- 15 Şubat 2013
- 26.428
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.443
- 798
accessdenied hoş geldin yoktun kaç gündür
Şöyle söyliyeyim e2 değeri oluşan yumurtaların içerisinde folikül olup olmadığının bir göstergesi olarak sayılıyor. Buda her yumurta başına en az 200 değerin olması gerektiğini söyleniyor.. Yani 6. gün için iyi bir rakam ve EN AZ 6-7 yumurta olduğu kesin ve bu değer opu ya kadar artacak ama tabii dengeli şekilde. Benimde gününü tam hatırlamıyorum ama 900 civarında çıkmıştı aradaki tahlillerde sonra 1100 oldu en son bilmiyorum Benden 10 yumurta toplandı 8'i işleme girdi ve 5 tane embriyo oldu.
CNN ignelerle 5. Gunumde 7 civari gorinuyordu yumurta, Bu testti 6. Gun yaptirdim[/QUOT
Sayı tahmin ettiğim gibi ama zaten daha artar yumurta sayında merak etme e2 dengeli şekilde yükselicek. Düşük olduğunda içerisinden folikül çıkmayacağını düşündüklerinden iptal ediyorlar tedaviyi ama seninki iyi maşallah aynen devam eder sonuna kadar inşallah.
CNm cok sagol cvp icin valla sayida gozum yok tek kaliteli olsun yeter
Aslinda doktorum istemedi daha herkes e2 deyince bende baktırayım dedim
ayrıca sevgili doktorum basıp yurtdışına biyerlere gittiği için salı gününe kadar kontrole gidemiyorum inşallah ozamana kadar abuk bi durum olmaz iğneleri olup duruyorum kontrol eden yok
merhaba Kızlar
Bende sizin gibi bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum :)) bu ay aşılama olucam inşallah ama tedavi görenlere bir sorum olacak ? Çikolata kisti ameliyatı oldum 4 ay oluyo klomen kullandım 5 cm kist yaptı sonrası adet olamadım 45 gün adet söktürücü kullandım adet oldum bu ayda durmak bilmiyo kanamam doktora gittim ara kanama denildi ..Tekrar adet olursam bu ay aşılama olucam ... Doktor klomen ile aşılama yapıcak iğne ağır gelir diye sizce ne yapmalıyım iğne ile mi klomen ile mi aşılama yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim öpüyorum hepinizi:)
slm kızlar adetim azönce başladı, yarın sabah doktora gıdıyorum, ınsallah bu ay hazırdır ve ığnelerıme baslarım
Selamlar bak senınle aynı gun bekliyorduk regliyi sen erken oldun iğneerin yarısını bile yaptırdın bunda da vardır bir hayır,ben hala beklemedeyim yarın ola hayrola bakalım kırmızılar zamanında gelicek mi? Allah yardımcımız olsun...
mrb almeda,
bende 2 yıl önce çikolata kist ameliyatı oldum. Şimdi ki aklım olsa ameliyat olmazdım, insanın vücudu dengesi alt-üst oluyor. Benimde kistim tekrarladı ve soğan suyu kürü sayesinde kurtuldum ve tekrar tedaviye başladım. Hakkımızda hayırlısı.. görüşmek üzere...
son 4gun kizlar korkuyorum heycanliyim elimayagim buz gibi oluyor nasil test yaptircam bilemiyorum....
belirtiler ne onuda bilmiyorum iki belirtide ayni....
arkadaşlar sizlere bi sorum olcek ???? bu arada estrofem kullananlara sorum ben dodurulmuş emriyoyla deniyorum ilki başarısız oldu ..
pazartesi transferim var.. allah izin verirse adetimin 20 gününe denk geliyor. bende kasık batması var haptan büyük ihtimal çünkü bi hapı günde 3 defa alıyorum bi de sabah jel .. nasıl anlatsam kasığım çok belirgin batması otururken bile hissediyorum aceba sizle oldumu :26: :26: :26: :26: :26: egilieken yere hafifbi acı şişkinlik vss sizde böyle bir şey oldumu aceba ????
kızlar ben iğnelerimi canımın içi kocacığım ben yapamam dediği için gidip hastanede yaptırıyorum ama ilk gün kız deneyimsiz miydi bilmem zıplattı beni etimi hiç sıkıştırmadı dümdüz karnıma cart die sapladı iğneyi sanki dart tahtası var karşısında neyse 2. gün başka bi kız geldi allahtan biliomuş karından iğnenin nası yapıldığını. valla acımıyo demiştiniz ilk gün zıplayınca çınlattım kulaklarınızı
keşke kendin yapabilsen bi cesaret sonra arkası geliyor ben 3 aşılama 1 tüp bebek hep kendim yaptım iğnelerimi ilk çok zorlandım ama alıştım ikincide iğneyi yapacağım yere ucunu koyup sonra bakmadan yaptım hep bazen hissediyordum bazende acaba yapmadımmı diye göbeğime bakıyordum iğne izine bence bir dene zorda olsa bebişler için değmez mi birde malesef hastanelerde herkes bilmiyo bizim iğneyi yapmayı geçmiş olsun inşallah denersin bu arada iğnelere başladıktan 5 gün sonra oluyo ilk muayene bişeycik olmaz inşallah
bugün sinir oldum resmen iğne olmayagittiğim hastanede daha önce görmediğim bi erkek hemşire geldi. ilk kez yapıyomuş neyse belliydi gonal f daha önce yapmadığı çünkü havasını alıyorum deyip ilacın yarısını havaya fışkırttı. sinir oldum dedim bırak başka yerde yaptırıcam deyip aldım iğnemi çıktım. bu sefer gittiğim yerde de 30 lira aldılar iğne yapmaya. hep 10 veriyodum önce ki hastaneye. neyse yarın kendim deniycem inşallah beceririm. :31 [ hatme ]:ilacın da boşa gitmiş zaten zorlu bir yola çıkıyoruz birde bunlarla uğraşıyoruz malesef cesaretle inşallah yaparsın dene ilkden sonra arkası gelir kendini kasmamaya çalış bana çevremdekiler hayret ederdi nasıl yapıyon diye ama gerçekten çok zor değil bebeğimi o kadar çooook istiyordumki hepiniz gibi tabiki her acıya her zorluğa katlanıyor insan sonunda RABBİM emeğimizi boşa çıkarmasın yeter ki
ayy ne güzel maşallah, hayırlısıyla transfer olsunlar inş.
benım de bugun opu günüm, ne kadar süre sonra transfer olabılır acaba bi bilgin var mı? :44:
aaaa aaaa inanmiyorum 30 mu yuh yanii 10 bile cok ..yani ne varki iki sn lik is ayyy millet ne paraci ... cnm bak bu ignelerin sonu yok bak bnm transferim oldu hala igne yapiom iyi ki ogrenmisimbugün sinir oldum resmen iğne olmayagittiğim hastanede daha önce görmediğim bi erkek hemşire geldi. ilk kez yapıyomuş neyse belliydi gonal f daha önce yapmadığı çünkü havasını alıyorum deyip ilacın yarısını havaya fışkırttı. sinir oldum dedim bırak başka yerde yaptırıcam deyip aldım iğnemi çıktım. bu sefer gittiğim yerde de 30 lira aldılar iğne yapmaya. hep 10 veriyodum önce ki hastaneye. neyse yarın kendim deniycem inşallah beceririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?