2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

deniycem canım sağol etimi sıkıştırıcam iğneyi sonuna kadar ete iticem şırınganın ucunu yani.sonra etimi bırakıcam ve ilacı iticem doğru mu anladım? iğneden çok korkuyorum ya başkası yaparken sorun değilde kendim panikliycem gibi yanlış bişey yapıcam gibi geliyo. yarın deniycem ama hergün kapı kapı hastane gezemem sinirlendim bugün çok

aynen cnm parana da yazik yaa valla gunah bi igneden 30 lira mi alinirmis adiler...
solak degilsen eger
sol elinle etini biraz sık
sag elinle igneyi batir
simdi sol elini cek sag elin hala ayni
sol elinle siringayi it
sag elinle siringayi cikarrr
bitti:)))
igneyi batirirken nefes al rahat ol

aycencim mrb,

ben bugün başladım. 3.tüp bebek tedavime. inşallah bu kez olur. Allah'ım tüm isteyenlerin kucağını doldursun..

canım hayırlı olsun tedavin güzel sonuçlar alırsın inşallah

son 4gun kizlar korkuyorum heycanliyim elimayagim buz gibi oluyor nasil test yaptircam bilemiyorum....
belirtiler ne onuda bilmiyorum iki belirtide ayni....

ayyyyy canım valla bizde sizinle heyecanlıyoruz .inşallah güzel sonuçlar alırsın

canım inan bende çok koruyodum ama 1 kere dene bak sonrası geliyor zaten

İyi akşamlar arkadaşlar, bugun opum yapıldı. 26 tane yumurta toplanmış. yarın bizi arayıp bilgilendirecekler bakalım, hayırlısı

ohhhh maşallah sübhanallah değmesin göbüşün dolsun

kızlar bugün hastaneden aradılar yarın transferim olabilir dua edin bana 4.gün olacak yani inş Allah hepimizin yüzünü güldürür kızlar [/QUOTE]

ayyyyyy canım inşallah bebeişlerin sana kımsıkı tutunurlar
slmmm nisancilarrr,
nasilsiniz??
benim de transferimin 6. gunum beklemek cok zor yaaaaa... '(

güzel sonuçlar alırsın inşallah hadi hamişlerimiz artsın

canım sağol gerçekten
yarın burdan okuya okuya yapıcam kendim inşallah beceririm :26:

İyi geceler kızlar bende heyecanla test günü bekleyenlerdenim 11.güne girdim artık pazartesi test günüm Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben bugünilk iğnemi kendim yaptım canım, bence cesaretini toplayıp dene sen de. Ben de daha öncekinde hastaneye yaptırıyordum, hele bir keresinde Cumartesi Aile sağlığı merkezleri de kapalıymış, 3 merkez, 1 diş hastanesi dolaştım. Sonunda devlet hastanesi acilden giriş yaptım. Sırada bekleyenlere söyledim, öne olabilir miyim,saatli iğnem var diye, kadının biri benim de çocuğum var , sıramı veremem dedi, başladım ağlamaya, sonra ağladığımı görünce senin ne iğnesiydi bunlar dedi, tüp bebek dedim ben de, öyle deyince dayanamadı gene yazık, tamam sen yaptır o zaman demişti. O yüzden bu sefer cesaterimi toplayıp ilk iğnemi göbeğimden yaptım kendim. Gonal F. Yarın sabah da Cetrotide yapacağım. Batırırken biraz acıyor deriden içeri girene kadar ama kan bile akmıyor.

son 4gun kizlar korkuyorum heycanliyim elimayagim buz gibi oluyor nasil test yaptircam bilemiyorum....
belirtiler ne onuda bilmiyorum iki belirtide ayni....

Canım benim, belirtilere hç takılma ben önceki denemeden biliyorum, kasık ağrısı, bel ağrısı bunar belirti deniliyor ama benim iğnelere başladığımda bir başladı kasık ağrım, negatif sonucu aldım,diğer adetimi oldum hala devam ediyordu. Sonra göğüslrde dolgunluk. Bu da vardı bende. o kadar iğne yiyoruz, umurtalıklar şişiyor tabi, ağrılar her halukarda olyor bence o yüzden. İçini rahat tut, eken test yapıp olumsuz sonuç alıp normal test gününde hamiş olduğunu öğrenenler oluyor, yada HCG iğnesinin etksi ile hamiş çıkıp aslında hamile olmayanlar olabiliyormuş. O yüzden test gününü bekle, aceleci davranma canım. Belirtiye falan da çok takma kafanı.

İyi akşamlar arkadaşlar, bugun opum yapıldı. 26 tane yumurta toplanmış. yarın bizi arayıp bilgilendirecekler bakalım, hayırlısı

Maşallah kız, o ne öyle? İnşallah döllenir bir çoğu. Hadi bakalım hayırlısı. Çok ağrın vardır o zaman senin değil mi?

Kızlar bir şey soracağım, cetrotide ile orgalutran arsında fark var mı acaba? Bana geçende orgalutran verilmişti, şimdi cetrotide, geçende yumoşlar erken çatlamıştı. Hemşire fark yok dedi ama.

ohhhh maşallah sübhanallah değmesin göbüşün dolsun
sağol canım, bu kadar yumurta ben de beklemıyordum.20ye yakın olur dıyordum da bu kadarını duyunca ben de şaşırdım.

Uçan Fasulye ne oldu opu sonucun canım?

Maşallah kız, o ne öyle? İnşallah döllenir bir çoğu. Hadi bakalım hayırlısı. Çok ağrın vardır o zaman senin değil mi?
sağolasın alfabe, yarısı bile döllense yeter inş.
hayatım boyunca yumurtlamadıgım kadar bu ay yumurtladım agrım var hala,sankı yürürken rahmim batıyor.
cok yumurta olunca opu uzun sürdü.15-20dk.da cıkarım diyorduk ama uzun sürdü.

hastanede aynen dedıgın gıbı 3-5 gun arasını öğrendık canım sağol. önce sen al bebeişleri sonra ben hayırlısıyla ınş

Kızlar ben iğneleri hep birine yaptırıyorum önceki tedavimde esim yapmıştı bu kez yanımda degıl onun için annem ablam kim varsa para vermeyin yazık bide iğne hızlı batınca can yakmıyor ama yavaş batırırsanız hissedililiyor aklınızda bulunsun...

Ucanfasulye inşallah sana tutunacak embriyoların olur...

inşallah özlemcim.blast olur mu ki. umarım dayanır bebişlerim
senın de tedavın hayırlı olsun ınş. hepberaber haber verelım hamıleyım dıye

merhaba geçmiş olsun öncelikle. bende çarşamba günü septum amaeliyatı olucam tıp fakültesinde daha sonrasındada tüp bebek tedavisine başlanacak. seninde orda tedavi olduğunu görünce hemen sormak istedim :) mennunmusun ve hangi hocaya gidiyosun ilgileniyolarmı hastalarla, ilk tüp bebeğinidemi tıp fakültesinde yaptırdın, bide son olarak ücretler nasıl.. biliyorum çok fazla soru sordum ama ilk olacağı için biraz fazla meraklıyım kusuruma bakma lütfen...

Kızlar benim tedavi olduğum yerle yaşadığım yer arası yaklaşık 2 saat mesafede.transferden sona ewe dönmem sakıncalı olurmu???

selam kızlar yaa moralim cok bozuk normalde bugün transfer günü diye arayacaklar diye beklerken..sabah hastaneden aradılar ve 3günde olan embriyolar 2.gün gibi ilerliyor dedi bugün koyarsak tutmaz demek istedi.pazartesi gününe kadar bekleyecegiz ..yeterli büyüklüge gelirse transfer yapacagız dedi..yaa böyle olan duyan varmı ..gelişirmi yavas gelişiyor dedi .

canım teşekkür ederim ben prof. dr.cem atabekoğluna gidiyorum anabilimdalı başkanı kendisi amerikada tüp bebek konusunda çalışmalar yapmış ben cem hocadan çok memnunum geçen sene perde ve polip ameliyatımı da o yaptı gerçi ameliyatta polip çıkmadı sorun yokmuş ama 2 aşılamamı da o yaptı 1.tüp bebeği de evet ona yaptırdım herşeyi iyi bir titizlikle kontol ediyor ben çalıştığım için tüp bebek raporundan faydalanmak istedim oyüzden devlet hastanesinde yaptırıyorum şu anda ilaçlara rapor haricinde 800 civarı para verdik birde transfer için 450 TL verdik bunda Cem hocayada değil opu daki işlemlerin iğnelerin parası olarak verdik... öyle yani yardımcı olabileceğim şey olursa çekinmeden sorabilrsin
ayrıca arkadaşlar sonuç bekleyeniğne kullanan hepimizin allah yardımcısı olsun rabbbim bu ay yüzümüzü güldürsün yarında itibaren menagon ve cetrodide ye de başlıyorum hayırlısı okuyorum her gün ama fazla yazamıyorum kusura bakmayım KALBİM SİZLERLE VE DUALARIM HEPİMİZ İÇİN

Embriyolog aradı kızlar
26 yumurtadan 20si işleme alacak kadar kalıtelıymış. Bu 20sinden de 13ü döllenmış.
13 tane cocugumuz var sımdılık
pazartesı tekrar arayacaklar, ve transfer gunu bellı olacak

Canım Allahtan umut kesilmez, içini ferah tut lütfen ki yıpranmayasın. Hiç döllenmemış degıl sonucta, sadece yavas ılerlıyor denmış.
hakkınızda hayırlısı olacak ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…