2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kızlar ben iğnelerimi canımın içi kocacığım ben yapamam dediği için gidip hastanede yaptırıyorum ama ilk gün kız deneyimsiz miydi bilmem zıplattı beni etimi hiç sıkıştırmadı dümdüz karnıma cart die sapladı iğneyi sanki dart tahtası var karşısında neyse 2. gün başka bi kız geldi allahtan biliomuş karından iğnenin nası yapıldığını. valla acımıyo demiştiniz ilk gün zıplayınca çınlattım kulaklarınızı

ayrıca sevgili doktorum basıp yurtdışına biyerlere gittiği için salı gününe kadar kontrole gidemiyorum inşallah ozamana kadar abuk bi durum olmaz iğneleri olup duruyorum kontrol eden yok

ayrıca sevgili doktorum basıp yurtdışına biyerlere gittiği için salı gününe kadar kontrole gidemiyorum inşallah ozamana kadar abuk bi durum olmaz iğneleri olup duruyorum kontrol eden yok

Selamlar bak senınle aynı gun bekliyorduk regliyi sen erken oldun iğneerin yarısını bile yaptırdın bunda da vardır bir hayır,ben hala beklemedeyim yarın ola hayrola bakalım kırmızılar zamanında gelicek mi? Allah yardımcımız olsun...

mrb almeda,

bende 2 yıl önce çikolata kist ameliyatı oldum. Şimdi ki aklım olsa ameliyat olmazdım, insanın vücudu dengesi alt-üst oluyor. Benimde kistim tekrarladı ve soğan suyu kürü sayesinde kurtuldum ve tekrar tedaviye başladım. Hakkımızda hayırlısı.. görüşmek üzere...

slm kızlar adetim azönce başladı, yarın sabah doktora gıdıyorum, ınsallah bu ay hazırdır ve ığnelerıme baslarım

son 4gun kizlar korkuyorum heycanliyim elimayagim buz gibi oluyor nasil test yaptircam bilemiyorum....
belirtiler ne onuda bilmiyorum iki belirtide ayni....

beklememek lazım ben beklediğimde hep geç gelir reglim

canım geçmiş olsun bende 2 yıl olucak evleneli olmadı kist yüzünden doktorlar ameliyat dedi hep mecbur kaldım oldum.Senin bebek var mı peki tedavi sürecin var mı ?

son 4gun kizlar korkuyorum heycanliyim elimayagim buz gibi oluyor nasil test yaptircam bilemiyorum....
belirtiler ne onuda bilmiyorum iki belirtide ayni....

kızlar beklerken stres olmamak için gittim bi sürü puzzle aldım evde onları yapıcam kafayı bişeyle meşgul etmek lazım bekleme sürescinde

aynı şikayetler ben de de var ben 2 tane alıyrm ılacı...ondan mış mı bu agrılar? ben transfer gunu gıttıgmde dr asoyledım yumurta toplandıktan sonra olur dedı gecer zamanla dedı..evet 2 gun oncesıne nazarn daha az agrım ama bu şişkinlik benı sinir edıyor zaten tombıkım ıyıce govegım cıktı esım dalga gecıyr yahu

keşke kendin yapabilsen bi cesaret sonra arkası geliyor ben 3 aşılama 1 tüp bebek hep kendim yaptım iğnelerimi ilk çok zorlandım ama alıştım ikincide iğneyi yapacağım yere ucunu koyup sonra bakmadan yaptım hep bazen hissediyordum bazende acaba yapmadımmı diye göbeğime bakıyordum iğne izine bence bir dene zorda olsa bebişler için değmez mi birde malesef hastanelerde herkes bilmiyo bizim iğneyi yapmayı geçmiş olsun inşallah denersin bu arada iğnelere başladıktan 5 gün sonra oluyo ilk muayene bişeycik olmaz inşallah

Son düzenleme:

bugün sinir oldum resmen iğne olmayagittiğim hastanede daha önce görmediğim bi erkek hemşire geldi. ilk kez yapıyomuş neyse belliydi gonal f daha önce yapmadığı çünkü havasını alıyorum deyip ilacın yarısını havaya fışkırttı. sinir oldum dedim bırak başka yerde yaptırıcam deyip aldım iğnemi çıktım. bu sefer gittiğim yerde de 30 lira aldılar iğne yapmaya. hep 10 veriyodum önce ki hastaneye. neyse yarın kendim deniycem inşallah beceririm.

Son düzenleme:
İyi akşamlar arkadaşlar, bugun opum yapıldı. 26 tane yumurta toplanmış. yarın bizi arayıp bilgilendirecekler bakalım, hayırlısı

ayy ne güzel maşallah, hayırlısıyla transfer olsunlar inş.
benım de bugun opu günüm, ne kadar süre sonra transfer olabılır acaba bi bilgin var mı? :44:

cnm hayırlı olsun seninde tedavin ..opu işleminden itibaren 3 ila 5 gün arasında transfer yapılıyor..

kızlar bugün hastaneden aradılar yarın transferim olabilir dua edin bana 4.gün olacak yani inş Allah hepimizin yüzünü güldürür kızlar

slmmm nisancilarrr,
nasilsiniz??
benim de transferimin 6. gunum beklemek cok zor yaaaaa... '(

aaaa aaaa inanmiyorum 30 mu yuh yanii 10 bile cok ..yani ne varki iki sn lik is ayyy millet ne paraci ... cnm bak bu ignelerin sonu yok bak bnm transferim oldu hala igne yapiom iyi ki ogrenmisim
ypksa transferde nasil giderdim.
sen yarin dene cnm etini parmaginin arasina al ama cok skma igneyi batir sktigin elini birak siringayi it.diger elin zaten siringada oluyo.inan kendin vurdugunda daha az acio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…