korkuyorum ya başkası yaparken sorun değilde kendim panikliycem gibi yanlış bişey yapıcam gibi geliyo. yarın deniycem ama hergün kapı kapı hastane gezemem sinirlendim bugün çokaaaa aaaa inanmiyorum 30 mu yuh yanii 10 bile cok ..yani ne varki iki sn lik is ayyy millet ne paraci ... cnm bak bu ignelerin sonu yok bak bnm transferim oldu hala igne yapiom iyi ki ogrenmisim
ypksa transferde nasil giderdim.
sen yarin dene cnm etini parmaginin arasina al ama cok skma igneyi batir sktigin elini birak siringayi it.diger elin zaten siringada oluyo.inan kendin vurdugunda daha az acio.
aynen cnm parana da yazik yaa valla gunah bi igneden 30 lira mi alinirmis adiler...deniycem canım sağol etimi sıkıştırıcam iğneyi sonuna kadar ete iticem şırınganın ucunu yani.sonra etimi bırakıcam ve ilacı iticem doğru mu anladım? iğneden çok korkuyorum ya başkası yaparken sorun değilde kendim panikliycem gibi yanlış bişey yapıcam gibi geliyo. yarın deniycem ama hergün kapı kapı hastane gezemem sinirlendim bugün çok
aycencim mrb,
ben bugün başladım. 3.tüp bebek tedavime. inşallah bu kez olur. Allah'ım tüm isteyenlerin kucağını doldursun..
son 4gun kizlar korkuyorum heycanliyim elimayagim buz gibi oluyor nasil test yaptircam bilemiyorum....
belirtiler ne onuda bilmiyorum iki belirtide ayni....
bugün sinir oldum resmen iğne olmayagittiğim hastanede daha önce görmediğim bi erkek hemşire geldi. ilk kez yapıyomuş neyse belliydi gonal f daha önce yapmadığı çünkü havasını alıyorum deyip ilacın yarısını havaya fışkırttı. sinir oldum dedim bırak başka yerde yaptırıcam deyip aldım iğnemi çıktım. bu sefer gittiğim yerde de 30 lira aldılar iğne yapmaya. hep 10 veriyodum önce ki hastaneye. neyse yarın kendim deniycem inşallah beceririm.
İyi akşamlar arkadaşlar, bugun opum yapıldı. 26 tane yumurta toplanmış. yarın bizi arayıp bilgilendirecekler bakalım, hayırlısı
slmmm nisancilarrr,
nasilsiniz??
benim de transferimin 6. gunum beklemek cok zor yaaaaa... '(
slmmm nisancilarrr,
nasilsiniz??
benim de transferimin 6. gunum beklemek cok zor yaaaaa... '(
canım sağol gerçektenaynen cnm parana da yazik yaa valla gunah bi igneden 30 lira mi alinirmis adiler...
solak degilsen eger
sol elinle etini biraz sık
sag elinle igneyi batir
simdi sol elini cek sag elin hala ayni
sol elinle siringayi it
sag elinle siringayi cikarrr
bitti:)))
igneyi batirirken nefes al rahat ol
ayy ne güzel maşallah, hayırlısıyla transfer olsunlar inş.
benım de bugun opu günüm, ne kadar süre sonra transfer olabılır acaba bi bilgin var mı? :44:
kızlar ben iğnelerimi canımın içi kocacığım ben yapamam dediği için gidip hastanede yaptırıyorum ama ilk gün kız deneyimsiz miydi bilmem zıplattı beni etimi hiç sıkıştırmadı dümdüz karnıma cart die sapladı iğneyi sanki dart tahtası var karşısında neyse 2. gün başka bi kız geldi allahtan biliomuş karından iğnenin nası yapıldığını. valla acımıyo demiştiniz ilk gün zıplayınca çınlattım kulaklarınızı
son 4gun kizlar korkuyorum heycanliyim elimayagim buz gibi oluyor nasil test yaptircam bilemiyorum....
belirtiler ne onuda bilmiyorum iki belirtide ayni....
İyi akşamlar arkadaşlar, bugun opum yapıldı. 26 tane yumurta toplanmış. yarın bizi arayıp bilgilendirecekler bakalım, hayırlısı
ohhhh maşallah sübhanallahdeğmesin göbüşün dolsun
Uçan Fasulye ne oldu opu sonucun canım?
sağolasın alfabe, yarısı bile döllense yeter inş.Maşallah kız, o ne öyle? İnşallah döllenir bir çoğu. Hadi bakalım hayırlısı. Çok ağrın vardır o zaman senin değil mi?
cnm hayırlı olsun seninde tedavin ..opu işleminden itibaren 3 ila 5 gün arasında transfer yapılıyor..
kızlar bugün hastaneden aradılar yarın transferim olabilir dua edin bana 4.gün olacak yaniinş Allah hepimizin yüzünü güldürür kızlar
Kızlar ben iğneleri hep birine yaptırıyorum önceki tedavimde esim yapmıştı bu kez yanımda degıl onun için annem ablam kim varsa para vermeyin yazık bide iğne hızlı batınca can yakmıyor ama yavaş batırırsanız hissedililiyor aklınızda bulunsun...
Ucanfasulye inşallah sana tutunacak embriyoların olur...
hemen kendimi tanıtayım 2. tüp bebek tedavisini Ankara tıp fakültesinde yaptırıyorum aslında pko dendi ama zayıfladım o yüzden o da kalmadı galiba sebepsiz infertilite oldum 36 yaşımdayım herkese de bol şans dilerim çalıştığım için sadece akşamları yazıyorum ve şimdi geçmişi okumaya başlıyorum ...
merhaba geçmiş olsun öncelikle. bende çarşamba günü septum amaeliyatı olucam tıp fakültesinde daha sonrasındada tüp bebek tedavisine başlanacak. seninde orda tedavi olduğunu görünce hemen sormak istedim :) mennunmusun ve hangi hocaya gidiyosun ilgileniyolarmı hastalarla, ilk tüp bebeğinidemi tıp fakültesinde yaptırdın, bide son olarak ücretler nasıl.. biliyorum çok fazla soru sordum ama ilk olacağı için biraz fazla meraklıyım kusuruma bakma lütfen...
selam kızlar yaa moralim cok bozuk normalde bugün transfer günü diye arayacaklar diye beklerken..sabah hastaneden aradılar ve 3günde olan embriyolar 2.gün gibi ilerliyor dedi bugün koyarsak tutmaz demek istedi.pazartesi gününe kadar bekleyecegiz ..yeterli büyüklüge gelirse transfer yapacagız dedi..yaa böyle olan duyan varmı ..gelişirmi yavas gelişiyor dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?